Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Είστε εσείς πλέον υπεύθυνη να κρίνετε τι συζητά ο καθένας μας εδώ; Χρειάζεται να σας ζητήσω την άδεια για κάτι;
    Ξεμπροστιάστηκε πάλι κάτι;

    Επειδή ίσως δεν το γνωρίζετε, προϋπόθεση για να συζητήσει κανείς είναι να γίνονται συζητήσεις. Εδώ και κάποιο διάστημα διακηρύξεις παρατηρώ.

    Είτε γράψει κανείς ευθέως, όπως δήθεν ζητάτε τώρα, είτε "τηρώντας προσχήματα" όπως ζητήσατε στην προηγούμενη σελίδα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αν όσα γράφει δεν "σας" (κατά τις γλυκές ιστοριούλες της προηγούμενης σελίδας) αρέσουν.

    Μπροστά στην σκιώδη αυθεντία του είδους, τι να κλάσει το απλό μέλος;
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Τη λέξη "προϋπόθεση" την γνωρίζετε; Εσείς μόνο σε "έτοιμες" συζητήσεις μπαίνετε; Αφήστε μια καρτ ντε βιζίτ να σας φωνάξουμε.

    Πείτε συγκεκριμένα πού έγραψα εγώ ότι θα κρίνω τί συζητάει ο καθένας. Αν βρείτε κάτι μη διαστρεβλωτικό ή συκοφαντικό να πείτε, κάποιος θα βρεθεί να συζητήσει και με σας, τί διάολο.

    Εγραψα με σαφήνεια:

    Κάθε χώρος έχει τους συνομωσιολόγους του, κάποιους φεγγαροκρουσμένους που φαντασιώνονται ότι ξέρουν όλες τις ραδιουργίες, τί γίνεται πίσω από τις κουίντες, πώς κινούνται τα νήματα και πάνω απ΄όλα ποιός έχει όρεξη να ασχοληθεί μαζί τους, να τους καταδιώξει, να τους παγιδεύσει και να τους τη φέρει.

    Ο δικός σας παραληρηματικός λόγος όμως, παρουσιάζει την πρωτοφανή τεχνική επώνυμης συκοφαντίας κατά ανωνύμων και περιμένετε από κάποιον απάντηση;;;

    Σαν κακή ταινία: "Είμαι η subwhat και ξέρω τί έκανες πέρσι το καλοκαίρι. Αν τολμάς απάντα."

    Από ποιόν/άν περιμένετε απάντηση;
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Αναφέρετε άτομα που έχουν φύγει πλέον, δεν είναι εδώ για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε μια συζήτηση που τους αφορά. Άρα και εμείς από την θέση μας δεν μπορούμε να πούμε τίποτα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πιθανόν να υπάρχουν μέλη που διαφωνούν κάθετα μαζί σας, αλλά περσινά ξινά σταφύλια, έφυγαν οι άνθρωποι και να ναι καλά όλοι τους.
    Δεν ξέρετε πάρα μόνο την πλευρά τους. Σαν φίλη έχετε κάθε δικαίωμα να τους πιστεύετε και να τους στηρίζετε. Παραμένει όμως μια μονόπλευρη άποψη επί του θέματος.
    Τα γεγονότα ή την αλληλουχία των γεγονότων για να το θέσω καλύτερα, κανένας μας δεν θα την μάθει, παρά μόνο τα μέλη που μπαναρίστηκαν και η εκάστοτε διαχείριση.

    Πιστεύω ότι σε όλη αυτή την παρωδία με τα "εμείς/εσείς - τις ίντριγκες και τα πάθη στο καπιτώλειο", οι μόνοι κερδισμένοι σε ουσιαστικά πράγματα του φόρουμ είναι αυτοί που ξέρουν να αποσυνδέονται. Είναι ένας χώρος που έχει να προσφέρει πολλά, αλλά θέλει ρέγουλα.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ένα blue lagoon και δύο ζαναξάκια και όλα είναι μπόμπα.   
     
  5. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ούτε που σας αφορά σε τι συζητήσεις μπαίνω εγώ προσωπικά.
    Βλέπω όμως οτι προσπαθείτε να οδηγησετε τη συζήτηση.
    Μου θυμίζει μια σε θέση "ευθύνης" στη δουλειά. Ακριβώς επειδή δεν είναι σε θέση να πείσει και να οδηγήσει, αρχίζει να επιτίθεται προκαταβολικά μπας και τσιμπήσει κανείς. Κι επειδή δεν πιάνει αυτό, καταχράται την υποτιθέμενη εξουσία της και προσπαθεί με... ποινές.
    Γελάμε όλοι, βέβαια.

