Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάθε κυρουλα ασχολείται με την οικογένεια άλλων. @Queen87 σας ρώτησε κανένας να πείτε την αποψαρα σας για την οικογένεια άλλων ανθρώπων; Πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους; Τι θα κάνουν μέσα στο σπίτι τους;

    Αν εσάς δεν σας αρέσουν οι ομοφυλόφιλοι, αντί να ποσταρετε βίντεο από τα ιντερνετς (μιλάμε για τόνους αξιοπιστίας), χειριστείτε το με άλλα βίντεο από τα ιντερνετς (αυτοδιαχείρισης, διαχείρισης συναισθήματος), η όποια άλλη παπαρια σας βγάλει το feed.

    Υπάρχουν οικογένειες αγαπημένες, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους, κι έχουν απέξω κάτι γραφικούς τύπους να τους κρίνουν. Σας ρώτησε κανείς; Επειδή εσείς δεν έχετε κάτι Καλύτερο να κάνετε στην ζωούλα σας, ασχολείστε με τα παιδιά άλλων χύνοντας δηλητήριο σαν αυτόκλητοι σωτήρες.

    Και κάθονται και σας απαντούν κιόλας. Κανε πιο κει Καρεν.
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2023
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Μερικές απόψεις της @Queen87
    Η ανακοίνωση των Ναζί για το pride στα Χανιά:

    «Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά ,για να διαμαρτυρηθούμε ,κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ,προσβάλοντας τα χρηστά ήθη,με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές .
    Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες ,και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας ,από τα ανώμαλα αισχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι ,και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ».

    Βρείτε τις διαφορές...

     
  3. Guiltless

    Guiltless Handle with care

       
     
  4. Queen87

    Queen87 Contributor

    @Brt Δεν θα πάρω την άδεια σου για να μιλήσω. Όποιος θέλει κάνει γόνιμο διάλογο. Όποιος θέλει προσβάλει και παίρνει την ανταμοιβή του.
    Όποιον δεν τον αφορά το προσπερνάει.
    Την καλημέρα μου.
     
  5. επειδη κάποιος ή κάποια έχει ενστάσεις η προσπαθεί να καταλάβει και διαφωνει , δεν είναι φασισταριό ελεος κάπου δηλαδη. μερικοι πέφτετε ακριβως στην ίδια παγίδα που θελετε να αποφυγετε.
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Για μένα το μέγα πρόβλημα είναι όταν το παιδί θεωρείται "στην κατοχή" του γονιού. Ό,τι και να είναι ο γονιός, αν θεωρεί το παιδί ιδιοκτησία και την οικογένεια προνόμιο εγώ λυπάμαι πραγματικά και ανησυχώ. Γιατί ανησυχώ; Γιατί αν η κεντρομόλος προς την οικογένεια δύναμη είναι η αντίληψη ιδιοκτησίας και η φυγόκεντρος είναι το "προνόμιο" που βασικά είναι δέσμευση και όχι προνόμιο, τότε οι νευρώσεις που καλλιεργούνται εντός της "αγίας οικογένειας", (θυμάται κανείς την έκφραση αυτή; ) πολύ δύσκολα εντοπίζονται, ακόμα πιο δύσκολα γίνονται αποδεκτές και αντικείμενο διαχείρισης και ευθύνονται για πολλές κοινωνικά αδιέξοδες αντιλήψεις.

    Μήπως επειδή η οικογένεια είναι το βασικό στοιχείο πάνω στο οποίο κτίζονται όλοι οι κοινωνικοί θεσμοί; Αν ναι, τότε η οικογένεια μας αφορά όλους, όχι η οικογένεια του γείτονα αλλά η οικογένεια εν γένει, για τον λόγο ότι όλοι κάποια στιγμή κάνουν τις επιλογές τους ως προς το ζήτημα αυτό που είναι καίριο τόσο προσωπικά όσο και κοινωνικά.
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Όχι βέβαια..... απλά έτυχε ρε παιδί Μου να ταυτίζεται η σκέψη της με αυτή των Ναζί.

    Κοίτα κάτι συμπτώσεις τώρα....
     
  8. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Δεν σε αφορά η οικογένεια του καθενός. Αλλά ασχολείσαι. Δεν το προσπερνάς. Γόνιμος διάλογος με μισαλλόδοξους τοξικούς ανθρώπους δεν γίνεται. Δεν μπορείς να μάθεις τον πίθηκο να γεωμετρεί (Αν και θα υπάρχει κανένα YouTube video που θα το δείχνει).
     
  9. αν η οικογενεια του καθενος χτυπαει, κακοποιει, βιαζει ,τα παιδιά της μας αφορα και μας παρααφορα. οποιαδήποτε συστασης οικογενεια.
     
  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

    @gaby_m μπορούμε κοινωνιολογικά φιλοσοφικά ΑΡΧΙΚΑ να ορίσουμε τι ειναι οικογενεια. Από εκεί και μετά τι καλεί κανείς οικογενεια, πως την δημιουργεί, και αν κάποιος μπορει να του επιτρέπει η να του απαγορεύει , για εμένα είναι αυταπόδεικτο.
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Οι γκει (ακόμα και οι κρυφοί όπως εσείς) χτυπάνε βιάζουν και κακοποιούν τα παιδιά τους;
     
  12. οποιοσδηποτε το κανει. ανεξαρτητως σεξ. προσανατολισμου. από μένα ειναι ξεκαθαρο αυτο.εγω ευτυχως από τους γονείς μου ούτε ξυλο εφαγα ουτε τιμωριες. δεν υπάρχει περιπτωση παιδι να χτυπήσω.