Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Like
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

     

     

    Όπως νομίζετε...

    Εννοείται.
    Δείτε πόσοι άξιοι και καλοί άνθρωποι κάνουν όμορφα πράγματα.

    Γιατί η ομορφιά βρίσκεται στο μαζί...

    Με αδικείτε.

    Αν Με διαβάζατε πιο προσεκτικά θα διακρίνατε ότι πάντα στρέφω το βλέμμα στο θετικό.

    Θετικό είναι η κάθε μαζική συνεύρεση ανθρώπων που εναντιώνεται στη βαρβαρότητα.

    Λυπάμαι αν σας χάλαω τη θετική αύρα και δεν κάνω τη στρουθοκάμηλο όταν στις 28 Φλεβάρη έχασαν άδικα τη ζωή τους πενήντα επτά άνθρωποι επειδή κράτος και ιδιώτες έκαναν το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας σαν τα μούτρα τους.

    Λυπάμαι αν σας χάλαω τη θετική αύρα και δεν κάνω τη στρουθοκάμηλο όταν στις 14 Ιουνίου ανοιχτά της Πύλου πνίγηκαν αβοήθητοι επτακόσιοι άνθρωποι με το κράτος παρατηρητή.

    Λυπάμαι αν σας χάλαω τη θετική αύρα και δεν κάνω τη στρουθοκάμηλο όταν στις 22 Αυγούστου βρήκαν φρικτό θάνατο είκοσι έξι άνθρωποι μέσα στην φωτιά την ώρα που αυτόκλητοι ακροδεξιοί οργάνωναν ανοιχτά μέσω βίντεο ομάδες ταγμάτων ασφαλείας.

    Λυπάμαι αν σας χάλαω τη θετική αύρα και δεν κάνω τη στρουθοκάμηλο όταν αφανίστηκε από προσώπου γης το οικοσύστημα της Δαδιάς.

    Λυπάμαι αν σας χάλαω τη θετική αύρα και δεν κάνω τη στρουθοκάμηλο όταν έως αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις νεκρούς από τις πλημμύρες.

    Επειδή αναφερθήκατε στον Βαρβιτσιώτη, ειλικρινά σας ρωτώ, τι περιμένατε από έναν άνθρωπο που παραβίασε περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο για να φωτογραφηθεί για το instagram.

    Δείτε τον νεοποτισμό, στο μεγαλείο του και στη γελοιότητα του, σε μια φωτογραφία.

    Δεν είναι όμως το πρόσωπο αλλά οι πολιτικές @Seras Victoria

    Ποιος υπουργός ναυτιλίας έως τώρα διέταξε έρευνα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις από την Ιταλία στην Ελλάδα με μέγα χορηγό την Attica Group ( θυγατρικές της οποίας είναι η Super Fast Ferries, η Blue Star Ferries και η Hellenic Seaways )
    https://www.lighthousereports.com/i...VNcvzEuIA3wAuDoxL9Qe5ddG7WGbTlbEB2gafzaPexldc

    https://wearesolomon.com/el/mag/the...m07e17cb5T9yOumxN89O9mEC1MZiCMX4D994fe4hruoww

    Γνωρίζετε ότι υπάρχει απο το 2014 μη νόμιμη διακρατική συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας για αυτές τις επαναπροωθήσεις με την ευγενική χορηγία των εφοπλιστικού κεφαλαίου;

    Ο Βαρβιτσιώτης είναι το πρόβλημα;

    Ή οι υπόγειες δοσοληψίες με μια εταιρεία μονοπώλιο στη θάλασσα που δεν τολμά κανείς να της βάλει φρένο;

    Δεν θα συνηθίσουμε τη φρίκη για να είμαστε θετικοί.

    Δεν γίνεται να το ανεχτούμε άλλο αυτό.

    Iagos

    ΥΓ
    "... Μ᾽ αυτά τα λόγια τούς εμίλησε ο Τηλέμαχος. Και να δυο αετοί
    στην κορυφογραμμή ψηλά πετώντας — ο Δίας τούς έστειλε βροντόφωνος.
    Φτερούγισαν για λίγο με τις πνοές του ανέμου, ένας στο πλάι
    του αλλουνού με τα φτερά τους τεντωμένα.
    Αλλ᾽ όταν βρέθηκαν στη μέση της πολύφωνης συνέλευσης,
    κάνοντας γύρους πήραν να χτυπούν τις δυνατές φτερούγες,
    ώσπου εβούτηξαν πάνω απ᾽ τις κεφαλές τους — προμήνυμα καταστροφής.
    Μετά, με τα άγρια νύχια τους έσχιζαν μεταξύ τους λαιμούς
    και μάγουλα, κι έφυγαν τέλος δεξιά, ανάμεσα στα σπίτια και στην πόλη.
    Τα όρνια βλέποντας εκείνοι με τα μάτια τους, έμειναν έκθαμβοι,
    ψυχανεμίστηκαν το τι κακό τούς έμελλε.
    Οπότε κι ο σεβάσμιος γέροντας, ο Μαστορίδης Αλιθέρσης, πήρε τον λόγο
    και τους είπε — μόνος απ᾽ όλους τους ομήλικους αυτός
    είχε το χάρισμα να ξεχωρίζει τα πουλιά και να εξηγεί
    τα μέλλοντα της μοίρας.
    Αυτός λοιπόν, για το καλό τους, τους εμίλησε αγορεύοντας:
    Ακούστε με, Ιθακήσιοι, τι έχω τώρα να σας πω —
    μα πιο πολύ προς τους μνηστήρες στρέφω τα λεγόμενά μου,
    αφού σ᾽ αυτούς θα πέσει πάνω τους μέγα το κύμα του κακού.
    Ο Οδυσσέας λοιπόν δεν θα ᾽ναι λέω για πολύν καιρό
    από τους φίλους του μακριά.
    Ίσως να βρίσκεται κιόλας κοντά, σ᾽ όλους αυτούς υφαίνοντας φόνο και χαλασμό...."

