Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Καθημερινοί θάνατοι συνέβαιναν και θα συμβαίνουν. Αυτό που έχει αλλάξει , κατά τη δική μου γνώμη πάντα, είναι ο απόλυτος εκμαυλισμος της κοινωνίας. Η απόπειρα υποταγής ολόκληρης της κοινωνίας (και όπως φαίνεται επιτυχής) στον εκμαυλισμό.
    Μπράβοι , ασβερκοι, πηγαίνουν σε ανοιχτό διαγωνισμό στο δημαρχείο της Ρόδου, ώστε το/α αφεντικό/α τους από την Αθήνα, να εξασφαλίσουν ότι δεν θα γίνει πλειοδοσία (σε πλειοδοτικό διαγωνισμό) και να πάρουν αυτό που θέλουν (https://www.makthes.gr/tritokosmike...ise-mpravoys-to-dimotiko-symvoylio-fot-656253) , χωρίς καμία αιδώ. Ακύρωσε η δημοτική αρχή ή το "κράτος" τον διαγωνισμό; Όχι φυσικά. Διατάχτηκε κάποια εισαγγελική έρευνα; Μπα!
    57+ άνθρωποι, ως επί το πλείστον νεολαίοι, χάνουν τη ζωή τους σε μετωπική σύγκρουση τρένων, επειδή κάποιοι στα υψηλότερα κλιμάκια, επί χρόνια, ήθελαν να πλουτίζουν. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, κανένας εισαγγελέας δεν εκκινεί διαδικασία ελέγχου και αυτό γίνεται από Ευρωπαίους εισαγγελείς (https://www.kathimerini.gr/society/...opaiko-porisma-gia-ti-symvasi-717-tis-ergose/ ). Το κομμάτι με τη μικρότερη επιβατική κίνηση αλλά σε σύνδεση με νατοϊκη βάση, παραδόθηκε τσακ μπαμ (που λέμε και στο χωριό μου) , στο κομμάτι που θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε πολίτες (δυστυχώς τους θρηνήσαμε), στα @@ μας (αυτοί θα αποτελέσουν "θυσία" ώστε να φτιάξουμε έναν καλύτερο και σύγχρονο σιδηρόδρομο).
    Ανίκανοι να αποψιλωσουν ένα στρατόπεδο υψηλού ενδιαφέροντος, στρατιωτικοί, μετατρέπουν μια πόλη σε εμπόλεμη ζώνη (κυριολεκτικά) και ο πολιτικός τους προϊστάμενος, 1-2 ημέρες μετά, για να "δείξει" πως εργάζεται, βγάζει φάτσα φόρα απόρρητες φωτογραφίες με σημαντικότατους στόχους σε περίπτωση πολέμου , άλλου στρατοπέδου (https://www.in.gr/2023/07/31/politics/paraskinio/fotografia-tou-xardalia-piksel-kai-xoris/) . Ο Υφυπουργός , όχι μόνο δεν παύεται από τη θέση του, όχι μόνο δεν κινείται εις βάρος του δικαστική ενέργεια, αλλά γίνεται και υποψήφιος περιφερειάρχης κρατώντας και τη θέση του Υφυπουργού ταυτόχρονα, βάζοντας μάλιστα στο ψηφοδέλτιο του και τη σύζυγο του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων (https://www.militaire.gr/oyte-ta-pr...ardalia-i-syzygos-toy-archigoy-geetha-floroy/).

    100+ νεοναζί Κροάτες, περνούν ανενόχλητοι τα σύνορά μας και από ένα σημείο και μετά, συνοδευόμενοι από την Ελληνική Αστυνομία μέχρι την εξώπορτα του σταδίου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στέλνουν στην εντατική 3 Έλληνες πολίτες και έναν ακόμη (Μιχάλη Κατσούρη) στο χώμα! Υπουργός, υφυπουργοί, στρατηγοί και αντιστράτηγοι της ΕλΑσ, άπαντες παραμένουν στη θέση τους, σαν να μην συνέβη τίποτα.
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

  4. RAIN

    RAIN nefelibata

    Ακόμα και αν η συγκεκριμένη Μαρία δεν υπήρχε, υπήρχαν τόσες άλλες Μαριες. Να εδώ στη Πύλο και σε όλη τη Μεσόγειο.
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Μα τι λετε τωρα στην χωρα της ισότητας? Γινόνται αυτα τα πράγματα? Προπαγάνδα του ιμπεριαλιστικού συστηματος πρεπει να ειναι! Δεν εξηγείται αλλιως!!!
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  8. Iagos

    Iagos Contributor

  9. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Το ότι *είσαι* άθεος είναι δικαίωμα *σου* αλλά δεν είναι δικαίωμα *σου* να προσβάλεις αυτούς που πιστεύουν (όπως και εάν πιστεύουν) .
    Και φαντάσου αυτοί κάνουν ό,τι κάνουν πιστεύοντας ότι θα γίνει κάτι. Δεν πιστεύω να απέχει πολύ από *εσένα* που πιστεύεις ότι θα έρθει στην εξουσία ο μαρξισμός και θα σωθούμε σαν κοινωνία .
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Προσβάλει με ποιον τρόπο; Έγραψε τίποτα πέραν από το να αναφέρει την είδηση;

    Μάθαμε πριν από λίγες ώρες ότι είχαμε άλλους 18 νεκρούς -και φτάσαμε στο σημείο να προσευχόμαστε να μείνει εκεί ο αριθμός- και το πρώτο σου σχόλιο είναι να επιτεθείς στον @Iagos που έγραψε μια είδηση χωρίς καν να τη σχολιάσει;
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor