Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Ω αγαπητέ εξαπατημένε συμφορουμίτη, αν δεν είστε σε εισόδημα επιπέδου Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη κουλουπου, που αμφιβάλλω σοβαρά να είστε, τότε το μόνο που "κερδάτε" εσείς και οι απόγονοί σας είναι ένα μάτσο πούτσες στη σούφρα σας όπως οι υπόλοιποι εξ ημών.

    Κατανοώ το μένος σας απέναντι σε εφηβικά τσιτάτα, αλλλλλλλα κάπου δείξτε μια γαμημένη εν συναίσθηση απέναντι στους συν- ανθρώπους και συν – πατριώτες σας που ζουν στη - θα τολμήσω να πω - γαμημένη φ τ ω χ ι α και μην πανηγυρίζετε για … "κέρδη" ΠΟΥ ΓΑΜΆΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

    Εκτός αν θέλετε να μετετράπητε ΚΑΙ εσείς σε αναίσθητο χοντρόπετσο και ανεγκέφαλο κομματόσκυλο όπως οι απεχθείς αποδέλοιποι. be my guest on that matter αν και ευελπιστώ -ρομαντικά- σε μια σοβαρότητα..
     
  2. KYRIOS-OLA

    KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

    Σε λάθος δένδρο γαβγίζετε, αλλού βρίσκεται το ρακούν. Σημεία των καιρών νομιζω: Η σύγχυση, ο τριγωνισμος, η "ρευστότητα" δομών, θεσμών και αξιών, το ακέφαλον σώμα κλπ. Το μόνο που διακρίνω στην απάντηση σας είναι κάτι τροχιοδεικτικα βλήματα που απλά φανερώνουν τη θέση σας αλλά δεν στοχεύουν πουθενά πέραν της δημιουργίας θορύβου. Δεν θα απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν. Σε πολιτικό επίπεδο μπορώ να πω πολλά άλλα όχι έτσι, όχι με αυτό το ύφος. Δεν θέλω να τροφοδοτησω κι αλλο με θόρυβο την πιθανότατα δικαιολογημένη οργή σας.
     
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

     
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Χωρίς '81 και αλλαγή και Τζοβόλα δώσ 'τα όλα νίκη δεν βιώνεται όπως οι νίκες πρέπει να βιώνονται. Ο Πολάκης είναι καλός για μεταμοντέρνος Ευάγγελος Γιαννόπουλος, μορφή απαραίτητη για το σύγχρονο Ελληνικό κοινοβούλιο αλλά σε καμία περίπτωση για να εμπνέει για επανάσταση.

    Τώρα χρειαζόμαστε Howard Beale.



    Όχι ότι θα αλλάξουν πολλά
     
  5. KYRIOS-OLA

    KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

    Αλλάζουν ήδη πάρα πολλά και ραγδαία αλλά με το spin σε αντίθετη περιστροφή...
     
  6. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Τώρα σκέφτομαι εκείνη τη μικρή αγαλλίαση που θα νιώθει ο ιστορικός του μέλλοντος καθώς θα μπορεί να προσδιορίσει με ακριβή, έστω συμβολική, ημερομηνία το πολυθρύλητο "Τέλος της Μεταπολίτευσης" στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας την σημερινή μέρα.

    Την ημερομηνία κατά την οποία ο εσμός των δωσίλογων και πλιατσικολόγων που "έτρεξε" τη χώρα από το 74 και μετά, με αποκορύφωμα τη δράκα κλεφτών και "ωτακουστών" που διασπαθίζει σήμερα την Ελλάδα, κατάφεραν το ακατόρθωτο: να κριθούν απ΄τους ομοίους τους ως ανίκανοι να διατηρήσουν ακόμη κι αυτό το προσχηματικό αστικό Κράτος Δικαίου.

    Μ΄ένα χρονοπήδημα αξιοζήλευτο κι από τον βυζαντινολόγο Ουδεπώποτα ("Εμπρός, πίσω!!!") βρεθήκαμε λοιπόν ξανά στο '73 και αναζητείται ήδη, μαθαίνω, ηλίθιος να αναλάβει το ρόλο του "Ιωαννίδη" ως το καλοκαίρι του 74/24...

