Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. tithon

    tithon Contributor

    ε, και να σ ακούσουν οι φεμινιστές και λοιποί δικαιωματιστές και θρησκόληπτοι.
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Welcome back  
     
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Προσθέστε και τους βιγκαν.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;


    Σε περιοδεία είμαι καλή μου της ποίησης Λεσβία.

    Εξασκούμαι σε αυτό που αγαπώ πιότερο στη γη.

    Στο πσάκσιμο της ντέχντς κι στην ανορθόδοξη ραφή.

    Μου λείψαν οι λέξεις και ήρθα να κλέψω τις δικές σας.

    Μου λείψαν τα κουκούτσια για το ψίτι που πλάθω με ψυχές.

    Κι ήρθα εδώ που ο Ιάγος μου πε πως υπ άρχουντες κ ελιάς.

    Να μου συγχωρέσεις τις δις λεξία μου, είναι ο τρόπος να την βγάλω καθαρή.

    Όταν δε σε καταβαλαίνουν, δεν ρίχνουν κουκού τσα στη κεφάλα.

    Τώρα θα κλέψω μερικές λέξεις από εδώ, να τις βροχής σταγόνες και τους στίχους της Σαπφούς και θα τις βάλλω στην επόμενη μου του ιστού τη ρία.

    Άντε στην υγειά μου, του τράγου το δι της χρονιάς που η μάνα μου στο κόσμο με πέταξε.

    Ήταν απαγορευμένες τότε οι εκτρώσεις, αλλιώς δε θα γράφα τούτα τώρα.

    Κούκλος είμαι αλλά τέρας εμπρός σε τούτη την πεντάμορφη που με συνοδεύει του 23 χρόνια τώρα. Η Hell on earth. Κινέζα στρατηλάτης.

     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Tο λες και κατάντια να θεωρείς την απάντηση " Φρόυντ, Ψυχολογία των μαζών και ανάλυση του εγώ , σελιδα 107", ως επιχείρημα.
    Λες και τα συγγράμματα, οι μελέτες, τα άρθρα, τα συμπεράσματα και δεδομένα που κάποτε βγήκαν, παύουν ποτέ να κρίνονται. Λες και δεν αξιολογούνται εκ νέου. Λες και δεν μεταβάλλονται όλα στη ζωή, λες και το διάβασμα αποτελεί το μέσο να μας καθηλώσει σε μορφωμένα αμόρφωτα παπαγαλάκια και όχι να μας προβληματίσει, όχι να ανοίξει νέους ορίζοντες σκέψεις και προβληματισμούς.
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Υπάρχουν και όρια, κάπου ώπα δηλαδή!
     
  7. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Συγγνώμη,δε θα επαναληφθεί  
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το νήμα φεμινισμός και υποτακτικές είναι ένα πολύ καλό νήμα για να μελετήσει κάποιος πως υπερασπιζόμαστε την ορθότητα μίας γνώμης όσο ακραία λάθος και αν δείχνει να είναι και ενώ τέτοιες γνώμες ακούσθηκαν και υπερασπίζονται από κάθε πλευρά, αυτό το νήμα δεν έχει ούτε την δυναμική ούτε το σθένος που έχουμε δει στο νήμα του εκ της υποτακτικής του στραπονίζων μάστερ.

    Ίσως ένα νήμα με γκάλοπ "Είναι φεμινιστής ο Μάστερ που τον στραπονάρει η Υποτακτική του ?" να είχε περισσότερο χαλάζι και μοιραία χάζι.

    Όταν έχεις καταιγίδα, ζεις ελπίζοντας και περιμένοντας την λιακάδα. Όταν έχεις μόνο λιακάδα βαριέσαι.

    Κράτος είναι μία γεωγραφική περιοχή πάνω στην γη συγκεκριμένης έκτασης αποδεκτής ως τέτοια από τα υπόλοιπα κράτη η οποία διοικείται από μία κυβέρνηση εγκαταστημένη από κάποιου τύπου πολιτεύματος η οποία λειτουργεί αυτόβουλα και αναγνωρίζει την συγκεκριμένη έκταση ως περιουσία της κοινωνίας που ζει σε αυτή και ως τέτοια την προστατεύει.

