Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Queen87

    Queen87 Contributor

    Αγαπητή @Mystique είναι θέμα οπτικής. Στην δουλειά μου έχω έναν συνάδελφο ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος. Τον συμπαθώ και τον σέβομαι παρά πολύ. Είναι αξιοπρεπής και κουβαλάει την δικιά του ιστορια. Εδώ όμως δεν μιλαμε για αυτό… Μιλαμε για τρανς κάτι που η φύση δεν γέννησε αλλά ακόμη και αυτό όταν αφορά ενήλικα δεν με αφορά γιατί είναι υπεύθυνος του εαυτού του. Ας κάνει ότι θέλει. Όταν όμως μιλαμε για παιδιά που τα βομβαρδίζουν από την προσχολική ηλικία… όταν υπάρχουν νόμοι σαν αυτοί της Καλιφόρνιας εκεί με αφορά. Όποτε οχι το μαζί δεν υπάρχει ειδικά οταν υπάρχουν μάνες που κάνουν αλλαγή φύλου στο παιδί τους. Αφοριστικό; Ας έχει.
     
  2. υπαρχει μάνα που θα κάνει αλλαγή φυλου στο ανήλικο; επειδη εκέίνη το νομιζει; αν είναι δυνατον. ποιά ελευθερία το πρεσβευει αυτο; θα ήθελα πολύ να μαθω.
     
  3. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Στα εργαστήρια τ@ παράγουν και δεν το ήξερα;

    Θέλετε να προσπαθήσετε μια επαναδιατύπωση; Αυτή η φράση θεωρώ είναι προσβλητική.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Η τρανσφοβία μπορεί να είναι συναισθηματική αηδία, φόβος, βία, θυμός ή δυσφορία που αισθάνεται ή εκφράζεται εναντίον ατόμων που δεν συμμορφώνονται με την κυρίαρχη έμφυλη κοινωνική προσδοκία.

    Αποτελεί τύπο προκατάληψης και διάκρισης παρόμοιας με εκείνη του ρατσισμού και του σεξισμού και δεν είναι λίγες/οι οι άνθρωποι που συχνά υποβάλλονται και στις τρεις μορφές διακρίσεων ταυτόχρονα.

    Η παρενόχληση και η βία που στρέφονται κατά των τρανσέξουαλ μπορεί να είναι σωματική, σεξουαλική ή λεκτική.

    Η τελευταία αποτελεί σημαντική διάσταση της «ρητορικής του μίσους».

    Πάντως, εκστρατείες κατά της τρανσφοβίας και όχι μόνο εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο με πιο χαρακτηριστική την εκστρατεία "Σταματήστε το Στίγμα" του ΟΗΕ.

    https://eige.europa.eu/publications-resources/thesaurus/terms/1383?language_content_entity=el
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Ότι πάει αντίθετα από την γραμμή ή φοβικό θα είναι ή φασιστικό. Πάντως είναι πολύ βολικό
     
  6. πραγματικά δεν γινοταν να ειπωθει καλύτερα! υποκλίνομαι.
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Αυτή η "θέση" είναι μορφή ομοφοβίας. Κάθε αντίληψη που βλέπει κάποιο είδος απειλής στην ομοφυλοφιλία, είναι ομοφοβική στάση. Μπορείτε να το ψάξετε αν δεν με πιστεύετε. Το συγκεκριμένο σχόλιο σας μάλιστα είναι τόσο συχνό που είναι σήμα κατατεθέν ομοφοβίας.
    Εδώ λοιπόν φαίνεται ότι δεν έχετε καταλάβει την έννοια του ορισμού της ομοφοβίας. Η άγνοια δεν έχει ούτε κουλτουρα ούτε ποιότητα, κυρίως η συνειδητή άγνοια.
    Εκεί που δεν υπάρχει βάθος και ουσία στον πολιτισμό και μένουμε στους τύπους και στις πόζες, εκεί υπάρχει χειραγώγηση.

    Πλέον δεν τις ακούω. " Η ζωή είναι πολύ μικρή για τόσο κακό ριζότο!"
     
  8. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Σωστός!
     
  9. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Αν αυτο ειναι αληθές τότε είναι οτι πιο ... (δεν βρίσκω καν λόγια να το περιγράψω) έχω ακούσει. Και μετά μας ενοχλεί που κάποιο κάνουν κλειτοριδεκτομές?
    Σε ενα παιδί 9 και 10 χρονών θα του αλλάξεις το φύλο?
    Ειναι ότι πιο αποτρόπαιο μπορεί να του κάνεις και δεν εχει καμία σχέση με το να το αποφασίσει το ίδιο αργότερα μονο του όταν μεγαλώσει και ξέρει τι θελει και τι κανει.
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2023
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Πώς νιώθει ένα παιδί έχει σημασία και πώς θα το βοηθήσεις να ενταχθεί σε μια μη τρανσοβική, ρατσιστική κοινωνία έχει σημασία.



    Η αγάπη έχει σημασία...
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2023
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Aμ αυτό σας λέμε. Ότι τα υφάσματα τα έχετε γραμμένα. Το ποιός τα φοράει σας απασχολεί λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του. Αλλιώς θα το γράφατε σε φόρουμ μόδας. Κατά τα λοιπά καλώς εκφέρετε άποψη και καλώς απαντάει όποιος σας απαντάει.
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2023
  12. Έτσι εσείς θέλετε να το δείτε.είναι βολική η ομοφιβια καλά λέει ο ζευ. Ξέρετε ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από τους ομοφυλους και τους τρανς. Γύρω από τον εαυτό της περιστρέφεται. Εγώ το απόγευμα μια φορα το καφεδάκι μου με άτομα διαφορετικότητας θα το πιω. Που με αγαπάνε γατι ξέρουν ότι τους αποδέχομαι όπως είναι. Εσείς είστε ελεύθερη να πιστεύετε ότι θέλετε για μένα.