Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. darkmoon_o

    darkmoon_o Στα πόδια Του

    Επίσης 
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    κάποιος γράφει ένα βιωμα. εγω έχω γράψει 5-6. Κάποιοι από κάτω ρωτάνε η σχολιάζουν η τρολαρουν η μαλακιζονται. Δεν θεωρώ ότι μου επιτίθενται προσωπικά η να το παρω βαριά. Κάποια σχόλια με άγγιξαν και με εκνεύρισαν, κάποια με έκαναν να γελάσω, κάποια «πέτρα στο νερό» έκαναν τους κύκλους και έσβησαν.

    Αν όμως, κάποιος ρωτούσε κάτι είτε σε θέματα τεχνικών είτε σαν απορία ως προς το ψυχοσυμπεριφορικο κομμάτι, το θεωρούσα άξιο λόγου να απαντήσω. Γιατί κι εγώ όταν ξεκίνησα αναρωτιομουν σχετικά, κι έχω ακόμα αποριες.  

    Τέλος πάντων. Μπορεί ο καθένας να χειρίζεται τα posts του όπως νομίζει, κάποιος να απαντάει κάποιος να μην απαντάει, αλλά το να ρωτάει κάποιος άλλος, δεν είναι απαραίτητα επι προσωπικού, προβολή, προσβολή, κουτσομπολιό, κλειδαρότρυπα κλπ
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Ρε φάτσα, να ρωτάς όσο γουστάρει η ψυχούλα σου, αλίμονο. Άλλο είπα  
     
  4. rea..

    rea.. Contributor

    Το ακούω αυτό που λέτε και το εφαρμόζω συχνά πυκνά στη ζωή μου.
    Όμως.. είμαι της γνώμης, ότι κάποιες φορές οφείλεις στον εαυτό σου να επιτρέπεις να προσβάλλεσαι και να αντιδράς. Το πότε, ο καθένας μας το ορίζει ανάλογα με τον τρόπο που νιώθει την πραγματικότητα, αλλά είναι σημαντικό και ομολογώ δύσκολο να επιτρέπεις να νιώθεις.

    Σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ είτε πρόκειται για χρηματιστήριο, μαθηματικά, μάρκες μηχανών και αυτοκινήτων, οποιοσδήποτε επιχειρήσει να προσβάλλει την κύρια θεματολογία ή μέρος αυτής, παίρνει αντιδράσεις από τα μέλη, στα λαϊκά "τις τρώει μαζεμένες". Και είναι απόλυτα φυσιολογικό, σε ένα μέρος που έχεις για να εκφράζεις την καύλα σου για το οτιδήποτε να μην επιτρέπεις αυτές τις συμπεριφορές. Οριοθετείς.

    Επιστρέφοντας σε αυτό το φόρουμ, έχω την εντύπωση και διορθώστε με αν κάνω λάθος, πως το "χειρότερο ξύλο" (επιτρέψτε μου την έκφραση) το τρώει η κατηγορία s. Είτε ευθέως είτε ως υπονοούμενα και μάλιστα από γραφικά σούργελα από κάποια βανιλα , κίνκυ, μπρατ, Υ κτλ που για ανθρώπους με την δύναμη του λόγου που έχετε εσείς και άλλα μέλη αυτής της κατηγορίας, μπορείτε να τα κανονίσετε με ένα φτέρνισμά σας.

    Θα μου πείτε γιατί να ασχοληθείτε με αυτά τα ανεγκέφαλα και είναι σεβαστό. Πολύ περισσότερο σεβαστό για μένα όμως, οι άνθρωποι που κάνουν τον κόπο να σταθούν μπροστά σε αυτήν την ασυδοσία της μικρότητας και της κατινιάς. Αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να χαρακτηρίζουμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την θέση τους ως ευάλωτους και αδύναμους στις προσβολές.

    Όπως πολύ εύστοχα είπε και η @sapfw , να μας τελειώσει αυτό το αστον τρελό στην τρέλα του. Πέρα του ότι δεν μας αξίζει, δίνει ένα σημαντικό σκαλοπάτι και στους επόμενους από εμάς, έξω από εδώ.

