Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απαπαπαπαπα.... τι ειναι αυτά που λέτε? Πιπέρι!!!!
    Τιποτε δεν εκχωρείται τα πάντα "κατασχίονται"... :-D
     
  2. slave32

    slave32 Contributor

    Αν ο γιος σου σου πει πατερα ειμαι γκευ, θα παντρευτω τον Μπαμπη κ θα υιοθετησουμε το εγγονι σου, θα αποδεχτεις τον γιο σου;
     
  3. καλώς ή κακως η φύση ο θεος -πείτε το οπως θέλετε- μας εφτιαξε ετσι. αντρες και γυναίκες και με τον τρόπο που πάλι η φύση εφτιαξε να διαιωνίζεται το είδος και όχι μονο στους ανθρώπους. και στο ζωικό βασίλειο σιγουρα θα υπαρχουν ομοφυλοφιλοι δεν το συζητάω. αλλα εκει η φύση το κανονίζει με τους ρυθμούς της. εμεις οι άνθρωποι επειδή εχουμε "μυαλό" και σκεφτόμαστε τα κάνουμε ολα μπάχαλο. ο γονέας εφοσον τέθηκε το ερωτημε πρέπει να δεχτεί την επιλογή του παιδιού οποια και να είναι. ετσι κι αλλιως θα γίνει που θα γίνει. σε συμφερει να είσαι "μαζι" με το παιδί σου όχι χώρια.κι εμενα που οι γονεις μου ούτε να ακούσουν για την επιλογή μου εγινε τίποτα; εγω έκανα αυτό που ήθελα. ο αδελφός μου τα ίδια δεν την ηθελε. (ιερεας εν τω μεταξυ και με 10 πτυχία πανεπιστημίου ) καμιά φορά ομως η ζωή ξεπληρώνει με το ίδιο νόμισμα. η κόρη του ερωτευτηκε και και παντρέυτηκε μουσουλμάνο. δεν το δεχτηκε πάλι φασαρίες μαλώματα και η ζωή του από τότε πήγε κατά διαόλου. η κόρη του να μήν τον θελει.χωρισε με την γυναίκα του γιατί εκείνη σκεφτηκε πιό λογικά ( να ειμαι με το παιδί μου ) .το να μην σεβαστούμε την επιλογή του παιδιού μας είναι οτι χειροτερο μπορούμε να κάνουμε. οποια και να είναι όσο και να μας πονάει οσο και να μην μας αρεσει.
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Έκανα μια κουβέντα προχθές…σχετικά με το ότι γεννήθηκε κάποιο μωρό «βιολογικά κορίτσι». Κι αν είναι η κοινωνική νόρμα που τροπικά καθορίζει το φύλο.

    Δεν μπορώ καθόλου να επικρατεί η ψευδοεπιστημη. Ναι οι κοινωνικές νόρμες, και συμπεριφορές, προφανώς δίνουν «χαρακτηριστικά» ενός η άλλου φύλου η ουδέτερου η gender fluid. Αλλά, οι φυλετικές ορμόνες κάνουν τα κοριτσάκια κοριτσάκια και τα αγοράκια αγοράκια. Είναι κι ο λόγος που στις κλινικές φυλομεταβασης, λαμβάνουν ένα σκασμό ορμόνες για να καταστείλουν τις αντίστοιχες ορμόνες και να ενισχύσουν τις ορμόνες του άλλου φύλου.

    Δεν είναι θέμα αποδοχής και αγάπης στους συνανθρώπους, είναι απλά επιστημονική απόδειξη.
     
    Last edited: 10 Ιουνίου 2023
  5. πολύ μεγαλύτερη αξία εχει η αποδοχή. γιαυτήν γινονται όλα. αμα δεν με αποδεχτείς οπως είμαι τα άλλα ολα περιτευουν.
     
  6. skia

    skia Contributor

    Παιδιά δεν γεννάμε για να καλύψουμε τα δικά μας απωθημένα. Ο σωστός και μάγκας γονέας δείχνει στο παιδί του το μονοπάτι και το αφήνει να κάνει τις επιλογές του στον οποιονδήποτε τομέα, τις σέβεται και τις αποδέχεται. Όταν το διώχνει, είναι που το παιδί μπορεί να βρεθεί άστεγο, σε χαντάκι, πρεζάκι κι όλα αυτά που μπορεί να κοροϊδεύει κάποιος. Το να είναι ομοφυλόφιλος και να υιοθετήσει ένα παιδί είναι τίποτα μπροστά σε χειρότερα θέματα. Όταν μαθαίνει το παιδί το σεβασμό και μεγαλώνει με αγάπη, όποια επιλογή του υπάρξει στο μέλλον θα την υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο.
     
    Last edited: 13 Ιουνίου 2023
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    To the point η ερώτηση.

