Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ήσυχο απόγευμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 18 Ιουνίου 2022.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αφού λοιπόν γράφουμε ελεύθερα την άποψη μας, ας το κάνω κι εγώ.
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το ελεύθερα δεν αφορά κάποιου είδους απαγόρευση τρίτων, αλλά μια στοιχειώδη ευγένεια, που ενίοτε δε σε αφήνει να εκφραστείς όπως θα ήθελες ή να πεις έξω από τα δόντια αυτό που πιστεύεις.

    Όσον αφορά το "μέτριο" λοιπόν δεν έχω καμία αμφιβολία πως δεν ήταν κριτική αλλά κακία.
    Διαβάζοντας τις εμπειρίες που έχει γράψει ο κριτής @slave32 είμαι πεπεισμένος πως αυτά που γράφει τα φαντάζεται. Επειδή θεώρησα άκομψο να το γράψω, έκανα το σχόλιο "κάτι έχουμε καταλάβει" σε μια "εμπειρία" που έγραψε, ως διαπίστωση του μοτίβου που ακολουθούν όλες οι γραφές του. Δεν το εκτίμησε, παρεξηγήθηκε, ανταπέδωσε. Όλα καλά.
    Να τονίσω εδώ πως είναι εμφανής η πρόθεση του να υποτιμήσει (και όχι να κρίνει επί της ουσίας) όταν από τη μια βιάζεται να ονομάσει την εμπειρία κινκυ σεξ και παρακάτω quotάρει ένα απόσπασμα breath play για να υπονοηθει τι; Ότι είναι κακοποίηση ή ότι είναι βανίλα; Ακόμα δεν πήρε θέση.
    Κατά τα άλλα κρίνει τη γραφή, γελάνε και τα πληκτρολόγια.

    Μου έκανε επίσης εντύπωση που το like του @Iagos στο "μέτριο" εξαφανίστηκε ξαφνικά όταν είδε αντίδραση. Να με συγχωρήσετε αλλά ούτε τα δικά του σχόλια μπορώ να πω ότι αφορούν κριτική. Εδώ και αρκετές μέρες το μόνο που κάνει είναι προσωπικές επιθέσεις και πολιτικές τοποθετήσεις.
    Βέβαια, φροντίζει όταν αναφέρεται ονομαστικά να μην περνάει τα όρια της προσβολής, μην φανταστείτε, on the razors edge ένα πράγμα, αλλά όταν φωτογραφίζει χωρίς να ονομάσει, συνεχίζει και περνάει τα όρια ακάθεκτος.
    Δεν είναι ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, προς Θεού, τα έχει με όποιον δεν αναγνωρίζει το μεγαλείο Του, πάει να πει , τουλάχιστον μισή ντουζίνα μέλη που του την είπαν για αυτά που γράφει και φρόντισε να τους βάλει στη θέση τους (λέμε τώρα).
    Είναι αξιοθαύμαστο επίσης πως η αναφορά στο "τόσο μπορεί ο άνθρωπος" για το συντακτικό μου, έγινε μόνο σε εμένα και μόνο από αυτόν, τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν πολύ χειρότερη σύνταξη από τη δική μου και μάλιστα, είναι ένας από αυτούς.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2022
  2. slave32

    slave32 Contributor

    Ήταν μέτριο, έγινε πικρό. Ούτε ο Λουμίδης αδερφέ! Υ.γ. για τα like δεν ειχα ιδεα, θα βαζω σε οτι γραφεις αφου τοσο τα λαμβανεις υποψη!
     
