Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    "Οι ξενοδοχειακές ενώσεις τόνιζαν ότι είναι «αδήριτη ανάγκη να ανοίξει η αγορά της Ασίας», με εποχικούς εργαζόμενους από Μπανγκλαντές, Πακιστάν και Ινδία."

    Πεδίο δόξης λαμπρό για τους Σπαρτιάτες μας!!! Περιμένω ανακοίνωση του κόμματος που να κατακεραυνώνει τους εθνοπροδοτες ξενοδόχους, σούπερ μαρκεταδες και κατασκευαστές. Θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα μας με "ισλαμοπιθηκους". Ήδη πρέπει να έχουν ετοιμαστεί ειδικά τμήματα Σπαρτιατών να ξεβρωμισουν τα νησιά μας!!! Να ξεμπροστιασουμε τον σκοτεινό ρόλο των fund , που θέλουν να μας γεμίσουν με το ισλάμ και να αλλοιώσουν το dna μας!!!
    https://www.efsyn.gr/themata/thema-...angklantes-pakistan-zitoyn-oi#google_vignette

    Βλέπεις συγκλίνουν οι μισθοί με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και δεν έρχονται ούτε αυτοί να δουλέψουν 7ημερα 12ωρα για 2 κατοσταρικα παραπάνω.
     
  2. RAIN

    RAIN nefelibata

    Μια χώρα σε παραλογισμό.
    Από τη μια τους χτυπάμε, τους πνιγούμε, τους κακοποιουμε και από την άλλη θέλουμε να τους εισάγουμε για φτηνά εργατικά χέρια.
    Νταξ δεν υπάρχουμε λέμε.....
    https://www.in.gr/2023/06/26/greece...n-boat-report-gia-apagogi-metanaston-stin-ko/
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Welcome to capitalism left unchecked

    Τι "Liberal" τι "Libertine", ένα πράγμα
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Καθόλου παραλογισμός! Πατριδοκαπηλια λέγεται. Πουλάμε εθνικοφροσυνη για το πόπολο και τα κονομαμε. Καμία αιδώ δεν είχε ο Μιχαλολιάκος με τους μετανάστες υπαλλήλους του. Καμία αιδώ ο άλλος να κρύβεται στο σπίτι της μετανάστριας φίλης του. Καμία αιδώ δεν έχουν ο Βορίδης, ο Πλεύρης και ο Άδωνις, να υπογράφουν ώστε να έρχονται κατά χιλιάδες Πακιστανοί/Μπαγκλαντεσιανοι και Αιγύπτιοι, ενώ ταυτόχρονα δέρνουν και πνίγουν ομοεθνείς τους. Το συμφέρον το δικό τους και των Αφεντικών τους κοιτάνε. Χεστηκανε για αυτό που ονομάζουν οι ίδιοι πατρίδα. Γελάνε!!
    Κάνουν και καμία εταιρεία "Ελλήνων εγερσις" και τα κονομανε διπλά και τριπλά!!
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Νομίζω ότι είναι άλλο η νόμιμη οικονομική μετανάστευση σε χώρα που ζητά εργαζόμενους (όπως πιο παλιά Γερμανία και Αμερική) και άλλο να χρησιμοποιηθεί η ανάγκη εργατικών χεριών προκειμένου να έρθουν ανεξέλεγκτα ορδές από παράνομους (sic) μετανάστες και να μην ξέρουμε τι να τους κάνουμε.
    Γιατί οι χώρες που λογικά θέλουν να πάνε δεν τους δέχονται.
     
  6. skia

    skia Contributor

    Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πράγματα. Από τη μια οι ιδιοκτήτες που νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι είναι σκλάβοι και δε τους παρέχουν τα υποτυπώδη. Εδώ το κράτος οφείλει να παρέχει προστασία στον εργαζόμενο.
    Κι από την άλλη αυτοί που νομίζουν ότι τα τουριστικά ή γενικώς η εστίαση είναι περίπατος στο δάσος κι εκείνοι που νομίζουν ότι θα πάνε για δουλειά και θα γίνουν σε μια μέρα διευθυντές...
    Υπάρχει όντως έλλειψη σε αυτό το τομέα και για αυτό άνοιξε ο δρόμος να έρθουν από εξωτερικό. Το ίδιο συμβαίνει και στον αγροτικό τομέα.
    Ένα είναι σίγουρο. Ο τεμπέλης δεν προκόψει ποτέ.
     
    Last edited: 27 Ιουνίου 2023
  7. espimain

    espimain Contributor

    Γιατί ένας Πακιστανός ή Μπαγλαντεσιανός να πάει νόμιμα, αεροπορικώς στο Ντουμπάϊ, από εκεί νόμιμα, αεροπορικώς, στην Κωνσταντινούπολη, μετά και πάλι νόμιμα αεροπορικώς σε κάποια πόλη της Λιβύης και από εκεί πληρώνοντας 4000$ και με κίνδυνο να χάσει την ζωή του, να περάσει παράνομα στην Ελλάδα, η οποία ζητάει Πακιστανούς και Μπαγκαντεσιανούς για νόμιμη μετανάστευση και νόμιμη εργασία;
    Και πώς γίνεται όλες αυτές τις νόμιμες και παράνομες μετακινήσεις να τις γνωρίζουν αλληλέγγυοι σε όλους τους σταθμούς από το Πακιστάν μέχρι την Ελλάδα, την Ιταλία ή την Ισπανία αλλά όχι οι υπηρεσίες μετανάστευσης που ζητάνε εργαζόμενους από αυτά τα μέρη;
    Θυμάμαι μια περίπτωση που πέρασαν από την Τουρκία στην Λέσβο δύο Κουβανοί. Αναρωτήθηκα γιατί να υπόκεινται σε όλη αυτήν την ταλαιπωρία και να μην έρχονται απευθείας στην Ελλάδα; Υπάρχει κάποια απαγόρευση στους Κουβανούς να έρθουν στην Ελλάδα;
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ακριβώς έτσι.
     
  9. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    https://www.cnn.gr/ellada/story/370666/paroligon-sygkrousi-trenon-sti-larisa-ti-synevi

    Ήρθε η ώρα επιτέλους να τα βάλουμε με το βαθύ κράτος των μηχανοδηγων και τους συνδικαλιστές τους. Θα μας αφήσουν χωρίς τρένα στο τέλος οι άχρηστοι που δεν ξέρουν να οδηγούν κι όλο σουβλάκια θέλουν..
     
  10. παλι το βαθυ κρατος φταιει; τα τρενα εντελως ενημερωτικα ιταλοι τα εχουν. fs italia
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και ποιανού δουλειά είναι η ύπαρξη λειτουργικών ελεγκτικών μηχανισμών ώστε να μην κάνει ο κάθε ιδιώτης ό,τι του καβλώσει, του γείτονα;
     
  12. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Ναι αλλά δεν βλέπω και τα συνδικάτα να κάνουν καμία κίνηση!!
    Απλά βγάζουν ανακοινώσεις για να έχουν τον κώλο τους απ'έξω στην στραβή.
    Εάν όπως λες σε ενδιαφέρει η ασφάλεια των επιβατών και όχι η πρόσληψη ακόμα περισσότερων φίλων και γνωστών ή τα πόσα θα πάρεις τέλος του μήνα κάνε απεργία διαρκείας. Με μοναδικό αίτημα την ασφάλεια.