Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θεωρείται/ε τιμωρία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Donna Mia, στις 29 Ιανουαρίου 2020.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ναι, συγγνώμη δεν την διάβασα αυτή την απάντηση, απλά απάντησα στο ερώτημα σου σχετικά με το γιατί να κρατήσει ένα υ που δεν του κάνει σε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Η διαπραγμάτευση γίνεται πριν εγκαθιδρυθεί το D/s (απ' όσο γνωρίζω, γιατί ποτέ Μου δεν κατάλαβα το D/s και τις διαπραγματεύσεις και ως εκ τούτου δεν συνάπτω σχέσεις D/s, παλαιότερα το Έχω δοκιμάσει αλλά δεν...) όμως και πάλι Έχω την εντύπωση ότι Η/Ο Κ θα ζυγίσει και θα αποφασίσει αν θα δεχτεί τα όρια ή όχι ώστε να προχωρήσει στην εγκαθίδρυση του D/s.

    Βέβαια και το submissive έχει αυτό το προνόμιο ( υποθέτω δεν γνωρίζω επακριβώς τι γίνεται σε αυτές τις διαπραγματεύσεις) όταν ακούσει τις Επιθυμίες Της/Του Κ να αποχωρήσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

    Παρατηρώντας εδώ και χρόνια τις D/s σχέσεις στην κοινότητα (εντός και εκτός φόρουμ) μέσα από δημόσιες συζητήσεις, ιδιωτικές αλλά και δια ζώσης με ελάχιστα ζευγάρια που Ε/έχουν εγκαθιδρυμένο D/s Έχω παρατηρήσει όσον αφορά τους Κ κυρίως δύο κατηγορίες:

    1. Την κατηγορία των Κ που ξέρουν τι θέλουν και Έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους γιατί θέλουν D/s και όχι σχέση ολικής παράδοσης.

    2. Την κατηγορία των Κ που είναι αρκετά ελαστικοί εξαρχής (πιθανολογώ ότι είναι αδύναμοι) θεωρώντας ότι τα όρια θα σπάσουν εν καιρώ (πλάνη κατά τη γνώμη Μου) και τελικά καταλήγουν από Dom να μετατρέπονται σε service Dom.

    Iagos
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

     
     
  5. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    ΑΚΡΙΒΩΣ!
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    υπάρχουν 2 περιπτώσεις:
    1. να μην μπορεί το υ να το δώσει για ιατρικούς λόγους, όπως ανέφερε η @Dark_Explorer και σωστά απάντησες και το λύσαμε το θέμα...
    2. να μην μπορεί το υ να το δώσει γιατί δεν έχει εκπαιδευτεί ακόμα... για να κάνεις την όποια υπέρβαση απαιτείται χρόνος και προετοιμασία τόσο mentally όσο και physically και είναι δουλειά και των Δ/δύο αυτή η προετοιμασία... το ότι ένα υ έχει κατισχυθεί, δε σημαίνει αυτομάτως ότι μπορεί να κάνει παπάδες... χρειάζεται δουλειά (κάπου είχε αναφερθεί -από τον @Iagos νομίζω- πως αυτή η περίοδος κρατάει 2 χρόνια)
    ΥΓ. προσωπική παράκληση: ας είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του όρου αποδέσμευση... για πολλ@ από Μ/μας τόσο η δέσμευση όσο και η αποδέσμευση είναι way too serious για να χρησιμοποιούνται με τέτοια ευκολία...
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Σωστά θυμάστε.

    Το Έχω γράψει αρκετές φορές.

    Φρονώ πώς τα δύο χρόνια είναι ο ελάχιστος χρόνος εγκατάστασης στο D/s ή M/s για ένα submissive/slave, μπορεί να πάρει έως και τέσσερα χρόνια.

    Έχω βιώσει προσωπικά και πιο γρήγορη εγκατάσταση αλλά το slave είχε πλήρη επίγνωση του εαυτού του και είχε περάσει από "καλά χέρια".

    Αυτή είναι άλλωστε και η ομορφιά της ασυμμετρίας, ότι χρειάζεται χρόνο.

    Χρόνο δημιουργικό.
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2023
  8. Dapom

    Dapom Contributor

    Θα ήταν καλό να μας πείτε πώς ορίζεται τον όρο διαπραγμάτευση γιατί δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ ο εξής διάλογος μεταξύ Κ και υ...ακόμα και πριν την εγκαθίδρυση της Κυριαρχίας

    - Κ: θα έχεις ημερολόγιο που θα το ενημερώνεις κάθε μια ωρα απο την ώρα που φεύγω για δουλειά μέχρι την ώρα που γυρνάω
    - υ: θα μπορούσαμε να το κάνουμε αντι κάθε μια ώρα, μια το μεσημέρι στις 12 και μία το βράδυ στις 8, για τους χψ λόγους;
    - Κ: χμμμ...οκ...οχι δύο μόνο φορές... θα το κάνεις κάθε δύο ώρες
    - υ: μα δεν μπορώ τόσες φορές...αντε να το κάνω κάθε 4 ώρες και το ΣΚ μόνο να το κάνω κάθε μια ώρα. Σύμφωνοι;
    - Κ: κάθε 3 ώρες τις καθημερινές και κάθε 2 ώρες τα ΣΚ. Τελευταία προσοφρά

