Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Αυτή είναι μία απόλαυση που δεν θελω να χαλάσω...εξ άλλου αν κρίνω απο την σκέψη σας έχετε καταλάβει και μόνη σας...
     
  2. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    No Comment...
    (Τι comment να κάνει κανείς άλλωστε... 8 ετών!!!!! ???)

     
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ο λόγος που ρώτησα είναι για να αναδείξετε την διαφορά επί της ουσίας που βρίσκετε εσείς. Αυτό θα ήταν γόνιμο .
    Εγώ από τη μεριά μου, τόσο μέσα από τη φωτογραφία που δε σας άρεσε, όσο και από το βίντεο που παραθέσατε κρατάω ως ουσία το ότι φασίστες υπάρχουν παντού, σε όλους τους χώρους και το ασπάζομαι.
    Οσο αφορά όμως τη χρήση του ποστ μου για να την πείτε στον @Δίας τότε έχετε υπόψη πως δεν γνωρίζω την εφημερίδα "στόχος" που αναφέρετε για να πάρω θέση, ούτε κσι την στρέβλωση που ενδεχομένως επιχειρεί. Επίσης δεν γνωρίζω ούτε τον @Δίας για να τον ρωτήσω οτιδήποτε έξω από τους ενδοφορουμικούς διαλόγους. Αναφέρθηκα σε εσάς μόνο για να δω τη διαφορά επί της ουσίας που εσείς βλέπετε, μετά από την παρέμβασή σας. Δεν την είδα. Ακόμα και η ενδιαφέρουσα προσθήκη του βίντεο που αφορά τους αναρχικούς των εξαρχείων και την πληθώρα φασιστών ανάμεσά τους, δεν αλλάζει στο παραμικρό η ουσία του νοήματος.
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Πηγή;
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Υπάρχει ένα ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξομοιώνει τον κομμουνισμό με τον φασισμό. Το ψήφισμα αυτό εγκρίθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 και καταδικάζει τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Επίσης, ζητά την εκπαίδευση και την ανάμνηση της ιστορίας των ολοκληρωτικών καθεστώτων στην Ευρώπη.

    Αυτό το ψήφισμα έχει προκαλέσει συζητήσεις και διαφωνίες, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι η εξομοίωση των δύο ιδεολογιών δεν είναι ιστορικά ακριβής ή δίκαιη. Η Ελλάδα, για παράδειγμα, είτε καταψήφισε είτε απείχε από την ψηφοφορία.


    https://www.efsyn.gr/stiles/apopseis/215700_kommoynismos-fasismos
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Ευχαριστώ  

    Εντούτοις θα εκτιμούσα μια απάντηση από τον @Δίας που το ανέφερε
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Θα μπορούσες να ρωτήσεις τί διαφορά έχει που απαντήθηκε από άλλο μέλος, αλλά δεν θα ρωτούσες, αν μπορούσες να καταλάβεις τί διαφορά έχει η παπάτζα που έγραψες με αυτό που πραγματικά συνέβη.

    Ετσι είναι, αυτές τις μέρες παίζουμε τις "διαφορές", ας πούμε τί διαφορά έχει το "Αθώος" από το "Αθώος λόγω αμφιβολιών", τί διαφορά έχει το "υπάρχουν αριστεροί φασίστες" απ΄ το "ένας άνδρας που βαράει τη γυναίκα του και το παιδί του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ότι είναι αριστερός και προοδευτικός - τον φτύνω" και τώρα φτάνουμε στο τι διαφορά έχει η "απόφαση της ΕΕ" από το "ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου".

    Είναι ένα παλιό παιχνίδι αυτό, με τις διαφορές και την ικανότητα διάκρισης, πριν επέλθει η "συνουσία του νοήματος" που τα κάνει όλα ίσιωμα.

    Εσένα θα σου ξηγήσω τη διαφορά γιατί δε σ' έχω να μπορούσες να την βρεις. Αλλά μάλλον το πρωί, γιατί δουλεύω μέχρι πολύ αργά απόψε. Οπότε κοιμήσου ήσυχος και η τύχη σου δουλεύει.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2024
  9. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Να στε καλά, αλλά η προϊστορία μου θα έπρεπε να σας έχει πείσει ότι δεν χρειάζομαι "πάσα" για να εξηγήσω.

    Η ερώτηση ήταν: "βρίσκετε διαφορά;" Και απαντιόταν με "Ναι, βρίσκω" ή "Οχι, δεν βρισκω."

