Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Ε
    Εδώ κολλάει το "ερωτευτείτε μυαλά, όχι σώματα "
     
  2. δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πρέπει να γινεται τόσος ντόρος για τους ομοφυλοφιλους. δικαιωμα τους είναι εγω προσωπικά δεν εχω θεμα μαζί τους. αυτο που με ξενίζει είναι πως οι ομοφυλοφλοι "φωναζουν" πολυ. πορείες διαδηλώσεις λές και είναι κάτι το ιδιαίτερο.κατι παραπάνω απο τους υπόλοιπους. οπως ακριβως σεβομαι εναν ετεροφυλοφιλο, θα δεχθω και εναν ομοφυλοφιλο ως ισοτιμο. απλό ειναι. λογικά αν το δούμε η φύση μας εφτιαξε ωστε οι ομοφυλοφιλοι να είναι μειοψηφία στους ανθρώπους. δεν εχει κάτι για να "ανοιχτουμε" κατα την γνωμη μου πάντα . υπαρχουν ομοφυλοφιλοι αθορυβοι που το εχουν αποδεχτει απολύτως, και προχωρούν και υπαρχουν και κάποιοι που φωνάζουν "εδω είμαστε και εμεις" . αυτους τους αθορυβους που είναι και οι "φυσιολογικοί" εγω τους σεβομαι πιό πολυ.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    "Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αρκεί να μην προκαλούν"

    Αυτό λες επί της ουσίας.

    Ξέρεις πόσο αναχρονιστική, ομοφοβική και ρατσιστική είναι η θέση σου;

    Και θα φωνάζουν όταν τους δολοφονούν νοικοκυραίοι μέρα μεσημέρι στην Αθήνα, και θα διαμαρτύρονται όταν τους χτυπούν ή τους βρίζουν στο δρόμο και prides θα διοργανώνουν και θα ντύνονται όπως θέλουν και θα παντρεύονται και παιδιά θα κάνουν και ό,τι γουστάρουν θα κάνουν και η γνώμη σου περισσεύει όταν πρόκειται για τις ζωές και τις επιλογές των άλλων.

    Που θα ορίσεις κιόλας και μάλιστα σε παρένθεση ποιοι είναι οι
    και ποιοι οι "μη φυσιολογικοί"
     
    Last edited: 10 Απριλίου 2023
  4. και οι straight χτυπιουνται δολοφονουνται στην αθηνα μερα μεσημερι. δεν είναι προνομιο μονο των ομοφυλοφιλων αυτο. ζουμε στο 2023. αυτή η κλάψα περι καταπιεσμένων ομοφυλοφίλων δεν έχει πιά νοημα. κανουν ακριβως οτι γουσταρουν ,οπως κάνουν και ολοι οι υπολοιποι. δεν είναι κατι παραπάνω ουτε κατι ιδιαίτερο.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    "Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι"
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Για πες μου λοιπόν... ποιος είναι ο λόγος που στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται η τεκνοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια;
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Χτυπιούνται επειδή είναι straight;

    Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ρατσιστικό, ομοφοβικό κίνητρο;

    Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου άνθρωπε μου.

    Επειδή ακριβώς
    μάθε ότι τέτοιες απόψεις, σαν τις δικές σου, μας γυρίζουν στο 1950.
     
  8. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Φυσικά και "σέβεστε" πιο πολύ τους αθόρυβους, αφού σας χαλάνε λιγότερο τη μανέστρα, και εσάς και όλων των υπόλοιπων νοικοκυραίων. Εμείς τα υπόλοιπα που βγαίνουμε στους δρόμους και διεκδικούμε σας κάνουμε να αισθάνεστε άβολα. Γιατί ο προνομιούχος σε αυτόν τον κόσμο νιώθει να καταπιέζεται όταν μη προνομοιούχες κοινωνικές ομάδες διεκδικούν ισότητα. Οπότε ναι, θα βγαίνουμε και θα φωνάζουμε και θα κάνουμε πορείες και Pride. Γιατί εν έτει 2023 δεν κάνουμε ό,τι γουστάρουμε όπως το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι, όσο κι αν εσείς μέσα από το φίλτρο του προνομίου σας δεν το βλέπετε.
     
