Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. μεγαλη επιχειρηση 24ωρου λειτουργιας. αλλα ξερετε τα εργοστασια δεν ειναι ανθρωποφαγοι. υπαρχει ελαστικοτητα (οσοι δουλεψαν το ξερουν) η συγκεκριμενη. της το ειχα πει δουλευαμε βάρδια μαζι. ο προισταμενος μας. ο προισταμενος βαρδιας. τι αλλο ηθελε; ευτυχως στην συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε μονο κλαματα. για να μην πω το νυχτερινο ξενυχτι στα μπουζούκια αλλο 5το πρωι στο σπίτι 7 στην δουλεια. κι αυτό κενο ασφαείας ειναι. γυρω στα 17 χρονια στα εργοστάσια αυτα ουτε γρατυζουνθιά δεν ειχα. τα μάτια είδαν πάρα πολλά. μία φορα δεν εφταιγε εργαζομενος . ηταν μαλακία προισταμένου. ευτυχως κι εδω στα μαλακά. τα αφεντικά πληρωσαν τα πάντα στον εργαζομενο απο ιατρικής πλευρας , με την προυποθεση να μην χαρακτηριστει εργατικο ατυχημα. συνηθης πρακτικη πιστευω εγια μιά φορα το ειδα ψεματα δεν λέω. ολες οι υπολοιπες ντουζινες κταν κενο ασφαλεις εργαζομενων. που προειδοποιήθηκαν μέν δεν απολύθηκαν δε.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Δεν προβλέπονται κυρώσεις για τον εργαζόμενο που δεν συμμορφώνεται σε πράγματα που αφορούν την προσωπική του ασφάλεια, αλλά εφόσον έχει προειδοποιηθεί, δεν φέρει και ευθύνη ο εργοδότης ή ο τεχνικός ασφαλείας.
    Δηλαδή αν υπάρχει πινακίδα που γράφει «φοράτε κράνος» ή «παπούτσια ασφαλείας» (τα οποία παρέχονται από την επιχείρηση) τότε σε τι φταίει η επιχείρηση αν πάει με σαγιονάρες και χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μιζανπλί και θέλει να φαίνεται το πεντικιούρ;
     
  3. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Πρακτικά δεν γνωρίζω, θεωρητικά σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να τους απαγορεύσει να εργαστούν εφόσον δεν ακολουθούν τους κανονισμούς. Δεν επιτρέπεται;
     
  4. Γερακι

    Γερακι Regular Member

    Στη πραξη τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα.
    Μιλουσα προ ημερων με εναν πολιτικο μηχανικο γι αυτο το θεμα.
    Μου ελεγε ο ανθρωπος, κρανη τους εχω, γιλεκα τους εχω, φωναζω για παπουτσια, για ολα τελος παντων, κανεις δεν τα φοραει.
    Αν τους διωξει απο τη δουλεια οπως θα επρεπε, θα πρεπει να βρει αλλους που να συμμορφωνονται και που να τους βρει.
    Απο την αλλη, τρεχουν οι προθεσμιες και πρεπει να παραδωσει τη δουλεια.
    Στο τελος, αν γινει η στραβη, αυτος παει μεσα και ο ιδιοκτητης που δεν εχει και καμμια σχεση, αλλα ετσι ειναι ο νομος.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Στην επιθεώρηση εργασίας έχει πάντα δίκιο ο εργαζόμενος ακόμη κια τον πιάσουν επ' αυτοφώρω να κλέβει. Στην επιθεώρηση ασφαλείας μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις, να αποδείξει το δίκιο του ο εργοδότης αν γίνει ατύχημα.
    Δεν υπάρχει υπηρεσία που μπορεί ν΄απευθυνθεί ο εργοδότης για τέτοια καταγγελία.
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2023
  6. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    I'm sorry, what? Δεν είμαστε καλά... Όχι, μπράβο μας. Το ελληνικό κράτος δεν σταματά να με εκπλήσσει.

    Δεν σκεφτόμουν καταγγελία. Περισσότερο το είχα στο μυαλό μου ως σύσταση προς το εργαζόμενο που εάν συνεχίζει τα δικά του να μπορεί να προχωρήσει ο εργοδότης σε απόλυση. Ούτε αυτό επιτρέπεται;

    Θέλω να πω, πως μπορεί να προστατευτεί η επιχείρηση σε αυτή την περίπτωση διαφορετικά όταν δεν μπορεί να επιβάλλει τους ίδιους τους κανονισμούς της;
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Αυτό είναι καταγγελία σύμβασης, θα βρει τον μπελά του αν τον διώξει με τέτοια αιτιολογία.
    Θα πληρώσει και δικηγόρους και θα χάσει την δίκη τελικά.
    Υπάρχουν εξειδικευμένοι εργατοπατέρες για να οργανώσουν κάθε αντίδραση.
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    @Iagos δεν είχα δει αυτά τα άρθρα.
    Αλλά για εξήγησε μου γιατί για ακόμη μια φορά βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει;;;
    Βέβαια δεν περιμένω να απαντήσεις αλλά ούτε και να σταματήσεις γιατί χωρίς τοξικότητα και φανταστικούς εχθρούς ο χώρος που κίνησε δεν ζει.
    Πάντως εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα για πες μου γιατί αυτά τα παράσιτα οι συνδικαλιστές δεν κάνουν μια δική τους επιχείρηση και να την διοικούν όπως πρέπει;;;; Ή τους αρκεί να πληρώνουν άλλοι τα πάντα και αυτοί να κάνουν το "κομμάτι" τους;;;
     
  9. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Αν είχατε μιλήσει με Travesti που εχουν εγχειριστεί θα σας ειχαν πει πως ειναι ενα εξαιρετικά επιπονο εγχειρημα το οποίο σε καμία περιπτση δνε πρέπει να γίνεται ελαφριά τη καρδία.
    Επίσης θα σας είχαν πει πως ακόμα και ένας ενήλικας ππρει να το σκευτεί πολύ πριν το κάνει διότι κατιε τέτοιο γυρισμό δεν έχει.
    Η άποψη μου είναι πως όσο είναι ανηλικο ένα παιδί να μην τοπειράζει κανένας. Όταν ενηλικωθεί ας κάνει ότι θέλει έχοντας πλέον την ευθύνη των πράξεων του.
    Τώρα όσο για το ποτέ ενηλικιώνεται ένα παιδί η παντηση μου είναι τότε που λέει ο νόμος γιατί αλλιώς άκρη δεν θα βγάλουμε ποτέ
     
  10. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Τόσο καλά... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Όταν τα ίδια γίνονται σε επαγγελματίες, σε πολίτες και σε ξένες περιουσίες από ομάδες ή ημιτρομοκρστικές οργανώσεις (βλέπε Ρουβίκωνας) είναι επαναστάτες και καλά κάνουν τα παιδιά που είναι οργισμένα. Όταν όμως πειράξουν τα δικά μας παιδιά τότε:
    https://www.efsyn.gr/stiles/apopsei...on-anarhismo-poy-sas-fesothike-syntrofoys-kai

    Βέβαια εάν τα πει κάποιος άλλος αυτά είναι φασίστας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
    Στην υγειά μας!!!
     
  12. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default