Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Το ίδιο ισχύει και για το λιμενικό εκτιμώ. Όλοι (όλοι μα όλοι, όλοι-όλοι όσοι ήταν στη θάλασσα ή εμπλέκονται με τον οποιονδήποτε τρόπο) θέλουν να καλύψουν τον κώλο τους. Αυτό δεν δίνει δίκιο σε κανέναν. Είναι απλά μια παρατήρηση.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Συμφωνώ. Θέλει ψυχραιμία και όπως ορθά λέτε χρειάζονται όλες οι πληροφορίες.
     
  3. Dapom

    Dapom Contributor

    Στην πρόταση μου που κάνατε quote, αναφερόμενος στη φύση εννοώ τους φυσικούς νόμους, κατα συνέπεια (αν και ενδιαφέρουσα η αναφορά που κάνετε στον R.A.Wilson) δεν κατανοώ πως συνδέεται με αυτό που λέω, καθώς όπως εξήγησα δεν αναφέρομαι στην ανθρώπινη φύση.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Επαγγελματίες φιλάνθρωποι , επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, μέλη της Μεγάλης Στοάς των Μαστεράδων, Μασόνοι, Εβραίοι και γύφτοι ενώθηκαν υπόγεια για να διαταράξουν το dna των Ελλήνων.

    Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια, μια παντόφλα στο κρεββάτι, βάσανα που έχει η αγάπη, ωραία που είναι η Λειβαδιά χωρίς καμιά αιτία.

    Τέτοια ψυχεδέλεια....
     
  5. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Διαβάζοντας αυτά
    θεώρησα ότι αναφέρεστε στα του ανθρώπου και όχι στους νόμους της φύσης.

    Και η ανάρτηση μου σχετικά, ήταν απλά μια αυτόματη σκέψη που μου ήρθε στο νου, ενθυμούμενη τα συγκεκριμένα λόγια του Wilson.

    Ίσως το παρακάτω να έχει περισσότερη σχέση με αυτά, και να ήταν πιο δόκιμο σαν quote

    ,σε καθε περίπτωση πάντως δεν τα παρέθεσα ως σύνδεση, αλλά περισσότερο ως αυτόματη σκέψη που μου γέννησε η δική σας ανάρτηση στο σύνολο της 
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Ευχαριστω για την διευκρίνηση.
     
  7. Queen87

    Queen87 Contributor

  8. Queen87

    Queen87 Contributor

    Η εταιρεία ενδυμάτων The North Face εκανε διαφήμιση με μια drag queen με μουστάκι και μια «αληθινή ομοφυλόφιλη» που ονομάζεται Patti Gonia για να προωθήσει τη συλλογή τους «Summer of Pride».

    «Είμαστε εδώ για να ανοίξουμε, είπε. Μας αρέσει να ονομάζουμε αυτή τη μικρή περιοδεία "Καλοκαίρι Υπερηφάνειας"! Αυτή η περιήγηση τα έχει όλα: πεζοπορία, κοινότητα, τέχνη, λεσβίες, λεσβίες που κάνουν τέχνη! Πέρυσι διασκεδάσαμε και γιορτάσαμε υπερηφάνεια σε όλη τη χώρα!». αναφωνεί η Πάτι Γκόνια.


    Φαντάζομαι πως όλοι εσείς που υποστηρίζετε την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα σας αρέσουν τέτοιες διαφημίσεις και φυσικά αν αύριο έρθει και το παιδί σας ακριβώς έτσι… ε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.




     
  9. RAIN

    RAIN nefelibata

    Όχι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
     
  10. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι διαφημίσεις γενικά. Τις ανέχομαι, κυρίως στο YouTube γιατί δεν βλέπω τηλεόραση. Αυτά για την πρώτη σας άστοχη δήλωση.

    Στην δεύτερη τώρα, και βέβαια θα υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα θα είναι ότι θα ζει σε έναν κόσμο που θα πρέπει να αντιμετωπίσει σχόλια σαν αυτό το δικό σας.

    Θα θέλατε να μας πείτε τι σας ενόχλησε στην διαφήμιση;
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Το "coming out (of the closet)" σημαίνει "βγαίνω έξω (από τη ντουλάπα)"... είναι έκφραση και χρησιμοποιείται για να δηλώσει το άνοιγμα, τη δημοσιοποίηση των επιλογών (που μέχρι τώρα ήταν κλεισμένες στη ντουλάπα ως μη αποδεκτές)

    Κατά τα λοιπά δε βλέπω κάποιο θέμα στη διαφήμιση, πέραν του ότι δε συνάδει 100% με την αισθητική μου... Προτιμώ τη διαφήμιση της pantene  

    Α, και όσο για το παιδί μου, το μόνο που θα ήθελα είναι να είναι ευτυχισμένο  
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Κανένα πρόβλημα.

    Γιατί να υπάρχει πρόβλημα.

    Δεν καταλαβαίνω.