Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Κυκλοφορεί πολύ τελευταία αυτή η άποψη... Μόνο που η αδιαφορία δεν είναι συναίσθημα είναι συμπεριφορά
     
  2. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Η ανυπαρξία κάποιου πράγματος είναι κατάσταση. Ετσι ειναι και η αδιαφορία. Σαν την ανυπαρξία θερμότητος που περιγράφει το ψύχος ως κατάσταση.
     
  3. μια φουσκα είναι ολο αυτο. καποια στιγμη θα βαρεθουν. πρωτοι στην βλακεία οι αμερικάνοι, τους ακολουθούνε κατά πόδας ολοι οι "ευρωπεη".οσο ασχολούνται μαζί μας τρεφόμαστε. οσοι γονεις ειναι ισοροπημένοι με τα παιδιά τους , δεν νομίζω να εχουν κάτι να φοβηθουν. εγω δεν σας κρυβω με το βιντεο αυτο μου ήρθε αβίαστο γελιο αρκετες φορές. πολύ αμφιβαλω αν ο τύπος που λεει οτι τα "τριχρονα και τα τετραχρονα" πανε συνεχως σε γκει μπαρ , εχει βγει από την ελλάδα ποτέ. ή απ το καβούκι του γενικώς. πιστεψτε με όσο κινδυνευουμε από το καρναβάλι της αποκριάς, αλλο τοσο κινδυνευουμε από το πολύχρωμο pride. αφηστε τους να κάνουν παρελαση κάθε κυριακή. κάθε κυριακή ομως . ε κάποια στιγμη θα το βαρεθούν. παιδάκια να μην πειράζει ΚΑΝΕΙΣ , και ολα θα ερθουν αγγελικά.
     
  4. Queen87

    Queen87 Contributor

    [
    Όταν λες από προσωπικές εμπειρίες; τι εννοείς; παιδί γνωστών σου; γιατί υπάρχουν μελέτες και στατιστικές που λένε ακριβώς το αντίθετο.
    https://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei
    https://www.dimokratia.gr/ellada/352969/epistimones-adeiazoyn-kai-ti-fotioy/
    Αν έχεις γνωστό ζευγάρι που πραγματικά έχει μεγαλώσει ένα υγιές παιδάκι... τους βγάζω το καπέλο. Δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι... το έχω ξαναπεί. Γκέι υπήρχαν από την αρχαιότητα. Και το θέμα του βίντεου δεν είναι το αν οι γκει μεγαλώνουν σωστά ένα παιδί... όχι... έχουμε πάει σε άλλο level είναι οι δηλώσεις που κάνουν από την λοατκι κοινότητα και που θέλουν να τους κάνουν αλλαγή φύλου. Με αυτό ναι, έχω πρόβλημα.
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2023
  5. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ευχαριστώ για την υπεράσπιση αλλά όποιος θέλει καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει θα κολλήσει την ταμπέλα ομοφοβική και that s all.
     
  6. Queen87

    Queen87 Contributor

    Εμένα με σοκάρει που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Υπάρχει μεγάλος παραλογισμός. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το νορμάλ με το μη νορμάλ την ανωμαλία με το φυσιολογικό... τα έχουμε βαφτίσει όλα νορμάλ και πολύ φυσιολογικά.
    Έχω ανιψιό δεν θέλω να βιώσει στο σχολείο του αυτά που γίνονται στην Αμερική ή στην Αγγλία... Αν είδες στο βίντεο μια καθηγήτρια στην Αγγλία μάλωνε τους μαθητές της οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι επειδή δεν πήγαν στην ΛΟΑΤΚΙ παρέλαση... αν είναι δυνατόν δηλ... τι δουλεία έχει ένα παιδί σε κάτι τέτοιο; εβγάλαν και ύμνο... ήρθαμε για τα παιδιά σας... τι περιμένεις να σου απαντήσω στην ερώτηση σου; προφανώς και δεν νιώθω καλά με όλο αυτό ούτε χαίρομαι...
     
  7. Queen87

    Queen87 Contributor

    Και εγώ λυπάμαι... λυπάμαι τα παιδιά που δεν θα ζουν την παιδικότητα τους και θα έρχονται αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις...
    Τους παιδόφιλους και τους ανθρώπους που αλλάζουν φύλο στα παιδιά τους ναι τους μισώ... πρέπει να τους κλείσουν ισόβια μέσα.
    Λυπάστε εσείς... λυπάμαι και εγώ που είστε σε αυτή την πλευρά.
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Επειδή το τέλος του σχόλιού σου είναι σκιώδες ας ξεκαθαρίσω πως πουθενά δεν υπερασπίστηκα τους παιδεραστές και πως εκτιμώ -χωρις να έχω το απαραίτητο επιστημονικό υπόβαθρο - πώς η αλλαγή φύλου πρέπει να γίνεται μετά την ενηλικίωση
     
  9. Queen87

    Queen87 Contributor

    Συμφωνούμε. Όποτε μην λυπάσε γτ από την αρχή η ένσταση μου είναι για αυτό που κάνουν στα παιδιά.
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Στο λινκ της Δημοκρατίας, πέραν την πρώτης έρευνας , που είναι σοβαρό στοιχείο αλλά δεν έχουμε και την έρευνα, στο δεύτερο κομμάτι, μας λέει ουσιαστικά πως η κοινωνία δεν το δέχεται και τραυματίζει γονείς και παιδιά.
    Έχοντας προσωπική άποψη, το ίδιο γίνεται και με Έλληνες γονείς που έχουν υιοθετήσει μαύρο παιδί. Η λύση είναι να μην υιοθετούν άνθρωποι και παιδιά από την Αφρικανική ήπειρο, ή την Ασία ή οπουδήποτε αλλού;
     
  11. Queen87

    Queen87 Contributor

    Συγνώμη αλλα δεν κατανοώ την ερώτηση σου. Αναφέρεις ότι έχεις προσωπική άποψη κ ότι γίνεται το ίδιο. Τι γίνεται δηλ; Βιάζουν τα παιδιά; Κ μου ζητάς λύση; Ξανά διατύπωσε αν μπορείς γτ δεν καταλαβαίνω που αναφέρεσαι.