Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. φασιστας ειναι ο ατυχος ιδιοκτητης του αυτοκινητου που βανδαλισατε; ο ατυχος ιδιοκτητης του καταστηματος που σπασατε την τζαμαρια; ξερετε εσεις ποιος ειναι φασιστας και ποιος οχι; εκπλησομαι. μου ετυχε στην αθηνα -ημουν μεσα στο δισκαδικο μετροπολις δενξερω αν υπαρχει ακομα- και διαδηλωτες μας πηραν με τις πετρες και διαφορα. ισα ισα προλαβε το καταστημα να κλεισει το ρολο. ολοι εμεις μεσα φασιστες ειμασταν. το ιδιο περιστατικο στον ηλεκτρικο . σταματησε ο συρμος απ εξω με τις πετρες. μεσα στο τρενο φασιστες ολοι. γυναικες με μικρα παιδια να κλαινε από το φοβο. ολοι στο πατωμα.ολοι μεσα στο συρμο φασιστες. μαλιστα. οσοι ολοι εσεις οι "καταπιεσμενοι" θελετε να διαδηλωσετε, τοσο και εμεις οι "φασιστες" συληβδιν εχουμε πεσει ενίοτε θυματα σας. 2 προσωπικά μου περιστατικά μολις ανεφερα. αν δεν σεβεστε την ελευθερία του αλλου ,επειδη ειναι 'φασιστας' επειδη εσεις το λετε συγχαρητηρια.
     
  2. Balkanian Godess

    Balkanian Godess New Member

    μαλλον εισαι σε λαθος φορουμ. απλα λεω... δεν με ενδιαφερει τι σου ειπαν ποιο πριν, και εκεινοι/ες σε λαθος φορουμ ειναι μαλλον.. εδω μιλαμε για σεξ , κυριαρχια και σχεσεις.
     
  3. ξερω πολύ καλά που ειμαι. το νημα μιλάει για την ομοφυλοφιλια "να ανοιχτούμε επιτέλους". για το σεξ την κυριαρχία και τις σχεσεις εχω τις αποψεις μου και τις εχω αναπτυξει ανάλογα και οταν κρίνω εγω. να διαβαζετε τοτε και τι είπαν οι αλλοι πιό πίσω οχι μόνο το δικό μου.
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    1. Δεν καταλαβαίνω τον β' πληθυντικό αλλά μπορώ να το δικαιολογήσω λόγω της συναισθηματικής σύγχυσης που βρίσκεσαι
    2. Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη για την έννοια του φασισμού... Όπως και σε άλλα θέματα... Ευτυχώς δηλαδή
    3. Ευχαριστούμε  

    ΥΓ. Ούτε καν μπήκες στον κόπο να σκεφτείς ή να ρωτήσεις τι μπορεί να εννοώ... Εύγε
     
  5. μια χαρά κατάλαβα τι εννοεις. του φασίστα που σε μειώνει, θελει να εχει στο περιθωριο. μονο που δεν ειμαστε ολοι ετσι. η μειονότητα είναι οι φασίστες που εσυ εννοεις. εκει είναι η διαφορά μας. εσυ νομίζεις οτι όλοι αλλή δουλειά δεν έχουν να κάνουν οταν βγουν εξω να δείρουν εναν γκέι η τρανς. με το που θα βγεις εξω αμέσως θα σε πλακωσουν. και εκεί ερχεται η διαδήλωση και οι φωνες.μας δερνουν μας χτυπουν βοηθεια. για τις πετρες που εφαγα στο βαγονι του ΗΣΑΠ στον αγιο νικόλαο δεν είπες τιποτα. μου αξιζε φαινεται. δεν πήραν την γνωμη μου αν συμφωνω μαζι τους.κακοί φασίστες θάνατος δια λιθοβολισμού.
     
  6. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Αν πεθαίνει κάποιος από λιθοβολισμό σίγουρα δεν θα είναι ο φασίστας.
    Από τον φασίστα όμως σίγουρα έχουν πεθάνει άνθρωποι. Ο φασίστας είναι και δολοφόνος.
    Όμορφο να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τι λένε οι άλλοι και βασισμένοι στη δική μας ματιά να απαιτούμε οι άλλοι να μας δώσουν άφεση λόγω συμπάθειας.
    Κλασσικά εικονογραφημένα...
     
  7. τοτε να πατε σε αυτον κατευθειαν . ο αθωος πολιτης και η περιουσια του που ενιοτε με ιδρωτα αποκτηθηκε δεν φταινε κατι.
    εισαι τρανς και σε κοροιδεψε καποιος ; απαντα κατευθειαν. αν σε ορμηξει ορμα του κι εσυ. στην ζωη μου στην ζουγκλα της αθηνας 3 φορες μου ετυχε. διαδηλωτες να ξεσπασουν πανω μας. δεν γινεται καθε μερα ομως μερικες ΓΙΝΕΤΑΙ. και ο ομοφυλοφιλος δεν λοιδωρειται καθε μερα ομως μερικες ΓΙΝΕΤΑΙ.
     
  8. slave32

    slave32 Contributor

    Ωραια και τι προτεινεις εσυ?
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Μόνο τρεις φορές;

    Υπάρχει κάμψη στο κίνημα τελικά...
     
  10. εισαι τρανς και σε κοροιδεψε καποιος ; απαντα κατευθειαν. αν σε ορμηξει ορμα του κι εσυ
     
  11. ε ναι επρεπε να γινεται συνεχεια. να με ειχε πετυχει καμιά πετρα τότε,να με ε.ιχε αφησει κάτω , να με βαζαν σε καδρο οι γονεις μου ήμουν δεν ήμουν 20 χρονων. για να ικανοποιηθήτε ολοι "οι επαναστατες" φάγαμε εναν φασιστα ακόμα. ξερεις ο όχλος ολος μαζι εναντίων ΠΑΝΤΩΝ εμενα προσωπικά δειλία μου φέρενει παρά θάρρος.πιό πολύ θάρρος ειχαμε εμείς που στο πάτωμα του συρμού περιμεναμε να "ξεσπάσετε". σου ευχομαι μόνο ΠΟΤΕ ( με bold 1000 ) να μην σου γυρίσει καμιά φορά μπουμεραγκ όλο αυτό. και εκεί είναι ακριβώς το χασμα μας και η διαφορά μας. εσυ θα ορμαγες στον συρμό κι όποιον πάρει ο χάρος. μπορεί καποιοι να τραυματιζονταν , κάποιος να ειχε καρδιά και να εφευγε απο το αγχος. εσυ θα πηγαινες σπίτι ησυχος οτι "κατι εκανες" . εγω δεν στο ευχομαι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ παρά το χάσμα που μας χωρίζει.
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Στα Λατινικά
    Repetitio est mater studiorum

    Στα Αραβικά
    فـي الإعــادة إفــادة

    Στα κινέζικα
    熟能生巧

    Στα Σουηδικά
    Övning ger färdighet

    Στα Τουρκικά
    ogrenmenin temeli tekrardir

    Στα Τσέχικα
    Opakování je matka moudrosti

    Στα Ρωσικά
    Повторення -- мати навчання

    Στα Καζακικά
    Қайталау- білім анасы

    Στα Πορτογαλικά
    A repetição é a mãe da aprendizagem.

    Στα Ισπανικά
    La repetición es la madre de la instrucción.

    Στα Ρουμανικά
    Repetitia e mama învataturii

    Στα Αγγλικά
    Repetition is the mother of learning

    Στα Ελληνικά
    Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως.

    Όλος ο κόσμος το ξέρει....