    Με πορδές δεν βάφονται αυγά. Ανάγνωση θα γνωρίζετε ίσως. Δεν θα είστε σαν όλους αυτούς εδώ μέσα που ισχυρίζεστε κάθε τόσο ότι δεν γνωρίζουν!
    Επειδή ίσως δεν σας έχει κόψει ως εκεί: δεν έχω κάτι μαζί σας για να σας συκοφαντήσω, τον κατινισμό καταδεικνύω, αποκαλύπτω και επικρίνω, όχι την κατίνα προσωπικά. Δεν επιτίθεμαι στο μέλος που κάθε τόσο θέλει να φύγει ή να διωχθεί κι από ένα μέλος απ το φόρουμ ή την "κοινότητα", στον φασισμό των διωγμών και της μονομέρειας επιτίθεμαι. Έχω κάνει την συνομωτική υπόθεση οτι μισοξέρει ανάγνωση, κάτι θα δει, κάτι ίσως καταλάβει, αλλά θα καταλάβουν περισσότεροι. Αν ζητούσα τον διωγμό του ή του ζητούσα τα ρέστα προσωπικά, θα ήμουν αυτό που επικρίνω, καλή ώρα. Δεν είναι προσωπικό ζήτημα η φασιστική αντίληψη για να τσακωθώ με τον κάθε ιδεοληπτικό ξεχωριστά. Τσακώνομαι με την ιδεοληψία και την μισαλλοδοξία, καλή ώρα.

    Τέλος, λέτε "εγώ απεχθάνομαι τον συκοφαντικό λόγο, τον λόγο που στοχεύει πρόσωπα."
    Θα σας παραπέμψω σε ένα ποστ γραμμένο με τον λογ/σμο του @DreamMaster προς εμένα, λίγες σελίδες πριν, να βρείτε έναν "λόγο που στοχεύει πρόσωπα" και μπορείτε να νιώσετε απέχθεια..., αλλά εγώ το διασκέδασα γιατί είναι αποκαλυπτικό και σαφές
    Ένα απόσπασμα εξυπνακίστικο που δεν ασχολείται με αυτό που έγραψα, αν υποθέταμε οτι κάποιος που γνωρίζει ανάγνωση το διάβασε.
     
  6. RAIN

    RAIN nefelibata

    @elfcat
    Δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη σου και δεν θέλω να υποτιμάς τη δική μου.

    @rea..
    Σε αυτό έχεις δίκιο Ρέα. Αφού έγραψα αυτά που ήθελα (και ας κατάλαβε όποιος κατάλαβε), θα συνδυάσω αλκοόλ με δύο ζαναξακια (κάτι θα ξέρει για να το λεει..χαχαχχαχαχαχαχ) και θα αποστασιοποιηθω.
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Κάποιον που απαιτεί από τους άλλους, με πολύ αμφίβολους τρόπους πειθούς, να τηρούν κανόνες που δεν είναι κανόνες και ενδιαφέρουν μόνον τον ίδιο, ενώ αυτός δεν τηρεί τους πολύ βασικούς κανόνες του φόρουμ, τον παρομοιάζω με κάποιον που επιμένει να οδηγεί με τρελές ταχύτητες και να περνάει τα φανάρια με κόκκινο, προσπαθώντας να πείσει ότι αυτό είναι το σωστό και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται για το χάλι τους, που παρκάρουν στα πεζοδρόμια γιατί σε γαϊδούρια στο χωριό τους έχουν μάθει και χάρη τους κάνει που δεν τους βρίζει ακατάπαυστα αλλά τι να κάνει που του έχουν σωθεί οι λέξεις, δεν βρίσκει λόγια πια!

    Απλά δεν ασχολούμαι, εκτός αν βγει να πει ότι κάνει έτσι αφού και εγώ, μαζί με τους άλλους, είμαι μαλθακή και δεν μπορώ να σταθώ απέναντί του. Τότε θα ασχοληθώ. Όσο λιγότερο μπορώ, αλλά και πάλι. Είμαι εγωίστρια, τόσο όσο, τι να κάνω. Θα αρνηθώ να δαγκώσω το πιπί μου και να μείνω σιωπηλή μη και το πάρει στραβά και με περιλούσει. Ούτε έλλειψη σεβασμού είναι αυτό ούτε παραβίαση, οι τρόποι για να μη συμβαίνει είναι γνωστοί και τηρούνται εύκολα.

    Αυτά γενικώς.

    Όσον αφορά τα μέλη μας, τώρα. Μου λείπει ο @underherfeet που έχει να μπει κάπου τρία χρόνια και ας μη συμφωνούσα με τις απόψεις του 8/10. Θεωρώ ότι ο @tithon έχει άποψη στα καθ' ημάς και καλό είναι να επιστρέψει, αν το θέλει. Όχι επειδή συμφωνώ μαζί του, γνωστό τοις πάσι ότι 8/10 διαφωνώ. Αλλά έχει θέσεις επί του θέματος, τις εκφράζει άφοβα και τοποθετείται καίρια. Άλλωστε, τις λίγες ημέρες που είχα φύγει και ως προφίλ, στις αρχές του 2017 και όντας ο ίδιος σχετικά νέο μέλος, είχε σαφώς εκφραστεί υπέρ μου και υπέρ της ελευθερίας έκφρασης και αυτό δεν το ξεχνώ.