    Είμαστε στις τελευταίες μας σελίδες, υπάρχει μια αναπόφευκτη αντίστροφη μέτρηση στο φόρουμ, ας κλείσουμε με την ίδια αξία που ξεκίνησε μια σπουδαία Ιδέα. Απευθύνομαι σε εσάς που ξέρω πως είστε σημαντικό μέρος αυτής της ιστορίας.

    Ας κλείσουμε με βεγγαλικά και εξαίσιες μουσικές..

    Stand your ground great gaby.. Ω θα το απολαύσετε, σας το υπόσχομαι!  
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Στο παρόν φόρουμ αυτό έπαψε να ισχύει στις 16 Σεπτεμβρίου 2022. Δεν το παρατηρήσατε;
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

     
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Στις 16 Σεπτεμβρίου εορτάζουμε τους
    Εύφημο, Ευφημία, Εύφημη, Εύφη, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Λουντμίλλα, Λουντμίλα, Μελιτίνος, Μελιτινή, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα.

    Είναι κάποια άλλη επέτειος;
     
    Last edited: 4 Ιουνίου 2023
  8. espimain

    espimain Contributor

    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Πιθανώς να απαιτείται κάτι στοιχειώδες που, όπως αφήνετε να φανεί, δεν διαθέτετε.
     
  9. αν σταμάτησε 16/09/2022 (δεν ημουν μελος τοτε) εγω νοιωθω οτι ξαναξεκίνησε στις 10 απριλίου του 2023.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Όλα όσα ξέραμε έπαψαν να ισχύουν στις 7 Νοεμβρίου 1917. Και από τότε ένας καινούριος κόσμος άρχισε να ανατέλλει. Και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν θα καταλάβει.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αν η πραγματικότητα η δική σας διαφέρει από την πραγματικότητα του άλλου; Πώς, σε μια κοινόχρηστη δομή, κρίνετε ότι η πραγματικότητα η δική σας αξίζει να επιβληθεί συγκρουσιακά; Να την συζητήσετε είναι άλλο, εννοείται και εξυπακούεται.

    Είναι ανάγκη να έχει συναισθήματα ο καθένας μας και να σημαντικό να αναγνωρίζει πώς νιώθει και - αν είναι her cup of tea - να αναζητά γιατί νιώθει έτσι όπως νιώθει. Τα συμπεράσματα μπορεί να εκπλήξουν γιατί συνήθως έχουν μικρότερη σχέση με το τι είπε κάποιος εδώ τώρα και μεγαλύτερη με το τι κινητοποίησε εντός του συνομιλητή αυτό που ειπώθηκε.

    Δεν είναι κατά περίπτωση το να επιλέγει κάποιος πώς θα εκλάβει τις τυχαίες προκλήσεις, τα τυχαία ερεθίσματα και να επιλέγει πώς θα σταθεί σε αυτά. Είναι άποψη, τεχνογνωσία και αυτοπειθαρχία. Αυτό που είπα είναι ότι όταν κάποιος έχει μια βάση αυτοσεβασμού δεν παίρνει κατάκαρδα ό,τι ρίξει μπροστά του κάποιος άλλος και μάλιστα παντελώς άγνωστός του.

    Άλλωστε υπάρχει και ο έλεγχος κοινής λογικής. Όταν λοιπόν κάποιος γράφει "από δουλάκια άλλο τίποτα" μπορούμε να υποθέσουμε κατ' αρχήν πως ούτε για το ίδιο πράγμα με εμάς μιλάει, ούτε έχει αναζητήσει ποτέ στα σοβαρά να έχει υ όπως γίνεται εδώ αντιληπτό, ούτε, σε καμία περίπτωση δεν έχει εκπαιδεύσει υ. Κατά βάση έχει δίκιο, πράγματι από δουλάκια άλλο τίποτα, αλλά 99,9% πρόκειται για δουλάκια που θεωρούν εκ των ων ουκ άνευ να κάνουν του κεφαλιού τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον σαδισμό κανενός, χώρια που δεν νομίζουν διόλου ότι είναι κατώτερα και είναι τελείως άλλο πράγμα οι φετιχιστικές εντυπώσεις, που επίσης νομιμοποιούνται στο αντίστοιχο υποφόρουμ αυτού του φόρουμ. Το καλύτερο θα ήταν να μην τον αφήνουμε να χαλάει μια συζήτηση ασχολούμενοι με τα λεγόμενά του, άλλωστε είναι ενήλικος, η ανατροφή του έχει ολοκληρωθεί και δεν επιλέγουμε μόνον εμείς αλλά και αυτός πώς θα είναι και τι θα κάνει.

