Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Καλή μου, @elfcat , ουδόλως απαιτείται να υπάρχει τρόπος επιβολής μίας συμπεριφοράς, για να χαρακτηρισθεί αυτή αυταρχική. Είναι ή δεν είναι ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από το αν μπορεί κανείς να την επιβάλει στους άλλους. Απλώς υπάρχουν οι ευφυείς / ισχυροί αυταρχικοί που μπορούν να επιβληθούν στους άλλους και οι ανόητοι που χτυπάνε γροθιές στα ντουβάρια.

    Κατά τ’ άλλα αντιλαμβάνομαι πως εσείς έχετε ήδη επιλέξει στρατόπεδο. Εγώ πάλι αποφεύγω να διαχωρίζω τους ανθρώπους σε καλούς και σε κακούς. Τους θεωρώ είτε γοητευτικούς, είτε βαρετούς.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Mα δεν επίλεξα στρατοπεδο. Σφάλλετε. Όταν πήγα να γράψω άποψη, δέχτηκα ad hominem επιθέσεις. Το χαρισα κατ εντολήν 2 φορές. Την τρίτη φορά η εντολή του Κυρίου μου ήταν να το διασκεδάσω. Αυτό κάνω.
    Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι. Αυτή είναι μια παιδική άποψη που δεν συμμερίζομαι. Και ως αήθης και άθεη δεν πιστεύω στο καλό και το κακό.

    Να περνάτε ηδονικά και υπέροχα, πάντα με γοητευτικούς ανθρώπους.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και ΜΠΡΑΒΟ σου

    Just saying!
     
  4. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Είναι του Γουάιλντ ο διαχωρισμός, όχι δικός μου. Εγώ απλώς συμφωνώ ταπεινά. Ευτυχώς υπάρχει καλό και κακό. Ευτυχώς δεν φύεται σε μορφή άσπρου - μαύρου.

    Επίσης καλή σας συνέχεια. Και να χαμογελάτε και να γελάτε.
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @Arioch και @Nickname, αν κάτι εκτιμώ, είναι οι άνθρωποι που εστιάζουν στην κεντρική ιδέα αυτού που λέω.

    #πρωτάθλημαξανά
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    οι δυσφορικοί καθωσπρεπιστές δυσκολεύονται με την σάτιρα εξ αιτίας της δυσφορικότητας. ο καθωσπρεπισμός είναι σύμπτωμα. εξ αυτού είναι επιλεκτικά καθωσπρεπιστές. εκ προβολής.


    @elfcat
    ένας κωμικός, το σάββατο, φέρεται να δήλωσε περιγράφοντας τον εαυτόν του ή τις προθέσεις του
    " Ύστερα από 12 χρόνια μνημονίων και επιτήρησης, η Ελλάδα έχει πλέον ανακτήσει την οικονομική της αυτονομία από την ευρωπαϊκή Εποπτεία. Ενώ πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη και στις εξαγωγές, στη μείωση της ανεργίας και στην κοινωνική στήριξη.
    Μέσα σε τρία χρόνια, ο λαός μας ξεπέρασε με ωριμότητα μία πρωτοφανή παγκόσμια πανδημία. "

    το ακροατήριο σχημάτισε πλατύτερη γνώμη, λαμβάνοντας υπ όψιν περισσότερα στοιχεία από την φράση της αποσπασματικής δήλωσης προθέσεων.

    μια κωμική, εμπειρογνώμων στην σύγχυση, φέρεται να δήλωσε την κυριακή, γιά να περιγράψει την αυτοεικόνα και την πρόθεσή της

    "είναι φανερό ότι οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στο Δελφινάριο"

    το ακροατήριο σχημάτισε πλατύτερη γνώμη, λαμβάνοντας υπ όψιν περισσότερα στοιχεία από την φράση της αποσπασματικής δήλωσης προθέσεων.

