Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. μου στελνετε μυνημα ( υποθεση εργασιας )
    "θελω να με εξευτελίσεις όσο μπορεις, βρισε με , χτυπα με , κάνε να νοιώσω σκουπιδι, θελω να αισθάνομαι κατώτερος στα χερια σας , και πράγματι ειμαι. "
    να νοιωσω εγω ντροπή γιατι αισθάνομαι αυτο το ατομο κατωτερο μου;
    αυτο το συγκεκριμενο οχι ΟΛΟΥΣ που μου ΖΗΤΗΣΕ να του φερθω ετσι κι ακόμα χειροτερα ( με bold 1000 )
    τα περι αδόλφου τα προσπερνάω και τα καταπίνω οπως εχω καταπιει κι άλλες εμμεσες προσβολές εδω μεσα.
    Εχω απειρη υπομονή και ξυλομπογιες.
     
  2. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Υπόθεση εργασίας:
    Όταν κάνετε ότι σας λένε τα «δουλικά», ποιός έχει το πάνω χέρι εντέλει;

    Last time I checked, ο δονητής μου κάνει ότι τον βάζω εγώ να κάνει.
    Ποιος είναι «κατώτερος» εν προκειμένω;
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2023
  3. η απαντηση μου ειναι παντα στο μύνημα
    " θα σου κανω οτι εγω θελω, από ολα ολα αυτα.αν θέλω και οποτε θέλω"
     
  4. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Τώρα μάλιστα. «Ανώτερος» από την αρχή λοιπόν, αντρίκια πράγματα.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Όσοι παλαιότεροι του θεάτρου είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Γιάννη Τσαρούχη μετέφεραν στους νεότερους την παρακάτω φράση του:

    "Από τις κρυφές να φυλάγεστε, οι φανερές είναι ακίνδυνες"

    Τσαρούχης ήταν αυτός κάτι θα ήξερε....

    ΥΓ

    Στα μουλωχτά...
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    Για την ειλικρίνειά σας δεν έχω λόγο να σας αμφισβητήσω. Υπάρχει όμως κάτι μέσα σε αυτήν την ειλικρίνεια που έχω συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Ο φόβος του καταπιεσμένου ανθρώπου που δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές και ποιότητες ζωής.

    Όλοι οι άνθρωποι λίγο πολύ καταπιεστήκαμε σε κάτι, συμβιβαστήκαμε σε κάτι, αλλά κάποιοι έχουν το θάρρος να δουν τις ήττες τους, ενώ κάποιοι σαν εσάς προτιμήσατε την πορεία "η μαμά έχει δίκιο σε όλα και φτιάχνει το καλύτερο αβγουλάκι".

    Ανήκετε στα είδη ανθρώπων που δεν τολμούν να βγουν από το κουτί.

    - Και τι έγινε που τα σόγια καθορίζουν τι θα κάνω με την σύντροφό μου? Εμείς θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά ακόμα και κάτω από τις αποφάσεις άλλων για την ζωή μου και τις επιλογές μου.
    -Γιατί να βγει δημόσια ο ομοφυλόφιλος και να προκαλέσει, ας κρυφτεί στο σπιτάκι του και θα περάσει μια χαρά.
    -Γιατί μια γυναίκα να ζητά φτύσιμο στην καύλα της? Μια πραγματική Γυναίκα δεν καταδέχεται τέτοιες αναξιοπρεπείς γελοίες πράξεις.
    -Δεν είναι πολλοί οι ηλίθιοι, αλλά ακόμα και σε αυτούς τους ηλίθιους τους λίγους δεν τρέχει και κάτι να υποκύψουμε και να καθορίσουν την ζωή μας και να λέμε δόξα το θεό που ναι λιγότεροι πια.

    Αυτό που ξεφεύγει από το κοπάδι, προκαλεί και σας ενοχλεί, γιατί για εσάς είναι κάτι αντικανονικό που δεν έφτασε ποτέ η ψυχή σας να τολμήσει να αποζητήσει.
    Είστε αυτό το είδος που επειδή δεν σήκωσε ποτέ κεφάλι, απαιτεί και από τους άλλους να σκύβουν.

