Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα κάνατε σχέση με κάποιον κάποια με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος halkidikiotis, στις 9 Απριλίου 2016.

  1. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Είχες άλλη από τότε?
     
  2. ArtofGR

    ArtofGR New Member

    Με μεγαλύτερη όχι...

    Αυτή ήτανε η μόνη μου εμπειρία αλλά άμα είχα την ευκαιρία να πήγαινα με μεγαλύτερη πάλι η ακόμα να έκανα κάποια σχέση τότε σίγουρα θα το έκανα.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    με εξιτάρουν πολύ οι αρκετά μεγαλύτερες γυναίκες όταν έχουν λεπτή και κομψή σιλουέτα. Σκέφτομαι όλους τους εραστές που πέρασαν πάνω από το κορμί της και απογειώνομαι ερωτικά
     
  4. darkmoon_o

    darkmoon_o Στα πόδια Του

    Οι περισσότεροι ψάχνετε πιπινια..
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Και είναι κακό;    
     
  6. ArtofGR

    ArtofGR New Member

    Στην δικιά μου περίπτωση ψάχνω ακριβώς το αντίθετο .
     
  7. darkmoon_o

    darkmoon_o Στα πόδια Του

    Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και τι μπορείς να πάρεις. Σκέφτεσαι εξυπνα
     
  8. ArtofGR

    ArtofGR New Member

    Πίστεψέ με ξέρω πολύ καλά τι θέλω και για αυτόν τόν λόγο είμαι και εδώ χαχα.
     
  9. Pandom

    Pandom New Member

    Και οι περισσότερες ψάχνετε πιπίνους. Πώς να το κάνουμε, τα νιάτα είναι σέξυ!
     
  10. ThanasisCh

    ThanasisCh Nakos

    Ήμουν παντρεμένος για 7 χρόνια με 8 χρόνια μεγαλύτερή μου. Από όταν έχω πάρει διαζύγιο δεν έχω κατασταλάξει σέ μία σχέση και ο λόγος είναι απλός νομίζω με τις μικρότερες ή συνομιλικες Μου δε ταυτίζομαι
     
  11. Yiyi

    Yiyi .

    Πάντα με έλκυαν οι μεγαλύτεροι άνθρωποι. Στο γυμνάσιο (που ήταν και τα πρώτα σκιρτήματα) ήταν γύρω στα 30. Αργότερα, ως φοιτήτρια, ήταν γύρω στα 40. Αν και έκανα σχεσούλες με συνομηλίκους, και είχα παθιαστεί 2-3 φορές, (και μάλιστα πολύ περισσότερο απ όσο θα πρεπε), πάντα το απωθημένο ήταν κάπου στα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας.

    Παρατηρούσα τους συμφοιτητές μου, κάπως έφηβοι, κάπως άνδρες, κι αυτό το ενδιάμεσο με ξενέρωνε. Συνέδεα την ωριμότητα, με την εμπειρία, κι αυτά, με την βιολογική ηλικία. Παντού, εμφιλοχωρεί κι ένα στερεότυπο.
    Ιδίως όταν οι μεγαλύτερές μου γυναίκες μου φαινόταν εξίσου γοητευτικές με κάποιες συνομήλικες. Τα άγουρα αγόρια όμως όχι.

    Ήταν η εποχή που το πάθος τρύπωνε στις φαντασιώσεις και περίσσευε ως την πραγματικότητα. Κι ενώ στην πραγματικότητα, μ ενοχλούσε το παραμικρό ψήγμα παραδοσιακών ρόλων τύπου : μεγαλύτερος άνδρας, έμπειρος, δυνατός και προστατευτικός με νεαρή κοπελούδα, που τον θαυμάζει και τον έχει σαν Δάσκαλο και οδηγό, αυτό ακριβώς το μοντέλο, κυριαρχούσε στις φαντασιώσεις μου.

    Θυμάμαι πως ταύτιζα τον Top με κάποιον μεγαλύτερο, ώστε να αισθάνομαι το έρμαιο αθώο κοριτσάκι που ο έμπειρος τάδε, μπορούσε να καθοδηγεί. Το όποιο bdsm φαντασιωνόμουν τότε (και μέχρι πρόσφατα) στηρίζονταν στην ηλικιακή διαφορά, ώστε να νιώθω υπο την προστασία, υπο την γοητεία, υπο την εμπειρία του στην ζωή και γενικότερα.. και τελικά, υπο την φαντασία μου στην ουσία.

    Τεσπά, όλα ωραία (στην ώρα τους) στις φαντασιώσεις, σαν κινηματογραφικές σκηνές ή σαν φωτογραφίες. Στην πραγματικότητα, δεν ελέγχει κανείς τα πράγματα σαν σκηνοθέτης, ούτε το μοντάζ, ούτε παγώνει τις ηλικίες ωσαν βαμπίρ στο χρόνο, και οι σχέσεις μεγαλώνουν μαζί με τους ανθρώπους κι εξελίσσονται.

    Στην πραγματικότητα, δεν θα έκανα σχέση με διαφορά ηλικίας πάνω από 10 χρόνια (το πολύ). Κι αυτό, όχι επειδή φρικάρω στην ιδέα να γίνω κάποια στιγμή 40 και να φροντίζω τον 60χρονο σύντροφό μου, αλλά, επειδή μεγαλώνοντας, κάπου νιώθω να βαριέμαι το σενάριο της κοπελούδας που θαυμάζει και μαθητεύει κι εμπνέεται και υπο- κλίνεται στην γοητεία (που ήθελα να ήταν θαυμασμός) του Δασκάλου.
    Ίσως είναι το βάρος της δια βίου "μάθησης", ίσως τελικά, η ανασφάλεια συμβιώνει καλύτερα μ έναν σχεδόν συνομήλικο, με τον οποίο αισθάνεσαι πιο συντροφικά και πιο ισότιμα.
     
  12. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Δεν θα συμφωνήσω, όμορφα να τα βλέπεις είναι αλλά σέξι; Πολύ δύσκολα , τουλάχιστον για εμένα.