Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Αυτές τις μέρες σκέφτομαι

    Γιατί δεν μου έχει προτείνει κανένας ποτέ έως τώρα να μην κυκλοφορώ στον Άγιο Παντελεήμονα γιατί Είμαι εξ ορισμού στόχος των μεταναστών;

    Παρατηρώντας γύρω Μου βλέπω ότι:

    α) Δεν Έχω φίλους ή γνωστούς ρατσιστές.

    β) Δεν ανήκω σε φασιστικές ομάδες.

    γ) Δεν Έχω φίλους νεοναζί.

    δ) Δεν Έχω φίλους νοικοκυραίους.

    ε) Δεν συναγελάζομαι με άτομα που ανήκουν στο ακραίο κέντρο.

    Άρα ποιος άλλος να Μου το πει εκτός από τους παραπάνω;

    Και κάπως έτσι κοιμάμαι με τη συνείδηση Μου ήσυχη.

    Και κάπως έτσι νιώθω όμορφα με τους φίλους Μ/μου....
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    όλοι οι άνθρωποι είμαστε εν δυνάμει στόκοι.
    ισχυρή ένδειξη η πρόταση να αντικαταστήσουμε το φαντασιακό δίπολο κανονικότητα/διαφορετικότητα, με το αυτοκολακευτικό δίπολο βλαχουριά/αποδεκτοί.
    δύσκολα βολτάρεις ανέμελα στους διαδρόμους της επιλεκτικής ορθότητας, αν δεν είσαι η @rea..
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ο μηχανισμός κατασκευής γκέτο στις δυτικές μεγαλουπόλεις δεν έχει εφευρεθεί στον Αγ. Παντελεήμονα και στην Βικτώρια.

    Όταν έρθει η ώρα, θα έρθει η ανάπτυξη σε αυτές τις περιοχές και όλα θα είναι μια χαρά.
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Δεν διαφωνώ επ' αυτού. Στο ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις είναι το σύνηθες φαινόμενο διαφωνώ.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    διενέξεις αλλά και επιθέσεις υπάρχουν, τόσο ενδοφυλετικά όσο και διαφυλετικά, και δεν εξαιρείται κανένας απ' αυτό. πρόκειται κατά συντριπτικό κανόνα γιά μεμονωμένα περιστατικά, διαπίστωσε πρόσφατα μια μκο που έχει ζωτικό "συμφέρον" να μην τα θεωρεί μεμονωμένα. ορισμένοι άνθρωποι έχουν ζωτική ανάγκη να τροφοδοτούν το φαντασιακό τους, μίλια μακρυά, από φήμες οποιασδήποτε επιλεγμένης κατεύθυνσης, αξιοποιούντες επιλεκτικά περιστατικά. άλλοι άνθρωποι δεν έχουν ζωτική ανάγκη τη φοβία ή την φοβικότητα, πράγμα που σχετίζεται με την τροπή που πήρε πρόσφατα η συζήτηση στο νήμα.
    άλλοι άνθρωποι, κάπως κωμικά, διακηρύττουν οτι ζουν σε απομόνωση, περιβαλλόμενοι απ τον εαυτό τους και άλλους στους οποίους προβάλλουν τον εαυτόν τους, χωρίς επαφή με κανέναν που δεν συμφωνεί μαζί τους, ώστε να εξασφαλίσουν την μονομέρεια και την αυθαιρεσία της "γνώμης" τους, στην κατεύθυνση της ...αντιμετώπισης των ...διακρίσεων.  

    ααα, και του μίσους   
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2023
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μα πάνω σε αυτό σας απάντησα, με τον μηχανισμό κατασκευής γκέτο. Πιο αναλυτικά:

    Η κατασκευή ενός γκέτο θεμελιώνεται στην εξής αντιπαροχή: εσύ, ο ξένος, ο διαφορετικός, ο κάπως υπ-άνθρωπος ας πούμε, θα περιορίζεσαι με τους "ομοίους" σου σε κάποιο χώρο αλληλεπίδρασης, θα μονώνονται οι υπόλοιποι από σένα, θα ζεις αόρατα και αθόρυβα, και θα βγαίνεις από το γκέτο μόνο για εργασίες (χρήσεις σου) που εμείς οι μη-ξένοι, οι μη-διαφορετικοί και γενικώς μή-υπάνθρωποι θα σου αναθέτουμε. Εργασίες με ειδικούς όρους, προφανώς, και με γρήγορη επιστροφή. Την τελευταία θα φροντίσουν νοικοκυραίοι και ούγκανα να στην υπενθυμίζουν όταν χαζολογάς εκτός γκέτο.

