Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλάβα: άβουλο ον ή όχι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος ioli_slave, στις 17 Οκτωβρίου 2022.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    @tithon
    Χαίρομαι πολύ που σας ξαναδιαβάζω  

    Τα περί ελιτισμού εξακολουθούν να μου φαίνονται ανεξήγητες και αβάσιμες παρερμηνείες- κατηγορίες. Σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ αδυνατώ να καταλάβω άλλη χρησιμότητα πέρα από τον διχασμό και περιττές συγκρίσεις χωρίς λόγο και χωρίς αποτέλεσμα.
    Κατά την γνώμη μου, το βδσμ χρειάζεται μια αρμονική πολυφωνία και πολυχρωμία. Έκαστος στο είδος του και στην απόλαυσή του, ελεύθερα και άκριτα.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;


    Ο καλύτερος τρόπος για να γκρεμίσεις ένα «σπίτι» είναι να φέρεις στην θέση στήριξης τα κατάλληλα ακατάλληλα υποστυλώματα για το σπίτι.

    Παρόλο που έχω πει στον εαυτό μου, πως θα είμαι απλά παρατηρητής στα διάφορα οικοσυστήματα που συμμετέχω, στο συγκεκριμένο λόγω συναισθηματικού δεσίματος με άτομα που ανήκουν σε αυτό, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να σιωπώ.

    Όταν υποστυλώματα χρησιμοποιούν αντί για τον λόγο με επιχειρήματα, απλά χλευασμό, ειρωνεία και στείρα και κενή επιθετικότητα ή θέσεις πως έτσι είναι αφού το λέω εγώ, που δηλώνω master ή για να μην συνεχίσω, πρακτικές που απλά φθείρουν, ευτελίζουν και ακυρώνουν το M/s και προσπάθειες και δράσεις ανθρώπων εδώ και δεκαετίες, το δίλημμα μου είναι να το βουλώσω και να παρακολουθήσω το γκρέμισμα που από ότι φαίνεται, από την αδυναμία να στηριχθεί μάλλον είναι η φυσική εξέλιξη του ή να επέμβω και να του δώσω μία ευκαιρία;

    Έχουν βούληση οι σκλάβοι ή είναι άβουλα όντα; Από το πώς τέθηκε το ερώτημα στο θέμα φύλου αμέσως έδειχνε πως μπάζει η βάρκα.

    Ένας έμπειρος στο χώρο και γνώστης των ανθρώπων του, θα γνώριζε πως οι σκλάβοι έχουν πολύ ισχυρή βούληση. Να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των ανθρώπων που τους διαφεντεύουν. Αν δεν είχαν βούληση δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.

    Ο σκοπός τους είναι να υπηρετούν τον άνθρωπο που επέλεξαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος τους είναι η ικανοποίηση της επιθυμίας. Ακόμα και αν τους δοθούν σαφείς οδηγίες, υπάρχει ένα μεγάλο κενό μικρολεπτομερειών πολύ σημαντικών που έχουν να καλύψουν. Ακόμα και στα πιο απλά πράγματα.

    Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, είσαι απλά απών στην πράξη.

    Μετά από μία εβδομάδα, ξανά η ευκαιρία. Θα είμαι ξεναγός σε τρία υπέροχα πλάσματα σε αυτόν τον χώρο και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με απόντα υποστυλώματα.
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2023
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Καταλαβαίνω και σέβομαι τις προθέσεις σας αλλά και στον βανιλόκοσμο που ζω κ συναναστρέφομαι του "υποστυλώματος" το κάγκελο γίνεται, αγαπητέ συνάδελφε παρατηρητή.

    Όσες ιστορίες του χώρου και αν ακούσω, δεν ξεπερνάνε σε κακία, βλακεία και αναισθησία τον χώρο των βανίλα. Είναι ίδια παντού.

    Δεν είμαι γνώστης αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει με το είδος των ανθρώπων και όχι με το είδος της σχέσης/ θέσης.

