Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν πιστεύω τίποτε για εσάς. Μου είστε παντελώς άγνωστος και αδιάφορος. Εσείς περιστραφήκατε γύρω από τη διαφήμιση , όχι ο κόσμος. Δεν εκπροσωπείτε τον κόσμο.
     
  2. Εσείς χάνετε. Οπωσδήποτε όχι εγώ. Και μένα μου είναι εντελώς αδιάφορο αν με πιστεύετε. Μου. Αρκεί που με πιστεύουν έξω στην πραγματική μου ζωή. Αν εδώ έγραφα "ναι παιδιά δίκιο σε όλα" μια χαρά θα με πιστεύατε τότε. Η διαφήμιση εφ όσον μπήκε κρίνεται. Όπως όλοι μας. Αν είναι να γίνω αρεστός επειδή ξέρω να τα σερβίρω να λείπει το βύσσινο. Έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω. Αυτήν την τέχνη άλλοι την έχουν οπωσδήποτε όχι εγώ.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μην φέρετε διαρκώς τη συζήτηση στο πρόσωπό σας και στο πρόσωπο των συνομιλητών σας. Στα συζητήρια είθισται απόψεις να εκφέρονται, απόψεις σχολιάζονταιι. Τα πρόσωπα είναι αδιάφορα. Το τί κάνετε στην ζωή σας , ποιος σας πιστεύει και ποιος όχι, δεν αφορά κανέναν μας. Μην μεταφέρετε την συζήτηση επί της άποψης σε συζήτηση επί προσώπου. Σας το είπα. Καλώς εκφέρετε άποψη αλλά από την στιγμή που την δημοσιοποιείτε, πρέπει να είστε έτοιμος για συμφωνία, διαφωνία επί της απόψής σας με όλα τα εκφραστικά μέσα, εκτός από τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς γιατί αυτοί αναφέρονται στο πρόσωπο και όχι στην άποψη.
     
  4. Την φέρνω γιατί εκεί έρχεται." Δεν πιστεύω τίποτα για εσάς."
    Δηλαδή λέτε ψέματα μας κοροιδετετε.αυτο μου λέτε στα μούτρα. Δεν θα απαντήσω; δεν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου; αυτό μην το περιμένετε.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Να μην διαστρέφετε τον διάλογο. Δεν είστε ήρωας ούτε υπερασπίζεστε τον εαυτό σας.
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Όλη;

    Ε όχι και όλη....

    Υπήρξαν και εκείνοι, ξέρετε εσείς, οι πρόγονοι των σημερινών ρατσιστών, ομοφοβικών, ελληναράδων νοικοκυραίων.... τότε τους έλεγαν "Αυριανιστές".

    Είναι εκείνοι που ανέθρεψαν τη χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο και ρίζωσαν, δυστυχώς στην κοινωνία το μίσος...

    Είναι εκείνοι που έγραφαν:

    "Δεν μας εκπλήσσει η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ του εν λόγω υποκειμένου, γιατί ξέρουμε πως αυτός ο κύριος ή... κυρία, έχει ζήσει ολόκληρη τη ζωή του μέσα στο ΒΟΥΡΚΟ και τη ΒΡΩΜΙΑ, απόδειξη πως εδώ και λίγο καιρό, προέτρεπε από τις στήλες γνωστού γυναικείου περιοδικού τις κόρες, τις αδελφές και τις γυναίκες μας να γίνουν... ΛΕΣΒΙΕΣ, φοβόμαστε, μόνο μήπως κανένας... μουστακαλής χάσει την ψυχραιμία του και τον κάνει μαύρο στο ξύλο..."

    https://www.google.com/amp/s/www.lifo.gr/lifoland/mikropragmata/antehete-na-diabasete-ti-egrafe-i-ayriani-enantion-toy-manoy-hatzidaki?amp

    Ο Χατζιδάκις με το θάρρος της γνώμης του, τους έβαλε στη θέση τους:

     
  7. den ειπα οτι ειμαι ηρωας. τον ευατο μου υπερασπιζομαι . "δεν βρεχει σας φτυνουν" αν δεν κάνω λάθος εσεις το ειπατε (πλαισιο πολιτισμενου διαλόγου) .
    σας το πάω κι ακομα παρακατω. μπορω ακομα και καφε να πιώ δημοσία μαζι σας μόνο και μόνο για να πειστειτε οτι δεν με νοιάζει η εμφάνιση σας ή η σεξ. προτίμηση σας. και μπορείτε να ερθετε ακόμα και με στολή χελωνονιτζάκι δεν έχω πρόβλημα.
     
  8. κανενας δεν θα ειναι 100% αποδεκτος . η συνντριπτική πλειοψηφεια των ελλήνων τον χατζηδάκι τον σεβάστηκε. ο ανθρωπος επιβλήθηκε με το έργο του και την προσωπικότητα του. δεν είχε αναγκη κάτι άλλο. ουτε σελφι ουτε gay pride. ηταν απο μόνος του pride .
     
  9. Queen87

    Queen87 Contributor

    Καλησπέρα σας. Την προηγούμενη φορά δεν σας απάντησα. Αυτή την φορά θα σας απαντήσω. Βλέπω αντιδράτε πολύ έντονα. Δεν σας γνωρίζω και δεν ξέρω τπτ για το background σας. Συγνώμη αν σας θίγω προσωπικά… αλλά και εσείς κάντε μια προσπάθεια να δέχτηκε την διαφορετικότητα. Έχω διαφορετική άποψη τι να κάνουμε; Να με αποδεχτείτε όπως ζητάτε και από εμένα να αποδεχτώ όλα τα αλλά.

    Πάμε στην ερώτηση σας τώρα. Έχει γεννηθεί κάποιος τρανς; Δηλ έχει στήθος κ πέος; Δυο φύλα σε ένα; Προσωπικά δεν γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις. Αν γνωρίζετε να μας το πείτε. Για την ψυχολογία των τρανς δεν το αγγίζω. Θέλει πολύ διάβασμα κ ίσως προσωπική εμπειρία ενννοω να γνωρίσω ένα τέτοιο ατομο για να καταλάβω τι τον οδήγησε εκεί. Πως από την εφηβεία είχε τέτοιες τάσεις.
    Όποτε στην ερώτηση σας η απάντηση είναι ναι… στα εργαστήρια γίνονται οι τρανς αν και εφόσον πάρουν ορμόνες κ.α

    Επίσης επειδη μίλησα για την φύση. Μπορούν δυο γυναίκες ή αντίστοιχα δυο άνδρες να κάνουν παιδί χωρίς τεχνικό τρόπο; Όχι! Βρίσκουν άλλη οδό και κάνουν… που το προσβλητικό; Εκ φύσεως δεν κάνουν. Άρα λοιπόν αφού θέλετε εγώ που « προσβάλω « να αποδεχτώ την διαφορετικότητα… εσείς γιατί δεν αποδέχεστε τα αυτονόητα;
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Αποφάσισε....

    Δεν Ε/είμαστε όλοι για πλάκα εδώ....
     
  11. Queen87

    Queen87 Contributor

    Μακάρι να είναι συχνό μακάρι… γιατί η παρανόηση κυριαρχεί στο μεγαλείο της!
     
  12. den τον ηθελε ενα 2% εκει θα τα χαλασουμε τωρα. αμαν και τα αυτονοητα πρεπει να λεω.αυτο σημαινει δεν ηταν 100% αποδεκτος.