    Έχεις δει κάποιο τέτοιο κράτος εδώ κοντά τώρα τελευταία καλέ μου Αλέξανδρε βι ?

    Κάθε βιομηχανία που είναι σπόνσορας ή και αποκλειστικός συντηρητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι εγγυημένη.

    Η αλήθεια είναι ότι μας γάμησες λίγο με την ετυμολογία του λήμματος επίρρωση, αλλά στο συγχωρούμε, και μορφωθήκαμε και θα έχουμε κατιτίς καινούργιο να το παίζουμε αυθεντίες.

    Πρώτα είναι η ύλη από την οποία αποτελούμαστε και που δεν χάνεται ποτέ, έπονται όλα εκείνα που έχουμε με κάποιο τρόπο μεταδώσει και σώζονται και βιώνονται αλλού και υπολείπονται όλα τα άλλα τα οποία διαδραματίστηκαν, επεξεργάσθηκαν και αποθηκεύτηκαν στο κεφάλι μας μέσα και μόνο και που δεν αφορούν κανέναν άλλο. Λογικό είναι να είναι περιττά για οποιονδήποτε άλλο και επίσης λογική είναι η μη ανάγκη διατήρησης τους.

    Στο μυαλό του Λιαντίνη είναι δύσκολο να μπεις πάντως ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε την ζωή του και ο αδιευκρίνιστος λόγος σχετικά με το γιατί, προσωπικά μου δημιουργεί κάποιες αντενδείξεις σχετικά με αυτές του τις θεωρήσεις.
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυφύλακας είναι όργανο, άρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι.
    Μολότοφ στα μπουζούκια μην ξεχάσετε να ρίξετε. Πιάτα στον αστυφύλακα θα ρίξουμε εμείς.
     
  10. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Για ο,τιδήποτε είμαστε πεπεισμένοι πως είναι ορθό ή βέβαιη αλήθεια θα εκφράσουμε ακραίες θέσεις.
    Ξεχνάμε πως ζούμε σε έναν κβαντικό Κόσμο.

    Ναι, μου το είπε και μία κοπέλα από εδώ αυτό. Δυστυχώς δεν το είχα παρακολουθήσει εκείνο το νήμα. Αυτό εδώ αντανακλά πιο άμεση κοινωνική τάση και με ενδιαφέρει να δω τις θέσεις που εκφράζονται.

     

    Αυτό που μου προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον σε σχέση με σένα είναι αυτό το μίγμα ρεαλισμού της ζωής και της πιάτσας, τσιγκλιστικά κυνικός αρκετές φορές, και από την άλλη ένας ιδεαλισμός που ξεπετάγεται σε μικρές, ανυποψίαστες δόσεις.
    Από τη μία που απαντάς αυτό το γαμάτα συμπυκνωτικό

    το οποίο εμπεριέχει ταυτόχρονα και το "τι μαλακίες αντιλήψεις είναι αυτές;", αλλά και το "οκ, κάτι μας είπες τώρα, αυτό αναμενόμενο και μέσα στη ζωή είναι"!

