Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Ιουλίου 2007.

  1. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Το ιδιο συμβαινει και στις γυναικες, αλλα λογω των κοινωνικων δομων ο ρολος τους ειναι διαφορετικος. Δεν υποστηριζω σε καμια περιπτωση οτι παντα οι αντρες πρεπει να ειναι οι κυνηγοι και παντα οι γυναικες να ειναι οι κυνηγημενες. Θελω απλα να τονισω αυτο που ανεφερε πριν η MPslave


     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Για δεν διαβάζεις τις ιστορίες των υποτακτικών εδώ μέσα; Όλες οι μαδάμες με το στραπόν επιβάλουν κυριαρχία. Και το κακό είναι πως οι σούμπιδες όχι μόνο δεν αντιδρούν σε αυτόν τον ευνουχισμό αλλά το θεωρούν και μεγάλη τιμή.

    Το μουνί μπορεί κατά την λαϊκή σοφία να σέρνει καράβι αλλά η αλήθεια είναι πως ο μπούτσος γαμεί. Ο μπούτσος εκ φύσεως κυριαρχεί. Αντιλαμβάνομαι την αδυναμία κάποιον κορασίων να το αποδεχτούν μα είναι η αλήθεια.

    Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι η αποδοχή από τα αγοράκια του ευνουχισμού τους.
     
  3. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    xainrix fon klaist οταν σου πα οτι σε πηρα (σικ) για εναν ηρωικο συνφορουμιστη απο το Cosmopolitan -ησυχαστε εκανα λαθος ο Χαινριχ δεν θα κατοικοεδρευε ποτε σε τετοια χαμετυπεια-δεν φανταζομουν πως θα κουβαλαγα προβληματισμους Κοσμο και σε αυτο το φορουμ. Ισως να φταιει το μοντζο μου τοτε οπως μου ειπε εκεινη η τσιγγανα. Επομενως ας μην παω και στο site της Ναυτεμπορικης γιατι θα σταματησουν να ανησυχουν για τους χρηματιστηριακους δεικτες και θα ποσταρουν για τα μπουτια της Πεγκυς Ζηνα.
    Εντουτοις βασει των εκτροχιασμενων σχεσεων των δυο φυλων που εκφραση του αποτελει και το παρον φορουμ (παντα με την καλη εννοια) τελικα ενας τετοιος προβληματισμος δεν ειναι τελειως εκτος θεματος
    Εκει που κατουρησε η Σιμον ντε Μποβουαρ φυτρωσα εγω αλλα πιστευω πως η επιθετικοτητα και ο εκτραχηλισμος των γυναικων ειναι αμεση απορροια της γυναικειας χειραφετησης. God bless την γυναικεια χειραφετηση παντως!!! αλλιως και εγω και η Συρα και η Φεμειλ και οι νοστιμοτατες Σαμπ του φορουμ θα πλεναμε πατατες και εδω θα ηταν οντως το καφενειο των φιλαθλων οπως προανεφερα με τους αγαπητους αρρενες να εκφραζουν τις καθολα θεωρητικες (σε επιπεδο 14χρονου παρθενου) εμπειριες τους μιας και (πιστεψτε με σκληροπυρηνικοι Ντομ η γυναικα σκλαβα στο σπιτι ακουγεται καλυτερη ιδεα απο οτι πραγματικα ειναι) σιγα μην κυκλοφορουσε ελευθερην καμια σαμπ να σου λεει ελα παρε με πασα μου αποψε και πηγαινε με στο Εμαντινα στην Ποσειδωνος να μου χωσεις κανενα μπουκαλι) (Το εμαντινα ετσι μου ρθε-δεν εχω αποδειξεις για σαδομαζοχιστικα οργια σε αυτο το καθολα αξιοπρεπες ξενοδοχειο). Οσο για τους σαμπ-κλαφτους με μαυρο δακρυ-θα ειχαν αυτοκτονησει ολοι σε μια κλειστη πατριαρχικη κοινωνια

