Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Anti-fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 25 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Τα προτιμώ. Όσο να πεις είναι πιο παραστατικά
     
  2. lotus

    lotus Silence

    Ααααα εσύ κάνεις σεξ με την από πάνω μου λοιπόν!!!
    Αναγνώρισα τους ήχους  
     
  3. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Στο σεξ κάνω και
    Μπρρρρρρρρ κιτσ κιτσ κιτσ!!
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ωωωωωω
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Όταν μαρσάρεις κτυπάς πειράκια.  
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Οι συνάδελφοι "δουλεύω 30 χρόνια".
     
  7. lotus

    lotus Silence

    Τώρα το σφράγισες κιόλας    
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αλλοίμονο!
     
  9. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Πόσο θα συμφωνήσω σε αυτό..
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Όταν σε θυμούνται μετά από καιρό επειδή είναι φρέσκο χωρισμένες....
     
  11. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Το να λες όσα πιστεύεις ότι θέλει να ακούσει ο άλλος ακόμη κι αν δεν πιστεύεις τίποτα από όσα λες.
     
  12. Yiyi

    Yiyi .


    Μια βραδιά πριν 2,5 χρόνια, βαριόμουν τόσο που μπήκα mirc.
    Έβαλα nick kyriakoula για χαβαλέ. Το θεώρησα καλτ κριντζ όνομα. Ο τύπος ήρθε και μου μίλησε για "πονηρή κουβεντούλα", στην πορεία καταλήξαμε να μιλάμε για metal, rpg, συνταγές, κινκιες και εκδρομές.

    Κάποια στιγμή, αρκετά αργότερα μου είπε πως ο λόγος που ήρθε και μου μίλησε ήταν το nick μου. Η μαμά του είπε, λεγόταν Κυριακούλα, μάλιστα έδωσε έμφαση πως στην ταυτότητά της αναγράφονταν ακριβώς έτσι "ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ". Και συμπλήρωσε πως "η μαμά μου είχε κι αυτή κόκκινα μαλλιά, σαν εσένα".
    Με τον καιρό, στην κουβέντα ήρθε πως η μάνα του του έβαζε πιπέρι στο στόμα όταν έβριζε, μια φορά είπε "του είχε ρίξει την μισή πιπεριέρα στο στόμα, και τον είχε κλειδώσει στο δωμάτιο"
    Μια άλλη φορά έλεγε πως τον έδερνε και απ το κλάμα είχε λιποθυμήσει (επειδή ένιωθε πως ήταν άδικο). Μια άλλη πως τον έδερνε 2 χρονών επειδή δεν έφτανε την λεκάνη με αποτέλεσμα να αστοχεί στα περιξ.

    Μια άλλη φορά μου έδειχνε φωτο της μάνας του όταν ήταν νέα ώστε να μου δείξει πως όντως είχε κόκκινα μαλλιά όπως κι εγώ. Και μια άλλη φορά μου έλεγε πως τα έπιπλα που είχε αγοράσει όταν είχε νοικιάσει σπίτι, τελικά βρίσκονται εδώ και 3 χρόνια στην αποθήκη του πατρικού του, επειδή σκέφτηκε πως "αφού είναι μεγάλο το σπίτι, γιατί να μένω σε ενοίκιο;"

    Όταν μιλούσαμε και τον φώναζε η μάνα του πχ να πάει στο μάρκετ, τα παρατούσε όλα (8 το πρωί, επί καραντίνας 2) και τον άκουγα να λέει "ναι μαμά..!". Παραπονιόταν πως η μανα του όταν αδυνάτισε και αγόρασε ένα καινούριο μπουφάν του είπε "αμα ξαναπαχύνεις, δεν θα σε χωράει". Με ενημέρωνε για το φαγητό που μαγείρευε η μαμά του, και συχνά κρυβόταν στην αποθήκη (με τα πακεταρισμένα προ 3ετίας έπιπλα) για να μην τον ακούσουν η μαμά κι ο μπαμπάς όταν μιλούσαμε στο skype.

    Hταν 42 χρονών, δημιουργικός, ονειροπόλος, ευγενικός, παθιασμένος, οργανωτικός, ευφυής, με επαγγελματικά ταξίδια, με δυο αμαξάρες, με τον καημό πως η μαμά (και ο μπαμπάς) δεν τον αφήνουν να διαμορφώσει τον λαχανόκηπο και την σοφίτα. Κάθε φορά που ήθελε να πετάξει παλιά πράγματα, έπρεπε να πάρει την έγκριση της μαμάς που αντιδρούσε σε όλα.

    Συμπτωματικώς, με φαντασιώνονταν να μου βάζει πιπέρι στο στόμα, να με ξυλίζει στον πισινό και να μου τραβάει τα μακριά κόκκινα μαλλιά ή να με κοιτάζει και να μου "χαϊδεύει τα μαλλάκια". Συμπλήρωνε πως άμα με γνώριζε η μάνα του, θα με συμπαθούσε πολύ, αλλά εγώ αηδίαζα και μόνο στην σκέψη να συναντήσω αυτή την γυναίκα.

    Θυμάμαι να μου λέει πόσο του αρέσουν οι φακίδες μου, πως και η μαμά του έχει φακίδες και πως μικρή, έβαζε κρέμα για να φύγουνε. Συμπλήρωνε πως η κόρη του (χωρισμένος) έχει κληρονομήσει μερικές φακίδες απ την γιαγιά.
    Η μάνα του η Κυριακούλα, τον παρότρυνε να τιμωρεί την μικρή του κόρη, κι εκείνος της απαντούσε πως "έτσι που της φέρεστε, δεν θα θέλει να σας βλέπει στο τέλος"
    Και συνέχιζε να μου μιλά για τις φαντασιώσεις του να με ξυλίζει στον πισινό, να μου βάζει πιπέρι στο στόμα, να μου "χαϊδεύει τα μαλλάκια", να ακούμε μαζί μουσική, να τρώμε ζελεδάκια. Έλεγε πως ήμουν η κοπέλα που ονειρευόταν από φοιτητής.