    Το "Ποιά είναι η διαφορά;" είναι άλλη ερώτηση, που δεν την κάνατε. Και δεν θα το έβρισκα γόνιμο, αφού αν δεν την καταλάβατε με το επίμαχο απόσπασμα, δύσκολα θα την καταλαβαίνατε σε δεύτερο χρόνο.

    Αν παρά ταύτα επιμένετε να σας την εξηγήσω, θα πρέπει να σας πω ότι έχω αποφασίσει να χρεώνω 20 ευρώ / ώρα.

    Φυσικά στον @Δίας και στον @NobodyKP το κάνω ευχαρίστως δωρεάν γιατί έχω εκτιμήσει ότι είναι άποροι. Πνευματικά. Δεν σας έχω στην ίδια κατηγορία. Ακριβώς.

    Dream

    ΥΓ. Επειδή υπέθεσα ότι δεν θα ξέρατε την εφημερίς ο "Στόκος", γι αυτό σας είπα να απευθυνθείτε στον @Δίας , που σίγουρα από αυτά που γράφει την μαθαίνει παπαγαλία. Εντός φόρουμ εννοούσα να του απευθυνθείτε φυσικά, δεν είμαι καμμιά προξενήτρα!
     
  10. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Τελικώς αυτό με την αγένεια εδώ μέσα πρέπει να είναι κολλητικό. Να το προσέξετε.
     
  11. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Το δικό σου να μην είναι κολλητικό και δε προλαβαίνει η Πφίζερ, όλα τα άλλα παλεύονται.

    Εσύ άνθρωπε μου ξεπέρασες και το "Μακελειό" (δεν σε κάλυπτε ο Στόκος) που δεν είχε ανακαλύψει παιδιά στο Μελιγαλά! Μήπως να ενημερώσεις και τον επίσημο Σύλλογο Θυμάτων που ΔΕΝ περιλάμβανε παιδιά στον κατάλογο του;

    Εσύ λοιπόν απόψε έχεις διάβασμα. Θα μελετήσεις αυτό και αύριο πρωί θα μας πεις τί κατάλαβες... (και το "τίποτα" απάντηση είναι, δεν σε κακοχαρακτηρίζει..)

    Τουλάχιστον βρίσκω ανακουφιστικό το γεγονός ότι με τη σφαγή ενηλίκων δεν έχεις πρόβλημα σε Εμφύλιο Πόλεμο.

    Να το ξέρουμε σε περίπτωση που ο μη γένοιτο, ξαναγίνει.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    οι ίδιοι οι φασίστες, ο μουσολίνι γιά παράδειγμα, δεν έδωσαν ποτέ έναν ορισμό, ή έστω προσδιορισμό του φασισμού, με σχετική, έστω, σαφήνεια. οι έξι επτά πιό διαδεδομένοι ορισμοί που του έχουν αποδωθεί, του αποδώθηκαν πάντα από τρίτους μελετητές.

    δεν υπάρχει αμφισβήτηση οτι τον προσδιορίζει ο ολοκληρωτισμός, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του, ο ακτιβισμός, κι ο ριζοσπαστισμός.
    απαραίτητη φαίνεται να του είναι η άλογη δαιμονοποίηση, η συσπείρωση (απαραίτητα η συσπείρωση), απέναντι σε έναν κοινό εχθρό, αληθινό κατά πρόφαση, αλλά κυρίως φαντασιακό, σαφή ή ασαφή, και οπωσδήποτε η μισαλλοδοξία που προκύπτει απ την άλογη δαιμονοποίηση.

    "κινήματα" που συγκενρώνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είτε χρησιμοποιούν ως διχαστικό πυρήνα την εθνική φαντασίωση, την φυλετική φαντασίωση, την πνευματική φαντασίωση, την πεφωτισμένη φαντασίωση, ή οποιαδήποτε φαντασίωση συσπειρώνει όποιον πονεμένο, έχουν, εν τέλει, φασίζοντα χαρακτηριστικά. το γεγονός οτι επιχειρούν να αυτοπροδιορίζονται(!) ως "αριστερά" δεν αλλάζει στο ελάχιστο το γεγονός οτ είναι ολοφάνερα φασίζοντα· και, πράγματι, έχουν διεισδύσει και στην αριστερά. κυριολεκτικά διεισδύσει.

    το φορουμ έχει πλούσια και ζωντανή εμπειρία από τέτοια φαινόμενα.