    Για εσάς δεν φταίει ποτέ κανένας καταπιεστής αφού αυτό πάντα συμβαίνει, φταίει αυτός που διαμαρτύρεται και δεν κάθεται ήσυχα – ήσυχα όπως κάθεστε και εσείς.
    Ο βιασμένος που δικαιολογεί τον βιαστή του γιατί φοβάται να ορθώσει ανάστημα.

    Κρίνετε σαν καταπιεσμένο ανθρωπάκι που δεν τόλμησε να έχει δική του φωνή και μπούκωσε τις έτοιμες κονσέρβες της μαμάς, μαζί με το αβγουλάκι και οτιδήποτε πέρα από αυτό σας είναι δυσνόητος θόρυβος.

    Ο συμβατικός κακομοίρης που επιτρέπει στον εαυτό του τον αναλφαβητισμό της κλίμακας ανώτεροι/ κατώτεροι άνθρωποι. Ανίδεος για την ουσία της ασυμμετρίας και κάθε μορφής ηδονισμού.

    Μέσα σε αυτήν την αμετάκλητη μιζέρια του εγκλωβισμένου σας μυαλού, ούτε που μπορείτε να διανοηθείτε το μέγεθος της Καύλας του δουλικού. Της ελευθερίας και της λύτρωσης που μπορεί να υπάρχει πίσω από το φτύσε με, βρίσε με, χτύπα με. Τις χλευάζετε σαν κομπλεξικός φουκαράς.

    Καταδικασμένος σε ευπρεπή πηδηματάκια με Γυναίκες που χρειάζονται το ανούσιο επιτηδευμένο κεφαλαίο Γ για να νιώσουν σημαντικές και μαζί με αυτές και εσείς βαυκαλίζεστε στην ίδια αυταπάτη ανωτερότητας.

    Έχω διαβάσει αρκετές θέσεις σας, βέβαια όχι όλες, δεν υπάρχει χρόνος για να μπορέσω να ακολουθήσω όλη αυτήν την ακατάσχετη ανούσια φλυαρία σας, αλλά δεν έχω δει ούτε μια τοποθέτηση που να μην είναι μια κοινή συμβατική κονσέρβα. Ούτε μια φράση πραγματικής προσωπικής σκέψης.

     
     
  7. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    “Thinking is difficult, that’s why most people judge”
    C. Jung
     
  8. συνεχομενες προσβολες και τις διαβαζω. γνωμη σας και σεβαστη . το οτι δεχομαι αυτην την ελευθερίας της γνωμης σας εστω κιαν ειναι συνεχομενες προσβολες για το προσωπο μου ( ενω προσωπικά δεν εχω θιξει κανέναν εδω μεσα} ειναι δειγμα ανωτερώτητας εκ μερους μου.
    βαράτε ελευθερα με τα πληκτρολόγια και κάντε αλληλοlike.
     
  9. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Δεν καταλάβαινε τι έκανε!! Έπαιρνε ζωές!!! (Luben)
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    @feet-lover δεν υπάρχει χειρότερη προσβολή σε ένα bdsm forum αλλά και στην κοινότητα του bdsm γενικότερα από τα να εκφράζει κανείς απόψεις περί ανωτερότητας και κατωτερότητας ανθρώπων.

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή σε ενα bdsm forum αλλά και στην κοινότητα του bdsm γενικότερα από το να εκφράζει κανείς απόψεις για "ξεφτίλες" ανθρώπους και για μη "ξεφτίλες" ανθρώπους ανάλογα με τα βίτσια τους, τις καύλες τους και τον αυτοπροσδιορισμό τους.

    Τέτοιες απόψεις είναι εκτός της κουλτούρας του bdsm.

    Στις κοινότητες του bdsm οι άνθρωποι εισέρχονται για να νιώσουν ασφαλείς και αποδεκτοί.

    Μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη θες για τους ομοφυλόφιλους, για το pride, για την σεξουαλική κακοποίηση, για τις διαδηλώσεις.... αλλά μέχρι εκεί.

    Απόψεις περί ανωτερότητας και κατωτερότητσς δεν είναι ανεκτές από τους ανθρώπους και την κουλτούρα του bdsm.

    Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθεις επίθεση ή προσβολή από μέλη.

    Πρώτα εσύ έχεις προσβάλλει και έχεις παραβιάσει κατάφωρα κάθε συνθήκη που ορίζει το bdsm.

    Δεν ξέρω ποιος θα σου βάλει τα όρια αλλά είσαι εκτός της κοινότητας με τέτοιες απόψεις.

    Αυτό προσπαθούν να σου καταστήσουν σαφές πολλά μέλη εδώ.

    Οι απόψεις σου δεν συνάδουν με το bdsm.

    Κάτσε σκέψου, διάβασε και κατάλαβε που βρίσκεσαι....

    Iagos
     
  11. την ανωτερότητα και την κατωτεροτητα την εθεσα εντος πλαισιων και οριων. δεν υποχρεωσα κανεναν να αισθάνεται ετσι για μένα. δεν ειπα σε κανεναν εδω μέσα " εισαι κατωτερος, ή θα είσαι κατώτερος, επειδη το λεω εγω και μόνο εγω" .οποτε το κανω υπαρχει συναινεση πλήρης από την αλλη πλευρα.
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2023
  12. tithon

    tithon Contributor

    @feet-lover

    παρ οτι διακινείται απίστευτη, αλλά εξαιρετικά διασκεδαστική, ανοησία, πανταχόθεν, κυρίως σε λογικές πιρουέτες και άλματα· παρ οτι διάφοροι αντιφατικοί και αυτοϋπονομευόμενοι τύποι, υπερσυντηρητικοί, που διακηρύττουν ακατάπαυστα και στεντόρεια πως θα θελαν να φαίνονται "προοδευτικοί", λόγω του μηχανισμού "καταπίεσης" που περιέγραψε η διάγνωση(!) της @rea.. · παρ ότι εντός του βδσμ βέβαιότατα υπάρχει σαφώς καταγεγραμμένη η αντίληψη ανωτερότητας και κατωτερότητας, όσο κι αν πάνω στον οίστρο ορισμένοι έχουν πάρει το βδσμ σπίτι τους και το χουν μετατρέψει σε "δικό τους βδσμ" γιά να δικαιολογήσουν το είδος αφέντη-κόλακα-υπηρέτη, παρ ότι διάφοροι φληναφούν περί "ανθρώπων" και λοιπών αδικιών(!), σας προτείνω να πάρετε υπ όψιν οτι τα κατσίκια τρώνε χόρτα και τα γατιά τρώνε μεζέδες (ενίοτε κατσικίσιους)

    να συνυπολογίσετε οτι η ελευθερία της κάτω πλευράς είναι η ταπείνωση, η χρήση, η καταπίεση, η απροσχημάτιστη ευθύτητα.

    δεν θα προδικάσω με ευκολία τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις έννοιες "ανώτερο" - "κατώτερο", ούτε θα πάρω υπ όψιν την δικαιολογία-καταφύγιο οτι οι από κάτω θέλουν να τους "υποτιμώ" κι εγώ σέβομαι την επιθυμία τους, παρ ότι είναι διασκεδαστικότατη, αλλά θα επισημάνω οτι πάρα πολύ δύσκολα θα υποστηρίξει κανείς την ανωτερότητα του κατσικιού έναντι του γατιού, ή αντίστροφα, παρ ότι έχει υποστηριχτεί συχνότατα και ανοιχτά εντός του πουριτανού βδσμ, αλλά και αντίστροφα.

    το να σκέφτεται κανείς κανα δυό φορές, είναι χρήσιμο, αλλά αυτό είναι δική μου γνώμη. το να μην μπορούν, να μην καταφέρνουν, οι συνομιλητές, δεν τους καθιστά κατώτερους ή ανώτερους, επίσης. παρά τους πανταχόθεν ισχυρισμούς.  



    υγ: δεν χρειάζεται συναίνεση γιά να δημοσιοποιεί οποιοσδήποτε, με λόγια ή με πράξεις, ο,τι νομίζει, ο,τι του κόβει, κι ο,τι καταλαβαίνει. ακόμη κι αν γίνεται "προκλητικά" χαζός.
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2023