Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Rupa

    Rupa New Member

    έχετε θίξει, πολλάκις, πολλ@ εδώ μέσα.
     
  2. lagos και κάτι αλλο που ξεχασα.
    προσπερνω τις απειλές σου για εκδιωξη μου από το φορουμ και ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ .( "Μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη θες για τους ομοφυλόφιλους, για το pride, για την σεξουαλική κακοποίηση, για τις διαδηλώσεις.... αλλά μέχρι εκεί" )
    δεν συμφωνούμε μαζι του. η θα γράφει όπου θέλουμε αλλιώς, στα γκουλακγ πάραυτα! ευγε!
    εγω ποτέ δεν δήλωσα οτι κάνω bdsm .
    μου αρεσει η ποδολατρεία και ή κυριαρχία σε ατομα που την ΘΕΛΟΥΝ που την ZHTOYN.
    οποιος γονατισε μπροστά μου ήταν επειδη το ΗΘΕΛΕ και το ZHTHΣΕ . τελεία και πάυλα.
    το φορουμ έχει και άλλες ενότητες εκτος bdsm που με ενδιαφέρουν και τις διαβάζω και οποτε θελω γράφω αναλογα.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    δεν σε διώχνει, καλέ.
    απλά έχει σχετικό χούι.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Άλλο πράγμα η κοινότητα, αλλο το φόρουμ.
     
  5. η κοινοτητα εδω εκπροσωπείται απο το φορουμ. μην παίζουμε με τις λεξεις.
     
  6. αλλο θιγω θεματα νοοτροπιες καταστάσεις , αλλο ατομα προσωπικα.ετερον εκάτερον. εμενα με εχουν θιξει. "προβληματικο" "κομπλεξικο" "συμβατικός κακομοίρης" "μιζερος" και αν δω τα ποστ θα βρω κι αλλα. και ολα καλά.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το forum αυτό είναι χώρος συζήτησης με θεματική το BDSM, δεν είναι κοινότητα και δεν εκπροσωπεί καμιά κοινότητα.
     
  8. με το τελευταίο με καλύψατε ευχαριστώ πολυ.
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Και θεραπεία (!) 

    Σαν την βίβλο ένα πράγμα που βολεύει κάθε κατεύθυνση. Το κόβουμε το ράβουμε όπως βολεύει την κάθε ιδεολογία και αντίληψη, συχνά μέσα σε αυτές και διάφορες αυταρχικότητες και απολυταρχίες. Κάπως έτσι:
    Διαδώστε το!  

    Να συνυπολογίσετε ότι η ελευθερία της κάτω πλευράς για όλα τα παραπάνω συμβαίνει σε συγκεκριμένα πλαίσια και προϋποθέσεις. Δεν μας ελευθερώνουν ούτε μας φτιάχνουν οι προσβλητικές θέσεις του εκάστοτε @feet-lover και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει τόσα και διάφορα.
    Κάπου και κάποτε πρέπει ν αρχίσουμε να απαντάμε επιτέλους και να δίνουμε ευθέως τις απαντήσεις που αρμόζει σε αυτές τις συμπεριφορές. Τουλάχιστον σε αυτόν τον χώρο.

    Δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος τρόπος, είναι το προφανές . Ο διαχωρισμός εύκολου - δύσκολου συμβαίνει επειδή σας βολεύει για τις προσωπικές σας αντιπαλότητες με άλλα μέλη. Και δεν υπάρχει λογική εξήγηση που έχει φτάσει σε αυτά τα μεγέθη αυτή η αντιπαλότητα.

    Εξίσου ανεξήγητο που με παίρνει και μένα η μπάλα σε όλο αυτό. Ούτε στο δημοτικό δεν καταδεχόμουν τις κλίκες, όχι τώρα στα γεράματα. Όποιος έχει πρόβλημα με εμένα, εδώ είμαι να το λύσουμε μια κ έξω, δεν υπάρχει λόγος να το σέρνουμε σε όλα τα νήματα.
    Όμως ..
    όποιος έχει πρόβλημα με τις συμπάθειες και τις φιλίες μου να πάει να κοιταχτεί γιατί δεν του πέφτει λόγος για τις επιλογές μου. Μόνο ο Ιδιοκτήτης έχει τέτοια δικαιώματα πάνω μου και αυτή τη στιγμή δεν έχω. Άρα κανείς, αδιαπραγμάτευτα.

    Περιττά τα «ορισμένοι» και «διάφοροι» του αορίστου, κατονομάστε τα μέλη για τα οποία αναφέρεστε. Υποτιμάτε τον λόγο σας και τις θέσεις σας όταν τα χρωματίζετε με την συναισθηματική φόρτιση της εμπάθειας σας για συγκεκριμένα μέλη. Επίσης δεν έχει και κανένα αποτέλεσμα, όπως θα θυμάστε παλιότερα και από άλλα μέλη που είχαν την ίδια εμπάθεια προς εσάς.
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2023
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Συμφωνώ...
    Το "ασ' τον τρελό στην τρέλα του" μας τελείωσε
     
  11. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Προς διευκρίνιση εάν τυχόν σαν ενδιαφέρει να αναγνωρίσετε το λάθος σας και να σταματήσετε. Όταν θεωρείτε κατώτερους από εσάς όσους αρέσκονται στον εξευτελισμό δεν θίγετε κανένα προσωπικά επειδή τους τσουβαλιάζετε και τους θίγετε όλους (και περισσότερο τον εαυτό σας) όχι επειδή δεν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα usernames.
     
  12. εντελως ενημερωτικά παλι δεν αναφερομαι καν σε ατομα του παρόντος φορουμ, που αρεσκονται στον εξευτελισμό. δεν θα θεωρησω κατώτερους αυτους που ΠΡΩΤΟΙ μου το δηλωνουν στο ΠΡΩΤΟ μυνημα και πριν ΚΑΝ το πω εγω; "Κυριε είστε ανώτερος θέλω να με εξευτελίσετε οσο δεν πάει"; εντάξει πετάει γαιδαρος ; πετάει.