Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Widget

    Widget Regular Member

    Καταλαβαίνει κανείς ότι το έχει "κάψει" (στον εαυτό μου όταν αναφέρομαι), όταν το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν βλέπει τα ακατάληπτα, είναι πώς θα τα βάλει σε στοίβα για να κάνει τις πράξεις με τη μεθοδολογία που περιγράφηκε σε προηγούμενα posts.
     
  2. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Για όσο παρηγοριά μπορεί να προσφέρει αυτό, δεν είσαι η μόνη.
    Γύρισα λίγες μέρες Αθήνα για δουλειά και καταστράφηκε ο ηλιακός, χάλασε το κουζινακι (ρομποτάκι) που μαγειρεύω, το αμάξι έβγαλε απανωτές βλάβες και χθες στην εθνική με τσίμπησε μέλισσα ενώ οδηγούσα...
    Σε καλό δρόμο είμαστε!
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ

    @sapfw @AlexanderV είναι αυτος ο ανάδρομος φωτιά, ξέχασαν να βάψουν ένα ολόκληρο φτερό στο αυτοκίνητο, αλλαγή πολλαπλασιαστής/μπουζί γιατί ρεταρε, χάλασε το πλυντήριο και έφαγα ένα ξεχεσιδι από μια άγνωστη στο φετ, που απαντησα απλά «με αδικείτε αλλά δεν πειράζει»  Cool…έρχεται ο ήλιος στους ζυγούς και θα ισορροπήσουν  
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Αμήν!
     
  5. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Σπιτική μουσταλευριά...  
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ννναιι γεια σαςςς!!! Για τον ήλιο στους ζυγούς ενδιαφέρομαι!! Μπορείτε να μας πείτε κάτι περισσότερο; Ευχαριστώ!
     
  8. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Α ευχαρίστως. Όλα πάνε πρίμα και με μυστικοπάθεια. Είναι ιδανικός μήνας για νέα ξεκινήματα, θα αρχίσουμε σχέσεις, δουλειές, οικογένειες. Επειδή ο ζυγός έχει μυστικοπάθεια, αν έχετε μυστικούς εραστές, χαρείτε το άφοβα   από τον επόμενο μήνα στον σκορπιό, Μαζευτείτε γιατί σας έφαγε  . Κι εγώ που ξεκίνησα έναν νέο project, πάει σφαίρα, πληρώθηκα κιόλας  . Ζυγοί, αγαπάμε και μας αγαπούν (μυστικά όμως γιατί δεν θελουμε την έκθεση).  

    Σημερα στην κίνηση στης Κηφισιας, ταξιτζής θεουλης δίπλα, έφαγε από ταπεράκι φασολακια. Το έφαγε όλο, έβαλε το ταπεράκι πίσω στο πορτ μπαγκαζ, σε σακούλα, και ακόμα δεν είχαμε κουνηθεί.
     
    Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2022
  9. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Κυρία brt μου μας κακομαθαινετε!!
     
  10. Widget

    Widget Regular Member

    Σήμερα το πρωί σταματάει ξαφνικά στη μεσαία λωρίδα κεντρκού δρόμου ένας οδηγός. Ήμουν λίγο πίσω στη δεξιά λωρίδα, τον βλέπω που σταματάει αλλά δεν είχα ορατότητα να δω το γίνεται. Σταματάω κι εγώ άμεσα γιατί σκέφτηκα κάποιο λόγο θα είχε. Πράγματι, είχε δώσει προτεραιότητα σε μία πεζή να περάσει. Άκυρο το σημείο, βέβαια, και πολύ επικίνδυνο γιατί - αν δεν είχα σταματήσει - θα μπορούσα να την είχα χτυπήσει. Είναι ευγενικό να δίνουμε προτεραιότητα αλλά πρέπει να διασφαλίζουμε ότι oι συνθήκες είναι οι κατάλληλες και όχι να το κάνουμε σε άκυρα σημεία, όπου δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Είναι γλύκας!! <3
    Τσοπανοπατέρα βουνό το δίκιο σου, άγρυπνο δεν τον λες τον τσοπάνη. Παρόλ αυτά, να ξέρεις τα ραντάρ δεν κλείνουν ποτέ, ισχύει ότι είναι καλός φύλακας, κατ εμέ ο καλύτερος που υπάρχει. Γενικότερα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, είναι ωραία ράτσα οι μπαγάσες.  
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    4 μερουλες του έμειναν του ανάδρομου!

    κατά τα λοιπά, έχεις δίκαιο... Αν δεν υπήρχε διάβαση, κακώς έδωσε προτεραιότητα σε πεζό