Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Είναι πραγματικά προφανές τι είπε αυτός ο νεόκοπος βουλευτής και πού αποσκοπεί, δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Καθαρή ιδεοληψία, διότι τα "μαθήματα αγνότητας" ουδέποτε απέτρεψαν τις νεανικές εκτρώσεις, να μην πούμε ότι τις αύξησαν κιόλας. Η ενημέρωση και η συμπερίληψη κάνουν δουλειά, όχι οι εξαιρετικά ανεύθυνοι επί της ουσίας και μόνο για λόγους δημοσιότητας ιδεασμοί που απηύθυνε στο πόπολο. Εξάλλου, οι πιθανότητες να υπάρχει απίστευτα μεγάλη υποκρισία, στον τομέα της ... αγνότητας που θέλει να κάνει σήμα κατατεθέν του κόμματός του είναι από πάρα πολλές ως ίσες με τη μονάδα, δηλαδή είναι εντελώς βέβαιο ότι για τέτοια περίπτωση πρόκειται.

    Δεν είναι τόσο απλό ότι "ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει". Υπάρχει μια συλλογική αντίληψη του πού μπορεί να το πηγαίνει ο καθένας που θα έπαιρνε τέτοιες θέσεις σαν τις δικές του. Δικό σου θέμα, βέβαια, αλλά μήπως θα άξιζε να κοιτάξεις αν στην αναζήτηση των απαντήσεων στα ερωτήματά σου μπορεί κάποιες φορές να τείνεις να ταυτίζεσαι με την αντίδραση;

    ΥΓ. Παλιακή έκφραση και το "ταυτίζεσαι με την αντίδραση", είναι που ταξίδεψα 40 χρόνια πίσω, τότε που η νομιμοποίηση των εκτρώσεων στην Ελλάδα είχε γίνει θέμα συζήτησης.
     
  2. καλα παιρνετε στα σοβαρα ανθρωπους που μιλαν εν ετει 2023 για ζωνη αγνοτητας; μολις ανεφερε την λεξη αυτη το κλεισα τελειως. ουτε καν αξιζει να τους δινουμε αξια , ουτε καν να ερθουμε σε αντιπαραθεση γιαυτους.
     
  3. Rupa

    Rupa New Member

    δε λέει καλέ για ζώνη αγνότητας. Για αγωγή αγνότητας λέει, όχι ότι αυτό είναι λιγότερο γελοίο. Και δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον ανθρωπάκο αυτόν προφανώς, αυτό που παίρνουμε στα σοβαρά και είναι άκρως ανησυχητικό, είναι ότι τον τύπο τον ψήφισαν περίπου 192 ΧΙΛΙΑΔΕΣ άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων νέοι 17-34 ετών, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βουλή και συν-αποφασίζει μαζί με τους υπόλοιπους για τις ζωές μας.
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

     
     
  5. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    +1

    Με λυπεί απίστευτα η συμμετοχή ανθρώπων με τέτοιες ιδέες στην Βουλή.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Queen87 Δεν είναι κακό να διαφωνείς ιδεολογικά με τις εκτρώσεις, ούτε εγώ συμφωνώ αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι (πχ αποτέλεσμα βιασμού, ιατρικοί κλπ). Κακό είναι να θες να επιβάλεις την ιδεολογία σου στο σώμα της άλλης.

    Για φαντάσου το αντίθετο, υποχρεωτική έκτρωση αν η εγκυμονούσα είναι θρησκόληπτη, δε θα επεφταν -και δικαίως- να φάνε ζωντανό όποιον υποστήριζε τέτοιο πράγμα;
     
  7. ειναι ψηφοι "δεν βαριεσαι" . δεν θα εχει δευτερη. ας ειχαμε και ενα κομα ΛΑΟΤΚΙ ας πουμε να υποστηριζε το διαφορετικο ας πουμε. γιατι δεν εχουμε. με τοοοοοοσο μεγάλα gay pride ενα 3% πιστευω θα το ειχε. θα το ψηφιζαν ομως; να συν-αποφασιζει; αν και δεν συν-αποφασιζει κανενας. η πλειοψηφια αποφασιζει οχι το 3%
     
  8. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Κυριακή κοντή γιορτή

     
  9. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Σωστός!!!
     
  10. stratos83

    stratos83 Regular Member

    Η ακροδεξιά αθροιστικά στην Ελληνική βουλή ξεπερνα το 12% . εάν συνυπολογίσουμε και εκείνα που έμειναν εκτός βουλής ή μετέχουν στο κυβερνών κόμμα.. το συμπέρασμα είναι εύκολο. το τέρας είναι εδώ.


     
  11. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    @Queen87,

    Στα 48 μου χρόνια πλέον δεν μασάω τα λόγια μου. Θεωρήστε εαυτόν τυχερό για αυτό, έστω και αν ακουστώ αυστηρή.

    Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξη του, καθώς και όσες δηλώσεις έχει κάνει ως πρόεδρος κόμματος προεκλογικά, αλλά και κατόπιν του εκλογικού αποτελέσματος.

    Θα είμαι σαφής στις ερωτήσεις μου:
    Εσεις θεωρείτε πως όταν μιλάει για «το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού» δεν τάσσεται κατά των αμβλώσεων;
    Όταν αναφέρει πως «εξ´ακρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος» δεν τάσσεται κατά των αμβλώσεων;
    Εσείς θεωρείτε πως δεν υφέρπει ένας θρησκόληπτος ιδεασμός σε όλο αυτό, ενδεδυμένος με τον μανδύα της «ελληνικής ορθόδοξης οικογένειας»;

    Διότι εγώ το θεωρώ.
    Και αν εκείνον τον λυπεί το γεγονός των εκτρώσεων στις νεαρές ηλικίες (για τις μεγαλύτερες ηλικίες άραγε τι θεωρεί; ), το να τάσσεσαι άκριτα και καθολικά κατά των αμβλώσεων , χωρίς να συνυπολογίζεις ένα σκασμό συνιστώσες, ειναι το λιγότερο επονείδιστο.
    Και δη όταν τασεσσαι κατά δικαιώματος που δεν αφορά στο δικό σου σώμα.

    Αντι να σε λυπούν λοιπόν φαινόμενα, και ως λύση να προτείνεις απαγορεύσεις ως εύκολη και αρεστή λύση σε κάποια βαθιά συντηρητική μειοψηφία, θα πρότεινα αντί για θεραπείες, να εστιάσουμε στις αιτίες που προκαλούν τα φαινόμενα.

    Οι εκτρώσεις σε νεαρές ηλικίες συμβαίνουν ως επί το πλείστον, λόγω έλλειψης ενημέρωσης αφενός, και αφετέρου λόγω παθογενειών μέσα (στις άγιες κατά τ άλλα ) οικογένειες, που δεν διαπαιδαγωγούν, δεν αφουγκράζονται, δεν επικοινωνούν τα μέλη τους.
    Που ο συντηρητισμός ακόμα καλά κρατεί και δη στην επαρχία, που οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής μειώνουν την επαφή μεσα στο σπίτι, που η τεχνολογία αποξενώνει τα μέλη του.

    Αντί λοιπόν να προτείνεις «μάθημα για αγωγή αγνότητας με κείμενα από τους μεγάλους μαΐστρους της λογοτεχνίας μας» , θα έλεγα να προτείνεις μάθημα σεξουαλικης αγωγής, σταθερή παρουσία ψυχολόγων-αρωγών τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς αυτών, και μια διαρκή ενημέρωση γύρω από θέματα που άπτονται της άρρηκτης σεξουαλικης φύσης μας.

    Αλλά βέβαια όταν ο ίδιος έχεις δηλώσει στο παρελθόν, πως «η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία ισούται με απροκάλυπτη προώθηση της ομοφυλοφιλίας»…όλα τα παραπάνω σου είναι ασύμβατα με το μυαλό θρησκόληπτης αμοιβάδας που κουβαλάς…

    * Αναρωτιέμαι αν ο συγκεκριμένος κυριούλης θα συμφωνούσε να διδάσκονται τον αφορισμένο Καζαντζάκη στα σχολεία..ή μήπως ο μέγας κρητικός δεν του φαίνεται και πολύ μαΐστρος…

    ** Ευτυχώς που με βίασαν στο εξωτερικό και επί εποχής δεν υπήρχε νόμος για τις εκτρώσεις.
    Και τώρα βλέπετε μεγαλώνω τα παιδιά που συνειδητά έκανα, και όχι αυτά που αποφάσισαν τα ζώα που με βίασαν να φυτέψουν μέσα μου..
     
    Last edited: 5 Ιουλίου 2023
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    @gaby_m
    @Mystique
    Δυο εξαιρετικές συνεισφορές στο νήμα, σας ευχαριστούμε