Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Στο λινκ του σάιτ της "Δημοκρατίας" , μας λέει ότι τα παιδιά τραυματίζονται καθώς η κοινωνία δεν δέχεται την ύπαρξη παιδιών υιοθετημένα από γκέι άτομα.
    Στην Ελλάδα, η κοινωνία δεν δέχεται ούτε την ύπαρξη παιδιών (μαύρων ως επί το πλείστον) υιοθετημένα από Έλληνες γονείς.
    Ξαναρωτάω λοιπόν. Η λύση είναι στο να υιοθετεί ο κάθε άνθρωπος παιδί που θα του "επιβάλλει" η κοινωνία ή να αλλάξουν ορισμένα μυαλά και να σταματήσουν να θέλουν να παρεμβαίνουν στις ζωές των άλλων;
     
  2. Queen87

    Queen87 Contributor

    @Mr__despicable Έχω φίλους μαύρους που έχουν παντρευτεί λευκούς κ έχουν παιδιά μιγάδες. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο σχολείο τους και στο περίγυρο τους… ίσως τους έχει βοηθήσει κ η επιρροή από το NBA δεν ξέρω… γτ όλοι τους περνάνε για Αμερικανούς. Τώρα για τα υιοθετημένα παιδιά δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω δεν έχει μεγάλη διαφορά. Προφανώς έχει να κάνει κ με την στάση του γονιού. Δεν έχω απάντηση για την ερώτηση σου. Κ δεν σχετιζεται κ με το βιντεο που ανέβασα ωστόσο θα ήθελα να σου πω ότι με τόση προπαγάνδα έχουν αλλάξει τα μυαλα εδώ κ καιρό κ έχει γίνει αχταρμάς… για αυτο φτάσαμε έως εδώ σήμερα.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αν βοηθάει στο να μην δέχονται κακομεταχείριση τα τέκνα των ομόφυλων ζευγαριών, από το κοινωνικό-σχολικό περιβάλλον, μόνο θετική είναι αυτή η "αλλαγή μυαλών".
     
  4. Dapom

    Dapom Contributor

    Στο πλαίσιο της κουβέντας σας, μπορείτε να μας δώσετε μερικά παραδείγματα του τι ειναι ανωμαλία και τι φυσιολογικό;
    Επίσης μπορείτε να μας πείτε υπο ποιες προυποθέσεις κατι χαρακτηρίζεται ανωμαλία και υπο ποιές φυσιολογικό;
     
  5. για το βιντεο εχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, οτι τα κάνουν και για δημοσιότητα. να πει μια μπουρδα να την αναπαράγουν (κι εμεις εδω ) και να πάρουν κλικ .βεβαια αν στο όνομα της διαφορετικότητας , βαζουμε ανηλικα να κάνουν οτιδηποτε παρά τη θέληση τους , τότε ευχαριστω δεν θα παρω.με τιποτα.
     
  6. Queen87

    Queen87 Contributor

    Θεωρώ πως στην ερώτηση κρύβεται δόλος ωστόσο θα απαντήσω χάρην της κουβέντας.
    Ανωμαλία είναι ο βιασμός κάθε μορφής... είτε είναι παιδεραστής ο δράστης... είτε ο σύντροφος κάποιος κοπέλας.
    Η τριμελής οικογένεια που αποτελείται από Άνδρα - Γυναίκα είναι φυσιολογική. Αν αποτελείται από δυο άνδρες ή δυο γυναίκες είναι διαφορετική οικογένεια. Δεν με αφορά εφόσον δεν με επηρεάζει. Δεν μπορώ να την ονομάσω φυσιολογική γιατί δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν φυσιολογικά... βρίσκουν άλλη οδο.
    Για τις προυποθέσεις δεν μπορώ να γράψω πολλά. Μεγαλώσαμε με κοινωνικά, θρησκευτικά, φιλοσοφικά, ηθικά κριτήρια. Ο Καθένας κρίνει για τον εαυτό του.
     
  7. Queen87

    Queen87 Contributor

    Τα παιδιά δεν φταίνε για τα λάθη των γονιών τους. Κανένα παιδί δεν πρέπει να δέχεται κακομεταχείριση.
    Όμως ο γονιός που έχει διαφορετικές προτιμήσεις θα πρέπει να το σκεφτεί πολλές φορές πριν κάνει κάτι... είτε είναι υιοθεσία είτε γέννα με διαφορετικό τρόπο. Ξέρω οτι διαφωνούμε αλλά και αν συμβεί κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο... θα πρέπει ο γονιός να είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Γιατί το παιδί πληρώνει τις επιλογές των γονιών του.
     
  8. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    @Queen87 καλοπροαίρετα θα πω.

