Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Όχι, δεν καταλάβατε.

    Δεν γνώριζα πως δεν θα σας ξαναδούμε μέχρι το φθινόπωρο, θλιβομαι, ειλικρινά.
     
  2. φορουμ bdsm χωρις Ιagos δεν λεει!! ούτε μεχρι το φθινόπωρο.
     
  3. ChrisZab11

    ChrisZab11 New Member

    Πολύ ενδιαφερουσα προσέγγιση.
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Η πιο συνηθισμένη μορφή άμυνας είναι η ταύτιση με τον επιτιθέμενο.

    Εξάλλου, ο διάλογος με σκοπό την πειθώ περιλαμβάνει ελιγμούς που επί του πραγματικού ίσως να θεωρούνταν χειριστικοί αλλά όχι στον διάλογο. Η επίκληση στην - υποτιθέμενη - χειριστικότητα του αντιπάλου συνομιλητή δείχνει, εκτός από ένδεια επιχειρημάτων, αδυναμία, συγκεκριμένα αδυναμία αποδοχής της αντίθετης άποψης, αν όχι και αυτού του γεγονότος ότι υπάρχουν πρόσωπα που αντιτίθενται.
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Σε αυτό το σημείο, διαφωνούμε κάθετα για το τι ορίζουμε ως "ελιγμό διαλόγου". Ενδιαφέρον νήμα για φόρουμ.
    ( Eλιγμός )
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ να σκεφτώ διάλογο μεταξύ ψευδωνύμων σε φόρουμ που να πληροί προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί «χειριστικός».

    Θα με ενδιέφερε τι ορίζεις ως ελιγμό διαλόγου.
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Με αφορμή τις χυδαίες, μισογύνικες απόψεις, έτσι όπως διατυπώθηκαν από τον @feet-lover , θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις Μου και να πω τη γνώμη Μου.
    (δεν Έχω άποψη, μόνο γνώμη)

    Ο @feet-lover κατέθεσε με τον πιο χυδαίο τρόπο, απόψεις που εδώ και καιρό συστηματικά, έχουν κατατεθεί στον δημόσιο διάλογο με άλλον τρόπο.

    Με έναν τρόπο διανοουμενίστικο, καλυμμένο και ύπουλο.

    Απόψεις που διαρκώς επανατραυμάτιζαν ανθρώπους.

    Απόψεις που με ύπουλο τρόπο έφερναν σε δύσκολη θέση ανθρώπους που έχουν περάσει από τη φρίκη της κακοποίησης και της παρενόχλησης.

    Απόψεις που "από κάτω", με περισσή χυδαιότητα, εξέφραζαν την κουλτούρα του μισογυνισμού, μιλούσαν για δήθεν "θυματοποίηση", για "μισανδρία" και ό, τι άλλο του φαινόταν του "ψευτοδιανοούμενου λωλοστεφανή".

    Απόψεις που δημιουργούσαν πρόσθετες ενοχές,θυμό και δυσθυμία.

    Η θετική εξέλιξη μίας μακράς πορείας που κατά τη γνώμη Μου, (δεν Έχω άποψη, μόνο γνώμη) ξεκίνησε με την δημόσια καταγγελία του μέλους @esmarol για την κακοποίηση της, είναι ότι, με αφορμή των απόψεων του @feet-lover , ήρθε η ώρα που ένα κομμάτι των γυναικών του φόρουμ μίλησε.

    Μετά από αυτό τίποτε δεν μπορεί να είναι ίδιο.

    Την βαθιά Μου εκτίμηση στη @Mystique για τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτό το σκουπίδι που σουλατσάρει και βρωμίζει τις συζητήσεις εδώ.

    Τη βαθιά Μου εκτίμηση στις @Just_Me , @margarita_nikolayevna , @iDontKnow , @sapfw , @Dark_Explorer , @elfcat , @Guiltless , @Θρυαλλίς @Rupa

    (Ζητώ συγνώμη αν Μου διαφεύγει κάποιο μέλος).

    Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη Μου άλλη λύση απέναντι στον σεξισμό από το να λύνεται η γλώσσα και να μιλά ο κακοποιημένος άνθρωπος.

    Μόνο έτσι αυτά τα σκουπίδια,είτε έρχονται με τον μανδύα του διανοούμενου είτε με το πρόσωπο του άξεστου λεβεντομαλάκα χωριάτη, επιστρέφουν στις χωματερές τους.

    Ειλικρινά, Είμαι συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος με τη δύναμη και το κουράγιο που είδα να ξεδιπλώνεται μπροστά Μου.

    Προσωπικά, επειδή με την @de7 , Φ/φέραμε στον κόσμο ένα υπέροχο μωρό που κλείνει τον πρώτο μήνα της ζωής του, δεν θα Έχω αρκετό χρόνο πλέον, για να γράφω εδώ.

    Προτεραιότητα Μου να φροντίσω ώστε μια νέα ζωή, αρσενικού βιολογικού φύλλου, να γίνει ένας άνθρωπος ευαίσθητος, χαρούμενος, που θα σέβεται την ανθρώπινη ζωή και όχι ένα σεξιστικό, ρατσιστικό και μισογύνικο σκουπίδι.

