Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

  2. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    [ironic mode = on]
    Και γιατί να ασχοληθεί κάποιος? Με ενα σεκουριτά θα ασχολούμαστε τώρα? Εξάλλου δούλευε σε κλιματιζόμενο χώρο... δεν ήταν στους δρόμους...
    [ironic mode = off]
     
  3. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Τουλάχιστον για την οικογένεια της ΑΕΚ, δεν πέρασε στα ψιλά. Έβγαλε ανακοίνωση και η Original. Γινόταν θέμα σε όλα τα media της ΑΕΚ (https://www.enwsi.gr/1363163/aek/ae...-as-thysiastei-enas-arkei-na-ginei-elege.html ) και στα social από απλό κόσμο. Εάν δεν κάνω λάθος, ήταν ο ίδιος δωρητής οργάνων.
    Ο Μουμτζης, βέβαια, ξέχασε στο μισαλλοδοξο κείμενο του να αναφέρει αυτό
    "O γιος του μάλιστα κατήγγειλε ότι «τον έστειλαν στο άβατο των συμμοριών χωρίς καν εξοπλισμό»."
     
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Από την ΑΕΚ μόνο γιατί ήταν μέλος της (και καλά έκαναν) . Είδες πουθενά τίποτα συλλογικότητες όπως γίνεται με άλλους εργαζόμενους;;;;; Είδες καμία παρέμβαση για τα μέτρα ασφαλείας;;;Αυτό λέει ο Μουμτζης.
    Τέλος δεν είναι άβατο συμμοριών σε παρακαλώ. Ήταν αθώοι Ρόμα που η καταραμένη κοινωνία τους έχει στο περιθώριο και αυτοί κάνουν ότι μπορούν για να ζήσουν. Εάν όμως σκότωνε κανένα (όπως σωστά αναφέρει ο Μουμτζης) θα είχαμε παρεμβάσεις και πορείες ότι και οι ζωές των Ρομά μετράνε.
    Αλλά όταν δεν μένεις σε αυτές τις περιοχές μια χαρά κάνεις κριτική.
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Αυτό δεν είναι είδηση, είναι προσωπική τοποθέτηση
    Και πολύ καλά έκανε και έτσι έπρεπε...
    Αν δε με απατά η μνήμη μου, σε ανάλογες περιπτώσεις πρώτα οι Ρομά είναι αυτοί που ξεσηκώνονται...

    Και για να το κλείσω, @Δίας να είσαι σίγουρος πως το θέμα των Ρομά -όπως και άλλων ομάδων πληθυσμού- είναι πρωτίστως πολιτικό...
    υπάρχει λόγος που συντηρείται το μίσος...
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Το οτι μια είδηση εμπεριέχεται σε μια προσωπική τοποθέτηση δεν την ακυρώνει ως είδηση.
     
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ο Μουμτζης , εάν είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι άλλο ένα προϊόν πλαστοπροσωπίας του συγκεκριμένου μέσου/βόθρου, προσπαθεί μέσω μιας είδησης, να στρέψει τη προσοχή όπου τον συμφέρει. Η είδηση εδώ, είναι πως ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, δολοφονήθηκε , από αγνώστους , που εικάζουμε ποιοι μπορεί να ήταν. Η είδηση είναι πως ο γιος του καταγγέλει αυτό "Ο γιoς του άτυχου άνδρα καταγγέλλει πως η εγκατάσταση δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και δεν υπήρχε πρόνοια άμεσης ειδοποίησης τρίτου προσώπου από τον φύλακα σε περίπτωση ανάγκης", η αστυνομία έκανε περιπολία στην περιοχή κάποιες ώρες μετά και το μέρος που φυλούσε ήταν φωτοβολταϊκό πάρκο (το οποίο δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει και γιατί δεν έχει τα απαραίτητα μέτρα/μέσα φύλαξης). Επίσης δεν μας λέει κανένας την εταιρεία security που εργαζόταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος και δεν του είχε δώσει ούτε έναν ασύρματο (με το κινητό του ήταν το οποίο το έκλεψαν).

    https://www.zougla.gr/sexuality/art...s-o-54xronos-filakas---ti-katageli-o-gios-tou