    Λυπάμαι πολύ για τους φίλους σας που ταλαιπωρήθηκαν και ελπίζω να βρουν την δύναμη να το ξεπεράσουν.

    Να περάσετε υπέροχα στην ξενάγησή σας!  
     
  4. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Για τέτοιου τύπου ερωτήσεις μπήκα στο forum. Να διαβάζω μαστερατζες να αναλύουν, πολιτικό κοινωνικές αναλύσεις να ποσταροντε κτλ.
    Η σκλάβα είναι ένας ρόλος για να βιώσει κάποια συγκεκριμένες bdsm εμπειρίες από τις οποίες θα αντλήσει ηδονή.
    Μπορεί να το κάνει σε ψυχολογικό επίπεδο διότι είναι άβουλος χαρακτήρας και αποζητά και έναν ανάλογο σεξουαλικό ρόλο. Μπορεί όμως απλά να είναι μαζοχιστρια.
    Εντός μιας bdsm scene η σκλάβα εκτελεί εντολές και λαμβάνει την μεταχείριση που ορίζει το άτομο που έχει τον ρόλο του master ή της mistress, εντός αυτού του πλαισίου είναι άβουλη διότι αν είχε βούληση δεν θα ήταν slave εντός του scene.
    Εκτός του. scene μπορεί να έχει βούληση, δυναμισμό ή ότι άλλο είναι στοιχείο του χαρακτήρα της.
    Διότι η σκλάβα στην πραγματική ζωή μπορεί να είναι διευθύντρια και ο master ή η mistress ένας υπαλληλακος που δεν τολμά να ζητήσει από το αφεντικό του να του πληρώσει τις μαύρες ώρες.
    Όπως παλιότερα μία σκλάβα είχε πει για την μόδα η σκλάβα κάνει τις δουλειές του σπιτιού "αν ψάχνετε για παραδουλεύτρα να προσλάβετε μία και όχι να προσπαθείτε να την βγάλετε στο τζάμπα".
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό είναι η εξήγηση που δίνετε για τις "σκλάβες" (τα εισαγωγικά έχουν σημασία) ή ο προσωπικός σας ορισμός, στα πλαίσια του BDSM, της έννοιας σκλάβα;
     
  6. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Ρόλος, ψυχολογικό επίπεδο, άβουλος χαρακτήρας, scene..είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χρησιμοποιήσατε.
    Και ενώ τα παραπάνω μπορεί να είναι ακριβώς μια περιγραφή που θα ταίριαζε σε «σκλάβα» με ρόλο σε μια σκηνή, ωστόσο ουδέν αντίκρυσμα έχουν σε σκλάβα που είναι στη θέση της και όχι σε ρόλο.
    Βλέπετε, από το ένα στο άλλο.. μια κατίσχυση δρόμος είναι..

    Στις τσόντες τουναντίον και σε ότι ο ίδιος περιγράφετε ως «σκλαβιά», αρκεί ένα μαστίγιο, κανά δερμάτινο κολάν και λίγος μεσαίωνας στο ντεκόρ.
    Ουδέν μεμπτό στις επιλογές έκαστου. Ως έχει γραφτεί πολλάκις εξάλλου, δεν είναι όλα για όλους.

    Αρκεί να ξέρουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ νοικοκυράς που διαβάζει τις 50 αποχρώσεις του γκρι και φαντασιώνεται ξύλο και πούτσα, και σκλάβας που κατισχύθηκε και πήρε θέση σε συσχετισμό και όχι ρόλο σε τσόντα.
    Ας μην απαξιώνουμε παρόλα αυτά, ότι δεν κατανοούμε ή ότι δεν επιλέγουμε προσωπικά.

    Apropo, καλώς ήρθατε στο φόρουμ.
     
