Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Του δολοφόνου. Ενός από τους δολοφόνους. Αλλά για να δούμε ποιου και τον λόγο.
    "
    όπως τύφλωση, κώφωση, σκλήρυνση κατά πλάκας και νευρολογικά προβλήματα, ο Σάββας Ξηρός εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα για αναστολή ή διακοπή της ποινής του απορρίφθηκαν, το ελληνικό κράτος, όμως, καταδικάστηκε για τη μεταχείριση του Σάββα Ξηρού από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) του Στρασβούργου, το Σεπτέμβρη του 2010.Στην ουσία, το ΕΔΔΑ καταδίκασε το ελληνικό κράτος διότι εφαρμόζει πάνω στον Σάββα Ξηρό εκδικητικές μεθόδους κράτησης, αρνούμενο να του δώσει τη δυνατότητα να φροντίσει τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. (Απόσπασμα από αυτό το άρθρο https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/623136/tin-apofulakisi-tou-savva-xirou-zita-o-suriza ).

    Ας πάμε όμως και λίγο πιο πίσω, εκεί που το ελληνικό κράτος δεν είχε καταδικαστεί από κανένα ευρωπαϊκό δικαστήριο, πόσο "εκδικητικό" ήταν;
    "Ο Στυλιανός Παττακός πέθανε πλήρης ημερών στο σπίτι του (το 2016) καθώς είχε αποφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο του 1990 λόγω «ανηκέστου βλάβης της υγείας του», κάτι όμως που δεν τον εμπόδισε να δίνει συνεντεύξεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης υπερασπιζόμενος τα έργα και τις ημέρες του. (Από αυτό το άρθρο https://www.newsbeast.gr/politiki/a...-ton-protaition-tou-aprilianou-praxikopimatos)

    Προσωπικά, επειδή ούτε στο "95% των κυρ Παντεληδων" είμαι , ούτε χρειάζεται να σκέφτομαι πως είναι όλοι το ίδιο σκατοψυχοι με εμένα, ώστε να είμαι καλά με τον εαυτό μου και να κοιμάμαι ήσυχος, τέτοιους ( ) ψυχικά άρρωστους ανθρώπους, που γουστάρουν να σκοτώνουν και να βασανίζουν ανθρώπους, ούτε θα στηρίξω ποτέ, ούτε θα ψηφίσω ποτέ!
    Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα!!!
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Like
     
  3. απολυτως σωστο. αλλά δεν ξερω αν μπορούσε να προχωρησει η ζωη έτσι. δεν θα μπορούσε. κάμια φόρα σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει ανθρωπιά, ακριβως επειδή ειμαστε ανθρωποι.εμεις την εχουμε εμεις την αφηνουμε να φυγει. οταν εφυγε η καλή μου εμεινα αρκετο καιρο ετσι . μονος μου. αν το συνεχιζα χωρις αντιδραση χωρις "ηχο" δεν θα υπήρχα τωρα. αυτο που λέμε "η ζωη προχωραει" "ο χρόνος γιατρευει" ειναι αδυσωπητο. εξω από τα ανθρώπινα ορια. και εκτος ελεγχου μας.
     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2023
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Ο Κουφοντίνας από τι πάσχει και ζητούν αποφυλάκιση;;;
    Ο Παπαδόπουλος για θύμισε μου που πέθανε;;;
    Να θυμηθούμε αλλά "καλόπαιδα" που ζήτησαν εκπαιδευτικές άδειες,τις πήραν, απέδρασαν,τους έπιασαν και τώρα γίνεται αγώνας από "αγωνιστές" να ξαναπάρουν ;;; Και το κράτος επειδή δεν τις έδινε το κατηγορούσαν για εκδίκηση;;;
    Εσύ λες να άλλαξε μυαλά τώρα και να μην σκέφτεται να αποδράσει;;
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Στην αρχή μας είπαν ότι οι μετανάστες αρνήθηκαν διάσωση.

    Μετά τους είπαμε οτι ήταν υποχρεωμένοι να τους διασώσουν.

    Μετά μας είπαν οτι το ναυτικό δίκαιο τους απαγόρευε να παρέμβουν.

