Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση Dom/Sub και η μοναδικότητα αυτής!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος AngelaSofia, στις 2 Μαϊου 2023.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σεξ κάνει, δε θα τις παντρευτεί  

    Σας ενόχλησε που δεν είστε " η σχέση" (η μία) ή ότι παίζει με άλλες, έχει κάνει σχέση δενξερωγωτι; Σας έχει γνωστοποιηθεί εξ αρχής ότι έτσι θα είναι, ή μετέπειτα άλλαξε;
     
  2. AngelaSofia

    AngelaSofia New Member

    Hahaha ! Δεν ξέρω αν θα τις παντρευτεί ! Σεξ κάνει σιγουρα ..
    Όχι πέραν από την πλάκα εκείνος όρισε τον τρόπο της υποταγής μου και τον τρόπο που θέλει ν συμπεριφέρομαι όπως και την δίκη του.
    Στην πορεία άλλαξε ναι! Άλλαξε χωρίς να το θέσει στους κανόνες. Όμως όπως κατάλαβα από τις ποιο πάνω απαντήσεις εφόσον δεν επικοινωνείτε κάτι δεν πρέπει ν γίνεται δεκτό!
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Φυσικά!
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Καλή συνέχεια στις επιδιώξεις σας.
     
  5. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Όταν κάτι δεν μας αρέσει, δεν μας εκφράζει και γενικώς πιο πολύ μας κάνει κακό παρά μας δίνει/χαρίζει κάτι και φτάνουμε να μην είμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε, τότε η λύση κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μία και την εκφράσατε ήδη.

    Σαφώς και αυτός που έχει το πάνω χέρι βάζει κανόνες και όρους αλλά το βασικό και αδιαπραγμάτευτο σε όλο αυτό είναι να δίνει ευχαρίστηση και στις δύο πλευρές. Η κάθε μία με τον τρόπο της να είναι ικανοποιημένη.

    Αν εγώ ζορίζομαι να βλέπω την άλλη πλευρά να λειτουργεί στα όρια του αυθαίρετου και του ακραίου, του "αρρωστημένου" που εγώ απλά δεν μπορώ να δεχτώ, παίρνω τα μπογαλάκια μου και φεύγω. Αν αυτό ονομάζεται αποδέσμευση ή εγκατάλειψη ή κάπως αλλιώς, μικρή σημασία έχει.

    Σε κάθε περίπτωση θα "ζυγίσετε" εσείς την κατάσταση. Λογική και συναίσθημα θα πρέπει να είναι σε αρμονία για να είστε καλά πρώτα εσείς.
     
  6. ΜουσΑ

    ΜουσΑ Regular Member

    Αν και φαντάζομαι ότι θα το μετανιώσω ωστόσο θα ρωτήσω
    Υποτίθεται ότι αν μιλάμε για D/s το υ μπορεί να βάλει hard/soft limits ε; γιατί το ότι το υ δεν βάζει όρους νιώθω ότι πάει πιο πολύ προς το M/s
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Άκου τώρα την εμπειρία. Άσε τον, να ησυχάζει το κεφάλι σου. Εκτός αν τον ζηλεύεις αδιανόητα, που μου έχει τύχει. Γιατί…life. Αλλά σε γενικές γραμμές, ησυχάζει το μνι σου  
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Φυσικά και μπορεί να βάλει όρια, αυτό έλειπε, σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε. Το κατά πόσο θα μπει ή θα παραμείνει σε αυτή τη θέση αν τα όριά του είναι μη αποδεκτά από τον/την D, είναι άλλη συζήτηση.
     
  9. AngelaSofia

    AngelaSofia New Member

    Νιώθω την απάντηση σου ! Όντως θα είναι καλύτερα για μένα ! Αυτές οι σχέσεις θέλουν και πολύ φροντίδα!
     
  10. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Ένας μεγάλος φιλόσοφος  , ο ντετέκτιβ "dirty" Χάρρυ Κάλαχαν, νομίζω στην πρώτη ταινία της σειράς, δια στόματος Clint Eastwood, είχε πει "οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουν από μια". Ακόμη κι αν αυτές οι γνώμες εμφανίζονται σαν κανόνες, νόμοι, κανονικότατα, σύνηθες ή δεν ξέρω τι άλλο δεν παύουν να είναι γνώμες έστω και πλειοψηφικές, που με το α ή β τρόπο προσπαθούν να καθορίσουν τις ατομικότητες ενός εκάστου.
    Επειδή λοιπόν, οπως όλοι μας έχω κι εγώ κωλοτρυπί... Εχμμμ γνώμη, την καταθέτω.
    Η κάθε είδους σχέση είναι σύμβαση των μερών που την απαρτίζουν. Κανενός άλλου η γνώμη δεν μετράει παρά μόνον εγκυκλοπαιδικά, κι αυτό όχι πάντα. Γι αυτό βάλε στο ζύγι τα συναισθήματα σου, δες ποιο υπερτερεί και κάνε αυτό που θα σε οδηγήσει να νιώθεις καλά με τις αποφάσεις σου, όχι σήμερα αλλά αύριο...
     
  11. skia

    skia Contributor

    Αποδεκτή από ποιον;
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Ε μα... είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι φιλενάδα