    Και αυτό έχει πολύ δουλειά....

    Κόψτε τα αρχίδια της τοξικής αρρενοπότητας και όλα θα είναι φωτεινά.

    Ούτε στο φόρουμ Ούτε πουθενά....


    Με εκτίμηση

    Iagos

     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2023
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Να Ε/είστε και οι Δ/ δύο γεροί, να το μεγαλώνετε και να το δείτε να γίνεται ένας υπέροχος άνθρωπος. Ε/έχετε το σπουδαίο προνόμιο να μπορείτε κάθε μέρα να στέκεστε συγκινημένοι και εκστατικοί να βλέπετε το μεγαλείο του Ανθρώπου, καθαρό σαν διαμάντι ως είναι σε αυτές τις ηλικίες. Και μετά δεν χάνεται, απλά ίσως θέλει περισσότερη προσπάθεια για να το δεις  
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

     

    Ε/ευχαριστούμε.
     
  10. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Να σας ζήσει και να μεγαλώσει ευτυχισμένα! Αχ η μαμά μου την έλεγε φάση βραχάκι αυτό που περνάτε τώρα, όπου το αφήνεις εκεί κάθεται. Πόσο γρήγορα περνάει και πόσο υπέροχη φάση είναι! Να το χαρείτε όσο μπορείτε!
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

     
     
  12. Rupa

    Rupa New Member

    @Iagos να σας ζήσει! μια καινούρια ζωή στον κόσμο, τον γεμίζει φως!

    Για τα χθεσινά...
    @feet-lover . Προσπαθώ, ακόμα και τώρα, να καταλάβω τι έχεις στο κεφάλι σου. Γιατί ξερνας όλες αυτές τις εμετικές παπαριές και παράλληλα αρνείσαι να ακούσεις τους απέναντι. Είμαι σίγουρη ότι, στο δικό σου το κεφάλι, δεν εκανες κάτι κακό και δεν καταλαβαίνεις το λόγο για τον οποίο συσπειρώθηκαν τόσα άτομα εναντίον σου, πολλές φορές, με αποκορύφωμα τη χθεσινή περίπτωση. Έχεις, ίσως, όπως σου είπαν, μειωμένη αντιληπτική ικανότητα.
    Δε θα συζητήσω τις απόψεις σου. Δεν περιμένω να σεβαστείς τους αγώνες που δόθηκαν και το αίμα που χύθηκε για να αποκτήσουν οι γυναίκες το δικαίωμα να αποφασίζουν για τις εαυτες τους. Γιατί, ξέρεις, δεν μας το χάρισαν. Ξέρεις, σε πολλά μέρη του κόσμου οι αδερφές μας δεν το έχουν αυτό το δικαίωμα.
    Τουλάχιστον, ας σεβόσουν τους συνομιλητές σου, τις γυναίκες που κατέθεσαν είτε άμεσα είτε έμμεσα τα βιώματά τους. Ας είχες έστω την τσίπα να μαζέψεις τα λόγια σου για να μην αναγκάσεις ανθρώπους να αναβιώσουν τις χειρότερες αναμνήσεις τους.
    Ούτε μέχρι εκεί δε φτάνει η σκέψη σου.
    Μην έρχεσαι λοιπόν σήμερα και μας λες "δεν ήξερα, δεν φαντάστηκα, δεν ήθελα να συμβεί αυτό". Αυτές οι παπαριές περισσεύουν.
    Μη μιλάς άλλο. Φτάνει.

    @sapfw @margarita_nikolayevna @iDontKnow @Just_Me @Dark_Explorer @Guiltless @elfcat @Θρυαλλίς @Arioch @Iagos

    Ξέρετε, με την ακροδεξιά να ανεβαίνει και την συντηρικοποίηση της κοινωνίας να ξεπροβάλλει χαμογελώντας ύπουλα, το τελευταίο διάστημα περνάω δύσκολες στιγμές. Φοβάμαι. Τρέμω για το τι μας περιμένει.
    Το τέρας είναι εδώ.
    Η χθεσινή σας αντίδραση με συγκίνησε βαθιά. Δάκρυσα. Είδα φώς μέσα στο σκοτάδι.
    Και σας ευχαριστώ για αυτό.

    @Mystique
    Λυπάμαι που αναγκάστηκες να το περάσεις όλο αυτό, ξανά.
    Δεν έχω λόγια για το μεγαλείο σου. Για τη δύναμη σου, την ευαισθησία σου. Δεν έχω λόγια για το πώς κατάφερες να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να απαντήσεις στον οχετό, με τόσο μεστό λόγο μάλιστα. Για το πώς, μέσα σε όλο αυτό που βίωνες εχθές, άπλωσες το χέρι σου και σε μένα.
    Αγκαλιά ❤️
    Και ψυχή βαθιά.


    Υ.Γ.: τα γεμιστά είναι ωραία και με κιμά και ορφανά, το καθένα έχει τη νοστιμιά του!