Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο κινηματογράφος των λίγων..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 6 Ιανουαρίου 2023.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Σε ευχαριστώ  
     


  2. Συνεχίζω με μιά πολύ πρωτότυπη ταινία , που οπωσδήποτε θα πρεπε να δουν γονείς με παιδια.
    Mια ταινία διαφορετική τόσο αληθινή και σοκαριστική από την τσεχία.
    οι τσέχοι με αυτό το φιλμ που , δεν εχει καμία σχέση με ότι μεχρι τώρα εχουμε δει σε ταινία , βάζουν τα γυαλιά σε ευρωπαίους αμερικάνους μην πω σε ολον τον κοσμο.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Γινεται κανονικό καστ όπως και σε μια νορμάλ ταινία.
    Ανάμεσα σε κορίτσια στην εφηβεία ενήλικα ψαχνουν τρία να μικροδείχνουν , ωστε στο φιλμ να μοιάζουν 12χρονα.
    Οταν βρεθουν με την συγκαταθεση τους αρχίζει το στήσιμο της ταινίας.
    -----------------------------------------------------
    Στο στουντιο στηνουν 3 παιδικά δωμάτια με τα αγαπημένα τους αντικείμενα μάλιστα με την παραμικρή λεπτομέρεια και υπο την καθοδηγηση εμπειρων επαγγελματιων.
    Στα κοριτσια με τις οδηγίες εμπειρων ειδικών του διαδικτύου, στηνουν ψέυτικα μα αληθοφανη προφιλ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.
    Tα κοριτσια στο φίλμ παρουσιάζονται ως φίλες για να υπάρχει η απαραίτητη αλληλεπίδραση.
    -----------------------------------------------------------------------------
    Σκοπός είναί να κινηματογραφηθεί η σεξουαλική περονόχληση και κακοποίηση ανηλίκων σαν να ήταν σε πραγματικές συνθήκες.
    Τα κορίτσια το γνωρίζουν αυτο , εμεις οι θεατες το ξέρουμε, ομως οι ανώμαλοι εκει έξω ΟΧΙ!!
    -----------------------------------------------------------------------------
    Μην περιμένετε να δείτε ουτε εφε, ουτε οτιδήποτε αλλο συνηθισμένο που έχει μια κινηματογραφική ταινία.
    Αυτό που δείχνουν οι τσεχοι ειναι απόλυτα αληθινό και γίνεται κάθε στιγμή σε κάποιο παιδικό δωμάτιο.
    Σε κάθε δωμάτιο υπολογιστης και από πίσω συστημα παρακολούθησης.
    Υπολογιστης με windows και skype.
    --------------------------------------------------------------------------
    Bλεπουμε προοδευτικά ολα τα σταδια από την γνωριμία μεσω του skype. την παρενοχληση, τον ψυχολογικό εξαναγκασμό , την αποστολή φωτογραφιων με χρηματικο ανταλαγμα, τον εκβιασμο μεσω της απειλης της δημοσιας ψηφιακης διαπομπευσης, και στο τελος της συναντησης σε εξωτερικο χώρο που και αυτο καταγράφεται.
    -------------------------------------------------------------------
    οί τσεχοι τα εχουν προβλέψει πραγματικα ολα!
    οι φωτογραφιες που "στελνουν" τα κοριτσια γυμνες εννοειται είναι επεξεργασμένες στα σώματα τους.μονο το προδωπο είναι αληθινο.
    Ολη διαδικασια είναι υπο την καθοδήγηση και την επίβλεψη ειδικων ψοχολόγων δικηγόρων κλπ κλπ που μέσω κλειστου κυκλώματος ενδοεπικοινωνίας δίνουν οδηγίες στα κοριτσια οποτε χρειάζεται.
    Στο πρωτο ραντεβου οι τσεχοι κανουν κατι εξυπνο.
    τα κοριτσια σε κάποια στιγμή δεχονται τηλέφωνο από τον "μπαμπά" τους πως ειναι εκεί κοντα και ετσι ο ανώμαλος αυτόματα τρέπεται σε φυγη!
    Το γυρισμα είναι τοσο αληθινο που ενα περαστικο σκυλάκι κάνει την ανάγκη στο μπουφαν ενός απο αυτους!
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Μια γυναίκα από το επιτελείο των ειδικών αναγνωρίζει κατά την διαρκεια των συνομιλιων των κοριτσιων εναν που αποδυκνειεται πως ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Η ταινία εχει πολλές σκληρές ωμες σκηνες που ομως δεν τίποτε άλλο από την πραγματικότητα.
    οι τσεχοι σκοπιμα θολώνουν τα προσωπα των ανδρων εκτος από εναν νεαρο που εχει εντελως αθωες προθεσεις και ήθελε απλώς να μιλήσει.
    Ακούγονται και σκληρες αλήθειες για τα αγαπήμένα μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
    Η Ταινία είναι χαρακτηρισμενη για 18+ ωστοσο , οι γονεις θα μπορούσαν να δουν αυτην την ταινία αγκαλιά με τα παιδιά τους και να εξηγουν παράλληλα τι πρεπει να αποφευγουν στο διαδίκτυο, πριν αναγκαστουν να βρεθουν στην δυσαρεστη θέση αργοτερα να καταφύγουν σε ειδικους ψυχολογικης υποστήριξης.
    Τουλάχιστον εγω αυτό θα εκανα.
    ------------------------------------------------------------------------------
    ολο το υλικο της ταινίας δοθηκε στις αρχες και αποκαλυφθηκε ολόκληρο κυκλωμα παιδικής πορνογραφιας!
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Η Ταινια παραγωγής 2020 λεγεται Παγιδα Στο Διαδικτυο / V síti
    Και είναι ευλευθρη στο διαδίκτυο.
    (η περιλληψη και η κριτική είναι δικιά μου δεν είναι copy-paste εντελώς ενημερωτικα)
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Θησαυρός είσαι!Το κατέβασα  
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Ο Youcef, εργαζόμενος σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ερωτεύεται τον χορευτή ενός queer θιάσου που βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία. Κάπου αλλού, ένας νεαρός άνδρας με ψηλά τακούνια περπατά στο χωριό που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει. Σ'ένα απομονωμένο χωριό, ο Jonas έχει ραντεβού για ερωτική φωτογράφιση μ'έναν άγνωστο. Υπάρχει αυτός που μένει, αυτός που φεύγει και αυτός που περνάει. Είναι αγόρια από την επαρχία.

