Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Πως λέει το ανέκδοτο «και τώρα τι περιμένουμε;» Ε αυτό.  
     
  2. Peripatitis

    Peripatitis New Member

     
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά αυτό το μόνο οσοι δεν έχουν χρήματα έχουν μονοπώλιο στο "ηθικό πλεονέκτημα" το βρίσκω εξαιρετικά ξεπερασμένο και εκτός πραγματικότητας.
    Και με λεφτά έχουν οι άνθρωποι κοινωνικές ανησυχίες. Είναι ρατσιστικό να υποστηρίζετε το αντίθετο. Δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι και κοιτάνε μόνο τα συμφέροντα τους και τον κωλο τους. Αυτό μια χαρά μπορείς να το βρεις και στους φτωχουςκαι στους πλούσιους.

    Επίσης να προσθέσω ότι πρέπει να είναι τυφλός κάποιος για να μην έχει καταλάβει ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα βλέπουν τα πράγματα από την αριστερή τους πλευρά. Και μια χαρά κάνουν, δικαίωμα τους και τα σκυλιά δεμένα. Όταν όμως τολμήσει να πει κάποιος εδώ μέσα κάτι μη αριστερό τότε όλοι τρέχουν να τον φάνε. Σα να μην θέλουν με τίποτα να αφήσουν χώρο να υπάρξει κάτι διαφορετικό από το δικό τους, σα να πρέπει να συμμορφωθούν όλοι μόνο στις δικές τους απόψεις. Πραγματικά δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, έρχονται όλοι μαζί φουριόζοι να μας κατηχησουν στη δήθεν ανώτερη ιδεολογία τους. Έλεος κάπου πια.
     
    Last edited: 20 Ιουλίου 2023
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Όσον αφορά στο παραπάνω την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης με αυτή του την επιστολή.

    Την παραθέτω για την ιστορία και μόνο

    “Τώρα στο τέλος της ζωής μου, την ώρα των απολογισμών, σβήνουν απ’ το μυαλό μου οι λεπτομέρειες και μένουν τα “Μεγάλα Μεγέθη”. Έτσι βλέπω ότι τα πιο κρίσιμα, τα δυνατά και τα ώριμα χρόνια μου τα πέρασα κάτω από τη σημαία του ΚΚΕ. Για το λόγο αυτό θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν κομμουνιστής.”
    Μίκης Θεοδωράκης
    5 Οκτωβρίου 2020
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Ότι είχε μιλήσει για αριστερόστροφο φασισμό κάπου πρέπει να σου ξέφυγε!!
     
  6. Brt

    Brt #ολαπολυ

    @rea.. και πάλι επιτίθεσαι σε ανεμόμυλους. Αυτή είναι η πεποίθηση μου.

    Βέβαια δεν αποκλείω, σαν αφελής σουπιά να θολώνεις τα νερά, ξανά με ιερή αγανάκτηση τύπου κάτσε να πούμε διάφορα μπας και ξεχαστεί ότι ένα σκλαβι βούλεται να είναι άβουλο.

    Ευτυχώς έχουν γράψει πλειστοι σκλάβοι. Με την ηρεμία και την ασφάλεια που τους δίνει η θέση τους.

    Και ξεκινάς και λες φελλούς, καλλιέργειες, σκλαβιλες, ο αχταρμάς. Δεν αντιλαμβάνονται το M/s και το λες σε ανθρώπους που το έχουν βιώσει αλλά μάλλον αν δεν το έχεις βιώσει με συγκεκριμένα άτομα, δεν είναι το ορίτζιναλ.

    Πλιζ Χαριλαε πλιζ.

    Συγνώμη που δεν δίνουμε τα σκήπτρα της βασιλειας σε κάποιον που αξίζει θέση, αλλά δεν έχουμε τα σκήπτρα (θα σου φανεί περίεργο ούτε τα επιθυμούμε), αλλά δεν έχουμε και βασιλεια (νομίζω). Από την άλλη, αν το έχουν και τόσο ανάγκη, μπορούμε να κάνουμε μια ενθρόνιση. Αλίμονο.
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Από παραλήρημα σε παραλήρημα. Ο,τι να ναι. πήραμε και λίγο νομική στην στροφή. Αν γίνεται Κανε μια μήνυση. Να το λύσουμε δικαστικά. Το ένα νικ στο άλλο νικ.
     
