Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας με έναν φοιτητή να δέχεται άγρια, ομοφοβική επίθεση από μια ομάδα νεαρών λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αχαΐκή Πολιτεία» χτύπησαν τον φοιτητή με γροθιές και κλωτσιές, ενώ του πέταξαν και μπογιές σε διάφορα σημεία του σώματός του.

    Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, τον εγκατέλειψαν και έφυγαν τρέχοντας από το σημείο.

    Η επίθεση σε βάρους του νεαρού προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, με άλλους φοιτητές να κινούνται για να προστατέψουν το συμφοιτητή τους, ενώ με γυναίκες - μέλη συλλογικότητας στο Πανεπιστήμιο ανήρτησαν και σχετικό πανό διαμαρτυρίας.

    https://www.ethnos.gr/greece/articl...iopatrasxylokophsankaipetaxanmpogiessefoithth
     
  2. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Ένα βράδυ της περασμένης εβδομάδας ήταν κάτι φίλα μου, ανοιχτά κουήρ, σε ένα πάρκο στο κέντρο της πόλης και άραζαν πίνοντας τις περιπτερόμπυρές τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν παιδιά 20 χρονών. Τα παιδιά αυτά δέχθηκαν ομοφοβική επίθεση από άντρα, λεκτική και σωματική, με αποτέλεσμα το ένα να καταλήξει στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι. Δεν είναι η πρώτη φορά που κουήρ άτομα έχουν δεχθεί επίθεση, η προηγούμενη φορά μάλιστα δεν ήταν μόνο ξύλο με μπουνιές, ήταν απειλή με σπασμένο μπουκάλι μπύρας το οποίο θα μπορούσε να έχει καταλήξει πολύ πιο άσχημα από ένα σπασμένο σαγόνι.

    Θυμάμαι πέρσυ στο φεστιβάλ Pride εδώ στο Ηράκλειο (το οποίο έγινε σε ένα πάρκο στην τάφρο των τειχών του Ηρακλείου) είχε πέσει σύρμα ότι φασιστογκρουπ είχαν σχεδιάσει να πάνε πάνω από τα τείχη και να πετάνε πράγματα (πέτρες, νερόμπομπες με χλωρίνη ή άλλα χημικά), οπότε αναγκαστήκαμε καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ να έχουμε άτομα πάνω στα τείχη να προσέχουν μη σκάσει κανένας περίεργος. Ευτυχώς αυτό δεν έγινε, ήρθαν όμως άλλα φασιστάκια στην είσοδο του πάρκου και τραμπούκιζαν, όταν όμως είδαν ότι υπήρχε περιφρούρηση δείλιασαν και δεν εκαναν επεισόδιο. Οργανώσαμε ωστόσο το φεστιβάλ, όπως και σχεδόν κάθε άλλο ιβέντ, με τον φόβο ότι ανα πάσα στιγμή θα μπορούσαν να μας την πέσουν ακόμα και με χημικά. Σε πορείες μας παρόλο που έχουμε περιφρούρηση, έχουν συμβεί περιστατικά όπου ομοφοβικοί προσπάθησαν να σπάσουν μπλοκ ή δειλά πετούσαν πράγματα με απότέλεσμα να τραυματιστούν άτομα που ήταν στην πορεία.

    Κανείς ποτέ δεν είπε ότι κάθε φορά που βγαίνει δημόσια ένα γκέι ζευγάρι θα του την πέσουνε ομοφοβικοί φασίστες. Όλοι λέμε ότι η ομοφοβία και η τρανσφοβία υπάρχουν και εξαιτίας τους υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κουήρ ατόμων που δέχονται βία απλά και μόνο επειδή διεκδικούν να υπάρχουν στον δημόσιο χώρο και βίο.
     