    Κι ένα ζευγάρι γυναίκας - άντρα που καταφεύγει στην υιοθεσία δεν μπορεί. Αλλά το θεωρούμε φυσιολογικό επειδή

     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ποια είναι τα λάθη των γονιών στη συγκεκριμένη περίπτωση;
     
  10. Queen87

    Queen87 Contributor

    Κοίταξε δεν είναι κουβέντα που γίνεται στο πόδι... Θα προσπαθήσω να το αποτυπώσω.
    Ας υποθέσουμε οτι δυο γυναίκες θέλουν να έχουν ένα παιδί. Το παιδί μεγαλώνει με γέλια και χαρές και πολύ παιχνίδι. Μεγαλώνει και στο σχολείο βλέπει πως τα παιδάκια έχουν ένα μπαμπά και μια μαμά ενώ εκείνο έχει δυο μαμάδες που τις αγαπάει πολύ... κάποιο παιδάκι το ρωτάει γιατί έχει δυο μαμάδες... και σε ρωτάω... δεν θα πληγωθεί; γιατί τα παιδάκια δεν είναι πάντα γλυκά... μερικά είναι πολύ σκληρά... Θα πληγωθεί και ανάλογα την ηλικία του θα προβληματιστεί, θα μπερδευτεί με την δικιά του την σεξουαλικότητα. Κάποιοι γονείς θα πουν να μην το κάνουν παρέα γιατί θα φοβούνται μην επηρεάσει το δικό τους παιδί... και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό. Άρα; το παιδί αυτό θα μείνει μόνο του... του αξίζει κάτι τέτοιο; Στις μέρες μας υπάρχει πολύ μεγάλο μπούλιγκ... θα γίνει και σε αυτό τον τομέα δυστυχώς. Και θέλεις να σου πώ κάτι; Μπορεί να με βρίσκεις προσβλητική ή ακραία αλλά θέλω να σου πώ οτι με φίλες μου που το έχουμε συζητήσει βλέπω πως όλες έχουν έρθει σε πολύ δύσκολη θέση με όλη αυτή την κατάσταση... ξέρεις γιατί; γιατί πρέπει να μάθουν τα παιδιά να έχουν σωστή παιδεία στο διαφορετικό. Και ταυτόχρονα να μην αλλάξει η δικιά τους σεξουαλικότητα... άλλο αν στην πορεία γίνει... μιλάμε για όσο είναι παιδιά...
    Οπότε αυτά τα παιδιά θα πληρώσουν τον εγωισμό αυτών των γονιών. Γιατί η δικιά τους σεξουαλική ζωή και οι δικές τους επιλογές θα έχει αντίκτυπο στα παιδιά.
    Αν ωστόσο το αποφασίσουν... θα πρέπει να είναι έτοιμοι. Μπορείς να διαβάσεις στατιστικές και θα δεις την κατάληξη αυτών των παιδιών.
     
  11. Queen87

    Queen87 Contributor

    Εντάξει αλλά λίγο πολύ το απάντησες μόνος σου. Δηλ τι να κάνουμε τώρα; να τα βαφτίσουμε όλα φυσιολογικά; σορρυ αλλά δεν γίνεται.
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Αν θεωρείτε δόλο το να προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σας ωστε να μην σας παρεξηγήσω...τότε ας είναι.

    Λέτε

    που σημαίνει (σύμφωνα με αυτό) οτι το τι είναι ανώμαλο ή φυσιολογικό είναι εντελώς υποκειμενικό.

    Αυτό όμως εγείρει τα εξής ερωτήματα.

    Οταν "κάτι" είναι υποκειμενικά φυσιολογικό, αυτό αποκλείει την περίπτωση αυτό το "κάτι" για κάποιον άλλον να είναι υποκειμενικά ανώμαλο; ή και το αντιθετό; δηλαδή κάτι το ανώμαλο για εσάς να είναι φυσιολογικό για κάποιον άλλον;

    Αν η απάντησή σας στο ερώτημα αυτό είναι ΝΑΙ, θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε πως η υποκειμενικότητα ενός ανθρώπου ορίζει τη μια και μοναδική αλήθεια ή πως υπερισχύει όλων των άλλων; (εδω να διευκρινίσω, οτι για το ερώτημα θεωρώ αυτός ο κάποιος με την υποκειμενικότητα του, οτι είναι μελος μια κοινότητας και δεν πρόκειται για κάποιον ερημίτη)

    Αν απο την άλλη η απάντησής στο ερώτημα είναι ΟΧΙ, τότε πως διαχειρίζεστε την υπάρξη αυτού του "κατι" να είναι συγχρόνως και φυσιολογικό και ανώμαλο;