    Σε αντάλλαγμα, θα έχεις εκεί τη σχετική ασφάλεια των αριθμών, αφού θα είσαι με "ομοίους" σου (με τον δικό μας ορισμό), και όσο δέχεσαι αυτή τη συνθήκη και δεν πολυκυκλοφορείς όλα καλά.

    Φυσικά, το γκέτο σου δεν θα είναι μια φυσιολογική κοινότητα, μην παραγνωριζόμαστε και μας κατσικωθείς πέραν του δέοντος: εντός του γκέτο σου θα υπάρχει μια εκλεκτική ανομία, και θα μπορείς με άλλους υπ-ανθρώπους να βγάλετε τα μάτια σας, αφού η αστυνομία μας θα "φοβάται" να εμπλακεί "για να μη χυθεί αίμα" και εν πάση περιπτώσει είναι κάτι αναμενόμενο από το κοινωνικό και πολιτισμικό σου επίπεδο.

    Ζώντας χωρικά περιορισμένος και προσδιορισμένος όμως, ελλοχεύει ο "κίνδυνος" να οργανωθείς με άλλους μαυριδερούς κάθε χρώματος και να σηκώσεις κεφάλι. Αλλά τότε τα ούγκανα ξέρουν ακριβώς πού να σε βρουν και, όπως έμαθαν και κάτι αιγύπτιοι αλιεργάτες στο Πέραμα, να σε τσακίσουν κι εσένα και το παράπηγμα / σπίτι που σου νοικιάζουμε. Αν τα ούγκανα δεν φέρουν μαζί τους αλλαξιά που θα ιδρώσουν να σε βαράνε, θα τους παρασχεθεί αρμοδίως.

    Την εικοσαετία 2000 - 2020 επιβλήθηκαν επαρκώς οι κανόνες σωφρονισμού των αλλοδαπών μέσα σε αυτές τις γειτονιές, με πράξεις και τρομοκρατία, καθώς επίσης βρέθηκαν και λειτουργικές ισορροπίες ημεδαπών και αλλοδαπών για το μικρο-έγκλημα ή το μεγαλο-έγκλημα που θα τις διέπει. Τώρα που εδραιώθηκε το γκέτο, αν παραστεί ανάγκη επαναλήψεων και εμπέδωσης, οι δυνάμεις του φωτός είναι σίγουρα σε ετοιμότητα. Ενα κινητό θα βρεθεί για να δοθούν οι εντολές, δε θα βρεθεί;

    Ελπίζω να είναι φανερό ότι η ίδια η ζωή στην οποία έχουμε υποχρεώσει αυτούς τους ανθρώπους αποτελεί διαρκή ρατσιστική επίθεση από τους φασίστες που την προσυπογράφει κι η υπόλοιπη κοινωνία με τη σιωπή και την ανοχή της.

    Ελπίζω επίσης να είναι φανερό ότι το αίτημα να είναι οι ομοφυλόφιλοι πιο "αθόρυβοι" και πιο "αόρατοι" είναι της ίδιας αφετηρίας (ας κάτσουν σπίτια τους, ας πάνε στα μπαρ και στα κλαμπ τους να κάνουν τις "ανωμαλίες" τους, όχι να προκαλούν μες στο δρόμο). Και δυστυχώς όλα δείχνουν ανά πάσα στιγμή ότι μπορεί να γίνει και της ίδιας τάξης.
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2023
  7. slave32

    slave32 Contributor

    Και σας επηρρεαζει καπου αυτο?
     
  8. slave32

    slave32 Contributor

    Παντως υπαρχει μια διακαη επιθυμια να εξωτερικευεται το μισος ενθεν κι ενθεν. Ευτυχως εχουμε τους ατρομους, αντρακλες του πληκτρολογιου να φωνασκουν!
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Σε άλλες συνθήκες δεν θα απαντούσα σε έναν τέτοιο σχολιασμό για την όποια θέση μου. Τόσο σαν περιεχόμενο όσο και σαν ύφος, στα μάτια μου, είναι για πέταμα. Για εσάς όμως θα κάνω μια εξαίρεση.