  3. ναι αλλά εδω προβαλονται κατά κορον οι επιθεσεις. δηλαδη σαν να λέμε κατι οτι γινεται κατά κορον , καταδικαστέο ασυζητητι. ενω χιλιάδες χιλιαδων δημοσιες μετακινησεις είναι οκ. τοσα παιδιά δεν τον ορμηξαν. ενας ηταν. δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν ορμησανε. τουλάχιστον να υπερασπιστουν τον εαυτο τους. σε τετοια περιπτωση δεν εχεις επιλογη. ορμας κι οτι γινει.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Άνθρωπε Μου, ο τόπος που ζεις δεν είναι το Φαρ Ουέστ.

    Αντί να «παίζουμε» μπουνίδια στους δρόμους μήπως θα ήταν καλύτερο να εξαλειφθεί το φαινόμενο της ρατσιστικής βίας μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές;

    Στο δια ταύτα τώρα.

    Τα παρακάτω περιστατικά καταγράφηκαν σε διάστημα σαράντα ημερών περίπου.
    https://thepressproject.gr/katangel...-nosokomeio-epeidi-ton-enochlouse-i-foni-tis/
    https://www.ethnos.gr/greece/articl...iopatrasxylokophsankaipetaxanmpogiessefoithth

    Λαμβάνοντας υπόψιν και τα μη καταγεγραμμένα περιστατικά, όπως αυτό που μοιράστηκε το μέλος @iDontKnow τα περιστατικά ρατσιστικής βίας είναι σαφώς περισσότερα.

    Δεν είναι λοιπόν
    .

    Ακόμα και ένα περιστατικό το μήνα είναι
    Στα πόσα δηλαδή θα θεωρήσουμε ότι έχουμε
    επιθέσεις;

    Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μια δυσκολία στην κατανόηση αλλά θα το θέσω για πολλοστή φορά ελπίζοντας ότι η ρήση «Repetitio est mater studiorum» θα λειτουργήσει και σε εσένα.

    Όσοι παρατηρούμε τη αποτύπωση του συσχετισμού δυνάμεων σε πραγματικούς πλέον απόλυτους αριθμούς βλέπουμε ότι ένα σκορποχώρι γραφικών συγκροτείται σε σώμα.

    Η αριθμητική τους αποτύπωση δεν είναι ευκαταφρόνητη.

    Το συγκροτημένο πλέον αυτό σώμα εμφανίζεται στη δημόσια σφαίρα χωρίς καμία προκάλυψη.

    Μιλά ανοιχτά για την απαγόρευση των εκτρώσεων, θεωρεί την ομοφυλοφιλία ασθένεια και τον αυνανισμό δολοφονία.

    Δεν ξέρω για εσένα, εμείς όμως δεν επαναπαυόμαστε.

    Με αυτούς τους συσχετισμούς δυνάμεων δεν είναι να εφησυχάζει κανείς λογικός άνθρωπος.

    Αν μάλιστα σε αυτούς τους ανοιχτά πλέον ρατσιστές προσθέσουμε και εκείνους που δεν «εκδηλώνονται» αλλά κρατούν τα προσχήματα ενώ μέσα τους το μίσος κυριαρχεί, τότε ακόμα και ο ελάχιστος εφησυχασμός δεν δικαιολογείται.

    Αν αυτή τη δεδομένη στιγμή σκεφτούμε όπως εσύ σκέφτεσαι: «έλα μωρέ τώρα δεν είναι και κάτι που γίνεται
    » τότε τα 300-400 καταγραμμένα περιστατικά θα πολλαπλασιαστούν.

    Το είδαμε και στο πρόσφατο παρελθόν να επιχειρείται, όταν ένα συνάφι αλητών, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, προσπάθησαν να αναπτυχθούν.

    Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς και τους κόψαμε το βήχα.

    Η λογική σου, μαζί με τη λογική της χυδαιότητας που βλέπει απλά δύο άκρα να αντιπαλεύουν δυναμώνουν τον ρατσισμό.

