Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Και η συνέχεια που το Σάββατο δεν διαβαζόταν σωστά, λόγω των παραζαλισμένων quotes

    Πιάνεσαι από μια αναφορά στην Παπαδάκη και διαμαρτύρεσαι για κανιβαλισμό ενώ κάνεις αβαβά άλλα ποστ που απαντάνε επί της ουσίας και για μένα είναι ο.κ. όπως κρίνεις και όπου κρίνεις απαντάς αλλά το να διαμαρτύρεσαι για τις ανταπαντήσεις που παίρνεις σε κάνει αντιφατικό το λιγότερο.

    Δεν επεκτείνομαι επειδή εκτιμώ το απροσδόκητο γέλιο που μου χάρισες με την αναφορά στον Ορέστη που "προέκυψε από την ανάκριση που έγινε" ότι ήταν πράκτορας της Intelligence Service! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι διακινούνται ακόμη οι ερμηνείες - δικαιολογίες της ματωμένης εκείνης εποχής.

    Η επιστήμη είναι άλλο πράγμα, δεν είναι άθροισμα μονομερών και υποκειμενικών απόψεων που κάποιοι μπορεί να θεωρούν εμπεριστατωμένες. Ούτε γίνεται απαραίτητα σύνθεση και διάλογος έτσι.

    Ορίστε ένα από τα δείγματα του διαλόγου σου με τον @Δίας, που καταρρίπτει αυτά που λες παραπάνω. Τι θέλεις, να λες ό,τι θέλεις και να μη σου μιλάει κανένας; Δεν γίνεται αυτό ή θέλει πολύ διαφορετικές προϋποθέσεις και πολύ τέχνη για να γίνει (βλ. Ακρίτα) και σίγουρα δεν γίνεται σε αυτό το φόρουμ.


    Οι Adorno και Horkheimer είχαν βγάλει στη σέντρα τον Καντ επειδή παρότρυνε τους αστούς να μην ασχολούνται με αυτά που δεν τους αφορούν όταν αυτό δεν τους συμφέρει. Πλην, στην ψηφιακή εποχή κάποια πράγματα έχουν επανατοποθετηθεί και κυρίως τι σημαίνει "δεν ασχολούμαι", τι σημαίνει "δεν με αφορά" και τι σημαίνει "δεν με συμφέρει". Οπότε μην το έχεις για πάρα πολύ βέβαιο ότι δεν ασχολείται κανείς και κυρίως δεν παρατηρεί τι γράφεις, πότε, πώς, γιατί, σε ποιον και τα λοιπά και τα λοιπά. Και πολύ καλά κάνει, μπορεί και το κάνει και αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό τότε απλά δεν ανοίγεις θέματα που να θέλει κάποιος άλλος να απαντήσει, όπως και όσο αυτός επιθυμεί.
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2023
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μπορεί να μην συμφωνήσουμε καθώς αυτό ισχύει απόλυτα  
    Αλλά ναι, είναι μια καλή πρόταση και μετά χαράς να το αναπτύξω παραπάνω...
    Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ για μένα πολιτική είναι ουσιαστικά το πώς επιθυμώ να είναι ο κόσμος που ζω και το τι κάνω προς αυτό.
    Το αυτοκίνητο είναι μια ιδιότυπη περίπτωση ιδιωτικού χώρου (για να κάνω ίσως και μια σύνδεση με την διαφωνία άλλων μελών παραπάνω, με άλλη αφορμή η οποία εκτιμώ ότι γίνεται απλά γιατί κοιτούν το ίδιο πράγμα από άλλη γωνία αλλά αυτό είναι δική μου ανάγνωση ίσως   ) ο οποίος κινείται μέσα στο δημόσιο χώρο. Σίγουρα πολύ περισσότερο από ότι ένα σπίτι κλπ
    Το πού επιλέγω να αφήσω αυτόν τον κινούμενο ιδιωτικό μου χώρο, επιβάλλοντας σε άλλους περιορισμούς και εμπόδια (ας το πω ευγενικά) είναι σαφέστατα για μένα πολιτική δήλωση.
    "ΕΓΩ θέλω να αραξω εδώ το εργαλείο και ζμπουτσαμ αν δεν μπορούν να περάσουν άτομα με κινητικές δυσκολίες, μαμάδες με καροτσάκια, άνθρωποι που κουβαλάνε τα καθημερινά τους ψώνια, στομνιμπεταλουδες αν αραζοντας εδώ τις λαμαρίνες μου κλείνω μια πρόσοψη κτιρίου ή καταστρέφω μια όμορφη εικόνα αστικού τοπίου (οι οποίες τόσο μας λείπουν)". Αυτό για μένα είναι μια πολύ απλή αλλά και κραυγαλέα δήλωση για το πώς αντιμετωπίζει κανείς τον κόσμο και την κοινωνική συνύπαρξη. Εξ ου πολιτική  
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Πολύ καλά τα λέτε και φαίνεται ότι έχετε εντρυφήσει στο θέμα.
    Παρακαλώ πολύ, μήπως μπορείτε να προσδιορίσετε σε ποιες πολιτικές συζητήσεις αναφέρεται ο κανονισμός λειτουργίας του φόρουμ και τις οποίες μάλιστα απαγορεύει;
    Ποιες θεωρείτε ότι είναι αυτές οι πολιτικές συζητήσεις που δεν επιτρέπονται;
    Την γνώμη σας ρωτάω απλά.

