Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. χα χα φωτια το νημα παλι. ζευγαρι ομοφυλοφιλων ασφαλως και μπορουν να φιληθουν δημοσιως αν θελουν και τους αρεσει να τους βλέπουν . και να χουφτωθουν μπορούν , και να βγαλουν τα μάτια τους στην παραλία μπορουν αν θέλουν. από κει και πέρα μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί και σε ζευγάρι ετεροφυλων. αλλα δεν μπορουν στο ονομα οποιασδήποτε διεκδίκησης "ελευθερίας" τους να καταπατήσουν την δικιά μου. εκεί αν μου ορμήξουν , θα τους ορμήξω κι εγω. αυτο ακριβως εννοω εγω ,και αλλοι ισως "οι ομοφυλόφιλοι, αν αρχίζουν να κάνουν" εκει κολλάει . ναι εκεί ενοχλούν και πολύ. και οχι μονο αυτοί. οποια ομάδα και να το κάνει. εσεις ολοι οι οι ομοφυλόφιλοι τρανσ κλπ, κολλάτε στον ΕΝΑΝ ηλίθιο που θα σας προσβάλει , που είναι ενας στους χιλιάδες αλλους που καν δεν θα σας κοιτάξουν. ε αυτός πάντα θα υπάρχει. κοινωνία ανθρώπων είμαστε .
     
  2. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Αναγνωρίζετε τι προνόμιο κρύβεται πίσω από αυτή σας την φράση;

    Πάντοτε απορούσα γιατί οι ετεροφυλόφιλοι το βρίσκουν δύσκολο να αναγνωρίσουν ότι ζουν στον ίδιο πλανήτη αλλά σε ένα διαφορετικό κόσμο με τους ομοφυλόφιλους. Και όταν δεν έχετε ζήσει κάτι γιατί είναι τόσο δύσκολο να αναγνωρίσετε ότι δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε;
     
  3. εντάξει αυτό το παραμυθάκι οτι αν ενα ζευγάρι ομοφυλοφίλων αν φιληθούν δημοσίως θα τους σκοτώσουν πρέπει να τελειώνει κάποτε. αν θέλετε εσεις να το πιστέυετε οκ επειδη συμβαίνει ενα περιστατικό - καταδικαστέο πληρως με bold 1000 - μείνετε στον κόσμο σας.οταν ήμουν μικρός βιάζαν τις κοπέλες στα ασανσερ , στα πάρκα. αυτα παντα υπήρχαν και θα υπάρχουν στον αιώνα τον άπαντα. αν εσεις θέλετε να μείνετε κλεισμένοι στο σπιτι -λογω φόβου ή δεν ξερω τι άλλο - η σημερινη κοινωνία δεν φταίει. αν εσεις φοβάστε να φιληθειτε δημόσια η σημερινη κοινωνία δεν φταιει. το ημερολόγιο δεν γραφει 1980 γραφει 2023.ολοι στον ίδιο κόσμο ζούμε αν θέλετε να κάνετε διαχωρισμούς και τοίχους δικαιωμα σας. δεν σημαίνει οτι ισχύει κιόλας στην πραγματικότητα.
     
  4. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Εγώ, απλά αναγνωρίζω ότι η προνομιακή μου ζωή δεν μου επιτρέπει να γνωρίζω τι περνάνε οι ομοφυλόφιλοι και ότι είναι αφελές να πιστεύω ότι μπορούν να ζήσουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. Αναγνωρίζω ότι δεν ξέρω τι περνάνε.

    Εσείς γιατί επιμένετε ότι ξέρετε; Σας βοηθάει να κοιμαστε πιο ήσυχος;
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    και ποιος φταίει;
     
  6. Ak93

    Ak93 New Member

    Οφείλουμε νομίζω να αναγνωρίσουμε ότι η κοινωνία προοδεύει στο εν λόγω ζήτημα. Όσο οι γενιές αλλάζουν και έρχονται στο προσκήνιο τα νέα άτομα που έχουν πιο ελεύθερα μυαλά, διαπιστώνουμε ότι αλλάζει και η νοοτροπία της κοινωνίας. Αλλά μην έχετε την αυταπάτη ότι αυτό θα γίνει εν μία νυκτί. Η κοινωνία αλλάζει με αργούς ρυθμούς (σε αντίθεση με την τεχνολογία και την επιστήμη). Κάντε μια σύγκριση της ελληνικής κοινωνίας πριν 20-30 χρόνια με το σήμερα. Νομίζω ότι υπάρχει μια τρομακτική αλλαγή προς το θετικό. Τότε ναι, αν ησουν ομοφυλοφιλος και σε έβλεπαν στο δρόμο να κάνεις το οτιδήποτε, το είχες σίγουρο το ξύλο. Στη σημερινή κοινωνία, πάλι θα βρεθεί ο ομοφοβικός μέσα στα τόσα άτομα (άλλωστε αυτή η διαφοροποίηση στους χαρακτήρες είναι λογική και βασικό κομμάτι της φύσης), αλλά θα βρεθούν και αυτοί που θα αδιαφορήσουν όπως επίσης και αυτοί που θα στηρίξουν το άτομο που θα δεχτεί επίθεση. Θα αργήσουμε να φτάσουμε στο σημείο να θεωρείται από σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας ως αποδεκτό το να είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά θα γίνει. Και ξαναλέω: Μην περιμένετε να γίνει αυτό τσακ μπαμ. Δείτε απλά την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και μην κολλάτε. Εδώ μας πήρε πόσους αιώνες για να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα και ότι δεν πρέπει να τους πουλάμε σε σκλαβοπάζαρα (κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται ακόμα). Οπότε όλα θέλουν τον χρόνο τους και τις σωστές προσπάθειες αλλαγής.
     