    ΟΜΗΡΟΣ Ὀδύσσεια (2.146-2.207)
    Μετάφραση Δημήτρης Μαρωνίτης

     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2023
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Σχετικά με το στυγερό και πραγματικά αβάσταχτο να το αναλογίζεται άνθρωπος έγκλημα που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά, για το οποίο ασφαλώς φταίνε η εταιρεία και οι συγκεκριμένοι τέσσερις άνθρωποι που το διέπραξαν, ήθελα να πω ότι αν σηκώνει μια γενίκευση, αυτή κατά τη γνώμη μου θα ήταν στο πώς αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία τα πρόσωπα με νοητική υστέρηση, και είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα γιατί είμαστε αδιανόητα πολύ ρατσιστές ως προς αυτό και πάντα το προσπερνάμε και το χώνουμε κάτω από το χαλί. Αυτό ετοιμαζόμουν να πω, αλλά διαπιστώνω ότι και στο θέμα αυτό υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

    Γιατί εδώ έχουμε δύο πρόσωπα με νοητική υστέρηση, στα οποία φερόμαστε με το γάντι. Το ένα είναι ο αρμόδιος υπουργός. Φαίνεται πως του έχουν μάθει πως καλό είναι να προσέχουμε πώς φερόμαστε και τι λέμε για τους εργαζομένους γιατί έχουν σωματεία και δεν ξέρεις ποτέ πού μπορεί να μπλέξεις, το άλλο το παιδί δεν είχε σωματείο και έτσι αυτός κατάλαβε ότι έτσι έπρεπε να τα πει, ελπίζω να ήρθε το τέλος της πολιτικής του καριέρας.

    Το άλλο πρόσωπο είναι τούτος εδώ ο ταλαίπωρας που, ευελπιστώντας σε κομματικές ψήφους για μια πολιτική καριέρα αξιώσεων, ορίστε τι ξεστόμισε
    https://www.902.gr/eidisi/apopseis-...seis-apoktinosis-gia-egklima-sto-limani-video

    Φυσικά, οποιοδήποτε νομικίστικο τρικ και αν μετέλθουν, φταίνε τα τέσσερα καθάρματα και σύμφωνα με το νόμο ευθύνεται η εταιρεία, ως εταιρεία σε κάθε περίπτωση εφόσον στη δούλεψή της έκαναν ό,τι έκαναν τα τέσσερα πλάσματα. Και βγαίνουν διάφοροι να μιλάνε για τα εισιτήρια και να υπαινίσσονται πράγματα ενώ ο άνθρωπος που έφυγε ήταν πέρα ως πέρα εντάξει και δεν είχαν να του προσάψουν το παραμικρό, μόνο να του ζητήσουν συγνώμη συντετριμμένοι, και όμως έσπευσαν να τον διασύρουν με το γάντι και τελείως άδικα.

    Φυσικά είναι συμμέτοχοι και αυτοί που τραβούσαν τη σκηνή σε βίντεο αντί να ουρλιάξουν και να κάνουν ότι ορμάνε στους εγκληματίες, πριν να γίνει το έγκλημα. Στο κακό, όταν συμβαίνει, πάντα παίρνουν μέρος τρεις: Ο θύτης, το θύμα και οι άλλοι, που ακούν, βλέπουν, καταλαβαίνουν και δεν κάνουν τίποτα.

    Όμως, έχουμε μάθει στην ατιμωρησία και ειδικά όταν υπάρχει κομματική κάλυψη δεν υπάρχει καμία ελπίδα για δικαιοσύνη. Αναρωτιέμαι, αν, όταν έγιναν τα Τέμπη, δεν είχαν ξεχυθεί ορισμένοι να βγάλουν με κάθε τρόπο λάδι τον τύπο που παράτησε το πόστο του, θα ήταν έτσι άνετοι να πετάξουν άνθρωπο στη θάλασσα οι χθεσινοί εγκληματίες;

