Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Για μένα δεν κάνατε κανένα σοβαρό ποστ. Και παραμένετε ασόβαρη αν πιστεύετε οτι μπορείτε να προκαλέσετε "εξαλλοσύνες" και δράματα με ανθρώπους που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα προσωπικό μαζί σας. Καλή συνέχεια και καλή φωτογράφηση.
    Σχολιάζετε μια τοποθέτηση μου περί ελευθεριακού ηδονισμού με βάση τις προσωπικές σας αντιμαχίες. Πολύ μικρό και πολύ λίγο για ένα τόσο ωραίο θέμα. Η συμβολή σας ελεύθερη από προσωπικά απωθημένα σίγουρα θα είχε περισσότερο βάθος .

    Υπερασπίστηκα ένα προσωπικό βίωμα και από εκεί και πέρα ο καθένας λέει τον καημό του.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που υπερασπίζομαι προσωπικό βίωμα, το έχω κάνει και σε άγνωστα για μένα μέλη. Στον @Iagos πάντα παίρνει διαστάσεις υπερβολικές. Δημιουργεί έντονα "πάθη" στα μέλη πανάθεμα τον.

    Πάθη που για τα δικά μου μέτρα κάποιες φορές αγγίζουν τον κανιβαλισμό. Και εκεί θα αντιδράσω.

    Το "χωριό" διψά για ίντριγκες και δράματα και κουτσομπολιά. Από αυτήν την δίψα πηγάζει και η αίσθηση σας για μένα. Όχι από μένα. Δεν είμαι, ούτε υπήρξα ποτέ το λαμπατέρ κανενός, αλλά αυτό το καταλαβαίνει όποιος μπορεί και θέλει. Για τους υπόλοιπους "γνώμονες" δεν μπορώ να κάνω κάτι.

    Για κάθε μέλος με το οποίο έχω σχετιστεί περισσότερο, κάθε φορά συναντώ απέναντι στρατόπεδα. Κάθε φορά! Ακόμα και οι φιλίες μου. Και σίγουρα δεν αποτελώ εξαίρεση αυτής της αστείας κατάστασης.

    Δεν ασχολούμαι με αυτές τις αντιλήψεις, δε με αφορούν. Δεν με νοιάζει με ποιους συναναστρέφεστε από εδώ, θα σας κρίνω με τα δικά μου κριτήρια. Βέβαια αν είστε γαύρος, μπορεί να σας δω πιο… θετικά. Αλλά όπως σας κόβω, δεν είστε.

    Αν έχετε να πείτε κάτι για την θέση μου, για τον λόγο μου, πολύ ευχαρίστως να σας ακούσω. Θεωρώ τον σχολιασμό σας εκτός θέματος.
    Ας πούμε μια άτυχη στιγμή μας.
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Θα επανέλθω σε εύλογο χρόνο σε αυτό που λέτε.

    Προέχουν κάποια άλλα πράγματα στη ζωή Μου.

    Υπόσχομαι να συντάξω ένα ολοκληρωμένο κείμενο επάνω σε αυτό που λέτε.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

     
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Και βέβαια προέχουν άλλα πράγματα τώρα  

    Καλοδεχούμενο όταν έρθει το κείμενο.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα διαφωνήσω. Σχολίασα μία τοποθέτηση σου με πρίσμα την προσωπική μου αντίληψη και εξακολουθώ να βρίσκω ότι το έκανα με τρόπο ιδιαίτερα κομψό, ουσιαστικό και εποικοδομητικό, σχεδόν καλλιτεχνικό, παρόλα που το πάθος με το οποίο το έκανα πηγάζει στην εμπάθεια μου.

    Σε αυτό δεν είχα κάποια ανάμιξη τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά ας αναρωτηθούμε γιατί κάποιος να δημοσιεύσει μία προσωπική εμπειρία στο συγκεκριμένο μέρος, αν όχι για να ακούσει τον καημό του καθενός.

    Είναι να απορεί κανείς..

    πανάθεμα Τον.

    Η αίσθηση μου για σένα δεν είναι ότι είσαι λαμπατέρ. Η αίσθηση μου για σένα είναι ότι είσαι μακράν ποιοτικότερος άνθρωπος. Αναφέρθηκα στο φως για ότι αφορά την αντίθεση του με τα ετερόφωτο σώματα που είναι αόρατα στο σκοτάδι.

    Δεν είμαι γαύρος, είμαι Αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει και αυτός ίσως να είναι ο ελαφρύτερος σε βάρος λόγος για να αποφύγεις να με δεις θετικά. Μεταξύ μας υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα στις αρχές και τις αξίες τις οποίες αντιπροσωπεύουμε έκαστος. Αξίες και αρχές οι οποίες δεν είναι αστείες κατάστασεις και για τις οποίες έχει χυθεί αίμα.

    Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ μη δικαιολογημένο το να κλάνει ο Ιάγος και εσύ να μυρίζεις γιασεμί. Δεν θεωρώ λίγη ή μικρή την εικασία μου ότι εσύ πιστεύεις ότι μάλλον δεν θα ξαναβρεις κάποιον που να αξίζει όλα εκείνα που εσύ σαν σκλάβα είσαι έτοιμη να δώσεις. Οι σπάνιοι άνθρωποι στην ζωή μας σπάνια είναι σπάνιοι λόγω τύχης.

    Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το τι μυρίζεις εσύ και το τι μυρίζω εγώ.

    Ότι έχω πει αφορά την θέση σου και τον λόγο σου, το ότι δεν ακούγομαι ευχάριστα ίσως να είναι πρόβλημα.
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    Ό,τι εκφράζεται μέσα από το φίλτρο της εμπάθειας βρωμίζει και χάνει την κομψότητά του. Είναι το φίλτρο που ευτελίζει τον δημιουργικό νηφάλιο λόγο, τον κάνει πρόχειρο και κακόβουλο. Η πίκρα της εμπάθειας είναι από δυσάρεστο μέχρι βαρετό ανάγνωσμα.

    Έχω δει μεγάλα μυαλά να πέφτουν στην παγίδα του μίσους τους και να καταστρέφουν την όμορφη δομημένη έκφρασή τους, να αδικούν οι ίδιοι το χάρισμά τους.
    Διαφωνώ. Το κείμενο που σχολίασα ήταν γεμάτο καημό και αιχμηρές προσβολές.
    Ευκολάκι, ο καθένας μας έχει συγκεκριμένα δικαιώματα βάση κανονισμών και όχι βάση των καημών των κάποιων μελών. Οι καημοί και οι καημένοι επίσης κρίνονται.
    Δεν απορώ.
    Και μοίρια ανάθεμά Τ/τον όπου σου την εξόριζε την Αρετή στα ξένα...
    Τέλεια, είμαι ποιοτικό φωτιστικό!... Τι μούτρο είσαι ρε άνθρωπε!
    Όσο και να το καλλωπίζεις, παραμένει χοντράδα που προσβάλει. Επιλέγω να μην το πάρω στα σοβαρά, δεν αξίζει.

    Πρώτα πρέπει να ξέρεις τις αξίες μου για να τις κρίνεις και εσύ, όπως και πολλοί άλλοι, απλά και απερίσκεπτα με χρωματίσατε. Επιτρέπεις στην Ιαγοπάθεια σου να αποσυντονίζει την κρίση σου. Αυτό το λες αδυναμία.
    Όσο για το αίμα που έχει χυθεί, όντως δεν είναι αστείο. Το αστείο είναι να ρητορεύεις πολιτικά επί του καναπέος σε ένα φόρουμ και να πιστεύεις ότι έτσι συνδέεσαι ή τιμάς με κάποιο τρόπο, αυτό το χαμένο αίμα. Νοπ.
    Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του @Iagos να μπορεί να κλάνει όπως κλάνουμε όλοι μέσα στα όρια των κανονισμών.

    Να στο πω και αλλιώς, αφού πιστεύεις στις αξίες σου πάλεψε το με το βήμα του λόγου σου και όχι σε κουτοπόνηρες προσπάθειες να φιμώσεις τον αντίλογο. Αυτή είναι η εύκολη λύση, η τεμπελιά σου.

    Η πρόκληση είναι να καταφέρεις να δουλέψεις με τα εργαλεία που έχεις. Να δουλέψεις τον λόγο σου και να ενισχύσεις το δίκιο σου, όχι να θες να το βουλώσουν οι άλλοι.

    Ιστορικά η μέθοδος φίμωμα, δεν πήγε ποτέ καλά, σε καμιά αξία και μεριά. Κάθε φορά που πας να καταπιέσεις μια φωνή, θα σου έρθει πίσω ακόμα πιο δυνατή και πιο… αιμοδιψή.

    Την ίδια τη στιγμή που νιώθουμε την ανάγκη "να σκάσει ο μαλάκας", ε μάντεψε… έχουμε γίνει ήδη μαλάκες και κυρίως έχουμε χάσει την μάχη και δεν φταίει κανένας άλλος μαλάκας για την δική μας ανεπάρκεια.
    Και από τις κλανιές περάσαμε στις αχνιστές κουράδες.
    Το χωριό που σου έλεγα? Ε να το!
    Πως να σχολιάσω την ανάρμοστη αδιακρισία στα προσωπικά μου και μάλιστα από έναν άνθρωπο που δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μισή κουβέντα επί προσωπικού? Εικάζεις για τις επιθυμίες μου και τους φόβους μου..
    Είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας, έχεις αστοχήσει σε βαθμό τύφλας, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
    Το θέμα που με κάνει να απορώ, είναι πως επιτρέπεις στον εαυτό σου και στον δημόσιο λόγο σου αυτήν την χοντρανθρωπιά.