    Μήπως δεν κατάλαβα καλά κάτι;
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό δεν είναι διαπραγμάτευση. Δεν υποχωρεί στο θέλω του ο Κ, προσδιορίζει χρονοδιάγραμμα βάσει των δικών του κριτηρίων το οποίο επίσης μπορεί να τροποποιηθεί από τον ίδιο εφόσον το κρίνει απαραίτητο. Μπορεί στο ενδιάμεσο να βρει άλλο υ να του κάνει αυτό που δεν μπορεί να του κάνει αυτό το υ και να σταματήσει να το ζητάει.

    Σε κάθε περίπτωση άπαξ και το υ δεν μπορεί να "παραδώσει" το Κ αποφασίζει τι θα κρατήσει, θέση ή σχέση.

    Γιατί στα μάτια μου θέση Κ και υποχώρηση δεν πάνε παρέα.

    Εύκολο ή δύσκολο, είναι αυτό που είναι.
     
  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να είμαι όσο παρούσα θα ήθελα στις ανταλλαγές συζητήσεων αλλά ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρεί δεν μου το επιτρέπει, όπως και ο Κύριος.
    Απλά εδώ έχω να πω ότι τίποτα δεν του το απαγορεύει. Παρόλα αυτά, ο φετιχιστής μπορεί να είναι τόσο Κ όσο του επιτρέπουν τα φετίχ του να είναι. Κάτι που στα μάτια μου καταλύει τόσο τον έλεγχο όσο και τον αυτοέλεγχο. Μπορεί να καθοδηγήσει, να επέμβει να διορθώσει να πετύχει πράγματα ενδεχομένως αλλά αυτό πόρω απέχει από σχέσεις ανταλλαγής ελέγχου και κατίσχυσης.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Πρώτα μια λεπτομέρεια, δεν όρισα εγώ τη διαδικασία, έτσι ήξερα ότι γινόταν και με τον όρο "διαπραγμάτευση" εγώ αντιλαμβάνομαι μια συζήτηση μεταξύ του Κ και του υ, στο στάδιο consideration του υ από τον Κ.

    Ένα σενάριο μπορεί να είναι αυτό:
    Το Κ λέει τι θέλει και πώς θα είναι μεταξύ τους τα πράγματα, περιγράφει και συγχρόνως μπορεί να παρατηρεί τα χρώματα που αλλάζει το πρόσωπο του υ, ιδίως όταν δεν είναι έμπειρο. Αν τυχόν το υ φωνάξει κιόλας, στην καφετέρια όπου έχουν πάει για την πρώτη διά ζώσης συνάντηση μετά τα Skype, μπορεί να του πει και κανένα "σκασμός". Το Κ ρωτάει το υ τι απορίες έχει μέχρι στιγμής. Το υ λέει τις απορίες του και το Κ, από τις απορίες και μόνο, καταλαβαίνει αυτά που χρειάζεται να καταλάβει σε αυτό το στάδιο. Το Κ λύνει τις απορίες, εξαρτάται από την εμπειρία του πόσο συγκεκριμένο θα είναι. Το υ ακούει ότι θα κρατά ημερολόγιο. Το υ ανακουφίζεται γιατί το να κρατά ημερολόγιο, από μόνο του τουλάχιστον, δεν πονάει. Συζητούν ενδεχομένως, μεταξύ άλλων, πόσο συχνά θα βλέπονται, ποια θα είναι τα πρωτόκολλα επικοινωνίας, τι πρωτόκολλα θα τηρούνται, πόσο δημόσιο θα είναι το D/s τους, αν θα υπάρχουν και άλλα πρόσωπα και με ποιες προϋποθέσεις, περί πόνου, εξευτελισμών και ταπεινώσεων, το Κ ζητά να μάθει θέματα υγείας, αντοχών, αποτυχιών, τρόπου ζωής, λοιπών υποχρεώσεων του υ και το υ απαντά συγκεκριμένα και λιτά και τελικά, σε αυτήν τη συνάντηση λογικά, το Κ ζητά συναίνεση.

    Στη συναίνεση το υ σκέλος, που είναι το συναινούν, παίρνει την τελική πρόταση του Κ και μπορεί να πει ένα ναι ή ένα όχι, όπου το όχι συνεπάγεται την ακύρωση των όσων έχουν προηγηθεί και όσων έπονται - στο D/s και τα μεν και τα δε είναι νόστιμα. Δεν συμμετέχει στη διαμόρφωση της πρότασης πέραν του να δίνει τις πληροφορίες που του ζητούνται. Στην πρόταση έχουν ήδη περάσει οι πληροφορίες που έχει δώσει στο Κ στο διάστημα που επικοινωνούσαν και τώρα που γνωρίστηκαν.

    Αυτό αντιλαμβάνομαι για διαπραγμάτευση.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Θα έλεγες ποτέ ότι ένας καπνιστής Κ είναι τόσο όσο του επιτρέπει το κάπνισμα;