    Last edited: 19 Φεβρουαρίου 2023
  7. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Το 50 αποχρώσεις του γκρι είναι ένα μοντέρνο Άρλεκιν και όχι BDSM.
    Στην Αμερική που είχαν εμπειρία επί του θέματος, δημιούργησαν το BDSM για να μπει μία τάξη σε αυτό που ως τότε οριζόταν ως Σαδομαζοχισμός (Ιστορία της Ο κτλ.), οι κανόνες του BDSM λοιπόν λένε ότι κάθε BDSM πράξη είναι ένα scene το οποίο όταν τελειώνει τελειώνουν και οι ρόλοι για να μην υπάρχουν άσχημες ψυχολογικές επιπτώσεις τις οποίες είχαν παρατηρήσει ότι μπορούσαν να υπάρξουν από τον Σαδομαζοχισμό.
    Το BDSM δεν είναι πούτσα και ξύλο όπως πολλοί στην Ελλάδα πιστεύουν γι' αυτό και τα αμερικανάκια που ξέρουν, όταν πορνογραφικά φτιάξανε το πούτσα και ξύλο ξεκαθάρισαν πως δεν είναι BDSM αλλά Kinky sex.
    Περί τσόντας, οι τσόντες είναι ένα προϊόν που στόχο έχει την πώληση γι' αυτό και είναι εντός του θέματος πάντα. Στο BDSM πάντα μία σκλάβα ή ένας σκλάβος είναι άβουλοι όσο αναφορά την έκφραση, όμως έχουν θέσει τα όρια τους.
     
  8. dustmonkey

    dustmonkey Regular Member

    Σε γνωστό λεξικό διαβάζω: "Βουλή = θέληση, απόφαση, γνώμη". Σαν άνθρωπος προφανώς και έχει βούληση. Μέσα σε μια σχέση BDSM μπορεί να επιλέξει να μην έχει. Δεν είναι όμως μια ψηφιακή κατάσταση 0 η 1 απαραίτητα, υπάρχουν και τα ενδιάμεσα που πολλές φορές ξεχνάμε.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Διαβάζετε κι εσείς την Μίστρες Σκάρλετ;
     
  10. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Εγώ πάλι θαρρώ πως το kinky sex είναι ότι ακριβώς περιγράψατε στο πρώτο quote: ένας ρόλος όπου το ζητούμενο είναι η ηδονή που θα εισπράξει η «σκλάβα» από το βίωμα συγκεκριμένων εμπειριών.
    Και επίσης θαρρώ ( συγχωρέστε μου τα θάρρετα), ότι η σκλάβα σε θέση και ουχί σε ρόλο, αντλεί ηδονή από την ικανοποίηση και την αναγνώριση του Αφέντη της και όχι από όποιες πρακτικές/ εμπειρίες.


    Η σκλάβα βούλεται ότι βούλεται ο Αφέντης που τη διαφεντεύει. Λοιπές βουλές εκ μέρους της μπορεί να υπάρχουν άπειρες, δεν έχουν θέση ωστόσο σε Μ/s συσχετισμούς. Πολλώ δε μάλλον,ομοίως δεν έχουν τα όρια.

    Προφανώς δεν δώσατε σημασία στην επισήμανση του αγαπητού @Arioch περί εισαγωγικών στις λέξεις.
    Ίσως μια δεύτερη ανάγνωση σας βοηθούσε..
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Επειδή τα Αμερικανάκια ξέρουν, πώς εξηγείτε το γεγονός ότι στο Σικάγο των Η.Π.Α. υπάρχει μια σχέση M/s 24/7 η οποία αποτυπώθηκε στο ντοκιμαντέρ/ντοκουμέντο του Παναγιώτη Ευαγγελίδη όπου κινηματογραφήθηκε η ιστορία τεσσάρων γκέι αντρών μεταξύ 60 και 70 ετών, που ζουν ως Κύριοι και σκλάβοι στο σημερινό Σικάγο;

    Μια οικογένεια που βασίζεται στην ελεύθερη επιλογή και τη συναίνεση στην απώλεια της προσωπικής ελευθερίας προς χάριν της επιθυμίας του Άλλου.

    Η ταινία προβλήθηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

    https://www.filmfestival.gr/el/movie/movie/12104
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Oops πάνε ΤΑ "ακρωνύμια" χααχαχαχα...