    Δεν είμαι του "Ε, και τι έγινε τώρα δηλαδή, είπε τίποτα κανείς;;;; Δε φαντάζομαι!!! Κάποιοι θα έρχονται, κάποιοι θα φεύγουν, αυτά, έτσι έχουν τα πράγματα και τώρα δουλειά σας".

    Τέλος, θεωρώ πως το βασικό για μας εδώ είναι η ελευθερία έκφρασης, δεν είναι να κρατάμε τα μπόσικα σε flatearthers ούτε σε θέματα Ολοκαυτώματος, δεν χρειάζεται εδώ αυτό σε εμάς, δεν είναι τέτοια η θεματολογία μας. Η ελευθερία έκφρασης δεν χρειάζεται νομική ακρίβεια, που για να είμαι ειλικρινής δεν διακρίνω, ούτε εκλεπτυσμένη νομική σκέψη είδα σε κανέναν. Μια πειθαρχία λόγου βοηθάει πάντως.
     
    Last edited: 14 Ιουνίου 2023
  8. εν ταχει
    1. το περιφημο ολοκαυτωμα οτι νομος και να βγει , δεν θα σβησει τις εκκατομυρια ανθρωπων που αδικα ξεριζωθηκαν βασανιστηκαν θανατωθηκαν. ποτε και με κανενα νομο.
    2. πολλα φορουμ καταστραφηκαν από εμμονικες συμπεριφορες ατομων , που στοχος τους ηταν να "τρεφονται" απο τα ίδια τα μελη που "τσιμπουσαν".
    3. εκτος bdsm το παρον φορουμ εχει αλλες 10 ενοτητες. καθενας γραφει οπου νομιζει οτι ανηκει πιο πολυ.
    αν κάποιος γραψει μονο στα offtopic πχ δεν τον κάνει λιγότερο ισότιμο με κάποιον αλλον ουτε ανωτερο φυσικα.
    4. εν κατακλείδι έγω αν ήθελα ενα αμιγως bdsm φορουμ θα εφτιαχνα μία και μοναδική ενοτητα και θα τελειωνα. εφοσον ομως υπαρχει ποικιλία γραφουμε οπου θελουμε τηρωντας βέβαια τους κανονες.
    5.ασ τον τελο στη τρελα του
    6. μια μεγαλη κουβεντα που υπαρχει στον ανοιχτο κώδικα και ισχυει αν κάτι δεν μας αρεσει. "take it or fork it'
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εσείς μάλλον υπερτιμάτε τη δική μου νοημοσύνη ότι διαβάζω την σκέψη σας και υποτιμάτε όλο το φόρουμ.
    Υπαινίσεσθε ότι το φόρουμ είναι φεουδαρχικό. Ό,τι υπάρχει ένας φεουδάρχης, μια αυλή και μια φρουρά.
    Αν με αυτούς τους όρους αντιλαμβάνεστε το φόρουμ, μας υποτιμάτε όλους.
    Για να μην προτρέξω και σας παρερμηνεύσω, σας ρώτησα, ποιός καλεί, ποιά είναι η αυλή και ποια η φρουρά.
    Προσωπικά δεν ανήκω σε αυλή ή σε φρουρά ούτε καλώ κάποιον. Υποπτεύομαι ότι η πλειοψηφία των μελών δεν ανήκουν σε κανέναν ρόλο από αυτούς που θέλετε να τους αποδώσετε.
    Το να σας ζητάει κάποιος διευκρινήσεις, σημαίνει ότι προσπαθεί να σας καταλάβει, όχι να σας υποτιμήσει. Μην αδικείτε τον εαυτό σας.
    Καλή συνέχεια.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor


    Μα ναι, ίσως σας παρεξηγήσαμε, δεν ασχολείστε εμμονικά με το μέλος, με τη σταυροφορία κατά του φασισμού και της μισαλλοδοξίας ασχολείστε. Το έχουμε δει άλλωστε στο φόρουμ: και με τους μισογύνηδες και με τους ξενοφοβικούς και με τους ομοφοβικούς, σημαιοφόρος ήσασταν πάντα.

    Αν δεν ειναι με το μέλος το πρόβλημα, δεν ξέρω πώς να σας βοηθήσω γιατί είναι τιτάνιο το έργο που έχετε αναλάβει.

    Αν όμως τυχόν είναι, έχω μια ιδέα: πάρτε βαθιές ανάσες, κάντε κάποιες ασκήσεις θάρρους όπως εδώ, πιείτε στην ανάγκη και κάνα τσίπουρο ή κάτι αντίστοιχο, και πείτε στο μέλος κ α τ ε υ θ ε ί α ν τί πρόβλημα έχετε μαζί του.

    Και καλή συνέχεια.
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Αυτό .-
     
  12. "πειθαρχία λογου" ωραίο. και αυτοελεγχος επίσης. δεν βλάπτει.