    Το κακο ειναι πως το αντρικο προτυπο το οποιο καλειται να ακολουθησει η απελευθερωμενη γυναικα ειναι απο την φυση του μπρουταλ, βλαχικο σεξιστικο και κατα βαση ντεκαβλε. Επομενως αν δεν ειναι ιδιαιτερα εξυπνη-που οι περισσοτερες δεν ειναι-αυτο ακριβως θα ακολουθησει. Κατα βαση ομως κατηγορω για αυτο τους αντρες!
    και σαν να μην φτανει που τα σκατωσατε λοιπον καλοι μου κυριοι, παθαινετε και εναν ευνουχισμο αλλο πραγμα απο τον φοβο και την δικαιολογημενη αηδια και αυξανει ο μισογυνισμος σασς(οι παροντες εξαιρουνται βεβαιως). οποτε φαυλος κυκλος-οι μεν γυναικες λυσσαρες και αγ*μητες, οι δε αντρες χ*σμενοι και με identity crisis

    να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω φως αλλα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι τοσο δραματικα σε ιντελεκτουαλ ανθρωπους καποιας ηλικιας που ξερουν τι θελουν. και επουδενι δεν θα θελα να εχω ενα target group αραβοτετοιων οπως ανεφερε μια αλλη, καθολα σεβαστη γραφουσα μιας και ειναι πολυ μελαμψοι, δεν ειναι χριστιανοι και εγω γουσταρω πολυ τα αμφια και η σεξουαλικη απελευθερωση εκει ειναι σαν τους μονοκερους. Πιστεψε μου αγαπητη μου ουτε εσυ θα το θελες αυτο-εκτος και αν ησουν βασιλισσα στο Ντουμπαι οποτε για τα καλυτερα ψωνια στον κοσμο ας το κανω ιεραποστολικα για μια ζωη
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Και γω Γκουεντονλάϊν τους άντρες (;.) κατηγορώ.
    Δικό τους δημιούργημα είναι όλο αυτό το τσίρκο.
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Αυτη ειναι η καταντια της συγχρονης Ελληνιδας .... Απο την πολυ TV και την υστερικια ''γκρεκα μανα'' που θελοντας οπως η κουκουβαγια με τα κουκουβαγιακια της, ετσι και αυτη να παινεψει την κορη της, της δινει 2 επιλογες στη ζωη της ...
    1η . Βρες ενα Μ@λακα με λεφτα να σε ταιζει μια ζωη , να του κανεις και 2 παιδια για να εξασφαλιστεις και αμα δεν τον θελεις τον διωχνεις και σε πληρωνει κιολας ( ειναι τα παιδια στην μεση)

    2η. Σπουδασε, βρες μια δουλιτσα (εμεις θα σε ταιζουμε μεχρι τα 35 ) ωστε να γινεις ανεξαρτητη και να διαλεξεις εσυ αυτον που θες ...

    Φυσικα μεσα σε αυτες τις 2 επιλογες πρωταγωνιστικο ρολο παιζει και η ενημερωση ( TV, τυπος , νετ κτλ κτλ ) με τα ''τελεια'' πρωτυπα που φυσικα αξιζει να εχουν αλλες αλλιως στην πυρα οποιος δεν μας κανει!!

    Επι του θεματος τωρα και στο πρακτικο...

    Πας να κανεις καμακι, φλερτ, κορτε ή οπως αλλιως θελετε να το πειτε σε μια κοπελα και :

    μολις πας εσυ και πιανεις κουβεντα σε αντιμετωπιζουν σαν λιγουρη, αγαμητο κτλ κτλ
    αποτελεσμα μηδεν

    δεν μιλας αρχιζουν το θαψιμο... πως την ειδε δηλαδη ο μ@λακας ??? εχει τετοια γκομενα μπροστα του( εννοωντας τον εαυτο της) και δεν μιλαει , αρα ειναι αδερφη, πο*στης κτλ κτλ . ..

    Πας με τον πιο ωραιο ευγενικο και αντρικιο τροπο να μιλησεις και κατα ενα παραξενο φαινομενο καταληγεις κατα 99% να γινεις ο καλυτερος της φιλος ( ο κολλητος)
    βλεπετε αββυσος η ψυχη της γυναικας ...φαντασου το μυαλο.

