Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Και λοιπόν συζητάμε τι κοινωνία Ε/έχουμε και τι κοινωνία Θ/θέλουμε.

    Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν και κοινωνίες.

    Κατανοώ όσους, φιλοσοφικά τουλάχιστον, βρίσκουν αποκούμπι στο μηδενισμό, αλλά δεν είναι στο χέρι τους ο αφανισμός της ανθρωπότητας εκτός και αν επιβάλλουν ευνουχισμό.

    Επειδή όμως, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και επειδή ζούμε σε κοινωνίες που γεννούν και φροντίζουν παιδιά καλούμαστε να αγωνιστούμε έτσι ώστε οι κοινωνικές οργανώσεις που θα προκύψουν από τα νέα μέλη των ήδη δομημένων κοινωνιών να είναι τουλάχιστον λιγότερο άδικες και άνισες....

    Λυπάμαι αλλά δεν Είμαι διατεθειμένος ενώ γύρω Μου υπάρχουν ανισότητες να συζητήσω επάνω σε ένα αόριστο
    Αυτά τα συζητούσαμε στην περίοδο της εφηβικής ζωής....

    Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φροντίζουν παιδιά θα βρίσκομαι στο πλευρό τους έτσι ώστε αυτά τα παιδιά να ζήσουν σε κοινωνίες όπου δεν θα έχουν κάποιοι το προνόμιο και κάποιοι άλλοι όχι...

    Με τον μηδενισμό ποτέ δεν Είχα κάτι να πω ούτε Έχω ούτε και θα Έχω...

    Επί του θέματος τώρα..

    Σχετικά με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών Έχω γράψει στο παρελθόν, σε νήμα που πραγματεύεται ακριβώς αυτό το θέμα, ότι το να Μ/μιλάμε μόνο για την τεκνοθεσία είναι αποπροσανατολιστικό.

    Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα δεν είναι ευνούχοι.

    Δόξα τω Διόνυσω, το αναπαραγωγικό τους σύστημα δεν επηρεάζεται από την ομοφυλοφιλία τους.

    Μπορούν να τεκνοποιήσουν όπως όλοι Μ/μας.

    Ο τρόπος αλλάζει.

    Και πάλι, Δόξα τω Διόνυσω, η επιστήμη μπορεί να δώσει πλέον λύσεις.

    Η τεχνητή γονιμοποίηση όπως και η παρένθετη μητέρα δεν είναι προνόμιο.

    Πρόσβαση σε αυτήν πρέπει να έχουν όλες, όλοι, ολ@.

    Κατανοώ ότι κάτι τέτοιο δυσκολεύει την έως τώρα παγιωμένη αντίληψη για την οικογένεια...

    Αλλά ΤΙΝΑ να κάνουμε τώρα...το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

    Και αφού δεν γυρίζει πίσω οφείλουμε ως κοινωνίες να νομοθετήσουμε ίσα δικαιώματα και ίση πρόσβαση....

    Για αυτό αγωνιζόσαστε και δεν Μ/μας σταματά κανένα "και λοιπόν".

    Iagos

     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2023
  2. εν τω μεταξυ το καναλι athens pride εχει μονο 2370 ακολουθους. τιποτα δηλαδη. μονο 2370 αισθανονται ετσι καταπιεσμενοι σε 11 εκ πλυθησμο να υποστηριξουν το κανάλι της διεκδίκησης τους; αν δεν υποστηριξω το σπιτι μου.... 0,02% . βασικα κλαιω με τα σχολια απο κατω. σε ακολουθους ενα 50κ περιμενα ναδω.καλά δεν κρίνω το περιεχόμενο του βιντεο. μενω μονο σε αυτο 2370 ακολουθοι κανάλι από το 2009 παρακαλώ.
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2023
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ο τρόπος που σκέφτεστε και βγάζετε συμπεράσματα είναι εκπληκτικός! Τουλάχιστον είναι σταθερός. Αμήν τέκνο μου.
     
