Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Τι στο διάολο έχει συμβεί; Παίζει διαγωνισμός μαλακίας και δεν το πήρα χαμπάρι;
     
  2. skia

    skia Contributor

    Κάτσε να σφίξουν λίγο οι ζέστες και θα δεις αποκορύφωμα. Το βραβείο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
     
  3. το νημα εχει φτασει 4050 σελίδες. σε λίγο θα βαρεθεί και θα φυγει.
     
  4. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι....  
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Σαράντα μέρες από το έγκλημα στα Τέμπη.

    Μόλις μια βδομάδα αφότου άρχισαν και πάλι τα δρομολόγια.

    Το Επιτελικό κράτος θα ήταν για γέλια αν δεν έθετε σε κίνδυνο τις ζωές μας.

    Το ρεπορτάζ

    Το σιδηροδρομικό δίκτυο αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, καθώς σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 9/4, υπήρξε πρόβλημα με το Intercity που ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

    «Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε ο κ. Μήνας, επιβάτης της αμαξοστοιχίας προς Θεσσαλονίκη. «Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο ίδιος επιβάτης. Ως αποτέλεσμα οι επιβάτες έφτασαν με καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη.

    Πηγή

    https://thepressproject.gr/choris-revma-emeine-to-treno-intercity-den-ypirche-kanena-schedio-gia-to-ti-tha-kanoume/


     
    Last edited: 10 Απριλίου 2023
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το βραβείο θα λέγεται ο "Βασιλιάς των ηλιθίων" .   
     
  7. skia

    skia Contributor

    Θα περιλαμβάνει ένα μήνα δωρεάν διαμονή στο κόσμο των έξυπνων  
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

      
     
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Τώρα αυτό γιατί; Τι σου φταίνε οι έξυπνοι;  
     
  10. espimain

    espimain Contributor

     

    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΗΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΔΩ (ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ!

      Πέτυχα πρώτη φορά αυτή την (ολίγον τραυματική ) οπτικοποίηση με το ανθρώπινο κεφτεδάκι σε ένα βίντεο του αγαπημένου δημιουργού περιεχομένου Hank Green στο tiktok, ο οποίος έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο :

     Το πιο απίστευτο απ’ όλα σχετικά με αυτή την εικόνα - εκτός φυσικά από το ίδιο το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος όντως έκατσε και υπολόγισε πόσο μεγάλο κεφτεδάκι θα ήταν οι 8 δις άνθρωποι της γης αν τους έκανες κιμά    - είναι το ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ *ΤΟΣΟ* ΑΧΟΡΤΑΓΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ (ΥΠΕΡ)ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 1/3 (!!!) ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ    

    Όχι, διαβάστε το άλλη μια : Το 1/3 της *συνολικής* έκτασης ξηράς του πλανήτη το χρησιμοποιούμε για την τροφή μας! Και δεν χορταίνουν καν όλοι!

      Έτσι για τη σύγκριση, όλες οι πόλεις του κόσμου - μαζί κι οι κωμοπόλεις και τα χωριά και όλες οι ανθρώπινες εγκαταστάσεις - πιάνουν ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1% της ξηρας της Γης!

        Δηλαδή για να κατοικούμε πιάνουμε το 1%, ενώ για να τρώμε, εκμεταλλευόμαστε ΤΟ 30κάτι %! ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ 1/3 ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ! Δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό το νούμερο... Τι έχει πάει τόσο στραβά;

       Εκτός από την τεράστια ΕΚΤΑΣΗ και τα τεράστια ποσά ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που όπως φαντάζεστε χρησιμοποιούμε για να καλύπτουμε τις διατροφικές μας ανάγκες, έμαθα κι άλλο ένα νούμερο που με έστειλε :

        Πάνω από το 60% (!) των θηλαστικών που υπάρχουν στην ξηρά είναι οικόσιτα και προορίζονται για το πιάτο μας. Κυρίως αγελάδες, γουρουνάκια, πρόβατα, κτλ…Το 62% για την ακρίβεια! Αν ψάξετε τι σημαίνει αυτό σε απόλυτους αριθμούς θα πάθετε πλάκα! Δε βγάζει νόημα!!!

      Όσο το ψάχνω, τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα πραγματικά πολυεπίπεδο και περίπλοκο ζήτημα, παρόλο που σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται πως η λύση είναι "απλά" το "να μην καταναλώνουμε περισσότερα απ' όσα χρειαζόμαστε". Δεν είναι από τα ζητήματα που λύνονται "απλά".

      Ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγραφεί το φαινόμενο αυτό είναι "BROKEN FOOD SYSTEM" ή σε μία δική μας ελεύθερη μετάφραση "Μα γιατί είναι τόσο αναποτελεσματικό το σύστημα με το οποίο προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε οι σύγχρονοι άνθρωποι την τροφή μας;".  

      Όλη η διαδικασία - από την παραγωγή μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας - είναι γεμάτη “τρύπες”!

      Οι πρώτες συζητήσεις σε ακαδημαϊκό επίπεδο για το ζήτημα αυτό ξεκίνησαν δειλά-δειλά τη δεκαετία του 80. Ωστόσο, στα 40 και πλέον χρόνια από τότε, το όλο ζήτημα συνεχίζει να είναι κάπως ασαφές.

        Τι εννοούμε καν όταν μιλάμε για “αποτυχημένο σύστημα τροφής”, ποια ακριβώς είναι τα προβλήματα, τι πρέπει να “φτιάξουμε”; Και βασικά, τι “μορφή” έχει αυτό το περιβόητο σύστημα καν;! Από ποιά ΣΤΑΔΙΑ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ αποτελείται;

      Όταν μιλάμε για το σύστημα αυτό, σε γενικές γραμμές εννοούμε το σύνολο των διαδικασιών και των παραγόντων που συμμετέχουν στην #ΠΑΡΑΓΩΓΗ, την #ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, την #ΔΙΑΘΕΣΗ, την #ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και τελικά την #απόρριψη της τροφής.

    Επειδή είναι ζήτημα με πολύ ψωμί (pun intended), θα το μοιράσω σε ξεχωριστά ποστς, οπότε αυτό είναι μία εισαγωγή ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο,ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΑΓΚΑΡΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!


    Πηγή: Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    "Ο FAO έχει υπολογίσει ότι τουλάχιστον το 30% του φαγητού που παράγεται παγκοσμίως, αξίας περίπου $940 δις, χάνεται κάθε χρόνο. Η κατάσταση είναι χειρότερη στις πλουσιότερες χώρες, όπως τη Βόρεια Αμερική, όπου η σπατάλη φαγητού υπολογίζεται ότι https://act.gp/3zq0CGa

    Πηγή: Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ
     
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    "Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά "

    Λευτεριά στους περιορισμένους!!!