Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

     χο χο χο ...

    "Να, εδώ το μπρατοκόπελο @Brt μου κάμνει κσι αφιερώσεις  "

    Είναι που είσαι γαμιάς μεγάλος, βοηθά πάντα η υψηλή χοληστερίνη την στύση !!!  
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2023
  2. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Θέλετε να μας εξηγήσετε πως συμπεράνατε ότι το μέλος στο οποίο αναφέρεστε έχει υψηλή χοληστερίνη;
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ

    εδώ μάντεψε ότι είναι άντρας. Η χοληστερίνη θα του ξέφευγε; Αητός!
     
  4. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Δες το gallery του.
     
  5. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Δεν έχει ανεβάσει αποτελέσματα εξετάσεων στο gallery ΤΗΣ (πόσο πιο καθαρά να το πούμε; Σας το επισήμανε άλλο μέλος και είναι το λιγότερο αγενές να συνεχίσετε το misgendering).

    Θα θέλατε να μας πείτε πως από το gallery συμπεράνατε ότι έχει υψηλή χοληστερίνη;
     
  6. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Είναι μπούλης
     
  7. Rupa

    Rupa New Member

    Είσαι αισχρός. Αυτού του είδους ο λόγος δεν έχει καμία θέση σε μία συζήτηση, την οποία, όπως έχουμε διαπιστώσει πολλάκις τις τελευταίες μέρες, δεν είσαι σε θέση να διεξάγεις πολιτισμένα.

    Επίσης, το προφίλ στο οποίο αναφέρεσαι, ανήκει σε άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα, σου το έχουν ήδη επισημάνει, ΔΥΟ φορες.

    Σε παρακαλώ, μαζέψου επιτέλους και σταμάτα να προσβάλλεις σωρηδόν μέλη του φόρουμ που σε φιλοξενεί. Σεβάσου τον χώρο που βρίσκεσαι.
     
  8. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Νέες μέθοδοι ιατρικής διάγνωσης
     
     
  9. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Ω! χαίρομαι που το λες γιατί όντως θυμάμαι post του στο οποίο έλεγε ότι αυτή βάζει τα σερνικόπουλα να παίξουν μεταξύ τους πριν τα στραπονάρει. Αυτή η γυναίκα όπως λες έχει φώτο albums με φωτό που φέρουν και λογότυπο του nickname της και στις οποίες παρουσιάζεται ως master, που δένει σκλάβες, τους κάνει domination κτλ. Αυτά που αναγκάζομαι να λέω στα πιο πολλά ποστ μου, είναι γιατί σε αυτό που αποκαλείται χώρος στο επίπεδο του ιντερνετ ο καθένας παρουσιάζεται σαν κάτι που δεν είναι.
     
  10. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Ότι εσείς δηλαδή ξέρετε καλύτερα από εκείνην (και από τον κάθε ένα μας δηλαδή) τι είναι και τι δεν είναι; Πριν από εσάς, για εσάς;

    Ποιος σας έχρισε παντογνώστη; Και εν πάση περιπτώσει, δεν μας καλέσατε στην τελετή οπότε photos or it didn't happen. Ως τότε μήπως να σταματήσετε την λεκτική αυτή κακοποίηση και όπως σας ξαναείπαν να σεβαστείτε τον χώρο που σας φιλοξενεί;
     
  11. Rupa

    Rupa New Member

    Επιμένεις.

    δεν το λέω εγώ, η ίδια το λέει.

    Στο προφίλ της δηλώνει Domme.

    Ποι@ παρουσιάζεται σαν κάτι που δεν είναι; Εσύ που ξέρεις τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας, η καθεμία και το καθένα από εμάς;


    Δηλαδή, πραγματικά. Τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα σου λέμε και σου ξαναλέμε τα ίδια πράγματα. Ότι χρησιμοποιείς κακοποιητικό λόγο. Ότι παρουσιάζεσαι ως φωτεινός παντογνώστης κραδαίνοντας το λάβαρο του Πραγματικού BDSM, της τσόντας και των επαγγελματιών Mistresses. Σου λένε ΤΟΣΟΙ άνθρωποι εδώ μέσα ότι ΔΕΝ είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Σου το είπαν ευγενικά, ξανά και ξανά, όλοι οι συνομιλητές σου κρατάν ένα επίπεδο, παρά την αισχρή σου συμπεριφορά.
    Επιτίθεσαι και προσπαθείς να ισοπεδώσεις σωρηδόν ανθρώπους που δεν τους ξέρεις καν, δεν ξέρεις ούτε ποι@ είναι, ούτε πώς είναι, πώς ζουν, ούτε έχεις την παραμικρή ιδέα για την πορεία τους σε αυτόν εδώ το χώρο.