    Τουλάχιστον λύνεται τοιουτοτρόπως και το πρόβλημα των καταλήψεων: θα στέλνουν ελεύθερα τα τανκς οι υπουργοί στα υπό κατάληψη πάλαι ποτέ ΑΕΙ για την εκκαθάριση της θλιβερής μειοψηφίας.

    Πολλοί φοβούνταν την κινεζοποίηση και τους ήρθε ουγγροποίηση, με μια καλοκαιρινή αλούρ Μάλτας βέβαια, χάρη στις "ανεξιχνίαστες" εκτελέσεις δημοσιογράφων...

    Απομένει η τελευταία πράξη του δράματος, να εξηγηθεί με σεμινάρια στο πολιτικό προσωπικό ώστε να διασπαρεί στο λαό προς μηρύκασμα απ΄τον ΣΚΑ(τά)Ϊ ότι "δεν είναι πως πάμε κατά διαόλου, ο Διάολος έρχεται προς εμάς και σας δημιουργείται αυτή η εντύπωση βρε κουτά, επειδή μας εποφθαλμιά και μας ζηλεύει".

    Αν δεν περπατήσει κι αυτό, μόνον η τηλεφωνική ψήφος μέσω κινητού από το app του γκοβ.τζιάρ μας σώζει, που είναι και αδιάβλητη.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πολύ ωραία και εύστοχη περιγραφή (δυστυχώς)...
     
  8. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

     
    Για άλλη μια φορά!
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Για να πω την αλήθεια, όταν το διάβασα θεώρησα πως κάνετε κάποιο αστείο και γέλασα με τη ψυχή Μου που λένε…

    Διέκρινα τον σαρκασμό μαζί με την υπονόμευση…

    Όταν κατάλαβα, ότι διάβασα λάθος, και ότι εννοείτε, αυτά που γράφετε, Μου κόπηκε το γέλιο…

    Κατά την άποψη και την αντίληψη σας λοιπόν, η αναδιανομή του πλούτου είναι σαν κάτι... του τύπου... «μαζευόμαστε και μοιράζουμε τα φράγκα»

    Ή... «Μάγκες από πενήντα ο καθένας, έκλεισε το θέμα και κάντε τα κουμάντα σας».

    Όμως, σε μια παγκόσμια αναδιανομή του πλούτου, αν και όποτε γίνει, το πρώτο εφαρμόσιμο μέτρο θα είναι η κατάργηση του δολαρίου…

    Όποτε χωρίς τα ντόλαρς και τους καουμπόηδες, πώς θα μοιράσουμε τα φράγκα;

    Ντόλαρς και αναδιανομή ντεν είναι συμβατά καρντιά Μου…

    Σε άλλα νέα, σήμερα ένας ασυνείδητος μπροστά Μου αγόρασε ένα ολόκληρο μήλο...
     
    Last edited: 9 Φεβρουαρίου 2024
  10. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Μπορείς να μου πεις πως εννοούν οι "αγωνιστικές" δυνάμεις την αναδιανομή του πλούτου;;;;
    Ακριβώς όμως , όχι αποσπασματικά όπως κάνεις πιο πάνω.
    Για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς τι ακριβώς είναι αυτό.
     
  11. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Έβλεπα αυτό και σκεφτόμουν ότι τελικά δεν είναι και πολύ σπάνιοι οι μαλάκες που αποτιμούν τα πάντα σε λεφτά - δεν ξέρω αν έχετε βρει κανέναν στο διάβα σας (εκεί έξω εννοώ, όχι εδώ στο φόρουμ)

    edit: Οπότε, μία μη κερδοσκοπική Σχολή Επανανθρωπισμού γι αυτούς (ιδιωτική, εννοείται) ίσως είχε μια βιωσιμότητα, αλλά δύσκολα θα έπαιρνε ΕΣΠΑ...
     
    Last edited: 9 Φεβρουαρίου 2024
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    " 白痴永远是白痴。"
    Κομφούκιος