    Παρακαλώ κάντε τον κόπο να αναπτύξετε και αυτό που σας ρωτώ.
     
  4. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Σωστή!!!!!
     
  5. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Ευγε!!!
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αν και ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει παρά διαγώνια τους σχετικούς κανονισμούς, νομίζω ότι αναφέρεται σε αντιπαραθέσεις που αφορούν κομματικές θέσεις. Κυρίως δε όταν αυτές στηρίζονται σε "επιχειρήματα" επιπέδου "γιατί έτσι μας αρέσει", "γιατί εγώ την έχω μεγαλύτερη την πολιτική αποψαρα", "αφανιζω όποια άποψη δεν συμφωνεί με την δική μου γιατί εγώ είμαι ο μάστερ οφ δε γιουνιβερς" κλπ
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Δεν είναι τίποτε σύνθετο μια απλή πρόταση:
    "Απαγορεύονται θέματα σχετικά με Αθλητικό, Πολιτικό και Θρησκευτικό περιεχόμενο."
    Κατά την γνώμη σας είτε διαγώνια είτε παράλληλα, βλέπετε κάτι ιδιαίτερο, που αφήνει περιθώρια παρερμηνείας;

    edit:
    και συνεχίζει παρακάτω : "Απαγορεύεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων να είναι εσκεμμένα ψεύτικο, Ανακριβές, Καταχρηστικό, Ενοχλητικό, Προσβλητικό, Ρατσιστικό, Απειλητικό, Διαφημιστικό καθώς και Κερδοσκοπικού, Πολιτικού, Αθλητικού και Θρησκευτικού χαρακτήρα."
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2023
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πολύ ωραία. Ποια ερώτηση θέλετε ακριβώς να διαβάσω σε αυτά που γράφετε και να απαντήσω;
    Και γιατί έχει κάποια αξία η γνώμη/άποψη μου για αυτό;
     
  9. espimain

    espimain Contributor


    Το γιατί:

    Αν πάλι εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω, δεν πειράζει, μην απαντήσετε και ας θεωρήσουμε ότι εγώ δεν είμαι σαφής.
     
  10. KYRIOS-OLA

    KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

    Διαβάζοντας (για πρώτη φορά είναι η αλήθεια) οριζοντίως και καθέτως όρους και κανονισμούς φόρουμ που συμμετέχω και μάλιστα αποσπασματικά κι αυτό χάριν της χρήσιμης υπενθύμισης σας - χωρίς να κατανοώ ακριβώς τους λόγους σας- αντιλαμβάνομαι ότι: Απαγορεύεται να ανοίγονται θέματα αμιγώς πολιτικά κλπ. Δηλαδή θέματα με τίτλο: Γμτ ο Μτσ; ή Ήταν ο Αν Παπανδρ. αρχηγός της 17Ν; ή Ψηφίζω Τσίπρα γιατί ξέρει να κάνει ζωαρα σε σκάφη και βίλες. Αυτό σε σχέση με το καθέτως. Οριζοντίως τίθενται περιορισμοί που έχουν να κάνουν με το ύφος, τον τρόπο, την υστεροβουλία, το προσωπικό συμφέρον κλπ του περιεχομένου των σχολίων και μηνυμάτων, δηλαδή τίθενται κανόνες διαλόγου και προβολής των προσωπικών απόψεων των μελών, π.χ. η λέξη "εσκεμμένα" νομίζω δίνει τον τόνο της απαγόρευσης. Το εσκεμμένο πολιτικό σχόλιο σε οποιοδήποτε θέμα υποκρύπτει προπαγάνδα θέσεων ή κόμματος ή φτηνό συνδικαλισμό. Αντίθετα η πολιτική προσέγγιση πολλών θεμάτων είναι απαραίτητη ίσως και αναγκαία - αναπόφευκτη - για θέματα που χρειάζονται συνολική -globalized - προσέγγιση και αυτήν δεν θέλουν να την στερήσουν οι διαχειριστές από τον διάλογο την μελών.. Αντίστοιχα για θρησκευτικά θέματα αντιλαμβάνομαι πως απαγορεύεται ο εσκεμμένος προσηλυτισμός ή το εμπόριο ιερών επιστολών κλπ, για τις δε αθλητικές συζητήσεις αντιλαμβάνομαι πως απαγορεύεται ο χουλιγκανισμός, η παρακίνηση σε οπαδικη βία κλπ κι όχι η καζουρα ή "προπονητική" άποψη για την σύνθεση της ομάδας στο γήπεδο ας πούμε.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Σας ευχαριστώ πολύ, που μπήκατε στον κόπο να μου ερμηνεύσετε τις προθέσεις του συντάκτη του κανονισμού λειτουργείας του φόρουμ.
     
  12. KYRIOS-OLA

    KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

    Παρακαλώ! Δεν ερμήνευσα κανέναν κανονισμό, μόνο αναφέρθηκα πως τον αντιλαμβάνομαι εν τοίς πράγμασι