    Υπάρχει μόνο ένα είδος αποδοχής, η απάντηση να είναι: "αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι να είσαι gay με την αρχική έννοια της λέξης: χαρούμενος. Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει όσον αφορά τη ζωή σου"
     
  8. πιό καλά δεν γινόταν να το πεις.
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Το να φροντίζεις ένα παιδί δεν είναι καθόλου, μα καθόλου
    Αν είναι δυνατόν να είναι μικροαστική επιδίωξη το να φροντίζεις έναν άνθρωπο, να τον αγκαλιάζεις κάθε μέρα, να τον παίρνεις βήμα, βήμα (στράτα-στρατούλα) και να του δείχνεις τον κόσμο, να του φανερώνεις το μυστήριο της ζωής, να του δείχνεις το άδικο, να τον πηγαίνεις ταξίδια, να του διαβάζεις παραμύθια και προπάντων να του καλλιεργείς τη φαντασία, το παιχνίδι, τη δημιουργία...

    Μικροαστική επιδίωξη είναι κάτι άλλο.

    Παλιά το έλεγαν " η Εθνική διαπαιδαγώγησις των παίδων"

    Σήμερα δεν γνωρίζω πως το λένε...

    Η φροντίδα ενός παιδιού, για όσους την επιθυμούν, είναι μια καθημερινή σχέση με την ανθρώπινη ύπαρξη και την πολυπλοκότητα της.

    Η φροντίδα ενός παιδιού, για όσους την επιθυμούν, είναι ένα μάθημα ζωής.

    Μικροαστική επιδίωξη είναι η ιδιοκτησιακή αντίληψη για το παιδί.

    Κανένας άνθρωπος που συνειδητά αναλαμβάνει τη φροντίδα ενός παιδιού, είτε είναι ΛΟΑΤΚΙ άτομο είτε όχι, δεν θα σκεφτεί πως το παιδί του ανήκει.

    Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα αυτό που ζητούν είναι ως φροντιστές παιδιών να συμπεριληφθούν σε όλες εκείνες τις νομικές προϋποθέσεις που ισχύουν για τα μη ΛΟΑΤΚΙ άτομα.

    Ζητούν την ίση μεταχείριση από τον νόμο.

    Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

    Ανάμεσα μας πλέον υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι φροντιστές παιδιών.

    Δεν γίνεται να τους αγνοούμε σαν να μην υπάρχουν.

    Ούτε είναι μικροαστική επιδίωξη το παιδί που μεγαλώνει με ΛΟΑΤΚΙ άτομα να έχει τα ίδια διακαιώματα και αυτό και οι φροντιστές του όπως τα μη ΛΟΑΤΚΙ άτομα.

    Κοινωνία χωρίς την μικροαστική οικογένεια και μικροαστικές επιδιώξεις μπορεί να υπάρξει.

    Κοινωνία χωρίς ανθρώπους που έχουν αναλάβει τη φροντίδα παιδιών δεν μπορεί να υπάρξει.

    Iagos

     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αν και από όσο σε έχω γνωρίσει μέσα από τα γραφόμενα σου αντιλαμβάνομαι πώς το εννοείς, παίρνω μόνο αφορμή αυτή την φράση για να εκφράσω μια άποψη: είμαι ενάντια στο να μπαίνει ως παράμετρος το "να μην υπάρχουν τόσα παιδιά σε ιδρύματα" για να στηριχθεί το δικαίωμα ομόφυλων ζευγαριών να υιοθετούν παιδιά.
    Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι εκτός συζήτησης το αν θα πρέπει να υιοθετούν παιδιά. Φυσικά και θα πρέπει να μπορούν εφόσον το επιθυμούν. Αυτή η στρέβλωση να συνδέεται η γονεϊκοτητα με τον ερωτικό και σεξουαλικό προσανατολισμό... Λες και έχει την οποιαδήποτε σχέση το πώς αυτοπροσδιορίζεσαι, το ποιον επιθυμείς σεξουαλικά, το ποιον ερωτεύεσαι, τον ποιον επιλέγεις ως σύντροφο, με την ικανότητα και την επιθυμία σου να αναλάβεις τη φροντίδα ενός ανθρώπου για το υπόλοιπο της ζωής σου...
     
  11. δυστηχως η υοθεσία εκτος από την σεξουαλικότητα εχει στην ελλάδα συνδιαστει και με το χρημα. αν έχεις είσαι ικανος να αναθρέψεις αν όχι δεν είσαι. μονο τα φράγκα σε κάνουν ικανό να έχεις αισθήματα αγάπης και φροντίδας για ενα παιδί. λες και οι γονεις μας ήταν ολων πλούσιοι. ειναι δηλαδή προτιμότερο ενα παιδί να μεγαλώνει στο ιδρυμα από να εχει 2 γονεις φτωχούς στο χρήμα αλλά πλούσιους σε αισθήματα. πρωτα κοιτουν την τσέπη σου τολμω να πω και μετά την σεξουαλικότητα. τα αισθηματα η λαχτάρα σου για ενα παιδί τελυταία. τραγικο οτι και να λέμε
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Και λοιπόν;