Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eγχρωμο πόδι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος feet-lover, στις 22 Μαρτίου 2023.

  1.  

    Εγχρωμο πόδι . συνήθως οι έγχρωμες έχουν πολύ ωραία πόδια . χοντρό και μακρύ μεγάλο δαχτυλο, μακρύτερο από τα άλλα. με το παπούτσι δεν συμφωνώ απολύτως αλά το συγκεκριμένο είναι πολύ ομορφο. από εγχρωμες πάρα πολύ ωραίο πόδι -για τα δικά μου στάνταρ- έχει η τραγουδίστρια rihanna , ενώ Aπαίσιο και παραμορφωμένο πόδι έχει κατά την γνώμη μου η naomi kambel.
     
  2. slave32

    slave32 Contributor

    Τοσο περπατημα κ π.. που χει φαει η Ναομι στραβωσε!!
     
  3. εχει κι άλλα μοντέλα που έχουν θεικά πόδια. αυτή φαίνεται φοραγε στενά παπούτσια και μπότες και παραμόρφωσε τα δάχτυλά της. πολλές γυναίκες το κάνουν αυτό. βαζουν στενά παπούτσια και χαλάνε τα πόδια τους. βλέπεις ενα υπεροχο πρόσωπο κορμί και το πόδι είναι για πέταμα.
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    έλα λίγο να προσέχουμε τι λέμε... άκου εκεί "για πέταμα"...
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2023
  5. skia

    skia Contributor

    Το forum δεν είναι mystyle rocks.
     
  6. χρησιμοποίησα παραδείγματα επωνύμων όχι ως διαφήμιση - καμία σχέση- αλλα για να δείξω ότι μπορεί να είσαι πανέμορφο μοντέλο μόδας δίμετρο, αλλά το πόδι σου να είναι αντιαισθητικό - να μην χρησιμοποιώ "ωμες¨ εκφράσεις και θίγεστε- τουλάχιστον στα δικά μου μάτια , σε αλλον μπορεί να του αρέσουν τα τελείως στραβά και παραμορφωμένα δαχτυλα, τα στραβά και φαγωμένια νύχια. σε λίγο που η θερμοκρασία θ ανέβει και τα ποδαράκια θα βγούν έξω , θα δείς νεότατες γυναίκες με πόδια τελείως απεριποίητα αλλά σε πολύ ωραίο και ακριβό πέδιλο, γιατί το χειμώνα τα στρίμωχναν σε στενές γόβες και μπότες.
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2023
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Και;
     
  8. απλά μια δυσαρεστη διαπίστωση.τίποτα λιγότερο ,τίποτα περισσότερο. οι πιό πολλοι κάν δεν βλέπουν σε μιά γυναίκα -ανεξαρτήτου χρώματος- το πόδι αν είναι παραμορφωμενο άσχημο τα νυχια απεριποίηττα οι φτερνες σκασμέμνες κλπ. ο ποδολάτρης τα βλέπει ομως και τα επισημαίνει.απλά μου κάνει μεγάλυ εντύπωση σε μιά γυναίκα ομορφη σε όλα το πόδι να είναι απεριποίητο.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω εξ ονόματος της Ναόμι, αλλά έχω την αίσθηση πως όταν είσαι ένα από τα έξι σουπερμοντελ της δεκαετίας του 80 και του 90, με τέλειες αναλογίες, έχοντας οργώσει τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και βγάζοντας εκατομμύρια δολάρια, σε ενδιαφέρει η γνώμη μιας μικρής μερίδας ανθρώπων που απλά τους χαλάς την αισθητική αλλά κυρίως την φαντασίωση.

    Έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως ο κόσμος, ειδικά την εποχή που διανύουμε, υποφέρει και έχει αρκετά ψυχοσωματικα προβλήματα κυρίως λόγω του στρες και του άγχους, οπότε δαπανά και καταναλώνει την ενέργεια του σε πιο σημαντικά πράγματα από το να ξύνει τις φτερνες του και να βάφει τα νυχοποδαρα του. Για την ιστορία, είμαι από τις "περιποιημενες" μέχρι να βαρεθώ.

    Σεβαστό το φετίχ σας, καθόλου σεβαστά τα σχόλιά σας και οι χαρακτιρισμοι σας τα οποία διαβάζω εδώ και καιρό. Το body shaming, έτσι ονομάζεται αυτό που κάνετε, είναι κατακριτέο, ευτυχώς
     
  10. καθένας έχει την αποψή του και μπορούμε ατέρμονα να διαφωνούμε. οταν εκτίθεσαι - ακόμα και αν είσαι το σουπερ μοντελ- υπάρχει και η κριτική , που φυσικά ισχύει και για μένα χωρίς καμιά αμφιβολία. να το θέσω αλλιως αν ήμουν το σουπερ μοντελ και ήμουν τοσο γνωστη θα περιποιόμουν και τα πόδια μου αξιοπρεπως. για μένα "την ιδια" όχι για τoν άσημο ποδολατρη. το ίδιο ακριβώς και μιά ασημη γυναίκα ή αντρα. το κάνω για μένα .
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αυτήν η ίδια και η κάθε άσημη, δεν νοιάζονται, τους γράφουν στα παλιά τους τα στενά παπούτσια όλους, αξιοπρεπώς.

    Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε την κριτική σας, προτείνοντάς σας χωρίς τους ωραίους χαρακτηρισμους για να μην θιγομαστε
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    κάνεις λάθος

    από τη στιγμή που βγαίνουμε από το σπίτι μας όλοι εκτιθόμαστε... και ο κάθε άνθρωπος που μας βλέπει σχηματίζει μια εντύπωση για την εικόνα μας... σε ασυνείδητο επίπεδο η εντύπωση χάνεται στον αέρα και καλύπτεται από άλλες πιο σημαντικές σκέψεις, σε συνειδητό επίπεδο γίνεται άποψη... και η άποψη γίνεται κριτική με βάση τις δικές μας προβολές... και η κριτική έχει νόημα όταν μας ζητηθεί... από αυτό το σημείο μέχρι το σημείο να χαρακτηρίζεις ένα κομμάτι σώματος για πέταμα επειδή δε ΣΕ καυλώνει, επειδή δεν ικανοποιεί το οπτικό ΣΟΥ νεύρο, επειδή δε συνάδει με το φετίχ ΣΟΥ είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι... ρε φίλε είπες ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ... δηλαδή τι σκεφτόσουν; να πάει να κόψει τα πόδια της και να βάλει άλλα που να τα βλέπεις και να σου κάνουν κούκου; γιατί; επειδή είσαι ποδολάτρης; και οι άνθρωποι με δυσμορφίες τι; στον Καιάδα;

    για σε παρακαλώ λίγο που υπερασπίζεσαι και την παπάτζα που έγραψες...