Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμός και Υποτακτικές γυναίκες.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 26 Νοεμβρίου 2011.

?

θα μπορούσε μια Φεμινίστρια να είναι και υποτακτική ?

  1. Ναι

    136 vote(s)
    77,7%
  2. Όχι

    39 vote(s)
    22,3%
  1. de7

    de7 s

    Που;
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Επειδή συχνά όταν κουοταρουμε κάποιον μπορεί να φανεί ότι του απαντάμε εν συνόλω και μάλιστα με την διπολική τάση affirmative/negative ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν θα μπουν οι συνομιλητές σε αυτό το mood. Για ο,τι γράφω ever έχω ακέραια την ευθύνη πάντα  
    Τα άλλα τα απάντησα παραπάνω.
    Αν όμως κάτι χρειάζεται παραπάνω διευκρίνιση, μετά χαράς  
     
  3. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Εγραψα "χωρίς να καταφύγουμε στην ευκολία του "τοτε είχαμε φουλ πατριάρχία αρα ειναι εξ ορισμού φαλλοκρατικο" γιατι ειναι η πιο προφανης απαντηση, ομως το ερωτημα που εθεσα είναι μονο βασει της κατανομης δυναμεων και χρησιμοτητας βασιλια και βασιλισσας.
    Αν αυτη η κατανομή δυνατοτητων, χρησιμοτητας και ευαλωτοτητας σε μια αρσενικη και μια θηλυκη πρωταγωνιστικη φιγουρα εμφανιστει σε ενα σημερινο παιχνίδι κονσόλας, η και σε μια ταινια, θα εχει φεμινιστικό η φαλλοκρατικο χαρακτήρα? αυτο ειναι το ερωτημα.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα μπορούσε. Ωστόσο υπάρχει ranking μεταξύ των grandmasters και είναι από τα πιο αντικειμενικά γιατί βασίζεται σε πλήθος αγώνων σε ένα παιχνίδι ατομικό που έχει τους ίδιους ακριβώς κανόνες από τότε που δημιουργήθηκε το ranking οπότε δεν υπεισέρχονται άλλη εξωτερική παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν με τον παίχτη.

    Εαν κάποιος ψάξει best female chess players of all time θα δει στην κορυφή το όνομα της Πολγκάρ.
    Εάν κάποιος ψάξει best chess players of all time θα πρέπει να προσχωρήσει αρκετά πιο κάτω από την κορυφή για να βρει το όνομα της.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν είναι η στατιστική το πρόβλημα αλλά οι άνθρωποι που δεν την καταλαβαίνουν
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ναι ομολογουμένως δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν βγάζει νόημα αυτό που αντιλαμβάνομαι. Θα εκτιμούσα όποιον κόπο από μέρους σου να μου εξηγήσεις.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    'Ένας από τους λόγους που μου αρέσεις στα μωβ είναι ότι σε θεωρώ, από όσο σε ξέρω, ένα από τα πιο unbiased άτομα που έχω γνωρίσει στον χώρο. Εγώ από την άλλη πλευρά δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο για τον εαυτό μου.

    Θα ήταν κέρδος για μένα από κάθε άποψη εαν καταφέρω να σε πείσω να μου εξηγήσεις βάσει της unbiased λογική σου αυτό που δεν μπορώ να δω. Μπορώ να σε πείσω πιστεύεις ?
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @AuroraBorealis

    Έχεις ένα δείγμα από χώρο Χ και ένα άλλο δείγμα από χώρο Y και κοιτάς το χαρακτηριστικό z στην ένωση των χώρων δίχως να λάβεις υπόψη τους ίδιους τους χώρους.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Γιατί τόσες πολλές νέες γυναίκες δεν αυτοαποκαλούνται φεμινίστριες

    ............
    Έχοντας πάρει συνέντευξη από μια διαφορετική ομάδα νεαρών Γερμανών και Βρετανών γυναικών για την έρευνά μου , βρήκα ότι οι συσχετισμοί του όρου «φεμινισμός» με το μίσος για τον άνδρα, τη λεσβία ή την έλλειψη θηλυκότητας ήταν ένας βασικός παράγοντας στην απόρριψη της ετικέτας «φεμινίστρια».
    Η πλειοψηφία είπε ότι δεν ήθελε να αυτοαποκαλείται φεμινίστρια γιατί φοβόταν ότι θα σχετίζονταν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι πολλοί τόνισαν ότι δεν ήταν ομοφοβικοί και κάποιοι ταυτίστηκαν ως λεσβίες ή αμφιφυλόφιλοι.
    Πώς, λοιπόν, θα μπορούσε να βελτιωθεί η εικόνα του φεμινισμού;
    ..............



    https://www.bbc.com/news/uk-politics-47006912
     
  10. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Μου κάνει εντύπωση η άρνηση πως μια πιθανώς ορθή ιδέα, σαν ιδέα, μπορεί να παράξει μισανδρισμό, ανισότητα, γενικά τοξικότητα, όταν μαλιστα και η ίδια η συζήτηση για αυτήν την ίδια την ιδέα, γίνεται τοξική.

    Έχει ενδιαφέρον όταν οι προασπιστές (και οι προασπίστριες   ) γίνονται Τ/τοξικοί-ες καταγγελλοντας την τοξίνη αρρενωπότητα.
    Είναι σαφές πως καταδικάζουν την τοξικότητα απ' τσ' άλλ', η δική τους είναι άλλο θέμα , όπως ήταν σαφές προ ημερών πως δεν είναι ορθό το να καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται, αλλά να καταδικάζουμε τη βία από όπου ΑΛΛΟΥ κι αν προέρχεται.

    Είναι διδακτικό το νήμα, κι ας έκλεισαν τα σχολειά, το ζητούμενο είναι η ισότητα, πράγμα που δεν αναιρείται από το γεγονός πως κάποιοι θεωρούν δεδομένο πως είναι πιο ίσοι από άλλους.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Στην προκειμένη ο χώρος χ είναι οι αρσενικοί grandmasters και y είναι οι θηλυκοί και z είναι τα αποτελέσματα των μεταξύ τους πρωταθλημάτων. Κάνω λάθος ?
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Στην προκειμένη περίπτωση ο χώρος Χ είναι το σύνολο των ανδρών που ασχολούνται επαγγελματικά με σκάκι, ο χώρος Y το σύνολο των γυναικών που ασχολούνται επαγγελματικά με το σκάκι και το χαρακτηριστικό "z" είναι το πλήθος των grandmasters.

    Αν το X >> Y τότε το αναμενόμενο είναι το πλήθος των ανδρών grand masters να είναι πολύ μεγαλύτερο.