Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντες κι υποτακτικοι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Deluciusssub, στις 12 Ιουνίου 2022.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αν μιλάς για M/s φυσικά. Επειδή δίνεις όμως τον περιορισμό μέσω του "αν δεν " επιφυλλάσομαι ως προς την τοποθέτηση μου. Ξέρεις ότι στο M/s όλα σου ανήκουν στον Αφέντη. Ακόμη και η σεξουαλικότητά σου για να μην πω κυρίως αυτή. Η σεξουαλικότητα εκφράζεται με πάρα πολλούς τρόπους και όχι μόνο μέσω της διείσδυσης. Ωστόσο ποιοι από αυτούς θα επιλεγούν και γιατί είναι δική του δουλειά.
     
  2. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αυτό που θα με απασχολούσε σε μια τέτοια σχέση (str8 Αφέντης - gay υποτακτικος χωρίς σεξουαλικη επαφη) είναι το μέγεθος της εκμετάλλευσης από την πλευρά του Κ...
     
  3. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Θεωρώ πράγμα σπάνιο στην Ελλάδα μια τέτοια σχέση. Αν όμως υπήρχε ναι θα υπήρχε μεγάλη εκμετάλλευση (δεν το κατακρίνω) και θα ήθελε πολλά κότσια και ψυχική αντοχή εκ μέρους του gay sub
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μπορεί να μην είναι συνηθισμένο το str8 Αφέντης - gay υποτακτικός χωρίς σεξουαλική επαφή αλλά το str8 αφέντρα - str8 υποτακτικός, επίσης χωρίς σεξουαλική επαφή, δεν είναι ασυνήθιστο.

    Η οπτική ότι τα παραπάνω είναι ipso facto εκμετάλλευση είναι ξεκάθαρα vanilla. Αν οι Δ/δυο τους καλύπτονται και είναι ευχαριστημένοι λόγος δεν πέφτει σε κανέναν.
     
  5. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Εδώ μιλάμε για εγκεφαλικό ερεθισμό και αίσθηση καυλας και από τα 2 μέρη. Σε ένα str8 Αφέντη με gay sub η καυλα είναι μόνο του υ.
    Στο δικό μου μυαλό αυτό είναι μια "σχεση" του τύπου πλύνε μου το αμάξι, καθαρισε την αποθήκη μου, βαψε το σπίτι μου, φέρε μου τσιγάρα κτλ. Από την στιγμή που τον έχεις μόνο για αυτά δεν το λες και μη εκμετάλλευσιμο...

    ΥΓ. Μην ξεχνάμε πόσες φορές κατηγορήθηκαν κάποιες Κ σε αυτό το φορουμ για εκμετάλλευση υ. Πόσο μάλιστα στο παραπάνω σχημα
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Με τα λόγια του OP
    Ο σκλάβος είναι για να υπηρετεί και να είναι χρήσιμος στον Αφέντη του με όποιο τρόπο κρίνει ο τελευταίος. Η κατίσχυση, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη συνθήκη για μια τέτοια σχέση δεν γίνεται με την απειλή όπλου. Μπορεί η επιλογή "βάζω τα πόδια στους ώμους και να εξαφανίζομαι" να είναι ανεπιθύμητη από το υ/σ ωστόσο δεν του έχει αφαιρεθεί.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αποτελεί συνήθη φαντασίωση από μέρους ενός ομοφυλόφιλου υποτακτικού, να υποτάσσεται σε έναν ετεροφυλόφιλο Κυρίαρχο. Συχνή φαντασίωση είναι και από μέρους ενός ετεροφυλόφιλου υποτακτικού, να υποτάσσεται σε μία ομοφυλόφιλη Κυρίαρχη.
    Οι παραπάνω φαντασιώσεις αποτελούν φετιχιστικές προσδοκίες.
    Για μένα, ένα υποτακτικό άτομο δεν έχει αυτόβουλο σεξουαλικό προσανατολισμό.
    Αναφορικά με τα Κ, ασχέτως των σεξουαλικών επαφών με όλους τους ποικίλους τρόπους που μπορούν να πραγματωθούν, η εγκεφαλική διέργεση που προκύπτει από την καθυπόταξη αποτελεί και το ζητούμενο. Αν έχει συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό, θα επιδιώξει και την αντίστοιχη κατίσχυση, ασχέτως σεξουαλικών συσχετισμών και φαντασιωτικών φετιχιστικών προσδοκιών από το οποιοδήποτε αυτοπροσδιοριζόμενο υ.
     
  8. slave32

    slave32 Contributor

    Κοιτα στα περισσοτερα συμφωνουμε. Προσωπικα εχω αρχισει σχεση τετοια με αφεντη στρ8 κ μενα παρθενο μεχρι τοτε. Ας πουμε οτι πειραματιζομασταν σε spanking περισσοτερο. Μετα απο δυο βδομαδες πηρε το στομα μου κ μετα με πηρε κανονικα. Ειχαμε πει οχι στην αρχη. Το ενα φερνει το αλλο. Θεωρω ομως οτι δεν πρεπει να περιοριζομαστε σε σεξουαλικοτητες κ ταμπελες. Αν το θες το κανεις, το δοκιμαζεις. Εχουμε βαλει τους εαυτους μας να ντρεπονται για το πως ευχαριστιουνται. Ρητορικα, γιατι;
     
  9. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Συμφωνουμε!
     
  10. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Όπως και ενας straight υ να υπηρετει εναν gay Αφεντη
     
  11. Berlin88

    Berlin88 Regular Member

    Δύσκολο να ελέγξεις τις ορμές κλπ θα πω εγώ
     
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Το αγωγι ξυπνάει τον αγωγιατη...