    Ειδικά η λογική της χυδαιότητας, επειδή φέρει τον μανδύα του λογικού και αποκρύπτει το λογικοφανές, είναι πιο επικίνδυνη από τη δική σου, γιατί μοστράρεται ως σκεπτόμενη και διανοούμενη ενώ στον πυρήνα της είναι βαθιά ρατσιστική.

    Δεν θα μακρηγορήσω άλλο.

    Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι, καλά μπάνια και καλά ξεσαλώματα με καύλα και τρέλα…

    Iagos

     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2023
  5. Εσύ που μας βάζεις φωτογραφίες με φωτιές και καμμένα μας λες να ΜΗΝ ορμηξουν στον ηλιθιο που τους επιτίθεται; θα έρθει ο άλλος πάνω μου να με χτυπήσει και θα κάτσω να τις φάω γιατί είμαι τρανς; οποίος το δέχεται σόρυ βασικά αλλά είναι και άξιος της τύχης του . Σπασμένο μάτι θα λέγεται, αίματα στο πρόσωπο, εντατική, κάδρο στο σαλόνι . Θέμα της τύχης του
     
  6. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Είπα να συγκρατηθώ, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ηθική μου στην τελική ώρες ώρες. Πάτε καλά;;; Victim blaming much? Όταν κάποιος τρώει ξύλο φταίει που "έκατσε" να τις φάει; Είστε τρανό δείγμα του τι πάει λάθος σε αυτή την κοινωνία και, θα το ξαναπώ, θα έπρεπε να ντρέπεστε.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι αυτός που δέχτηκε την επίθεση δεν αμύνθηκε επαρκώς; Δηλαδή αν το θύμα της ομοφοβικής επίθεσης σαπάκιαζε αυτόν που του επιτέθηκε και τον έστελνε στο νοσοκομείο θα είχε λυθεί το πρόβλημα;

    Σε μια ευνομούμενη, υποτίθεται, κοινωνία η λύση είναι να τις παίζουμε μεταξύ μας;
     
  8. εν ταχει
    1.den θα τον σαπακιαζε στο ξυλο . θα τον απωθουσε. θα τον φοβιζε . θα τον εκανε να το ξανασκεφτει ΠΡΙΝ το ξανακανει. να μην το ξανακανει. να σκεφτει οττι ΜΠΟΡΕΙ και να τις φαω . ο αλλος ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ δεν ειναι ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ οπως νομιζω που θα δειρω για πλακα.
    μια φορα με το σκυλακι στη βολτα μου ηρθαν κατα πανω μας καμια 15ρια αδεσποτα γαυγιζοντας. αρχισα να φωναζω δυνατα επιτακτικα και εκαναν πισω.
    2. οχι δεν ντρεπομαι καθολου. αν κατσω να φαω ξυλο απο τον καθε ηλιθιο ναι ειμαι κατα μέγαλο μερος αξιος της επιλογής αυτής αν το θελετε. δεν φταιω. δεν ειπα οτι φταιω. ετερον εκατερον.
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Ο σκοπός δεν είναι να εξαλειφθεί το σύμπτωμα, ο σκοπός είναι να εξαλειφθεί η αρρώστια.
     
  10. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Δεν δύναμαι να απαντήσω πολιτισμένα. Εκλιπαρώ πιο ψύχραιμα μέλη της κοινότητας να μην το αφήσουν αυτό έτσι.
     
  11. δεν βαζετε ολη τη φραση μου. απομονωνετε οτι θελετε. δεν ειπα οτι φταιει γιατι τις εφαγε. απαντηστε οπως θελετε μην κρατιεστε. πρωτη φορα δεν θα ειναι που θα με προσβαλουν.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    To be fair, αυτό νομίζω ότι αναφέρεται στο πώς πιθανολογεί ο @feet-lover ότι σκεφτόταν μέσα του ο "νταής" και μεταξύ μας δε νομίζω ότι πέφτει έξω. Αλλά ο ψευτονταής όπως και ο κάθε ψευτονταής είναι απλά το σύμπτωμα, δεν είναι η αρρώστια.