    Ο Μουμτζης δε, δεν ασχολείται καθόλου με αυτούς που κυβερνούν αυτό το κράτος 4+ χρόνια τώρα, παρά μόνο για να γλείψει το "τσιτάχ" του και δεν κάνει ούτε το απλό ερώτημα κατ'εμε : "που πηγαίνουν τον χαλκό και τα σίδερα που κλέβουν;"
    Είναι τόσο δύσκολο τα "λαγωνικα" και οι ωτακουστες να βρουν που τα πηγαίνουν?
    Αν είναι τόσο δύσκολο, ας πάνε σε αυτούς (https://www.cnn.gr/ellada/story/374...go-prin-tin-katarrefsi-tis-gefyras-stin-patra) να τους ρωτήσουν. Συνεργαζόμενοι ήταν.
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Η είδηση οφείλει να είναι αντικειμενική και έχει το δικό της φορμά, ακριβώς για την αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων... Όταν εμπεριέχεται σε κείμενο προσωπικής τοποθέτησης γίνεται απλώς η αφορμή και το όχημα για να ξεδιπλωθεί η υποκειμενικότητα
     
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Like
     
  10. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    @sapfw θα ήθελα να μου εξηγήσεις που θεωρείς ότι είναι πολιτικό.
    @Mr__despicable γιατί δεν έγινε καμία πορεία ή παρέμβαση σε όλα αυτά που λες από τους γνωστούς αγωνιστές των εργαζομένων;; Εάν ήταν Πακιστανός ή Ρόμα θα είχαμε διαφορετική αντιμετώπιση;; Αυτό λέμε.
    Μην ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα.
    Να ασχοληθεί ο Μουμτζης με την κυβέρνηση γιατί οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι ασχολούνται κατά παραγγελία;;;
    Εάν ψάξεις υπάρχει νομοθεσία αλλά έχουν βρει παραθυράκια και επίσης έχουν γίνει συλλήψεις εμπόρων μετάλλων.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Είναι υπαρκτό πρόσωπο.
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Έχει βγει ήδη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (Ο.Ι.Υ.Ε.)

    "Η εγκληματική ενέργεια που είχε τελικά σαν αποτέλεσμα το θάνατο του συναδέλφου μας εργαζομένου σεκιούριτι στον Ασπρόπυργο κατά η διάρκεια της μοναχικής του περιπολίας από μέλη συμμορίας, όπως περιγράφουν τα σάιτ σήμερα, αναδεικνύει για μια ακόμα φορά την τραγική έλλειψη μέτρων προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων. Τεράστιες είναι οι ευθύνες της εργοδοσίας, η οποία με την ανοχή και την αδιαφορία της Πολιτείας, θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων που αγωνίζονται να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.

    Σε ένα ακόμα περιστατικό, οι ευθύνες είναι εξόφθαλμες. Οι περιπολίες χωρίς δεύτερο άτομο στο όχημα, το οποίο με τη σειρά του δε διέθετε ούτε μπουτόν συναγερμού (κουμπί πανικού), είναι αιτία της έκθεσης σε κίνδυνο, επικίνδυνο για την ζωή των εργαζομένων στην φύλαξη.

    Τελικά, ο αγώνας για ένα μεροκάματο αποδεικνύεται θανάσιμη αποστολή.

    Ολοι μας γνωρίζουμε, ότι οι εργαζόμενοι φύλακες και ειδικά όσοι κάνουν νυχτερινές βάρδιες, στατικές ή εποχούμενες, είναι εκτεθειμένοι σε κάθε είδους κίνδυνο και εγκληματικές ενέργειες. Κι όμως εργοδότες και κυβέρνηση αδιαφορούν παντελώς!

    Ζητάμε την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συντελέστηκε το έγκλημα σε βάρος του εργαζόμενου, την απόδοση ευθυνών καθώς και την άμεση παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας για την τήρηση στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας και προστασίας της ζωής των εργαζομένων στον κλάδο.

    Θεσμοθέτηση δύο φυλάκων σε περίπολα και υποχρεωτικό εξοπλισμό, μπουτόν συναγερμού, σε όλες τις φυλάξεις.

    Ως Εδώ !"

    https://re-union.gr/2023/07/18/oiye-egklhmatikh-energeia-aspropyrgo/

    Επίσης και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφάλειας Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Π.Α.Ε.) δηλαδή το Σωματείο των εργαζομένων security έχει αναδείξει τη δολοφονία
    https://www.omypae.gr/

    Επίσης τις επόμενες μέρες διοργανώνονται κινητοποιήσεις.

    Είναι προφανές ότι ο Κος Μουμτζής και όσοι τον αναπαράγουν δεν μπήκαν στον κόπο να ψάξουν στο ελάχιστο για τις ανακοινώσεις των σωματείων και των ομοσπονδιών.

    Το βασικό τους μέλημα άλλωστε δεν είναι αυτό.

    Βασικό τους μέλημα είναι να διασπείρουν ρατσιστικό μίσος για τους Ρομά και να στοχοποιήσουν τα σωματεία για αδράνεια και μεροληψία.