    Ετσι ολες( αν οχι ολες οι περισσοτερες) καταληγουν αγ@μητες και στην απελπισια τους ερχονται και στην ''πεφτουν'' στα ισα!!!
    Αλιμονο αν αρνηθεις....
    Ειναι χειροτερο να αφησεις αγ@μητη μια γυναικα παρα να την πηδηξεις και να την παρατησεις....
     
  6. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    καλα ρε χαινριχ αλλα κατι μου λεει πως το φταιξιμο εσυ το ριχνεις αλλου-στο οτι οι γυναικες πλεον εχουν το δικαιωμα να συμπεριφερονται, να ντυνονται και να εκφραζονται σαν ιεροδουλες χωρις να εχουν να αντιμετωπισουν το τιμημα μαντρωσης τους στην Τρουμπα-απο τα Κοκκινα Φαναρια το θυμαμαι αυτο που ηταν πολυ ωραια ταινια και με πολυ σεξ για την εποχη της. Δεν σε κατηγορω ακομα και αν ειναι ετσι καθως εισαι παλαιας κοπης οπως οι λιρες του Μεταξα. Απλως εχω την εντυπωση πως και εσυ και πολλοι αλλοι θα προτιμουσατε την συγκαλυψη οπως κανει η γατα με τα σκατα και οχι την ριζα. Εγω επειδη ειμαι ιδεολογα οπως ο Τζον Λενον-αν και πλενομαι περισσοτερο-δεν θελω να εξαλειψω την ασχημη συμπεριφορα των γυναικωνε με τον κατ οικον περιορισμο αλλα να την κανω πιο σωστη, εκλεπτυσμενη, σεξουαλικα λυσσαρικη αλλα και ντελικατη ετσι ωστε ολος ο κοσμος να επηδιεται χωρις δραμα και προβλημα. και εαν παραδεχεστε την υπαιτιοτητα σας να αρχισετε εσεις με το να ειστε σωστοι και οχι φοβισμενοι μισογυνηδες παπαροβιοι
    ευχαριστω για την προσοχη σας
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Αρχίδια μάντολες (με το παρδόν).

    Ουδεπόποτε (καρασύκ) συντελέστη κοσμογονική αλλαγή που οδήγησε στην ανατροπή των κατεστημένων συμπεριφορών. Η μετεξέλιξη, ο εκφυλισμός (ή αν-ε θέτε εκθυλησμός) των κοινωνιών που σε επίπεδο κουλτούρας 'ανήκουν εις την δύσιν' είναι κάτι που καυτηρίαζα από όταν είχα πρωτομπεί στο φόρουμ- έξοχα μανιφέστα με τον έτερο πρωτοκαπετάνιο*.

    Το μόνο που ουσιαστικά άλλαξε είναι το περιθώριο εκδήλωσης του ορμέμφυτου και η υπέρβαση κοινωνικών στεγανών και ηθικών αναστολών. Τουτέστιν, οι ευασιθητούληδες αρσενικοί πλέον νιώθουν άνετα να εκδηλώσουν την αδυναμία τους (οι πλέον προοδευτικοί δεν ντρέπονται και να κλάψουν), οι μαγκιόρες τα ρίχνουν φόρα παρτίδα, κ.ο..κ. Τίποτα δεν άλλαξε, δεν ξεθυμάναν οι άντρες- οι άντρες λίγοι είναι και ήταν, απλώς τότε υπήρχε πιεστικό το πρότυπο να υποχρεώνει όσους λιγάνουν ώστε να ακολουθήσουν έναν κώδικα συμπεριφοράς. Φυσικά το παρά φύσιν φέρεσθαι είναι κακόγουστο τραβέλι σε κάθε έκφανση του: τότε πασχίζαν να υιοθετήσουν το πρότυπο οι περισσότερο μαλθακοί (κι είναι βαρέ η καπετανιά), τώρα κάποιοι μπουνταλάδες προσπαθούν να καλομορφωθούν στα πρότυπα του νέου ανδρισμού, τότε κάποιες γυναίκες με νεύρο έπρεπε να καταπιεσθούν για να αποδεχθούν τα ισχύοντα πρότυπα, τώρα το ίδιο συμβαίνει με γυναίκες που έχουν πιο φιλήσυχο και ρομαντικό χαρακτήρα.

