Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια από τις πολλές Του

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Annabel_sub, στις 1 Απριλίου 2023.

  1. Καλησπέρα
    Είμαι νέα στον χώρο και σκλάβα του Κυριου μου εδώ και λίγο καιρό. Ο Κυριος μου έχει και άλλες σκλάβες εκτός από εμένα, κάτι το οποίο αποδέχομαι, ενώ εμένα δεν με αγγίζει κανείς (ούτε καν εγώ χωρίς την άδειά Του). Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα άντεχα να είμαι μαζί με έναν τέτοιον άνθρωπο αλλά πλέον νιώθω τόσο εξαρτημένη από Αυτόν που θέλω να με χρησιμοποιεί με κάθε τρόπο, κι ας γνωρίζω ότι τον υπηρετούν και τον ικανοποιούν και άλλα κορίτσια. Είναι φυσιολογικό αυτό ;; Το βιώνετε κι άλλες εδώ μέσα ;; Θα μου άρεζε να ακούσω την οπτική σας.
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ιδιαιτέρως άστοχη κι αντιαισθητική ανάρτηση με αφόρμηση το παρόν νήμα.
     
    Last edited: 1 Απριλίου 2023
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Καλησπέρα.
    Δεν τίθεται ζήτημα φυσιολογικού (?) ή μη. Η θέση του υ δεν είναι να κριτικάρει καταστάσεις και συναισθήματα. Επικοινώνησε ό,τι αισθάνεσαι σε εκείνον που ανήκεις κι εκ της θέσεώς του θα το διαχειριστεί.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    είναι τελείως αφύσικο. δεν συναντιέται πουθενά στη φύση.  

    υγ: χρησιμοποιήστε με προσοχή όρους σαν το "φυσιολογικό" εντός του φορουμ, διότι ορισμένα μέλη νοιώθουν να στοχοποιούνται. έχοντες το "γνώθι σαυτόν".
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Από τη στιγμή που αντλείτε πραγματική ικανοποίηση ικανοποιώντας τον, από τη στιγμή που αυτό σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε πληρότητα, πραγματικά δεν έχει σημασία τι κάνει ή τι δεν κάνει με την οποιαδήποτε.

    Το μη φυσιολογικό θα ήταν να μη νιώθετε ενθουσιασμό κάνοντας κάτι που σας ικανοποιεί και σας γεμίζει και σας εύχομαι να μην τον χάσετε.

    Τούτων λεχθέντων "τα στερνά τιμούν τα πρώτα"
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Είναι φυσιολογικό. Μας πέρασε, αλλά όταν το βιώναμε μια χαρά ήταν. Κοιτα να το χαρείς τωρα. Μετά βλέπουμε.
     
  8. dark_princess

    dark_princess Regular Member

    κι εγω στα 21 ετσι ένιωθα.
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καλησπέρα και καλώς ήρθες  

    Είναι πέρα ως πέρα αποδεκτό στον χώρο αυτό που βιώνεις και πραγματικά εύχομαι να το απολαμβάνεις και να το απολαύσεις. Το βιώνουμε και άλλες εδώ μέσα και όχι μόνον εδώ μέσα, διότι υπάρχουν πολλοί ανάμεσα στους λίγους που κάνουν M/s οι οποίοι δεν είναι μέλη του φόρουμ.

    Τεχνικά μιλώντας, ο όρος "ιδιοκτησία" είναι ένδειξη μακροχρόνιας και μακροπρόθεσμης κατάστασης όπου η σκλάβα νιώθει κατασταλαγμένη σε αυτό που είναι και αυτό που υπάρχει και ευκταία ευτυχισμένη.
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Αρχικά θυμάμαι με ξάφνιασε το "έχω και άλλες" έτσι απροκάλυπτα και άνετα χωρίς ένα κόμπιασμα μια δήθεν ενοχή έστω βρε αδερφέ.
    Είμαστε τόσο εξοικειωμένοι στο παράνομο βανιλοκρυφτούλι που ξεχνάμε ότι μπορούν να υπάρχουν και άλλοι κανόνες διαφορετικοί από αυτούς που ξέρουμε.

    Εκτιμώ τους ανθρώπους που δεν κρύβονται, που βάζουν τους δικούς τους κανόνες στη ζωή τους. Ο φόβος δεν κρύβεται σε όποια θέση και αν είσαι.

    Δεν εκτιμώ καθόλου τα υ που ανταγωνίζονται ή που η πρωτιά τους έχει μεγαλύτερη σημασία από την υποταγή τους. Δεν τις βλέπω σαν υ, δεν τις βλέπω καν. Δεν θέλω να υπάρχουν αυτά τα ξεπερασμένα μυαλά στο σήμερα. Βέβαια, τέτοια υ με τέτοιους Κ μόνο μπορούν να ταιριάξουν.

    Η ιδιότητα της ιδιοκτησίας είναι διαφορετική από την ιδιότητα του ατόμου. Ως άτομο βλέπεις τα πάντα γύρω σου, τις άλλες, τις προηγούμενες και τις επόμενες. Ως ιδιοκτησία, βλέπεις τη θέση σου όπως έχει καθοριστεί από την Κυριαρχία, τα υπόλοιπα είναι άχρηστες πληροφορίες.

    Συμφωνώ με την @gaby_m , ότι τεχνικά ο όρος ιδιοκτησία είναι ένδειξη σε μια μακροχρόνια κατάσταση. Αλλά επιβάλλεται στα υ από την θέση τους να το βιώνουν από την μέρα 1, στο μέγιστο βαθμό που μπορούν να το φτάσουν. Καταλαβαίνω την απόλαυση, τη χαρά και την τιμή που νιώθει κάποιο υ όταν δηλώνει ιδιοκτησία ακόμα και σε μικρό χρονικό διάστημα.

    Μπορεί να είσαι η μόνη ή η πρώτη, δεύτερη κτλ. ή μπορεί να ελευθερωθείς εντελώς από αυτές τις κλίμακες. Μπορεί να γίνεις το 849,333333 ούτε καν ακέραιος, ο ενοχλητικός δεκαδικός με τα τριάρια που δεν κλείνει. Αν νιώθεις πληρότητα σε αυτό τότε βλέπω Κ/υ.


    Εγώ στα 21... δεν θυμάμαι τι ένιωθα.  
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Στα 21:

    .. ήμουν στην τρέλα χαχαχαχα

    Πολύ καλή ηλικία για να δοκιμάσεις διάφορα, ή και πιο συγκεκριμένα (εφόσον ξέρεις τι θες και γιατί το θες)   


    Να το χαρείς @Annabel_sub. Για όσο.
     
  12. AGRIOS AFENTIS

    AGRIOS AFENTIS Passion and hedonism

    Για μια σκλάβα είναι απόλυτα φυσιολογικό.