  7. με αυτην την λογική κανεις δεν ξέρει τι περνάω εγω και όλοι μας ατομικα. μιά χαρα ησυχος κοιμάμαι. πιό ησυχος δεν γίνεται. δεν έχω κανένα προνόμιο παραπάνω από εσας. εφαγα ξύλο από την μητριά της μαμάς μου γιατι ημουν αριστερόχειρας στα 80σ .εχω περάσει πολύ δυσκολα στη ζωή μου και τίποτα δεν μου χαριστηκε. ανθρωποι 50 και 55 χρονων δεν βρισκουν δουλειάσ γιατι ειναι "μεγαλοι" προνομιούχοι. ανθρωποι 80 ετων δερνονται για λίγα ευρω. προνομιούχοι. εντάξει οκ. εσείς οι "καημένοι" εμεις οι "προνομιούχοι" . το προνόμιο μόνοι μας το χτίζουμε δεν μας χαρίζετε ξέρετε.δεν ξέρω κανένας τι περναει, οπως δεν ξέρει κανένας τι περνάω ΕΓΩ. οσον αφορά το θέμα της ομοφυλοφιλίας κοιμάμαι ησυχος. δεν λοιδώρησα δεν χτύπησα δε κοροιδεψα δεν είπα κανεναν πουστη, εχω κανει παρέα με γκει μου την εχουν πέσει μερικές φορές στην ζωή μου κιόλας. κι αν τυχει ποτε να δω να ορμήξουν σε οποιοδήποτε ανθρωπο ορμαω κι εγω. αλλα στην μικρή κοινωνία μας των 10000 κατοίκων τέτοια δεν έχουμε. και κυκλοφορώ πάρα πολύ εξω. κάποτε στην λαική αρπαξαν το πορτοφολι μιάς ηλικιωμένης. αρχιζε να φωνάζει ετρεξα μαζι με αλλους 2 και τον πιάσαμε .ήταν μια γριόυλα "προνομιούχα" κι αυτη. αν πιστευετε οτι εχω προνομιο επειδή είμαι στρειτ οκ να το κλείσω το μαγαζι.
     
  8. κάποιοι ελάχιστοι ηλίθιοι. παντα θα υπάρχουν.
     
  9. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Συγγνώμη για να καταλάβω: Θεωρείτε ότι σε σχέση με έναν οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο δεν έχετε προνόμια; Δεν είναι καλύτερη η ζωή σας; Δεν έχετε διαφορετική αντιμετώπιση;
     
  10. στην σημερινη εποχη οχι δεν εχω. μπορει πριν 30 χρονια να ειχα. οταν πάτε να βρείτε δουλειά πχ σας βαζουν να υπογραψετε κανενα χαρτι για τις σεξ. προτιμήσεις σας; σας ρωτανε γιαυτο; δεν θυμαμαι ποτέ να με ρωτηαν αν ειμαι στρειτ η γκει ποτε. σας περιοριζουν να περπατήσετε εξω; να πάτε σουπερ μαρκετ; να μπείτε σε μέσο μεταφορας; να μπείτε στο πλοίο; να πάτε στην μύκονο στην σαντορίνη στη θεσσαλονίκη; να πάτε σε ταβερνα; να μπείτε στο μετρό;σε δημόσια υπηρεσία , σε νοσοκομείο; που σκ... εχω προνόμιο και δεν το ξερω; διαφορετική "αντιμετωπιση".
     
  11. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ερώτηση. Ο κ. Μητσοτάκης, έχει πάρει 40% στις προηγούμενες εκλογές. Οι επόμενες είναι σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα. Εάν σήμερα ή αύριο, βγει και δηλώσει ανοιχτά πως είναι gay, πιστεύετε θα πάρει το ίδιο ποσοστό στις επόμενες;
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Αυτοί οι "ελάχιστοι" ηλίθιοι, πριν από μερικά χρόνια ήταν στη Βουλή που σημαίνει ότι τους ψήφισαν μερικές χιλιάδες άλλοι ηλίθιοι... Άλλοι "ελάχιστοι" ηλίθιοι κόντεψαν να βάλουν στη Βουλή άλλους ηλίθιους που διατυμπανίζουν ότι ο αυνανισμός είναι δολοφονία... Όλοι αυτοί οι ηλίθιοι ζουν ανάμεσα μας... Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι είναι πράγματι ελάχιστοι;