     
  5. ειναι πολυ καινούργια. μολις την βρω ελευθερη θα την δω.
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Η «Κοινωνική Σαπίλα» είναι για το πρώτο καταγεγραμμένο στην Ελλάδα φιλμ κοινωνικής κριτικής με ρεαλιστικό θέμα και πλαίσιο δράσης την εργατική τάξη, σε μια εποχή αυστηρής λογοκρισίας. Πρόκειται για έναν κοινωνικά στρατευμένο κινηματογράφο και για την πρώτη κοινωνική ταινία με καθαρά μαρξιστική θέση. Οπως αναφέρει σε συνέντευξή του ο Στέλιος Τατασόπουλος: «Στην ταινία αυτή έκανα λόγο για σωματεμπορία και ναρκωτικά.
    Περιέγραψα πώς γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ακόμα και μέσα στα νοσοκομεία και έδειξα τη βρώμα που υπήρχε μέσα στη φυλακή». Τα χρήματα (40.000 δρχ) για να γυρίσει την ταινία τού τα έδωσε ο πατέρας του, που πούλησε ένα οικόπεδο στην Πόλη. Οι αίθουσες του κέντρου απέφυγαν να προβάλουν την Κοινωνική σαπίλα και έτσι οι προβολές της ξεκίνησαν με επιτυχία από την Κοκκινιά. Εκανε μεγάλη περιοδεία στην επαρχία και όταν έκλεισε τον κύκλο της ο Τατασόπουλος επέστρεψε στο Παρίσι για να συνεχίσει τις σπουδές του στη σκηνοθεσία. Σκηνοθέτησε 27 ταινίες, μεταξύ των οποίων τις Κοινωνική σαπίλα και Μαύρη γη οι οποίες διακρίνονται για την κοινωνική κριτική τους. Η ταινία θεωρούνταν χαμένη μέχρι τα μέσα του 1980, όταν ανακαλύφθηκαν διασωθέντα υλικά που οδήγησαν στην πρώτη αποκατάστασή της, σε έγχρωμο ενδιάμεσο αρνητικό, το 1989.
    Υπόθεση: Eνας φοιτητής εγκαταλείπει τις σπουδές του λόγω οικονομικών δυσκολιών και προσλαμβάνεται ως ηθοποιός σε ένα θίασο, όπου ερωτεύεται την πρωταγωνίστρια. Οταν εκείνη ενδίδει σε ένα βιομήχανο, απογοητευμένος εγκαταλείπει το θέατρο. Η φτώχεια θα τον φέρει στις γραμμές του προλεταριάτου και θα γίνει καπνεργάτης. Έρχεται αντιμέτωπος με την εκμετάλλευση των εργατών, συμβάλλει στην ίδρυση του συνδικάτου και ηγείται του αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη. Την Ιστορική αποκατάσταση της ταινίας έκανε η ερευνήτρια Χριστίνα Χρονοπούλου.