  4. εγω αριθμους διαβαζω. ειμαι ο βράχος και ο κακός της υποθεσης. κάτι δειχνουν και οι αριθμοι. τα πρωτα χρόνια που ασχολήθηκα με το linux ειχα γραφτεί σε κάτι φορουμ σχετικά. ολοι βριζαν τον bill gates αντι να κατσουν να μάθουν τι ειναι αυτό πως να το χειριστούν πως να γινουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ σε αυτο. να μην ξαναγραφω τα ίδια. πήγατε στην πορεία; ποσο κοσμο είχε. αλήθεια ομως. οπως αλήθεις-που πονάν- σας λεω κι εγω. τουλάχιστον εγω θα σας έκανα και παρέα και καφέ θα πιναμε μαζι. ηδη το εχω κάνει στο παρελθον. ας μην πήγα σε κανένα gay-pride, κι ας εχω φαει πέτρες απο επαναστάτες σε πορειες που δεν συμμετειχα ουτε ειχα την ΕΠΙΛΟΓΗ αν θελω να τις φάω ή οχι.
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Μικροαστική επιδίωξη είναι να ζητάς την ευκή του Άλλου ακόμα και για να τα ονειρευτείς όλα αυτά, εφόσον τα επιθυμείς.

    Μικροαστική λογική είναι να θεωρείς αυτονόητο ότι αυτό που επιθυμείς εσύ το επιθυμούν επίσης για τον εαυτό τους και όλοι οι άλλοι ή ότι αυτό που επιθυμείς έχει κάποια ευρύτερη ηθική αξία, υποθέτω, εφόσον το επιθυμούν τόσο πολλοί.

    Όταν λοιπόν λες
    αυτό διαβάζεται καταρχήν ότι σε απασχολεί πώς σε βλέπει ο Άλλος, η κοινωνία στην προκειμένη περίπτωση. Ότι θέλεις να είσαι ένας στυλοβάτης της κοινωνίας, αν όχι αυτής της κοινωνίας, με αυτές τις αντιλήψεις, αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα, αυτό το σύστημα κοινωνικής προστασίας και υγείας, κάποιας άλλης, που ελπίζεις και προσπαθείς να συμβάλλεις στη διαμόρφωσή της. Και μετά ότι το θέμα είναι να σου δοθεί και εσένα το "προνόμιο" αυτό.

    Που από εμένα είναι εντάξει ας πούμε, με μια μικρή επιφύλαξη ως προς το αν το να έχεις ή να φροντίζεις παιδιά είναι ένα προνόμιο, και ώρα σου καλή, απλά να ξέρουμε για τι μιλάμε, μιλάμε για αυτό και όχι για κάτι άλλο.

    Διότι υπάρχει κοινωνία χωρίς ανθρώπους που έχουν αναλάβει τη φροντίδα παιδιών, έτσι όπως το εννοείς. Είναι οι κοινωνίες με ανθρώπους που έχουν παιδιά, σε πατριαρχικό πλαίσιο αναφοράς και αυτές οι κοινωνίες υποστηρίζονται από ανθρώπους που αναλαμβάνουν τη φροντίδα παιδιών είτε υποχρεωτικά και δεσμευτικά για αυτούς που έχουν παιδιά, όπως εκπαίδευση, είτε συναλλακτικά, όπως όταν κάποιος προσλαμβάνει άλλους για να φροντίζουν τα παιδιά του. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

    Μέχρι νεοτέρας, σε αυτήν την κοινωνία συμμετέχουμε, εγώ και εσύ και όλοι οι άλλοι.

    Εξ ου και το "και λοιπόν" που ρώτησα.
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Μάλιστα...

    Ας μιλήσουμε για αριθμούς και ανθρώπους λοιπόν.

    Δύο γυναίκες (άνθρωποι και όχι αριθμοί) αποφασίζουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

    Η μια εκ των δύο γυναικών (άνθρωπος και όχι αριθμός) δίνει το ωάριο της το οποίο γονιμοποιείται από σπέρμα δότη (άνθρωπος και αυτός) και εμφυτεύεται στη μήτρα της συντρόφου της (άνθρωπος και αυτός).

    Η γυναίκα που κυοφορεί (άνθρωπος) δεν έχει ασφάλιση.

    Σύμφωνα με το νόμο του συμφώνου συμβίωσης μπορεί να την ασφαλίσει η σύντροφος της.

    Έτσι η εγκυμοσύνη καλύπτεται ασφαλιστικά.

    Και έρχεται η ώρα της γέννας.

    Το παιδί; (άνθρωπος και αυτός) έχει ασφαλιστική κάλυψη μέσω της συντρόφου της μητέρας;


    Όχι...

    Αν ήταν το παιδί ενός στρειτ ζευγαριού με σύμφωνο συμβίωσης θα είχε;

    Ναι...

    Πάμε πάλι.

    Ένα παιδί σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία μέλος της ΕΕ και όχι στο Ιράν είναι ανασφάλιστο επειδή δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα της δημιουργίας οικογένειας στα ομόφυλα ζευγάρια.

    Το γράφω ξανά.