    ένας τρίτος παρόμοιος κωμικός, γιά τον οποίο έχω εμπεριστατωμένη γνώμη αφού διάβασα τρία τέσσερα τσιτάτα στο διαδίκτυο, σε ταχύρρυθμο, φέρεται να δήλωσε γιά τον εαυτόν του και τις προθέσεις του
    ¨ Είμαι η πιό σκεφτική και ήρεμη ψυχή"
    το ακροατήριο σχημάτισε πλατύτερη γνώμη, λαμβάνοντας υπ όψιν περισσότερα στοιχεία από την φράση της αποσπασματικής δήλωσης προθέσεων.

    ενδεχομένως να ξέρουν πιό ολοκληρωμένα απ' την αποσπασματική και περιστασιακή δήλωση του ίδιου, γιά τον καθένα απ τους παραπάνω. όσο τρόμο κι αν προκαλεί αυτή η ιδέα σε έναν αυτοθαυμαζόμενο φοβικό.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    @tithon

    Παραλείψατε την όχι σπάνια αλλά πολύ σημαντική περίπτωση που κάποιος δηλώνει κάτι για τον εαυτό του και έχει όλη τη γνώση και την εξειδίκευση να γνωρίζει περί τίνος ομιλεί όπως εδώ ο Herr Doktor Professor Müller (τιμής ένεκεν το διδακτορικό, και μη ρωτήσετε πάλι τιμή, είπαμε: ένεκεν):

    Μένω σε αυτή τη σπάνια στιγμή αυτοκριτικής σας και θα σας καμαρώνω στο ρόλο του θιασάρχη, τουλάχιστον μέχρι τα πρωτοβρόχια...
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    αντιθέτως, σας συμπεριέλαβα, και σε καλή σειρά.
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Όταν μεγαλώσω θα παίζω τη ζαργάνα. Βοηθάει;
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εγώ τί να σας πώ; Ό,τι σας πει ο θιασάρχης σας.

    «Το έργο Όλο σπίτι, κρεβάτι κι εκκλησία πραγματεύεται τη θέση της γυναίκας, τη σεξουαλική δουλεία της γυναίκας. Παίχτηκε για πρώτη φορά στο Μιλάνο, στην Παλατσίνα Λίμπερτι (Palazzina Liberty), το 1977, για να υποστηρίξει τον αγώνα του φεμινιστικού κινήματος. Στη συνέχεια το έργο παρουσιάστηκε σε ολόκληρη σχεδόν την Ιταλία: οι παραστάσεις οργανώνονταν από φεμινιστικές ομάδες και τα έσοδά τους χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες του κινήματος· σε κατειλημμένα εργοστάσια, για την επισκευή της στέγης του «Σπιτιού των γυναικών» της οδού ντελ Γκοβέρνο Βέκιο στη Ρώμη, για την ίδρυση συμβουλευτικών σταθμών κ.λπ. Την πήγαμε και στο εξωτερικό: στην Ευρώπη, στη Νότια και Βόρεια Αμερική. Για παράδειγμα, στη Φρανκφούρτη η παράσταση έγινε για να συγκεντρωθούν πόροι για την υπεράσπιση Ιταλών που κρατούνταν στη Γερμανία. Το κείμενο αυτό παρουσιάστηκε και συνεχίζει να παρουσιάζεται σε πάρα πολλές χώρες. Δυστυχώς, η θέση της γυναίκας είναι, λίγο-πολύ, ίδια παντού. Πόσες φορές επαναλήφθηκε η παράσταση; Περισσότερες από τρεις χιλιάδες». από τον πρόλογο της Φράνκα Ράμε."

    Kάτι άλλο;

     
  11. de7

    de7 s

    Αν δεν το πει το BBC δεν το πιστεύω ότι η Ράμε τάχθηκε με το φεμινιστικό κίνημα...

    Η RAI πήρε θέση για την εξίσωση Ντάριο Φο-Μάρκου Σεφερλή;

    Μάθαμε κάτι;
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Αυτά μας τα έγραψε και άλλη, τα επαναλαμβάνετε για να τα εμπεδώσουμε;