Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν μπορώ να βρω πραγματικό σκλαβο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Afentra katrina, στις 19 Απριλίου 2022.

  1. Dapom

    Dapom Contributor

    Χαχαχα...ελα πες μας οτι εισαι τρολ
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Λογικό, αλλά μιλάτε για Μαστεράδες και για ρόλους σκλάβων, πράγματα για τα οποία εμφανώς δεν έχετε ιδέα.
    Αν είστε εδώ για να πηδήξετε, κατά πως βλέπετε στις τσόντες, μάλλον βρίσκεστε σε λάθος παραλία.
     
    Last edited: 19 Φεβρουαρίου 2023
  3. skia

    skia Contributor

    Εφόσον έχετε τόσες γνώσεις και μάλιστα ξέρετε και πώς είναι και τα μπιντιεσέμια εις τα εξωτερικά γιατί δε φτιάχνετε το Δωδεκάλογο του BDSM ώστε να μας δώσετε ένα μπούσουλα να ξέρουμε πού να κινηθούμε; Πήξαμε στους άσχετους εδώ μέσα. Μόνο να βλέπουν ρομάντζα και να διαβάζουν άρλεκιν είναι.
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Τσοντόπληκτος  
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

     
  6. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Δεν είμαι τρολ.
     
  7. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Καμία σχέση. Άπλα όταν κάποιος σου λέει πχ. ότι ο Νικολάκης που παίζει στην Γ' ερασιτεχνική ποδόσφαιρο, σε κάθε αγώνα του διδάσκει μπάλα αντί να του λες αμπελοφιλοσοφίες του λες δες το ματσάκι με τον Μέσι να δεις τι σημαίνει μπάλα. Ακριβώς έτσι λειτουργούν και οι αναφορές στις τσόντες.
     
  8. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Κάποιος του οποίου η σεξουαλικότητα εκφράζεται μέσα από το BDSM δεν χρειάζεται κανέναν μπούσουλα, αυτή είναι η σεξουαλικότητα του και του βγαίνει αυθόρμητα, τα υπόλοιπα τα διαβάζει από απλό ενδιαφέρον και ικανοποίηση όχι για να εκπαιδευτεί τα έχει όλα μέσα του. Κάποτε στην σχολή είχα ένα βιβλίο με φωτογραφίες του Helmut Newton και μία φίλη μου είπε αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο από πόδια που σου αρέσουν, της είπα "δυστυχώς όχι", ο Newton έκανε φωτογραφία μόδας και καλλιτεχνική με φετιχιστική θεματολογία και υφή αλλά εκεινή την εποχή δεν μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο πέρα φυσικά από την πραγματικότητα.
    Όταν λοιπόν μπήκα στα πρώτα BDSM sites βρήκα ακριβώς τα πόδια που μου αρέσανε. Το άλλο που βρήκα ήταν ο κώδικας δηλαδή με διέγειραν οι δεμένες γυναίκες αλλά δεν ήξερα πως αυτό λέγεται bondage ή τις διαφορές με το shibari ούτε τις τεχνικές.
     
  9. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Αν ήθελα να πηδήξω δεν θα ήμουν εδώ, νομίζω ότι το μότο κάτω από το avatar μου ξεκαθαρίζει πως για μένα BDSM δεν είναι Kinky sex όπως σε αντίθεση συμβαίνει με αρκετούς MASTER, Κυρίους, Κυριαρχικούς και 24/7 σκλάβες για τους οποίους BDSM = kinky sex.