    Αν για κάποιο λόγο δεν είναι ξεκάθαρο, δεν υπονόησα κάτι αρνητικό για εσάς, σας ανέφερα χρησιμοποιώντας το παράδειγμα σας για μια άλλη δική μου θέση. Της οποίας η ερμηνεία που δώσατε δεν βγάζει κανένα νόημα. Δεν την καταλαβαίνω, ίσως σε άλλο ύφος να υπήρχε μια υπολογίσιμη διαφωνία κάπου εκεί που θα χρησίμευε σε έναν διάλογο. Διατυπωμένο ως έχει δεν ξέρεις από που να το πιάσεις.

    Είναι περιττή όλη αυτή η επιθετικότητα, προτείνω να επιστρέψουμε σε διαφωνίες άξιες διαλόγου. Αυτό είμαστε εδώ. Όλα τα άλλα είναι δράματα που σταματούν στην αποσύνδεση.
     
  10. skia

    skia Contributor

    Δεν αντιλαμβάνομαι την ερώτηση. Είπα
    ότι λειτουργούν ακόμη κατηχητικά. Το εάν με επηρεάζει κάπου η όχι η λειτουργία τους είναι άσχετο.
     
  11. εγω θα σχολιάσω τα στατιστικά που διαβασα. σε εκατομύρια μετακινήσεων με ανθρωπoυς εξω, όλο το 2022 καταγραφησαν 74 περιστατικα που φυσικά ανεπισημα η μή καταγεγραμένα μπορει να είναι και 500 λέω εγω ενα νούμερο τωρα.
    μακάρι να ήταν 0 αλλά αν περιμένουμε να γίνει αυτό , φοβούμενοι να βγούμε εξω, μάλλον κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.
    θυμήθηκα ενα περιστατικο που ειχα στα σχολικά μου χρόνια.
    ενα παιδί που είχαμε πολυ καλές φιλικές σχέσεις λόγω ιδιων ενδιαφερόντων , μιλάμε τώρα για ηλικία πρώτης λυκείου, οι κινήσεις του η φωνή ολα μου παρεπεμπαν σε ομοφιλοφιλο μιλαμε τώρα για πάρα πολλά χρόνια πισω.
    (δεν ξερω πραγματικά με ποια προσφώνηση να πώ κάποιον ομοφυλόφιλο εδω χωρις να παρεξηγηθω, καθως εχω πει πολλές φορες με τις ορολογίες δεν τα παω καλά)
    μιά μέρα που είχαμε κάνει κοπάνα είχε έρθει στο σπιτι , μιλάμε για αθήνα τωρα τελή των 80ς.
    ηθελα να τον ρωτήσω γιαυτο δίσταζα , γιατί δεν ηξερα πως θα το πάρει.
    εκείνο το πρωινό της κοπάνας τον ρωτησα χωρίς καμιά διαθεση , παρά μόνο με την περιεργεια ενός παιδιου στην εφηβεια , αν είναι ομοφυλόφιλος ξεκαθαριζοντας πως αυτό δεν προκειται να αλλάξει κάτι μεταξυ μας.
    πηρα μια απάντηση " δεν επρεπε να μου το ρωτήσεις αυτο" και εφυγε από το σπίτι χωρίς αλλη εξηγηση.
    επειδη ημασταν και συμαθητες τον βρηκα στο σχολείο και μου είπε πως τον πειραξε η ερωτηση μου ενω εγω δεν είχα καμιά διαθεση να τον μειώσω ή οτιδηποτε αλλο , και του το είπα ξεκάθαρα, ζητησα συγνώμμη αν τον πείραξε η ερώτηση μου.
    Μετά από αυτό είχαμε επαφες αλλά δεν ήταν οπως πριν, μιλάγαμε καθώς είχαμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά εγω ενοιωθα πως δεν ήταν το ίδιο.
    μεχρι που τελειώσαμε το λυκειο συνεχίσαμε να μιλάμε ,αλλά δεν ήρθαμε στο προ της κοπάνας επιπεδο.
    Μετα το λύκειο χαθήκαμε τελείως καθώς η πορείες μας ηταν πολύ διαφορετικες.
    Με την ελευση του facebook πάρα πολλά χρόνια αργότερα τον εψαξα και τον βρήκα γιναμε "φιλοι " .
    μαθαινα από κοινό μας παιδικό μας φίλό πως εγινε διεθυντής σε τραπεζικό κατάστημα αλλά οικογένεια δεν εκανε.
    το 2017 αυτός ο κοινός μας φιλος-παιδικος μου φιλος- βαφτισε τα 2 του μωρα και χωρις να του πω οτι θα πάω κατεβηκαμε αθήνα για εκπληξη.
    Στην εκκλησία που κατευθείαν πηγαμε ήταν και το ατομο αυτό .
    οταν είδαμε ο ενας τον άλλον μετά από σχεδόν 30 χρονια, δεν είπαμε κάτι. ηρθε στο μέρος μου και με αγκάλιασε πάρα πολύ σφιχτα.
    θεώρησα πως αυτό ήταν μια απάντηση στην συγνώμμη που είχα πει πριν πάρα πολλά χρόνια.
    Μπορεί στη ζωή μας από περιεργεια να ρωτήσουμε κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα μειώσουμε καποιον με αυτήν την ερωτηση.
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2023
  12. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Ταξιδεύοντας στο σύμπαν συνάντησα ένα πολιτισμό, που με τους ανθρώπους έμοιαζε αρκετά…