  3. ΜουσΑ

    ΜουσΑ Regular Member

    @Nickname διαβάζοντας την εμπειρία λιγάκι μπερδεύτηκα. Τι πόρτα ήταν; Εξώπορτα πολυκατοικίας; Μπαλκονοπορτα; επειδή λέει ότι έχει κόσμο έξω. Επίσης, την δεύτερη φορά που βγήκε αφού είχε κόσμο έξω ο οποίος δεν συναινεσε αυτό δεν είναι ''κακό'' ; (βαριέμαι να σκεφτώ μια καλύτερη λέξη.) Αυτή είναι γενικά μια απορία που έχω γιατί λέμε για BDSM safe, sane, consensual.
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Έλα μαζέψου. Έχουμε φάει ένα σωρό ψεύτικες ιστορίες και φωτογραφίες από εσένα (με άλλο προφίλ), και σφυράμε αδιάφορα, λέμε άσε τον, τον γραφικό. Όταν πραγματικά έχεις κάτι να ζήσεις, χωρίς να κανεις τα ίδια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη που σε προδίδουν, ακόμα και «μέτριο», θα ξεχαρμανιασεις και δεν θα θέλεις να σε «δέρνουν» εικονικά κάποια άγνωστα μέλη σε ένα φόρουμ.
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αν διαβάσεις νήματα που αφορούν το public θα δεις πως οι απόψεις διίστανται. Δε θα το αναλύσω, μόνο θα σου πω πως το περιβάλλον μπορεί να είναι ως ένα σημείο ελεγχόμενο, ακόμα και δημόσια, ασχέτως αν το γνωρίζει ή όχι το υ μέρος.
    Σε άλλα νέα, ήταν εξώπορτα μονοκατοικίας η οποία και έβγαζε σε αυλή
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μια χαρά είναι το SSC αλλά στο BDSM υπάρχει και το RACK και υπάρχει και το PRICK.

    Κατά τα άλλα η ερώτησή σου είναι on topic καθότι αφορά την εμπειρία καθαυτή και είναι θλιβερό ότι σε πέντε σελίδες είναι το πρώτο πραγματικά on topic post.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2022
  7. ΜουσΑ

    ΜουσΑ Regular Member

    Ελεγχόμενο δημόσια...δηλαδή π.χ δημόσιο θεωρείται και ένα μαντς στο οποίο όλοι έχουν συναινέσει, κάτι τέτοιο;
    Μου φαίνεται θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα νήμα καθώς έχω πολλές απορίες για αυτό το θέμα
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2022
  8. espimain

    espimain Contributor

    Το πιο απλό είναι κάτι που θέλεις να το λες σε απλά ελληνικά να καταλαβαίνουν όλοι τι θέλεις να πεις. Είναι πιο εύκολο από το να καταλάβεις σε τι αντιστοιχεί μια αγγλική λέξη.
     
  9. slave32

    slave32 Contributor

    Εν τω μεταξυ με αυτο το προφιλ εχω ανεβασει μονο ψευτικη φωτο. Με τα αλλα οχι. Εκτος και αν θεωρεις οτι τα αρτ του Σαρνταξ ειναι δικα μου. Παντως η Νταρκ οταν με ρωτησε, απαντησα ευθεως και δημοσιως.
     
  10. ΜουσΑ

    ΜουσΑ Regular Member

    Έτσι όπως βλέπω τα πράματα, μάλλον και το τελευταίο
    Χανόμαστεε
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    ναι. είμαστε εντάξει με αυτό.

    είμαστε εντάξει και με όποιον τον πίνει γλυκό. και γελάμε με όποιον ξινίζει με τον μέτριο.
    είμαστε εντάξει και μ αυτό;
     
  12. her-ald

    her-ald Regular Member

    Διάβασα τις 5 σελίδες και θα ήθελα να προχωρήσω στις εξής παρατηρήσεις.
    1) Η εμπειρία/ιστορία είναι καλή και καλογραμμένη αν και όχι τόσο του γούστου μου.
    2) Αν και δεν είχα παρατηρήσει την "κόντρα" των αντιμαχόμενων, ούτε γνώριζα για δεύτερα και τρίτα προφίλ, η εμπαθής αντιμετώπιση είναι πρόδηλη.
    3) Το τελικό συμπέρασμα που εξάγω είναι ότι ορισμένοι αν και περνούν επαρκές μέρος του χρόνου τους εδώ, δεν έχουν αντιληφθεί ούτε την αξία του ορθού και ορθογραφημένου λόγου αλλά ούτε και της σιωπής.
    Εύχομαι ειλικρινά τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε να είναι οι ενδοφορουμικες κόντρες σας.
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2022