    Οι άνθρωποι είναι ίδιοι, αλλάζουν τα πρότυπα και οι ενδεικνύμενες συμπεριφορές, συνακόλουθα και το ποσοστό των παρορμήσεών τους που εκδηλώνουν.
    Στα υπόλοιπα, σας παραπέμπω στην εξαιρετική ανάλυση της κοριτσάρας ανωτέρω.


    * Αν κάθα που μιλούμε γαμούμε και στον αγώνα, όρισε μου το ρεγάλο σου.
    Και μη γρινιάς, είπα: πάντοτε λίγοι ήντο οι καπετάνιοι.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Γκουεντονλάϊν είμαι πράγματι παλαιάς κοπής. Τόσο παλαιάς που δεν μπορώ να αποδείξω πλέον πως δεν είμαι ελέφαντας. Αν σου έδωσα την εντύπωση που περιγράφεις λυπούμαι.
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    η ΜΑΝΑ ΓΚΡΕΚΑ ...βιβλίο αρκετά σοβαρου ελληνα ψυχολόγου, εξηγεί οχι πως οι ελληνίδες εχουν αλλάξει αλλα πως ο ρολος των γονέων επιδρά στα παιδιά τους και τα αλλαζει . Κυρίως δε τα αγόρια που τα ευνουχίζει. Μην ξεχνάμε τις μανάδες του 40 ή του 50 που έκαναν κουμάντο και ακομα η ισότητα δεν είχε χτυπήσει την πόρτα μας...!!!

    Ας εχουμε κατα νου, οτι κάθε δράση έχει την αντίδρασή της , αλλα και οτι στα 3Ο μας και πλέον οφείλουμε στους εαυτους μας να ενηλικιωνόμαστε!!! Αντρες και γυναίκες, και να συνειδητοποιουμε τα καλώς ή τα κακώς κειμενα που μας εχει αφήσει η οικογένεια και να προχωράμε μπροστά!!!

    ΣΗΜ. κατι που αυτές τις μέρες μου ρχεται απο παντού!! ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ...ας πάψουμε να προστατευόμαστε απο τις δικές μας βολικές αληθειες.
    Ας πουμε ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ όχι οι αλλοι και ας βρουμε το που????
     
  10. female

    female Contributor



    Χε χε χε... ωραίο "βανίλλα" θέμα στο bdsm discussion.

    Γκρίνιες... Της στραβής ...

     
  11. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Εμένα πάλι, καμιά γυναίκα δεν ήρθε να μου πει στα ίσα πως θέλει να την γαμήσω. Και ξέρετε γιατί? Γιατί σε καμιά δεν της άφησα αυτό το "περιθώριο". Σε καμιά δεν έδωσα αυτό το "δικαίωμα". Και όσες "τόλμησαν" να μου το πουν είναι γιατί εγώ τους έδωσα την "ευκαιρία".

    Εξακολουθεί και είναι ο άντρας κυνηγός. Απλός, άλλαξε ο τρόπος του κυνηγιού.
    Κάποτε, έτρεχε το θήραμα σου μπροστά και εκείνος το κυνηγούσε από πίσω να το "χτυπήσει".
    Σήμερα, τα θηράματα τρέχουνε τριγύρω σου και εσύ επιλέγεις ποιο θα "χτυπήσεις".
    Εξακολουθείς να "κυνηγάς". Απλά, άλλαξε ο τρόπος (και δεν λαχανιάζεις) 
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

      πολύ καλο..

    κοιτα μη το βλεπεις τοσο τρομοκρατημενα.. δεν ιν κακο.. δεν ιν κακο..
    ασε που οτι ειναι αμαρτια ειθισται να ειναι κ ποοολυ ηδονικο..

    Μετά τιμής..