    Σκηνοθεσία: Στέλιος Τατασόπουλος Έτος Παραγωγής: 1932 Σενάριο: Στέλιος Τατασόπουλος Φωτογραφία: Μιχάλης Γαζιάδης Ηθοποιοί: Στέλιος Τατασόπουλος, Δανάη Γρίζου, Τζόλη Γαρμπή, Κίμων Σπαθόπουλος, Κώστας Λογαριαστάκης Παραγωγή: Φύζιο Φιλμ

     
  7. μου αρέσουν οι ταινίες του τατάσόπουλου. εχω δεί αρκετες εχω κατεβάσει και θα δω την μάυρη γη κάποια στιγμη.
     


  8. Ελληνικη ταινία γυρισμένη στην σύρο.
    Ερμούπολις Σύρου 1895. Ένας Συριανός νοικοκύρης, παρασυρμένος από τις προτροπές ενός συντοπίτη του βουλευτή, ξεπουλάει ό,τι έχει και δεν έχει και αγοράζει βιομηχανικές μετοχές.
    πολύ ωράια ταινία με σκληρές αλήθεις και εικόνες.
    νόμιζε πως στο νησί, ήταν φτωχός και στην αθήνα θα πέρναγε "πολιτισμένα" αλλά το μόνο που γνώρισε ήταν ψέμα, εκμεταλευση και εξαθλίωση.
    και από ψαράς στο νησί, αφου εφαγε ολα τα λεφτά του, ο πολιτικός που του υποσχέθηκε μια "θεσουλα" τον διορισε νεκροθαφτη.
    οτι λάμπει δεν είναι χρυσος το ηθικό διδαγμα.
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Το «Irving Park», η νέα ταινία του έμπειρου ντοκιμαντερίστα, που ανοίγει την Πέμπτη το Outview Festival, διηγείται την ιστορία ενός γκέι νοικοκυριού στα περίχωρα του Σικάγου, κάποια μέλη του οποίου συναινούν πανευτυχή στο να χάσουν την ελευθερία τους για να υπηρετήσουν τους άλλους.
    Σε ένα σπιτάκι στα περίχωρα του Σικάγου ζει μια περίεργη οικογένεια. Τέσσερις γκέι άνδρες μιας κάποιας ηλικίας, από 60 μέχρι 70, μοιράζονται μια ήρεμη ζωή. Μόνο που οι δύο από αυτούς, ο Πάτρικ και ο Γκάι, όταν γυρνάνε από τη δουλειά, γδύνονται, φοράνε κολάρο στον λαιμό, φυλάνε τα πόδια του Τζακ και στρώνονται στη φασίνα και στην κουζίνα. Και το βράδυ, ο Τζακ, ο άρχων του σπιτιού, ένας ακτιβιστής-συγγραφέας ειδικός σε θέματα σαδομαζοχισμού, τους καλεί εκ περιτροπής στο κρεβάτι του για σεξ, kinky και φετιχιστικό, με μαστίγια και λοιπά παραφερνάλια. Δεν μπορούν να αρνηθούν.

