Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα μας βγάλουν πουθενά, τα χοντρά ίσα ίσα.

    Εσείς αν θέλετε μπορείτε να παντρευτείτε. Ένας ομοφυλόφιλος άντρας, όχι.
    Εσείς αν θέλετε μπορείτε να προβείτε σε τεκνοθεσία.
    Ένας ομοφυλόφιλος άντρας, όχι.

    Εσείς αν θέλετε μπορείτε να γίνετε αιμοδότης.
    Ένας ομοφυλόφιλος άντρας μέχρι πέρσι δεν μπορούσε να κάνει καν αυτό!

    Δεν χρειάζεται να συνεχίσω νομίζω. Εάν δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε το προνόμιο σας, λυπάμαι, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση να σας εξηγήσω όταν είναι προφανές ότι δεν θέλετε να ακούσετε.
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αυτό είναι fake. Κοπτοραπτικη φωτογραφίας.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Παρατήρηση:
    Το τελευταίο διάστημα είναι εμφανής η αριθμητική υπεροχή (αθρόα προσέλευση) των ομοφυλόφιλων υποτακτικών ανδρών στα νέα μέλη του forum.
    Αυτήν την στιγμή που γράφουμε, δεν υπάρχει στην αρχική σελίδα, κανένα νεοεισερχόμενο μέλος με status υποτακτική, switch ή vanilla, γυναίκα.
    Κάτι σημαίνει αυτό.
    Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλά μπορώ να το παρατηρήσω.
     
  4. Ak93

    Ak93 New Member

    Η ερμηνεία του νομίζω είναι ότι πλέον είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες ώστε να μπορέσει κάποιος ομοφυλόφιλος να εκδηλώσει και να αποκαλύψει τις προτιμήσεις του. Αυτό λέγεται πρόοδος.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.  
    Ίσως μπαίνουν και δε γράφουν, απλά.
     
  6. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Έχω ντραπεί πιο πολύ και απ την ντροπή, όταν ομοφυλόφιλοι έρχονται να ζητήσουν διευκρινίσεις σχετικά με την παράγραφο που υπάρχει στο επίσημο σχετικό έντυπο αιμοδοτών, σχετικά με τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
    Άνθρωποι που έρχονται να δώσουν αίμα για συγγενικό τους πρόσωπο που νοσηλεύεται/χειρουργείται, και ακούνε/διαβάζουν ότι δεν μπορούν, μόνο και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλοι.

    Και παρόλο που όλες οι φιάλες ελέγχονται υποχρεωτικά με μοριακό για HIV, ηπατίτιδες κτλ, η επίσημη οδηγία από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοτών( Ε.Κε.Α) μέχρι προσφάτως, ήταν οι ομοφυλόφιλοι να μην γίνονται δεκτοί για αιμοδοσία.
    Με σχετική παράγραφο σε ειδικό πλαίσιο στο επίσημο έντυπο(!)

    Με κανένα επιστημονικό τεκμήριο δεν μπορείς να αποκλείσεις ομοφυλόφιλο από αιμοδοσία, εφόσον όλες οι φιάλες ελέγχονται μοριακά.
    Το να το κάνεις ωστόσο, ισοδυναμεί με μια αυθαίρετη πεποίθηση/δυσιδαιμονία ότι το δικό του αίμα ειναι βρώμικο σε σχέση με των υπολοίπων νοικοκυραίων στρέιτ.
    Πολύ επιστημονικό αυτό, n´est ce pas?

    Στον μεσαίωνα έκαιγαν γυναίκες και γάτες ως μάγισσες, ενώπιον πληθών που υστεριάζονταν περί ορθότητας.
    Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης πλέον, η βασική αντίληψη περί πολλών ανταγωνίζεται επάξια το σκοτάδι και τις προκαταλήψεις της Ιεράς εξέτασης.
    Αρκεί που λέμε ότι προοδεύουμε βεβαίως βεβαίως..
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2023
  7. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Το δέχομαι, καθώς δεν έψαξα την εγκυρότητα της εν λόγω αφίσας, αλλά δε θα ανακαλέσω τους χαρακτηρισμούς
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Δεν υπάρχει σήμερα ούτε μία στα νέα μέλη όχι ότι δεν μπαίνουν. Δεν γράφονται.
    Δες εκεί που γράφει "New people"
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2023
  9. α δεν το μαθατε; ερχονται να μου την πουν γιατί εχω "προνόμια". σηκώστε καλού κακού πιο δυνατο σερβερ.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Να κάνετε παρέα και να μοιραστείτε τις ομοφυλοφιλικές καύλες σας. Κρίμα να μη βρίσκεις παρτενέρ ενώ κατά καιρούς μας αναφέρεις ότι το αποζητάς.
     
  11. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Για να ακριβολογούμε, γιατί είναι και ενοχλητικό και άσχημο αυτό που κάνετε, δεν σας την είπαμε για το προνόμιο το οποίο μοιραζόμαστε όλοι οι ετεροφυλόφιλοι, σας την είπαμε επειδή αρνείστε να το αποδεχτείτε και προσπαθείτε διακαώς να το ελαχιστοποιήσετε.
     
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    A, πολύ ωραία! Και πολύ ωραία η φράση "αν μου ορμήξουν", αφήνει ένα φάσμα ανοιχτό από το "να μου σπάσουν το κεφάλι" μέχρι το "να με κάνουν σαν τα μούτρα τους".