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Δυσάρεστη η υστερία, αλλά αναμενόμενη.
    Το κουτσομπολιστάν σας το προτιμώ στα υπόγεια όπου και ανήκει. Περί ορέξεως..
    Κανένας δε ζήτησε σκήπτρα, αυτά είναι κατασκευάσματα κομπλεξικών που κάθονται και συγκρίνονται με άλλα μέλη. Το πόσο καρφώνεστε από κάτι τέτοια πικρόχολα τσιτάτα! Όχι μόνο εσύ, εσύ και άλλοι.
    Οι υπόλοιποι έχουμε την ικανότητα να μπορούμε να συνυπάρχουμε χωρίς να αναλωνόμαστε σε χαζες αναμετρήσεις "κύρους" ή ότι άλλο.
    Μάλλον δεν μας κυνηγάει όλους το άγχος του τριτοτέταρτου, μάλλον κάποιοι απλά κοιτάμε τη ζωή μας και την καύλα μας και όχι των άλλων. Τι να σου λέω τώρα κυρα Καίτη..

    Δεν είμαι ούτε αφελής ούτε σουπιά, είμαι ένας άνθρωπος που διαφέρει από εσένα και την μικρόμυαλη παρακμιακή νοοτροπία σου.
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

     
    Γι’ αυτό δεν κάνω σοβαρά posts. Μετά ειστε σε έξαλλη κατάσταση. Άβουλα αλαλάζοντα.   Άντε καλή συνέχεια. Πάω σε καμία φωτογραφία.
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Επειδή δύο μέλη με έχουν αποκλείσει από τον διάλογο με τα ίδια, κάτι που μετά χαράς αποδέχομαι και κακώς δεν το είχα κάνει μόνη μου τόσα χρόνια, τοποθετούμαι εδώ μιλώντας τελείως γενικά και αδιαφορώντας πέρα ως πέρα για βιωματικές προσλαμβάνουσες τρίτων και προτείνω να εξεταστεί το θέμα της μη βούλησης από την άποψη της νευροφυσιολογίας, δηλαδή πού ακριβώς στον ανθρώπινο εγκέφαλο εδράζεται η βούληση, τι ακριβώς συμβαίνει όταν τραυματίζονται αυτά τα κέντρα, πώς γίνεται αντιληπτό ότι ένα μέρος της ανθρώπινης βούλησης έχει χαθεί, ποιες είναι οι επιπτώσεις και οτιδήποτε άλλο κριθεί χρήσιμο.

    Και αν αξιόπιστα και βάσιμα προκύψει σωρευτικά α) ότι υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να λειτουργούν ολοκληρωμένα έχοντας απολέσει από άποψη νευροφυσιολογίας την επαφή με το ανατομικό κέντρο βούλησης και β) ότι αυτά τα πρόσωπα μπορούν να ελέγχουν ποιο τμήμα της ελεύθερης βούλησής τους είναι σε καταστολή ή μπορούν να το κάνουν τρίτα πρόσωπα για λογαριασμό τους, εγώ είμαι o.k.
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    @gaby_m αυτά τα πράγματα (η απώλεια βούλησης εννοώ στο M/s) δεν εξηγούνται επιστημονικά.

    Είναι μια βαθύτερη εσωτερική διαδικασία όπου εμπεριέχεται εντός της το άρρητο και ο μυστικισμός.

    Γιατί όπως είπε και ο Καρλ Γιουνγκ
    «Η όρασή σας θα γίνει καθαρή μόνο όταν κοιτάξετε μέσα στην καρδιά σας. Αυτός που κοιτάει έξω, ονειρεύεται, αυτός που κοιτάει μέσα, ξυπνάει».

    Το αποδυκνείουν άλλωστε πολλές εμπειρίες slaves ατόμων που έχουν κατατεθεί στο παρών φόρουμ.

    Η υποταγή, όπως είπε και ο Καρλ Γιουνγκ
    "Περιλαμβάνει το κέντρο του ψυχισμού, αυτό που κυβερνά ένα άτομο."
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2023
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αντιληπτό @Iagos και χωρίς να παραθέσεις Jung αν δεν τον έχεις μελετήσει ενδελεχώς, διότι μπορεί να έχεις προβλήματα ξαφνικά με κάτι τέτοιο  

    Απλά να δούμε ότι η έννοια "μη βούληση" της σκλάβας είναι μια έννοια που ευσταθεί μόνον υπό παραδοχές του χώρου, όπως άλλωστε και πολλά άλλα πράγματα. Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα, διότι επηρεάζει άμεσα την περίμετρο της μη βούλησης.