    Για ποιο θέμα ελευθεριακού ηδονισμού πιστεύεις ότι είσαι κατάλληλος να μιλήσεις, όταν παρεμβαίνεις με αυτόν τον παραβατικό τρόπο σε άγνωστες για σένα ζωές?

    Δεν ξέρεις να σέβεσαι τον συνομιλητή σου. Έχεις χάσει τον πολιτισμό σου και έχεις παρασυρθεί από τις χωριατίλες του πέριξ σε πολύ χαμηλό επίπεδο σαν άβγαλτο παιδαρέλι.

    Σε αντίθεση βέβαια με τα υπόλοιπα κοτοπουλάκια τουλάχιστον εσύ έχεις τα κότσια να μου το πεις ευθέως. Αυτό στο δίνω, αλλά μέχρι εκεί. Παραφέρεσαι.

    Υποβιβάζεις την ικανότητα της όποιας άλλης όσφρησης που διαφέρει από τη δική σου και αν δεν το βρίσκεις με επιχειρήματα κατασκευάζεις σαχλές σαπουνόπερες. Το κακό είναι ότι τις πιστεύεις κιόλας. Ω τι τεμπέλης!
    Ούτε ευχάριστα ούτε δυσάρεστα. Βγάζεις με ειλικρίνεια τα σκατά σου, τα οποία καλό για σένα είναι και αν θες να τα πετάξεις. Εγω ήδη τα πέταξα.

    Ελπίζω σε μια συγνώμη. Περαιτέρω διάλογος δεν έχει νόημα σε αυτά τα πλαίσια αγένειας. Αν όχι καλή καρδιά.
     
    Last edited by a moderator: 28 Ιουλίου 2023
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δεν πάτε να τα πείτε στις σκέψεις και προβληματισμούς;
    Μια φορά να ρίξω δίχτυα θα αλιεύσω καμιά 30ριά quotes που αφορούν πράγματα που ειπώθηκαν, κρίμα να τα αφήσω εδώ.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Παρόλα που η ένταση της οργής σου είναι ολοφάνερη @rea.. θα ήταν αδικία να μην επισημάνω ότι εξακολουθείς να είσαι ποιοτικότερη όλων εκείνων που με περισσό στόμφο και άκρατο φανατισμό υποστηρίζουν το γιασεμί που εσύ κατα καιρούς οσφραίνεσαι.

    Δεν είναι και συνήθεις αυτό σε τούτο το μέρος, με βάζω σαφώς σε καλύτερη θέση ακροατή από άλλους τους άλλους που όχι σπάνια κατανάλωναν φιλοσοφημένη μπουρδελολογία και κενολογία από την εξέδρα σας.

    Σχετικά με τον κορμό των όσων γράφεις, παρόλο που στερείτε περιεχομένου έχει απολαυστικούς χαρακτηρισμούς.

    Διευκρίνισης ίσως χρήζει η κατηγορία σου για ενασχόληση μου και ίσως δημοσιοποίηση προσωπικών σου θεμάτων, υπάρχει ένα πολύ ωραίο νήμα με τίτλο Ρεω και πλείστες αναφορές στην σχέση σου διάσπαρτες, εκεί εδράζουν οι εικασίες μου και κυρίως η γνώμη μου. Το επόμενο στην σειρά είναι το αναφέρετο σου δικαίωμα να συζητηθεί ότι η ίδια έχεις δημοσιοποιήσει.

    Προς το παρόν δεν έχω δει κανένα αντεπιχείρημα σε όσα είπα, παρα μόνο κρίση για το τι δικαιούμαι να συζητάω και τι όχι. Και πλήθος επιθετικών προσδιορισμών εσχάτως.Τουτέστιν δεν μου έχεις παρέξει την παραμικρή αφορμή να ξαναδώ, να ξανασκεφτώ ή να αμφισβητήσω την ορθότητα των όσων είπα.


    Με συγχωρείς που δεν έχω διευκρινίσει κάποια πράγματα:

    1) Είμαι αυτός που είμαι και είσαι αυτή που είσαι.
    2) Αρχίζεις να μου αρέσεις, και όχι λίγο.
    3) Ξεκινάει περίοδος διακοπών για μένα και θα έχω πολύ χρόνο να ξοδέψω στο φόρουμ πολύ πιθανών.

    Υποσχέσου μου ότι θα συνεχίσω να απολαμβάνω ποιότητα και από εμένα ότι θες.
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

     
     
  10. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αυτό είναι μία ελευθέρια δέσμευση; Διότι δημιουργείς προσδοκίες, να ξέρεις! Μέχρι τουλάχιστον να συναντηθούμε από κοντά κάποια στιγμή.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Α μην το γρουσουζεύεις
     
  12. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Όχι, τίποτα, σα να μην ειπώθηκε!

    By the way, σε είχα μέσα στο μυαλό μου Ηρακλειδή. Άλλο πάλι και τούτο!