    Last edited: 10 Απριλίου 2023
  9. slave32

    slave32 Contributor

    Κ οι ομογυλοφιλοι στη φυση ειναι.
    Γι αυτο δυσκολευεσαι τοσο πολυ ν απα ντησεις αν σου αρεσουν οι ανδρες; καλα δεν περιμενσ κατι λιγοτερο απο το λιγο σου.
     
  10. χα χα ολοι εναντιον μου ως συνηθως

    1. δεν ειμαι νομοθετης. να επιτραπει η τεκνοθεσία απο ομοφυλα ζευγαρια δεν εχω θεμα.
    2. θελετε δεν θελετε ισοι ειστε -οι ομοφυλοφιλοι με τους υπολοιπους- να τελειώνει πιά αυτο το παραμυθακι. δεν ζουμε στα 1980.ισοι και τιποτα παραπάνω και τίποτα λιγοτερο.
    3.για μενα προσωπικά παντα τα gay-pride και αναλογες εκδηλωσεις - αρκει να μην ενοχλουν δικαιωματα αλλων - ουτε καν με απασχολουν δεν εχω θεμα , μπορειτε να φωναζετε οσο θελετε, δεν αλλαζει κάτι σε εμενα προσωπικα.
    4. δεν εχω καποιο παραπανω προνομιο επειδη ειμαι straight σε σχεση με εναν ομοφυλοφιλο , δεν νοιωθω ετσι.
    5. αν ο ομοφυλοφιλος νοιωθει σημερα στις μερες μας κατωτερος η "μειωμενων προνομιων" πιστευω οτι είναι κατάλοιπο του παρελθοντος πιο πολύ παρα πραγματικοτητα.
    6. δεν εχω κανενα προβλημα να βγω για καφε να συζητησω ισοτιμα με ομοφυλοφιλους , το εχω κανει αρκετες φορες στο παρελθον .
    7. τον αθορυβο ομοφυλοφιλο τον σεβομαι πιο πολυ γιατι ,αυτος ακριβως ειναι αυτο που είναι το εχει αποδεχθει 100% και προχωραει .
    8. slave 32 οι ανδρες το εχω ξαναπει μου αρεσουν μονο ως "δουλοι" και "αντικειμενα" το εχω ξαναπεί μην το επαναλαμβανω συνεχως. με αφηνει παγερα αδιάφορο σε αυτο το κομματι παντα αν ειναι gay or straight.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν είναι στραβός ο γιαλός

    Στα γρήγορα
    • Μπορείς να παντρευτείς
    • Μπορείς να υιοθετήσεις
    • Μπορείς να περπατήσεις αγκαλιά/χέρι-χέρι με την σύντροφό σου χωρίς κανείς να σε στραβοκοιτάξει.
     
  12. δεν φταιω εγω για αυτο. εκτος αν φταιω κι γιαυτο. δεν εχω προβλημα να επιτραπει και ο γαμος και η υιοθεσια. το στραβοκοιταγμα αγαπητε δεν ειναι μονο προνομιο των ομοφυλοφιλων. και εμενα στην ζωη μου και την γυναικα μου μας στραβοκοιταξαν παρα πολλες φορες. χεστηκα πραγματικα. το ιδιο ακριβως πρεπει να κανει και ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλων που περπετανε εξω. να περπατησουν χερι χερι κι ας τους στραβοκοιταξουν. αν καποιος σε στραβοκοιταξει για οποιοδηποτε λογο η λυση ειναι απλη. κοιτα τον κι εσυ ακριβως το ιδιο. το εχω δοκιμασει και παντα πετυχαινε.