    Πλανήτης μεγέθους Ψ, για όσους δε γνωρίζουν Χ φορές πιο μεγάλο από τη γη. Ούτε κι αυτοί είχαν ξεφύγει από το πλανήτη, ώστε να επεκταθούν και σε άλλους πλανήτες. Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού μεγάλο, τα κεφάλια αριθμούσαν τα 100 δις κάτω βλάκα και μύρια.

    Το πρόβλημα μεγάλο και κανένας ιός ή πόλεμος, δεν στάθηκε ικανός το πληθυσμό να μειώσει. Οπότε η παγκόσμια κυβέρνηση, ναι εκεί δεν υπήρχαν σύνορα, είχε καταλήξει πως πολύ εύκολα ελέγχεις τον πληθυσμό αν μία χώρα και μόνο αυτή υπάρχει…

    …είχε θεσπίσει τον νόμο απαγόρευσης της ετεροφυλοφιλίας. Ο στόχος ήταν ο περιορισμός της αναπαραγωγής και άρα σε ορίζοντα κάπου 50 χρόνων, η μείωση του πληθυσμού.

    Τα θρησκευτικά βιβλία είχαν ξαναγραφεί, η μεγάλη προφήτης η Μιθούθ ήταν ζευγάρι με την Άμες, οι νόμοι είχαν αλλάξει, στην φυλακή δεν χωρούσαν οι αντιφρονούντες και οι εκτελέσεις χιλιάδες. Ο στόχος επετεύχθη και ο πληθυσμός μετά από 55 χρόνια έπεσε στα 49 δις. Οι νεκροί δεν θάβονταν, μεγάλη η πείνα για σπατάλη τροφής.

    Η ετεροφυλοφιλία επιτράπηκε ξανά, αλλά μετά από τόσο πλυντήριο τα ρούχα είχαν ξεβάψει και την εποχή που πήγα, αντιμετωπιζόταν από τη μεγάλη μάζα, ως κάτι «αναγκαίο», «φυσιολογικό», αλλά μακριά από εμάς και αρκετά πια με τις παρ ελάσεις, εμβάσεις και όλα τα κακά πτηνά…

    Μου ήταν δύσκολο, αλλά βρήκα μία γυναίκα και έκανα σεξ. Παθιάζομαι με τα πλάσματα όταν αφήνονται τόσο ώστε να κάνουν, αυτό που για τους πολλούς θεωρείται…

    Απαγορευμένο. Ανώμαλο. Αφύσικο. Αναρχικό.

    Φυσικά πάντα αναρωτιέμαι, ποιος θέτει τα όρια και γιατί, σε κάθε σύνολο Α;

    Η δική μου άποψη είναι πως δεν υπάρχουν όρια, ανώμαλα, αφύσικα, αναρχικά ή και αρχικά, αλλά φυσικά από το φόβο να με κρεμάσουν, σταυρώσουν ή ό,τι άλλο, ναι είμαι δειλός και να μην το απολαμβάνω κιόλας, σέβομαι την γνώμη της κοινωνίας, για όσο αυτή θα με φιλοξενεί…

    Άρα μετά από τόσο διάβασμα σε αυτό το νήμα, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Τι να υποστηρίξω ;!;