    Θυμάμαι πριν από χρόνια στο πρώτο πάρτι στο μαγαζί του Φακίνου στο Γκάζι, που είχε βγει και ανακοίνωση ότι στο κάτω stage θα μπαίνανε μόνο άτομα με αυστηρά BDSM dress code και είχαμε φορέσει τα δερμάτινα μας, πήγαμε να κατέβουμε και μας το παίζανε ότι και χάρη μας κάνανε, για να δούμε τα εξής:
    μια καλή S/M γερμανική τσόντα να προβάλλεται στον τοίχο, μια παρέα από "mistress" εκ των οποίων μία υπέρβαρη και φουλ στην ανασφάλεια, δύο σκλάβους οι οποίοι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να παίξουν τον ρόλο τους, διότι οι "mistress" ήταν στην φάση "άντε να περάσει η ώρα να πάμε στην Πάολα" και κερασάκι στο γλυκό κάποια στιγμή μπουκάρουν κάτω δύο παλληκάρια με ξεκούμπωτα πουκάμισα να φαίνονται οι κοιλιακοί, ντύσιμο μπουρνάζι by night, μπουκάλι μπύρας στο χέρι και να ρωτούν "που είναι οι γκόμενες να γαμήσουμε".
    Αέρα πέρασαν την BDSM purity 24/7 etc., πόρτα.

    Στο δεύτερο πάρτι ήτανε σαν ώρα αιχμής στο μετρό και άτομα που κανονικά πίνουνε ρακόμελα και ακούν ρεμπέτικα να κοιτούν σαν να έχουν μπει στο μουσείο των τεράτων.
    Τέλος είδα και έναν τυπά ο οποίος είχε φάει το παραμύθι όπως εμείς στο πρώτο πάρτι και είχε έρθει και εκείνος με dress code, (ο τύπος ήτανε Master) να είναι ντυμένος κανονικά αυτή την φορά και να κοιτάζει γύρω με ένα ύφος που έλεγε "καλά κρασιά".
    Εγώ ξέρω και που βρίσκομαι και τι είναι BDSM και όλα τα απαραίτητα, αντιθέτως για κάποιους άλλους δεν είμαι τόσο σίγουρος παρόλη την ποζεριά τους.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Ούτε τσόντα
     
  11. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Αρχικά νόμιζα πως ήταν κάτι πιο σοβαρό, αλλά τα κλασικά mainstream μικροαστική κουλτούρα, θα σου πρότεινα για να μην λέμε τις γνωστές μαλακίες x-videos: Mood Spanking - Casting Myleina και γενικά δες τα casting.
    Από που έμαθες για εμάς;
    Ήρθες απλά για τα λεφτά;
    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό που ζητάμε;
    Είχες ποτέ σου ανάλογη εμπειρία;
    Όποτε νιώσεις πως δεν αντέχεις μου λες και το λήγουμε.
    Αν όλα πάνε καλά και η κοπέλα δει ότι αντέχει την φάση, της προτείνουν αν θέλει να παίξει σε ταινία. Αναλόγως λοιπόν, πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το BDSM;, το κάνεις από περιέργεια;, τι πιστεύεις ότι είναι το BDSM;, η ιστορία της Ο χωρίς τα σκληρά κομμάτια ή το 50 αποχρώσεις του γκρι;. Τι σημαίνει να είσαι υποτακτική; να σε δέχεται κάποιος με όλες τις ατέλειες σου; η υπέρτατη έκφραση του έρωτα; να τις τρως δυό φορές τον χρόνο;, να τον τρως hard way; θεωρείς ότι ως σκλάβα πρέπει να έχεις mainstream sex; ή πρέπει να φτάνεις σε οργασμό απλά και μόνο γιατί ο/η σε χρησιμοποιεί όπως εκείνος/η θέλει;.

    Όσο για την φίλη μας την mistress προτείνω αγγελία, ζητώ σκλάβο ο οποίος θα με πηδάει και μετά θα φεύγει, θα μου κάνει τα θελήματα και τον σάκο του μποξ όταν έχω τα νεύρα μου.
    Προσοχή! δεν θα τον μαστιγώνω, δεν θα παίζω μαζί του, δεν θα τον ξεφτιλίζω (ίσως να το κάνω όταν έχω τα νεύρα μου και αυστηρά και μόνο σε αυτή την βάση), ποδολαγνεία, strapon, δεσίματα, τιμωρίες, talk-play, σφήνες, κλουβιά πέους κτλ. δεν παίζουν.
    Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
     
  12. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Θα σου την έλεγα, αλλά είδα το gallery σου Respect. Σέβομαι την άποψη σου διότι αξίζει να την σεβαστώ.