    Αλλά ότι ένας νέος άνθρωπος έφυγε από την ζωή, τον κλαίνε τώρα οι δικοί του και τα τελευταία λόγια που άκουσε ήταν "όξω ρε!", αυτό πραγματικά δεν αντέχεται.
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Επειδή πολλοί σπεύδουν να τα βάλουν με τον κόσμο που τραβούσε βίντεο (αφορμή παίρνω από το σχόλιο σου @gaby_m , δεν είναι επί προσωπικού) , θέλω να τονίσω πως εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι, τώρα όλοι θα πιστεύαμε πως ο άνθρωπος έτρεξε, πήδηξε στην υψωμένη μπουκαπορτα του πλοίου, δεν τα κατάφερε, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε!!! Αυτή ήταν αρχικά η είδηση σε όλα τα σάιτ, αυτή ήταν ουσιαστικά η ανακοίνωση της ναυτιλιακής. Με τα βίντεο αποδόθηκε μια πρώτη δικαιοσύνη.
    Αυτοί που έπρεπε εξαρχής να επέμβουν , δεν είναι οι απλοί πολίτες αλλά οι λιμενικοί, που δεν υπάρχουν πουθενά και είναι η δουλειά τους.
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @Mr__despicable συμφωνώ για τη χρησιμότητα του βίντεο, διαφωνώ πολύ, όχι με εσένα προσωπικά εννοείται, με το να μένουμε αμέτοχοι στο κακό που πηγαίνει να συμβεί μπροστά στα μάτια μας. Επειδή συμβαίνει να έχω την εμπειρία μιας τέτοιας κατάστασης όπου φωνάξαμε μερικοί μαζί και αποτρέψαμε κάτι πολύ σοβαρό αλλά και γενικότερα. Ο περίγυρος μετράει και μετράει πολύ.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Είχα δει ένα βίντεο που ένας κροκόδειλος έχει πιάσει ένα μωρό μπαμπουίνο και του ορμάει όλη η αγέλη, μέχρι που αναγκάστηκε να το αφήσει και να φύγει πανικόβλητος.

    Καταλαβαίνω πλήρως αυτό που λέει η @gaby_m
     
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Συμφωνώ απόλυτα! Πέραν της φωνής όμως, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και κάτι άλλο. Απαγορεύεται για το κοινό να κατέβει σε εκείνον τον χώρο την ώρα του απόπλου. Γενικά απαγορεύεται , μόνο κατά την είσοδο/έξοδο επιτρέπεται η πρόσβαση εκεί (νομίζω) κανονικά. Με τις φωνές ίσως τους αποσυντονιζαν ή να τους "επανέφεραν στην πραγματικότητα" , αλλά δεν θα προλάβαινε κάποιος (και να ήθελε) να κατέβει και να το αποτρέψει!
    Όσον αφορά τον Συριζαιο, μεγάλο τμήμα του κόμματος δεν διαφέρει από ακροδεξιούς (σε νοοτροπία και πράξεις). Φάνηκε στα 2 χρόνια σκλαβιάς που βιώσαμε. Πουθεναδες στην καλύτερη, βασιλικοτεροι του Λουδοβίκου μας στη χειρότερη. Δεν με εκπλήσσει καθόλου η ρητορική του.
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    @sapfw και @Iagos με αυτό που διαφώνησα είναι η κατακλείδα ότι "το σκοτάδι καλύπτει σιγά σιγά τα πάντα", γιατί δεν θεωρώ ότι είναι έτσι, το σκοτάδι υπάρχει και είναι τρομαχτικό, φυσικά καμία αντίρρηση σε αυτό, μόνο ένας βαθειά αντικοινωνικός άνθρωπος δεν θα το έβλεπε, όμως δεν υπάρχει μόνο αυτο, υπάρχει και το φως, και επιλέγω να κοιτάω και τα δύο. Δεν είναι ρομαντικό, ούτε ροζ συννεφάκι, είναι η πραγματικότητα.
    Ποιος κερδίζει; Δεν το ξέρω, δεν το ξέρω γιατί πιστεύω στα νέα παιδιά που υπάρχουν και δημιουργούν και πιστεύουν στην ισότητα, στην ζωοφιλια, στην δικαιοσύνη και παλεύουν για αυτα. Πόσα πράγματα θεωρούνταν ως δεδομένα στις παλαιές γενιές και τώρα η νέοι στέκονται απέναντι και αλλάζουν τον κόσμο, σιγά σιγά και σταθερά.
    Και πάλι λέω, δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει πάντα το σκοτάδι και το φως επειδή είναι στη φύση του ανθρώπου και τα δυο, αλλα ελπίζω στο καλύτερο γιατί το βλέπω κι αυτό να δίνει τη μάχη του.

    Επιπλέον πιστεύω ότι ο φόβος δίνει χώρο στο μανιπιουλάρισμα των ανθρώπων, είναι επικίνδυνος.
     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2023
  9. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Πόσο σωστό!!!!
     
  10. Gigasite69

    Gigasite69 Ήθελα όλο τον κόσμο ή τίποτα

     
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Leave your myth in Greece

     
  12. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    Πολύ όμορφη και αισιόδοξη η ματιά σας  
    Κι εμένα με γεμίζει αισιοδοξία να παρατηρώ τις νέες γενιές που στοχεύουν σε έναν καλύτερο κόσμο.