    Μετά τους είπαμε οτι το ναυτικό δίκαιο τους υποχρεώνει να παρέμβουν.

    Μετά μας είπαν ότι ήταν επικίνδυνο να παρέμβουν γιατί υπήρχε κίνδυνος να ανατρέψουν το σκάφος και να πνιγεί ο κόσμος.

    Υστερά μας είπαν οτι τελικά τους έδεσαν με σκοινί να τους τραβήξουν αλλά.... ξέχασαν να μας το πουν.

    Αμέσως μετά μας είπαν οτι οι μετανάστες ήθελαν να αυτοκτονήσουν και έκοψαν το σκοινί.

    Στο τέλος το πόρισμα βγήκε:
    "πεντακόσιοι και πλέον άνθρωποι αυτοκτόνησαν".

    Καλά μπάνια στις θάλασσες νεκροταφεία αθώων ανθρώπων....

     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2023
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Είπε ο ειδικός στο ναυτικό δίκαιο και στις διασώσεις...................
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

  8. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Όσα κι αν διαβάσουμε, δεν έχουμε ιδέα πόσο μα πόσο δύσκολη είναι η διάσωση στην ανοιχτή θάλασσα, όχι εκατοντάδων, αλλά ακόμα και μιας χούφτας ανθρώπων και καλό είναι να μην βιαζόμαστε να ρίξουμε στην πυρά όσους ήταν παρόντες.
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Έχετε δίκιο.

    Η διάσωση στην ανοιχτή θάλασσα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

    Απλά ας Ε/είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί γιατί τα τελευταία χρόνια δεν έχουν ακουστεί και λίγα...

    Κάτι αποκαλύψεις των New York Times για επαναπροωθήσεις, κάτι επικρίσεις της επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ Ίλβα Γιόχανσον, κάτι επιστολές της Κομισιόν για διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν παράνομες επαναπροωθήσεις, κάτι η παραίτηση του επικεφαλής της Frontex Φαμπρίς Λεζέρι μετά τις καταγγελίες για παράνομες επαναπροωθήσεις, κάτι έρευνες ανεξάρτητων δημοσιογραφικών μέσων όπως οι reporters united, κάτι η έκθεση της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) κάτι από εδώ.... κάτι από εκεί.... κάτι παραδίπλα.... κάτι παραπέρα.... κάτι πέρα δώθε... κάτι πέρα κείθε....

    Σαν πολλά να μαζεύονται, για να αρκεστούμε στην όντως αντικειμενική δυσκολία της διάσωσης σε ανοιχτή θάλασσα.
     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2023
  10. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Προσωπικά είμαι επιφυλακτική απέναντι σε όλους καθώς ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ελλειπή αλλά και πόσο διαστρεβλωμένα είναι όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από όλες τις πλευρές.

    Τυγχάνει να έχω συντονίσει διάσωση προσφύγων από εμπορικό πλοίο, να έχω ασχοληθεί με λαθρεπιβάτες που ψάχνουν να φύγουν από την χώρα τους με οποιονδήποτε τρόπο σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής και αρκετά άλλα. Τα ακούω όλα λοιπόν με περίσσια επιφύλαξη.

    Αυτό που σχολιάζω είναι τους ειδήμονες τις διπλανής πόρτας που δεν έχουν δοκιμάσει καν να ανέβουν ανεμόσκαλα σε ιδανικές συνθήκες και θεωρούν ψωμοτύρι τη διάσωση τόσων ανθρώπων. Μιλάω για το πρακτικό κομμάτι γιατί αυτό χρειάζεται πέραν των γνώσεων, των δυνατοτήτων και του σθένους πολλά πολλά καντάρια τύχη.

    Για τα υπόλοιπα ο καθένας ανάλογα με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις πεποιθήσεις του έχει την δική του άποψη και δεν έχω καμία διάθεση να μοιραστώ, να υπερασπιστώ ή να επιβάλλω την δική μου.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

     
     
  12. ευγε , αν και δεν το εχετε αναγκη ,ανθρωποι σαν εσας. ειστε αυτοι που ΚΑΝΟΥΝ χωρις να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ , και δεν ψαχνουν το ΜΠΡΑΒΟ.