    Ένα παιδί είναι ανασφάλιστο

    Ένα παιδί.... Ένα παιδί.... Ένα παιδί...

    Εσύ ξέρεις τι λες;

    "Αχ λυπάμαι που το παιδί σας δεν έχει δωρεάν πρόσβαση στο σύστημα υγείας αλλά ΤΙΝΑ κάνουμε τώρα; Στο youtube έχετε εσείς οι ΛΟΑΤΚΙ μόνο
    . Ελάτε πάλι όταν ξεπεράσετε τις 20000..."

    Σοβαρά;

    Μήπως σύμφωνα με τη λογική σου να το επεκτείνουμε;

    Για παράδειγμα όταν μπαίνει κάποιος (άνθρωπος) με εγκεφαλικό επεισόδιο στο νοσοκομείο να του ζητούν τους followers του στο Instagram και μετά να αποφασίζουν αν θα τον περιθάλψουν;

    Είναι και αυτό μια λύση...
     
  7. αν ειχε 100χιλ ακολουθους ομως το καναλι να βλεπες τι ωραια που θα το διατυμπανιζες.
    ολα τα συμπερασματα που γραφεις ειναι η συνηθης σου τακτικη να διαστρεβλωνεις οτι γραφω απλα για πεις "να αυτος είναι ο ομοφοβικός βαρατε τον " ειναι καθαρα δικα σου. εγω δεν ειπα ποτε να μην εχουν οι λαοτκι περιθαλψη οικογενεια υοπεσια κλπ ημαρτον πιά μετά απο 30 σελίδες διαφωνίας.αν είσαι ακόμα εκεί μαζί μου νύχτα ήταν και ξημέρωσε. σε αυτην την πορεία πόσοι πηγαν δεν μου είπατε. καμιά φωτο; εχουν γούστο να μην πήγατε κι εσεις. τότε να το κλείσω το μαγαζι
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μακάρι να ξέρατε να διαβάζετε αριθμούς...
    Έχετε πάρει χαμπάρι σε τί φόρουμ είστε; Εδώ και καιρό κυκλοφορείτε σε ένα φόρουμ που δεν έχετε ιδέα περί του αντικειμένου του, και ούτε σας νοιάζει όπως λέτε, πετάτε την μια κοτσάνα μετά την άλλη, σας φτύνουν και νομίζετε ότι ψιλοβρέχει, λέτε τα ίδια και τα ίδια, μας έχετε ζαλίσει με την εκκλησία ενώ είμαστε τόσοι άθεοι , ανάμεσά μας υπάρχουν πολλοί με διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς και δεν σταματάτε να τους υποτιμάτε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε και συνεχίζετε ακάθεκτος. Δεν ξέρω πραγματικά πού να το αποδώσω. Στην φύση σας ή στο γεγονός ότι ίσως φάγατε ξώφαλτσα καμιά πέτρα στο κεφάλι σε κάποια από τις πορείες που δεν συμμετείχατε; Αμάν και αμήν.
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2023
  9. ξερω πολυ καλα σε τι φορουμ ειμαι. ΜΙΑ φορα ανεφερα την εκλλησια -λετε μας εχετε πρηξει- και ουτε είμαι φαν της. εσεις επιτιθεστε και εκτιθεστε με χαρακτηρισμους. μπορείτε να εχετε οτι σεξ. προσανατολισμό θελετε. το οτι σας υποτιμάω λογω αυτού μάλλον δεν θελετε να το καταλάβετε οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ναι ειστε εδω από το 2008 εγω ήρθα το 2023. πρεπει να τ ακουω.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Πουθενά δεν σας χαρακτήρισα. Εσείς λέτε για πουστράκια και δουλάκια. Την συμπεριφορά και τα γραφόμενά σας χαρακτήρισα, που σας τα φτύνουν και παριστάνετε ότι δεν το καταλαβάινετε. Αν δεν μπορείτε να λυπηθείτε εμάς, λυπηθείτε τον εαυτό σας και το ChatGPT, που θα τα διαβάζει. Αν μη τί άλλο έλεος!
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2023
  11. αυτη ειναι η απαντηση σε προσωπικους χαρακτηρισμους; "ελεος" ¨πετάτε την μια κοτσάνα μετά την άλλη, σας φτύνουν και νομίζετε ότι ψιλοβρέχει"
     
  12. τα "πουστράκια και δουλάκια¨ εχω πει σε τι πλαισιο το εννοω. διαβαζετε οτι σας συμφερει μαλλον. "πετάτε την μια κοτσάνα μετά την άλλη" αυτο τι ειναι; α ξεχασα κριτικη.