    Αυτή η αυτοάμυνα υπέρ της ελευθερίας σας, αξίζει τιμή και καλόν είναι να την έχετε παντού και πάντα.

    Ομως, το χετε και γι άλλες κατηγοριοποιήσεις ανθρώπων αυτό; Ας πούμε, σε ένα νήμα για γεωπόνους που ζητάνε δικαιώματα, θα κάνατε την ιδια αυθόρμητη παρέμβαση, "να μην προκαλούν" και να μην "ξεφεύγουν"; Εικάζω πως όχι.

    Γιατί τότε νιώθετε ειδικά για τους ομοφυλόφιλους την ανάγκη να το πείτε; Εγκυμονεί για σας κάποιο φόβο η ως τώρα δράση τους για τη "διεκδίκηση ελευθερίας" που λέτε και σεις; Εχετε ακούσει τάγματα εφόδου ομοφυλοφίλων να βγαίνουν τα βράδια κι αν πετύχουν μόνο του κανέναν ετεροφυλόφιλο να τον στριμώχνουν, να τον χλευάζουν, να τον λοιδωρούν - ίσως και να τον κατραπακιάζουν; Εχετε ακούσει ετεροφυλόφιλος να μπήκε ζαλισμένος σε κοσμηματοπωλείο ομοφυλόφιλου ιδιοκτήτη και να όρμηξαν από γύρω κι άλλοι νοικοκυραίοι ομοφυλόφιλοι και να τον κλωτσοπετάξανε έξω, χτυπώντας τον ενδεχομένως μέχρι θανάτου;

    Τέτοια ή άλλα ερείσματα φόβου δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μου, ίσως έχετε άλλες προσλαμβάνουσες.

    Μου κάνει εντύπωση γιατί κάνετε και κηρύγματα αφοβίας.

    Κοιτάξτε, ο φόβος είναι ανθρώπινη κατάσταση κι έχει να κάνει με το ξένο, το ανοίκειο, το διαφορετικό.

    Αλλοι παλιά φοβόντουσαν τους Γιούντεν (φημολογούταν ότι όχι απλώς σκοτώνανε παιδιά, τα τρώγανε κιόλας!).

    Αλλοι φοβούνται τα πουλιά (κάποιοι τα πετούμενα, κάποιοι τα "ανορθούμενα", κάποιοι τις στρουθοκαμήλους - σούι τζένερις κατηγορία), Κάποιοι φοβούνται τους μετανάστες (θα μας πάρουν τις καλές δουλειές, θα πηδήξουν τις γυναίκες μας, τα παιδιά μας - πριν καμμιά 30ριά χρόνια κάποιες φοβόντουσαν τις μετανάστριες μην τους ξεμυαλίσουν τους άντρες τους, υπέροχες στιγμές "ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ" για το έθνος... τελικά τζάμπα ο φόβος, μείνανε με τους άντρες τους οι συντριπτικά περισσότερες, καλό είναι αυτό τώρα, δεν ξέρω...)

    Διαβόητα μέλη του φόρουμ δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν ότι φοβούνται τις γυναίκες - με ολόιδια επιχειρήματα, οι γυναίκες "προκαλούν" και έχουν "ξεφύγει" με τα διάφορα μι-του, γιου-του, γιου-μπι-φόρτι κλπ. ενώ είναι έτος 2023 κι έχουν όοοοολα τα δικαιώματα - που αντιστοιχούν "στη φύση τους" βεβαίως-βεβαίως, πόσο μάλλον οι ομοφυλόφιλοι, που είναι (κι αυτοί, σαν τις σημερινές γυναίκες) τόσο κόντρα στη φύση τους, ε;

    Κάποιες γυναίκες φοβούνται τους άντρες - όλο και περισσότερες φοβάμαι (σικ).

    Κάποιοι φοβούνται τους κλόουν. Εγώ όχι. Ούτε τους συμπαθώ κιόλας. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο, πρέπει να έχει γίνει αντιληπτό στο φόρουμ, τουλάχιστον απ τους μη-κλόουν.

    Γενικά, έχουμε 2023 κι έχουμε, χάρη και στα σόσιαλ μύδια, μπει για τα καλά στην εποχή του ομολογημένου κι εκφραζόμενου φόβου απέναντι στους Αλλους, όχι ως πρώτη, αλλά ως μόνιμη σκέψη. Απέναντι στους συχνά επινοημένους Αλλους.

    Προφανώς δεν έχετε υποβάλει αίτηση για θέση σε μεγάλη ή διεθνή εταιρεία τα τελευταία χρόνια, όπου ρωτούνται ΟΛΑ τα κατά νόμο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Φυσικά είναι προαιρετική η απάντηση, και δίνονται διαβεβαιώσεις ότι είναι ανώνυμη η απάντησή σας και δεν θα μπει στο φάκελο σας ούτε θα χρησιμοποιηθεί για την κρίση σας ως υποψήφιο. Το κάνουν, λένε, για να παρακολουθούν τα στατιστικά της διαφορετικότητας στις προσλήψεις τους. Αλλά αυτό εντάσσεται σε άλλη συζήτηση...

    Dream

    ΥΓ. Ενα γαμωπαράδειγμα ζήτησα κι εγώ, να καταλάβω απτά και ρεαλιστικά, μέσα απ΄τη ζωή, πώς "προκαλούν" και "ξεφεύγουν" οι ομοφυλόφιλοι και απάντηση δεν έχω πάρει.. στο σκότος της αμάλθειας θα μείνουμε πάλι...