    Αδυνατώ να συλλάβω το μέγεθος της αλαζονείας σου, όταν ΤΟΣΟΙ άνθρωποι σου λένε ότι κάτι είναι έτσι, εσύ να επιμένεις ότι είναι αλλιώς. Ούτε λίγο δε σου πέρασε από το μυαλό να σταματήσεις να παρουσιάζεσαι ως ο μόνος κατέχων την αλήθεια και να σκεφτείς ότι ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

    Τέλος πάντων, αυτό δε με αφορά, είναι δικό σου πρόβλημα. Έτσι είναι αν έτσι σε βολεύει.

    Αυτό που με αφορά όμως είναι ο προσβλητικός, κακοποιητικός, σεξιστικός, ρατσιστικός οχετός που έχεις ξεράσει τις τελευταίες μέρες.
    Αυτός ο λόγος δεν έχει καμία θέση, όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά στην κοινωνία γενικά.

    Και όπως πολύ σωστά σου είπε ο @Iagos σε άλλο νήμα, οι ασυναρτησίες που λες καποι@ από εμάς δε μας επηρεάζουν, σε κάποια άτομα όμως θα κάνουν κακό.

    Μαζέψου.
     
  12. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Εντολές στον σκύλο σου, οι δικοί μου δεν δέχονται (μοιάσανε στο αφεντικό τους). Στα όσα έλεγε ο Λαγός, αν είναι ρατσιστικό το να πεις "σήμερα είδα έναν υπερβαρο άνθρωπο και ένιωθε άβολα που έπρεπε να κάνει παρουσίαση σε ένα κοινό που του ήταν άγνωστοι" πχ., και αυτό είναι ρατσιστικό σχόλιο, ας αιτηθείτε να καταργηθεί η λέξη (δεν την επαναλαμβάνω) από την Ελληνική γλώσσα. Αν τώρα επίσης το BDSM είναι προσβλητικό να χαρακτηρίζεται ως παραφιλία, αιτηθείτε να διαγραφεί ο χαρακτηρισμός από την επιστημονική βιβλιογραφία, λέγεται επίσης και αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά και είναι στοιχείο της δικής μου σεξουαλικότητας.
    Αν ο Ντε Σαντ ξέρει τι είναι σαδομαζοχισμός, τότε σίγουρα οι πρώτοι σαδομαζοχιστές ήτανε οι δήμιοι και οι βασανιστές που είχαν στην δούλεψη τους οι βασιλιάδες.
    Επίσης προσβλητικό είναι το τρολάρισμα αλλά εγώ απέναντι και σε αυτό επιλέγω να απαντώ με επιχειρήματα, αρχικά και όταν κάποιος συνεχίζει τον "ασφαλή" χαβαλέ παίρνει τις απαντήσεις που επιδιώκει με τον τρόπο επικοινωνίας του.
    Εγώ εκφράζω απλά τις απόψεις μου δίχως να περιμένω να γίνουν αποδεκτές αλλά ούτε εκφράζω απόψεις που απλά με βολεύουν, κάποιος ειρωνεύτηκε το status μου - το switch, δεν το έβαλα έτσι για να το βάλω είναι κάτι που ισχύει σήμερα, πριν πέντε χρόνια δεν ίσχυε και έτσι δεν το είχα βάλει ποτέ.
    Για τις τσόντες και ότι αυτές δεν εκφράζουν το σεξ, το έχω ακούσει πολάκις (και προσωπικά μπορώ να πω γιατί δεν το αντικατοπτρίζουν τους πραγματικούς λόγους και όχι χαζομάρες) αλλά επίσης πολάκις έχω ακούσει από τα ίδια άτομα που λένε ότι δεν εκφράζουν το σεξ να τις επικαλούνται όταν τους βολεύει.
    Αυτά. Όταν διαβάσεις το ποστ μου (αν το διαβάσεις) μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπί: Αναφορά. Καλό θα ήταν αφού είσαι τόσο ακριβοδίκαιη να το είχες κάνει και σε εκείνους που με τρόλλαραν και δεν απαντούσαν με επιχειρήματα, Εγώ δεν το έκανα γιατί προτιμώ τον διάλογο.