    Και από την άλλη μου γράφεις αυτό

    Κανένας αρχικός, θεμελιώδης ορισμός του κράτους δεν εμπεριέχει στα στοιχεία του την υποχρέωση των θεσμικά ή de facto κυριαρχούντων δρώντων να προστατεύουν τη συγκεκριμένη έκταση και δη ως περιουσία της κοινωνίας που ζει εν αυτή. Το ότι εμπειρικά έχει φανεί ότι τείνουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας είναι μία συνέπεια της ανάγκης: αν δεν το κάνουμε, θα τεθεί σε κίνδυνο είτε το πλαίσιο είτε το περιεχόμενο της οντότητας αυτής με τα επιμέρους στιοχεία της.
    Υπό αυτή την έννοια, η Κίνα είναι για παράδειγμα μία χώρα, της οποίας η κυβέρνηση επιδιώκει (ως φαίνεται τουλάχιστον) να προασπιστεί τα συμφέροντα της οντότητας αυτής, ανεξαρτήτως του πως θα το επιτύχει. Μάλιστα προχθες διάβασα ένα άρθρο πως κινέζικες πετρελαϊκές αποσύρονται από ΗΠΑ και Καναδά, όχι όλες εξαιτίας κακών επενδύσεων, αλλά εξαιτίας του πολωτικού κλίματος που δημιουργείται μεταξύ των ασιατών και των δυτικών.
    Τη συζήτηση αυτήν την είχα και με τον @tithon κάποια στιγμή. Δεν υφίσταται μόνο δράση με βάση οικονομικά συμφέροντα. Είναι και οι περίοδοι που το οικονομικό λίπος μειώνεται και δημιουργούνται συγκρούσεις εξ αυτού. Επίσης, είναι και η προαιώνια ενστικτώδη φύση του ανθρώπου. Κάτι που μπορεί να φαίνεται "παράλογο" για τους οικονομολόγους, είναι μέσα στα πλαίσια του αναμενόμενου, όταν τίθενται διαφορετικές προτεραιότητες από τη φύση του ζώου άνθρωπος.

      Ναι



    Καθώς είμαστε μικρά ανούσια κρεατάκια, που ακόμα έχουμε την ανάγκη να "κόβουμε" τη μελέτη της φύσης σε επιμέρους επιστήμες, διότι ο εγκέφαλός μας ενδεχομένως δε θα την παλέψει να ρουφάμε συνολικά τη μέχρι τώρα πληροφορία που έχουμε συγκεντρώσει, η οποία πληροφορία με τη σειρά της είναι μία τρίχα από τα αρχίδια της συνολικής πραγματικότητας, όταν δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι ζωή, αν ζούμε σε ένα σύμπαν ή πολλαπλά, πόσες διαστάσεις υπάρχουν, γιατί οι άνθρωποι δε γαμιούνται περισσότερο να ξελαμπικάρουμε,
    δε θα έσπευδα να καταλήξω στο ποια πληροφορία είναι ανούσια και ποια όχι στη δυναμική του χωροχρονικού συνεχούς.

    Στο μυαλό κανενός ανθρώπου δεν μπορούμε να είμαστε πλήρως, σε αυτό έχεις δίκιο. Αναγνωρίζω ωστόσο τον οντολογικό εγωισμό όταν τον συναντώ εκεί έξω. δε θα με αιφνιδιάσεις θάνατε εσύ, δε θα έχεις λόγο πάνω μου, θα επιλέξω εγώ τον τρόπο. Αυτήν την ελάχιστη δύναμή μου θα την εξασκήσω, αυτήν την ελάχιστη επιλογή θα την αξιοποιήσω.
    Δε χρειάζεται να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με την πράξη του, ούτε να την εξορκίσω ως δειλία εξαιτίας του φόβου μου προς το θάνατο. Έκανε αυτό που πίστευε. Δεν ξέρω καν αν συμφωνώ. Δε θα σπεύσω να πάρω θέση. Η πορεία της ζωής μου θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση, πάντα θαυμάζω τους ανθρώπους που επιδεικνύουν συνέπεια λόγων και πράξεων, ακόμα και αν αφορά σε θέματα που δε συμφωνώ καθόλου. Ακόμα και αν πρόκειται για εχθρό μου.

    Για να δεις τι γαιδούρι τύπος είμαι, κάνω επεξεργασία για να γράψω μία καλημέρα. Εκεί φτάσαμε 
    Καλημέρα, κατά το ήμισυ συμπατριώτη μου.
     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δημήτρη; Εσύ;
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Σκέπτομαι ότι με επιστημονικά ερωτήματα δομημένα πάνω σε αποδεκτές προβληματικές η κοινωνική επιστήμη δίνει αμφίσημες απαντήσεις. Με αφετηρία αυτό αναφορικές αν μη φαντασιακές δηλώσεις το πολύ να αντιγυρίσει τα ανάλογα χαοτικά ξεφωνητά - GIGO.

    Γελάω