    Ο Τζακ είναι ο «αφέντης». Ο Πάτρικ και ο Γκάι, οι «σκλάβοι». Με συμβόλαιο που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Μέχρι και τα λεφτά από τη δουλειά τους, αν και όχι όλα, του παραδίδουν. Υπάρχει κι ένας τέταρτος, ο Λιν, πρώην διευθυντής ορχήστρας και παλιός «αφέντης» του σημερινού «αφέντη». Μπερδευτήκατε; Ευτυχώς, για ένα μεγάλο διάστημα υπήρχε κι ένας πέμπτος ένοικος στο σπιτικό τους με μια κάμερα στα χέρια, ο έμπειρος ντοκιμαντερίστας Παναγιώτης Ευαγγελίδης, που φροντίζει με τη νέα του ταινία, το «Irving Park», να ρίξει φως στα δύο παράξενα ζευγάρια, σε «αφέντες» και «σκλάβους». Και ενώ ξεκινάει σοκάροντάς μας -δεν είναι καθόλου εύκολο το θέαμα ενός ανθρώπου με κολάρο-, καταλήγει να μας πείσει, να μας αγγίξει. Γιατί η ιστορία του έχει τρυφερότητα, αγάπη, πόνο, φόβο. Μιλάει για σχέσεις, αλλά και για τον χρόνο που περνάει.
    https://www.efsyn.gr/tehnes/sinema/190672_sklaboi-me-kolaro-afentes-me-synaisthima


    Επειδή δε δέχεται το link εδώ,για να το βρείτε στο youtube ,πατήστε Irving Park trailer
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2023


  10. η ταινία joyland από το πακιστάν παραγωγής 2022.
    στην πατριαρχική κοινωνία του πακιστάν ο γιος της οικογένειας σε μαθήματα χορου ερωτευεται την τρανς δασκάλα του χορου.
    στην ταινία πρωταγωνιστει η alina khan το πρώτο τρανς ατομο που παίζει σε ταινία μεγαλου μήκους στο πακισταν.
    ο σκηνοθετης εντεχνα και επίτηδες πιστευω δεν δίνει μεγαλη βαρύτητα στην σχέση των δύο, και πιό πολυ βλεπουμε εικόνες και ήθη της χωρας που γυριστηκε η ταινία.
    o πατέρας -πατριάρχης- της οικογένειας σε αναπηρικό αμαξίδιο εντελώς ήρεμα δίνει ολες τις εντολές για την οικογένεια.
    πολύ ωραια φωτογραφία και χρώματα, η alina khan πολύ καλή στον ρόλο της γιατί ακριβώς παίζει τον εαυτό της.
    ο ήρωας της ταινίας είναι τελικά ομοφυλοφιλός και σε μιά σκηνή "στηνεται" στην alina khan λέγοντας χαρακτηριστικά "εμπρος κάνε μου οτι και οι άλλοι μου κάνουν"

    Εκείνη επειδή είναι γυναίκα τρανς ( δεν ξερω αν το λεω σωστα ) τον απορίπτει αμεσως και η κινήσεις και ο τροπος που τον απορίπτει είναι και η δυνατότερη σκηνή της ταινίας κατά την γνώμη μου πάντα.
     


  11. απίστευτο ντοκιμαντερ του BBC για τις συνθήκες γαλέρας στα κέντρα διαλογης προιοντων που παραγγελνουμε όλοι διαδικτυακα. "καπιτάλες" και "επαναστάτες".
     
    Last edited: 12 Μαϊου 2023
  12. Δυνατή ταινία. πολύ δυνατή.η χίλαρι σουανκ παιζει απιστευτα τον ρολο της τινα που ηταν κορίτσι και αισθανόταν και ηθελε να είναι αγόρι , διορθώστε με αν δεν το διατυπώνω "σωστα"
    οι ερωτικές σκηνες της ταινίας είναι κορυφαίες πραγματικά , βγάζουν αισθησιασμό που σε άλλες ταινίες δεν υπάρχει τοσο εντονα.
    η ταινία στο δευτερο μισο της τα δίνει ολα ειδικά προς το τελος με την σκηνή του βιασμού της τίνα.
    το σημέιο που η τίνα εξομολογείται στην λάνα οτι τελικά ολα ήταν ψεματα , και η λάνα χωρίς να πει τίποτα την αγκασλιάζει και την φιλάει , είναι το καλύτερο σημειο της ταινίας που δακρυσα .
    δυστηχως η ταινία είχε ασχημο τελος αφου η τινα δολοφονείται από τους φίλους της λάνα αφου πρώτα την είχαν εξευτελίσει και βιάσει.
    ευτυχώς που στο 1993 οι υπευθυνοι για τον βιασμό και την δολοφονια της τίνα καταδικάστηκαν σε ισοβια .