    Αλλά αυτό θα σήμαινε ότι είμαστε εδώ για τις συζητήσεις, πράγμα που φαίνεται ότι είναι δύσκολο, εξ ου και το νήμα αυτό, γιατί το "να εκφράσουμε την κάβλα μας" είναι ένα πράγμα που - (δι)αισθάνονται οι περισσότεροι ότι - εκθέτει μια πολύ προσωπική πλευρά τους και αυτό απλά δεν μπορούν να το διαχειριστούν διαλογικά. Εξάλλου, αν η έκφραση της κάβλας κάποιου εδώ λοιπόν είναι "να τις ρίχνει μαζεμένες", αφού άλλωστε cosi fan tutte, τότε είναι επόμενο να βρίσκει λόγο, κατά αυτόν σοβαρό, για να "ρίχνει μαζεμένες". Φυσικά, δεν μπορώ να του προτείνω να μάθει να παρατηρεί γύρω του, απλά να παρατηρεί και τίποτα άλλο, γιατί; Μα επειδή δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο εκφράζει την κάβλα του.

    Το χειρότερο ξύλο το τρώνε οι νεοφερμένοι γενικά, έπονται οι νέοι με διαφορετικές ίσως απόψεις αλλά πάντως απόψεις. Δεν θα επεκταθώ στο ποιο στάτους μπορεί να είναι αυτό που ο φορέας του υπονομεύεται άμα τη εμφανίσει και γενικά αποφεύγω να φτερνίζομαι πάνω σε άλλους, είναι και δύσκολοι οι καιροί για φτερνίσματα  

    Θα σας πω ότι πέρα από τον στοιχειώδη λογικό έλεγχο που περιέγραψα πιο πάνω, δεν θεωρώ ότι νομιμοποιούμαι από πουθενά να ορίζω τον ανεγκέφαλο και να ενεργώ κατά το δοκούν μου όποτε εντοπίζω κάποιον κατά την άποψή μου τέτοιο. Όσον αφορά την ασυδοσία, την μικρότητα και την κατινιά - αλλά τι κατινιά! - αθώος του αίματος δεν είναι κανένας από αυτούς που έχουμε γράψει πολύ και χαμογελώ εδώ και το σταματώ εδώ. Και, ναι, η θέση μου είναι να ασχοληθώ θετικά με αυτό που ενδιαφέρει και εκφράζει εμένα, με τη δική μου έκφραση της κάβλας και να αφήσω του αλλουνού στην ησυχία του είτε είναι τρελός είτε είναι γνωστικός.

    Δεν υπάρχει τρελός αλλά αν υπάρχει και δεν είναι επικίνδυνος τότε σαφώς και τον "αφήνεις στην τρέλα του" γιατί έχει και αυτός την ίδια ελευθερία έκφρασης με εσένα τον γνωστικό. Αν είναι επικίνδυνος, υπάρχει το προσωπικό του φόρουμ. Αν δεν είναι επικίνδυνος και σου φαίνεται εσένα επικίνδυνος, πηγαίνεις να το συζητήσεις με κάποιον πιο ψύχραιμο από σένα.
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Μάλιστα πιστεύω πως η πραγματικότητα επηρεάζεται από την αντίληψη μας. Όπως βλέπετε άλλη ερμηνεία δίνω εγώ και άλλη εσείς για τα ίδια γεγονότα. Δεσμεύομαι ότι θα προβληματιστώ πάνω στην δική σας θέση και ελπίζω να είναι αμοιβαίο. Όπως και να χει, είχαμε καιρό να κάνουμε μια όμορφη κουβεντούλα εμείς οι δυο και την απόλαυσα.

    Με όλο το σεβασμό, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόση έπαρση βλέπω πίσω από αυτό το σχόλιο. Μακάρι να κάνω λάθος και καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.