Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. εκτος από θεωρια, θελω να μου προτείνετε τι να κάνουν αυτοί οι ανθρωποι την στιγμη μου τους ορμανε. να μην αμυνθουν οπως μπορουν ; να μην υπερασπιστουν τον εαυτο τους οπως μπορουν; μέχρι αυτή η ρημάδα η κοινωνία να τους αποδεχθεί πληρως; κάτι δεν πρέπει να κάνουν εκείνη την ωρα;
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
    και οι ραγιάδες απ' τα ουράνια
    μα Θεοί και ο εξ' απ' οδώ
    κει δεν είναι, παρά δω.

    Γι' αυτό γίνονται οι αγώνες, γι' αυτό γίνονται τα pride, γι' αυτό γίνονται οι διαδηλώσεις. Και ας ενοχλούνται οι κυρ-Παντελήδες, δεν πειράζει. Ξυδάκι.
     
  3. αυτο συγνωμη αλλα απαντηση δεν ειναι. εκτος απο τα pride και τις πορειες . τι θα κανουν ομως απεναντι στον καθε νταή απάντηση δεν πήρα.
     
  4. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Λέτε είμαι άξιος της επιλογής μου εφόσον έκατσα να τις φάω, ναι ή όχι; Μην παίζετε με τις λέξεις. "Άξιος της επιλογής μου" τι σημαίνει; Ότι μου άξιζε το ξύλο εφόσον δεν αντέδρασα. Σημαίνει κάτι άλλο;
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ξέρετε, δε ζούμε σε αγέλη.

    Ωστόσο μιας και επιμένετε και μιας και αναφέρατε το περιστατικό με τα σκυλιά, ελάτε να βάλετε τις φωνές στο σκύλο μου να δείτε πόσο καλά θα σας πάει αυτό.
     
  6. οτι η επιλογή σας να ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ φατε ξυλο εχει συνεπειες. οτι αφηνεστε στη ΤΥΧΗ, του καθενα που θελει να σας χτυπησει γιατί σας θεωρει "ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ" . εκει κολλαει το ¨άξιος της τυχης σας". η τυχη και τα χέρια του νταή θα αποφασισουν για εσας. αν θα βρεθείτε στο νοσοκομειο με απλά σπασμένη μύτη ,΄ή στην εντατική. πιο απλά δεν μπορω να το εξηγησω.
     
  7. αν ειμαι ομοφυλοφιλος και κάποιος πάει να με δειρει και υπερασπιστω τον εαυτο μου να μην το κανω; ωραια να μην το κανω επειδη δεν ζουμε σε αγελη. να κάτσω να τις φαω. μαλιστα.
     
  8. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Δεν υπάρχει απλός και σύνθετος τρόπος να εξηγήσετε ότι θεωρείτε ότι όποιος δεν αμύνεται ενάντια σε μια επίθεση φέρει ευθύνη για ότι πάθει. Είναι σαφές. Όπως και το ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απλά δεν είναι σαφές σε εσάς αυτό το τελευταίο.
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε καν να διανοείται κάποιος να προσπαθήσει να σας δείρει επειδή είστε ομοφυλόφιλος σας πέρασε καθόλου από το μυαλό ή μπα;
     
  10. Rupa

    Rupa New Member

    Την πήρατε την απάντηση. Η απάντηση είναι οι κοινοί αγώνες. Η απάντηση είναι να παλέψουμε όλοι μας, στον μικρόκοσμο μας αλλά και συλλογικά σαν κοινωνία, ώστε αυτό να αλλάξει.
    Η απάντηση είναι τα pride και οι διάφορες δράσεις, οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις.
    Η απάντηση είναι να δειξουμε στα παιδια την αγάπη και να τα μαθουμε να αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα με σκοπό οι επόμενες γενιές να έχουν ακόμα λιγότερες τέτοιες φρικες.

    Η απάντηση στη βια δεν είναι βία. Και σας το λέω εγώ, κυρ Παντελή, που κλείνω τους δρόμους διαμαρτυρόμενη. Σε εσάς που ωρυεστε που κλείνουμε τους δρόμους και σας ξεβολευουμε. Η απάντηση για να παλέψουμε το τέρας, ΔΕΝ είναι να γίνουμε εμείς το τέρας.

    Η απάντηση είναι η αποδοχή. Η απάντηση δεν είναι η έκκληση σε ακόμα περισσότερη βία.

    Αυτό που κάνετε λέγεται victim blaming και είναι φριχτο.
    Είναι σα να λέτε σε μια γυναίκα που τη βίασαν "μα καλά γιατί έκατσες; γιατί δεν φωναξες/ τσιριξες/ πάλεψες για να φύγεις;"

    Αυτή είναι η φρίκη. Και είστε μέρος της.

    (@Guiltless προσπάθησα)
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Προτείνεις την αυτοδικία σαν λύση στην ρατσιστική βία;

    Η ρατσιστική βια είναι ιδωτική υπόθεση;

    Το θέμα Μ/μας είναι γιατί ο Ρουπακιάς έφαγε τον Φύσσα και όχι ο Φύσσας τον Ρουπακιά;

    Οπότε ας πρόσεχε ο Φύσσας;

    Το θέμα Μ/μας είναι ότι ο Μεσίτης έφαγε τον Ζακ Κωστόπουλο και όχι ο Ζακ Κωστόπουλος τον μεσίτη;

    Οπότε ας πρόσεχε ο Ζακ, ΤΙΝΑ κάνουμε τώρα;

    Είσαι με τα καλά σου;
     
  12. Φυσικα δεν θα πρεπε. κακως μου το ρωτατε. αλλα αφου προσπαθει,καπως σωματικα πρεπει να αμυνθω. αν καποιος μπει σπιτι σας δεν θα αμυνθειτε καν; αν προσπαθησει να σπασει το αυτοκινητο σας δεν θα αμυνθειτε; τόσο κακο κακο είναι υπερασπιστώ τον εαυτό μου. δεν μπορω να το καταλαβω.